استراتژی بازاریابی

بازاریابی تلفنی یا (Telemarketing) چیست؟ + راز فروش بیشتر

بازاریابی تلفنی همان‌طور که از نام آن پیداست روشی برای جذب مشتری البته با تلفن است. درست است که فقط شما با یک ابزار آن ‌هم تلفن سروکار دارید ولی نیاز است که نکات و ترفندهای آن را بیاموزید یک استراتژی بازاریابی عالی برای افزایش رضایت و وفاداری در مشتریان. در این نوشتار با بلاگ مهدی عراقی همراه باشید تا در مورد فروش تلفنی بیشتر بدانید.

شاید با خودتان بگویید که بازاریابی تلفنی دیگر تأثیر گذاری خود را از دست داده و رسماً سرمایه گذاری بر روی این زمینه هدر دادن وقت و سرمایه است.

اگر با دید قدیم که زنگ می‌زدن و اسرار به خرید یک پکیج، کتاب یا هر محصولی می‌کردند نگاه کنید بله قطعاً چنین روشی جواب نمی‌ده چون هیچ احترامی به نظر مخاطب گذاشته نمی‌شد و فقط قصد فروش فوری محصول را داشتند.

اما امروز بازاریابی تلفنی یکی از مؤثرترین روش‌ها برای تعامل هر چه بیشتر کاربر با بیزنس شما است که اگر با احترام هر چه بیشتر با مشتری برخورد شود دید مشتری نسبت به کسب و کارتان مثبت‌تر می‌شود یا حتی در خیلی مواقع مشتری آن‌قدر خوشحال می‌شود که حتی کسب و کار شما را به دوستانشان معرفی می‌کند!

قبل از اینکه بازاریابی تلفنی را شروع کنید لازمه کار این هست تا با روند شکست بازاریابان قدیمی آشنا شوید و شیوه‌های نوین بازاریابی را یاد بگیرید.

استراتژی بازاریابی خود را آماده کنید تلفن را بردارید و فروش حرفه ای را شروع کنید. مشتریان منتظر محصول عالی شما هستند.در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با تلفن مارکتینگ آشنا شویم.

بازاریابی تلفنی چیست؟

بازاریابی تلفنی چیست

فروش تلفنی فرآیند استفاده از تلفن برای تولید لید، فروش یا جمع‌آوری اطلاعات بازاریابی است. بازاریابی تلفنی می‌تواند به ویژه برای کسب ‌و کارهای کوچک ابزاری ارزشمند باشد، به این دلیل که در مقایسه با فروش شخصی در هزینه و زمان صرفه‌جویی می‌کند، اما ازنظر تماس مستقیم با مشتریان، مزایای مشابه بسیاری را به همراه دارد.

درواقع، کارشناسان تخمین زده‌اند که بستن فروش از طریق بازاریابی از راه دور معمولاً کمتر از یک پنجم هزینه ارسال یک فروشنده برای فروش حضوری هزینه دارد. گرچه فروش تلفنی گران‌تر از ایمیل مستقیم است، اما می‌تواند در بستن فروش مؤثرتر باشد و درنتیجه بازاریابی بیشتری فراهم می‌کند.

بازاریابی تلفنی به ویژه هنگامی مفید است که مشتریان محصولات یا خدمات یک کسب‌وکار کوچک در مکان‌های صعب‌العبور مستقر باشند یا برای یافتن فردی که علاقه‌مند به خرید است، باید با افراد زیادی تماس گرفت.

اگرچه برخی از مشاغل کوچک به‌طور انحصاری از طریق تلفن فعالیت می‌کنند، بازاریابی تلفنی اغلب به‌عنوان بخشی از یک برنامه کلی بازاریابی برای پیوند دادن تبلیغات و فروش شخصی استفاده می‌شود.

به‌عنوان ‌مثال، ممکن است یک شرکت اطلاعات مقدماتی را از طریق پست الکترونیکی ارسال کند، سپس با یک تماس تلفنی بازاریابی برای ارزیابی علاقه احتمالی پیگیری کند و در آخر یک فروشنده را برای بازدید بفرستد.

فواید بازاریابی تلفنی

فواید بازاریابی تلفنی
فواید بازاریابی تلفنی

بازاریابی تلفنی درواقع به دلیل شهرتی که به دست آورده است، دست کم گرفته می‌شود. وقت آن است که دیدگاه خود را در این مورد تغییر دهیم زیرا بازاریابی تلفنی یک کار اساسی است.

مزایای بازاریابی تلفنی می‌تواند تا حد زیادی به ارتقا business سطح کسب‌وکار شما در سطح جدید کمک کند. این یک روش کارآمد برای به دست آوردن ارتباطات تجاری مهم‌تر است و یکی از ابزارهای بازاریابی مؤثر است. می‌توانید فروش خود را از طریق شرکت‌های بازاریابی تلفنی بهبود ببخشید.

فروش تلفنی مزایای بسیاری دارد که می‌تواند به موفقیت کسب‌وکار شما کمک کند. این به‌طور خاص در زمینه‌های فروش و بازاریابی است. در اینجا برخی از دلایل علاقه بیشتر به بازاریابی تلفنی وجود دارد:

1-مؤثرترین روش بازاریابی

موثرترین روش بازاریابی تلفنی
موثرترین روش بازاریابی تلفنی

یکی از مزایای بازاریابی تلفنی این است که صرف‌نظر از اندازه، به سادگی برای مشاغل مفید است. تا به امروز، تأثیر مثبت آن بر سازمان‌هایی که از آن استفاده می‌کنند، شایع است.

این روش بازاریابی طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها را برای بازار هدف شما ایجاد می‌کند. این یک روش مؤثر برای به دست آوردن مشتریان جدید و به روزی‌رسانی آن‌ها است.

بازاریابی تلفنی انعطاف‌پذیر است زیرا به شما امکان می‌دهد فرایندها را بر اساس نیازهای کسب‌وکار خود تغییر دهید.

می‌توانید از آن برای تولید سریع لید، تبلیغ و فروش محصولات و خدمات، بازخورد و موارد دیگر استفاده کنید. این یک همکاری است زیرا می‌توانید آن را با تیم فروش خود ادغام کنید تا نتیجه بهتری داشته باشید.

می‌توانید ببینید که برند شما توسعه یافته است، زیرا بازاریابی از راه دور راهی برای ایجاد استراتژی‌ها و ابتکارات بازاریابی خواهد بود.

این به شما کمک می‌کند فرصت‌ها را فراهم کنید زیرا می‌توانید از رقبا جلوتر باشید. این می‌تواند به شما کمک کند درک بهتر و روشنی ازآنچه شرکت شما را از دیگران منحصربه‌فرد می‌کند، درک کرده و برند را به‌طورکلی تقویت کند.

2-فروش تلفنی هزینه‌ها را کاهش می‌دهد

کم بودن هزینه بازاریابی تلفنی
کم بودن هزینه تلفن مارکتینگ

فروش تلفنی یک روش مقرون به صرفه برای تجارت برای تولید لید، تبلیغ و فروش محصولات یا خدمات، به‌روزرسانی مشتریان، انجام تحقیقات و بررسی بازار و بسیاری دیگر از فرآیندهای مهم تجاری است. نسبتاً ارزان‌تر از سایر روش‌های بازاریابی است، به‌خصوص هنگامی‌که از خارج از سازمان استفاده می‌شود.

هزینه شما کمتر است زیرا شما نیازی به تهیه گاه و بی گاه مواد مختلف ندارید. تنها آنچه شما نیاز دارید بازاریاب‌های تلفنی اختصاصی، تجهیزات موردنیاز آن‌ها برای تماس، اتصال به اینترنت پرسرعت و مناسب و سایر ابزارهای ساده موردنیاز برای فعالیت‌های مختلف بازاریابی است.

فاکتور دیگری که می‌توانید جدا از هزینه پس‌انداز کنید، زمان است. در مدت‌زمان کمتری می‌توانید به افراد زیادی پیشنهاد دهید و بفروشید.

3-فروش شما را افزایش می‌دهد

افزایش فروش
افزایش فروش با تلفن مارکتینگ

بازاریابی تلفنی واقع فروش دارد. از طریق این روش‌ها و تکنیک‌های افزایش بهره‌وری در فروش، می‌توانید محصولات یا خدماتی را که دارید، بدون دردسر بفروشید.

یکی از مؤثرترین مزایای بازاریابی تلفنی این است که به شما کمک می‌کند نتایج فوری مانند فروش فوری را به دست آورید.

در طی تماس‌های بازاریابی تلفنی، بازاریاب‌های تلفنی یا دستیارهای مجازی شما برای فروش می‌توانند بلافاصله یک معامله را ببندند، درست است که این هنوز به مشتری بستگی دارد، اما بیشتر به توانایی نماینده فروش بستگی دارد.

آن‌ها باید جزئیات را به‌خوبی توضیح دهند و مشتریان را متقاعد كنند كه چرا باید خرید كنند.

آن‌ها همچنین باید بتوانند به سؤالات احتمالی پاسخ دهند. به همین دلیل آموزش مناسب و دانش و درک قوی ازآنچه شما ارائه می‌دهید امری حیاتی است. فروش تلفنی تا زمانی که این کار را درست و با استفاده از نوع مناسب آن انجام دهید، می‌تواند فروش شما را بسیار بالا ببرد.

4-تعامل بیشتر با مشتری دارد

تعامل بیشتر با کاربر
تعامل بیشتر با کاربر

از طریق بازاریابی تلفنی، می‌توانید یک ارتباط فوری با مشتری بالقوه خود ایجاد کنید، خصوصاً اینکه در اینجا از افراد واقعی برای ارتباط با مشتریان استفاده می‌کنید.

این امر تعاملی می‌شود زیرا مشتریان وقتی می‌توانند با یک انسان صحبت کنند راحت‌ترند زیرا می‌توان مستقیماً به سؤالات آن‌ها پاسخ داد.

بر اساس اخبار، 86٪ از مصرف‌کنندگان انسان را نسبت به بات ترجیح می‌دهند. بر اساس مشاهدات تماس‌های فروش به ندرت نادیده گرفته می‌شوند زیرا به سمت مشتری بالقوه هدایت می‌شود.

بازاریاب‌های تلفنی می‌توانند ارتباط قوی با مشتری برقرار کنند. آن‌ها می‌توانند از شخصیت فرد احتمالی ایده بگیرند و با گفتگو با آن‌ها مشتری‌های بالقوه را بهتر درک کنند. از این طریق، آن‌ها اکنون می‌توانند نحوه خرید خود را شناسایی کنند.

با استفاده از بازاریابی تلفنی شما می‌توانید به‌صورت شبانه‌روزی در دسترس مشتری خود باشید؛ زیرا افراد زیادی هستند که تصمیمات آن‌ها معمولاً لحظه آخری است و برای این افراد بازاریابی تلفنی بسیار جوابگو خواهد بود.

5- می‌تواند کسب‌وکار شما را گسترش دهد

گسترش کسب و کار
گسترش کسب و کار

یکی دیگر از مزایای بزرگ فروش تلفنی این است که می‌توانید به راحتی تجارت خود را گسترش دهید. این امکان را به شما می‌دهد تا از راه دور با مشتری ارتباط برقرار کنید. فروش از راه دور، کاملاً دور از محل کسب‌وکار شما، می‌تواند قلمرو فروش شما را افزایش داده و به مشتریان بالقوه بیشتری برسد.

این یک مزیت قابل‌توجه برای شرکت شما است که فرصت‌های بالقوه کسب‌وکار بیشتری کسب می‌کند.
گسترش دسترسی به تجارت شما از طریق بازاریابی تلفنی فقط برای مشتریان جدید نیست بلکه برای مشتریان موجود نیز وجود دارد.

شما می‌توانید به مشتریان فعلی و مشتریان جدید در هرجایی که هستند بفروشید. می‌توانید آن‌ها را با پیشنهادات و خدمات جدید پیگیری و به روز کنید.

از این طریق می‌توانید علاقه‌مندی آن‌ها را به خود جلب کنید زیرا بازاریابی تلفنی برای مشتریان راحت‌تر است. شما محصولات و خدمات خود را مستقیماً به آن‌ها می‌رسانید که به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا سریعاً پاسخ سؤالات و تحقیقات خود را بگیرند.

6- بازخورد فوری درباره محصولات و خدمات

بازخورد فوری
بازخورد فوری

بازاریابی تلفنی به شما امکان می‌دهد اندازه‌گیری میزان علاقه مشتریان خود به محصولات / خدمات خود را به دست آورید. این همچنین یک روش مؤثر برای جمع‌آوری بازخورد مشتری و کشف اطلاعات بیشتر در مورد تجربه مشتری با نام تجاری شما است.

جدا از این‌ها، درخواست نظر و پیشنهاد می‌تواند با آن‌ها رابطه محکمی برقرار کند زیرا باعث می‌شود احساس کنند برای تماس با شما به اندازه کافی اهمیت دارند.

اما بیش از دریافت بازخورد درباره آنچه ارائه می‌دهید، یکی از مزایای بازاریابی تلفنی این است که می‌توانید بر اساس این بازخورد در زمینه‌های بهبود محصولات و خدمات خود تلاش کنید.

تماس مستقیم با مشتریان پاسخ فوری آن‌ها را به شما می‌دهد. این بینش‌ها به شما هوش بازار می‌دهند و می‌توانند شما را از رقابت فراتر ببرند.

7- پایگاه داده اطلاعات مفید ایجاد می‌کند

پایگاه داده اطلاعات
پایگاه داده اطلاعات

بازاریابی تلفنی به شما امکان می‌دهد یک پایگاه داده به روز داشته باشید. شما باید مشخصات جمعیتی مشتریان خود را تعیین کنید و همیشه سؤالات مربوطه را بپرسید. مثالی از این، مکان آن‌ها برای افزودن اطلاعات به پایگاه داده شماست.

این به شما امکان می‌دهد برخی الگوها را شناسایی کنید که می‌توانند هزینه‌های عملیاتی شما را کاهش دهند و فروش شما را افزایش دهند.

8- منجر به جلسه حضوری می‌شود

جلسه حضوری در بازاریابی
جلسه حضوری در بازاریابی

به یاد داشته باشید اگر مشتریانی هستند که ترجیح می‌دهند از طریق یک تماس تلفنی مکالمه کنند، برخی از آن‌ها نیز مایل به جلسات رودررو هستند. بازاریابی تلفنی می‌تواند به شما در تنظیم قرار ملاقات کمک کند.

این نوع راه‌حل ایده آل است زیرا شما می‌توانید نسخه ی نمایشی (دمو) محصول / خدمات را انجام دهید، مسائل فنی را به روشنی توضیح دهید، تشخیص دهید چگونه می‌توانید ارتباط انسانی بی نظیری با مشتری خود داشته باشید و بلافاصله به تمام سؤالات او پاسخ دهید.

به جای انتظار برای مشتریان بالقوه، پیش‌قدم باشید و سعی کنید در صورت امکان جلسه‌ای با آن‌ها ترتیب دهید.

9- آنالیز و تجزیه تحلیل ساده مراحل

پیگیری بازاریابی تلفنی
پیگیری بازاریابی تلفنی

نتایج بازاریابی تلفنی بسیار قابل ‌اندازه‌ گیری است. شما می‌توانید با تجزیه‌ و تحلیل هر یک از مراحل کار، گزارش کاملی از کمپین خود ارائه دهید.

شما می‌توانید تعیین کنید که کدام روش‌ها کارآمد هستند و کدام یک نه. این شامل سبک ارتباطات، متن، برنامه استراتژیک، بازاریابان از راه دور و موارد دیگر است.

همچنین، پیگیری فروش شما مهم است. برای اینکه بدانید محصولات یا خدمات شما در چه زمان و کجا تقاضا دارند، می‌توانید از این مورد (بازاریابی تلفنی) استفاده کنید.

شما می‌توانید از کدام منطقه، عنوان شغلی، گروه سنی، بخش، جنسیت و سایر موارد، همه چیز را یادداشت کنید و بر اساس داده‌هایی که به دست می‌آورید استراتژی‌های تجاری خود را بهبود ببخشید.

بازاریابی تلفنی، مانند هر چیز دیگری، دارای یک نقطه ضعف است. این شهرت بسیار خوبی کسب کرده است و حتی بسیاری از افراد آن را آزاردهنده می‌دانند.

با توجه به این، شما هنوز هم نمی‌توانید انکار کنید که مزایای بازاریابی تلفنی بسیار بیشتر از معایب آن است. شما فقط باید آن را به درستی و استراتژیک، برنامه‌ریزی و اجرا کنید.

مراحل بازاریابی تلفنی

مراحل بازاریابی تلفنی
مراحل بازاریابی تلفنی

باوجود استفاده روزافزون از تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال، بازاریابی از راه دور همچنان یکی از محبوب‌ترین تکنیک‌های بازاریابی است که توسط شرکت‌ها برای یافتن مشتریان جدید و تکراری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پس انجام کارآمد، بازاریابی از راه دور می‌تواند به شما کمک کند با مشتریان احتمالی خود ارتباط برقرار کنید، منجر به تولید مشتری شوید و مشتری خود را گسترش دهید.

این قسمت راهنمای گام‌به‌گام را برای کمک به بازاریاب‌های تلفنی ارائه می‌دهد تا یاد بگیرند که چگونه مکالمه‌ای را به روشی حرفه‌ای انجام دهند و از آن مزایای محسوسی کسب کنند.

مرحله یک: برنامه‌ریزی کمپین بازاریابی تلفنی

کمپین بازاریابی تلفنی
کمپین بازاریابی تلفنی

درست مثل هر فعالیت تجاری دیگر، مهم این است که شما برای دستیابی به نتایج بیشتر، کمپین بازاریابی تلفنی خود را برنامه‌ریزی کنید.

هدف خود را بشناسید: متداول‌ترین هدف در یک کمپین بازاریابی تلفنی یافتن لیدهای بیشتر و فروش بیشتر است. اگر برای رونق بخشیدن به فروش بیشتر با مشتری تماس می‌گیرید، باید محصولات یا خدماتی را که روی آن تمرکز کرده‌اید تعیین کنید.

ویژگی‌های اصلی محصولات را شناسایی کرده تا بتوانید در کمترین زمان ممکن اطلاعات ارزشمندی را به مشتریان خود تحویل دهید.

مشتریان خود را بشناسید: نکته مهم دیگر این است که مشخص کنید چه کسی هدف تبلیغات بازاریابی شما قرار خواهد گرفت. آیا می‌خواهید مشتریان موجود را در پایگاه مشتری موجود خود مجدداً فعال کنید یا گروه جدیدی را هدف قرار می‌دهید؟

مهم است که شما اطلاعات بیشتری در مورد مشتریان هدف داشته باشید تا پیام خود را به بهترین شکل ارائه دهید.

مرحله دو: با تلفن تماس بگیرید

با مشتریان تماس بگیرید
با مشتریان تماس بگیرید

جلب‌توجه مشتری و حفظ آن در طی فراخوانی کار ساده‌ای نیست. در اینجا چند نکته و ترفند برای کمک به شما آورده شده است:

  1. کوتاه: 30 ثانیه صحبت کردن با تلفن موبایل! تماس خود را کوتاه نگه دارید. 2 یا 3 جمله کافی خواهد بود.
    عجله نکنید: بااینکه” امروز چطور هستید؟” شروع نکنید. اگر فرد احتمالی سؤال کرد ، از او سؤال کنید اما محترمانه رفتار کنید و سریع به موضوع برسید.
  2. سؤالات باز: سعی کنید سؤالات باز بپرسید. گفتگو را ادامه دهید و به یاد داشته باشید که بیشتر گوش دهید و کمتر صحبت کنید. سرعت خود را متناسب با پاسخ سؤالات خود تنظیم کنید.
  3. فواید را حذف کنید: روشن کنید که محصول / خدمات چه کاری انجام می‌دهد و چه فوایدی دارد. به‌نوعی مزایا را کمی توضیح دهید.
  4. خاموش شدن: مراحل بعدی را روشن کنید (به‌عنوان‌مثال قرار ملاقات، ایمیل تأیید، پیگیری‌های بعدی و…).

مرحله سه: تجزیه و تحلیل میزان تأثیر کمپین

اندازه‌گیری تأثیر کمپین تلفن مارکتینگ
اندازه‌گیری تأثیر کمپین تلفن مارکتینگ

نظارت بر پاسخ کمپین شما برای تعیین اثربخشی کمپین‌های بازاریابی تلفنی بسیار مهم است. سؤال اصلی این است: بازگشت سرمایه شما چقدر بود؟

شاخص‌های اصلی عملکرد (KPI) را تنظیم کنید و عملکرد خود را در برابر آن‌ها بسنجید. نرخ تبدیل، فروش و درآمد خود را کنترل کنید. همچنین ممکن است شاخص‌های عملکرد نامشهود را اندازه‌گیری کنید، مانند بازخورد مشتریان، توصیفات و غیره

بایدها و نبایدهای تلفن مارکترها

 

بایدها

بایدهای بازاریابی تلفنی
بایدهای بازاریابی تلفنی
  1.  به مناطق زمانی توجه کنید. هیچ‌کس نمی‌خواهد تماس تلفنی از طریق بازاریابی بعد از خوابیدن یا قبل از بیدار شدن از خواب دریافت کند. به یاد داشته باشید که همه در یک برنامه مشابه شما قرار نخواهند گرفت، بنابراین طبق آن برنامه‌ریزی کنید. همچنین مشتریان بالقوه نمی‌خواهند در زمان شام معطل شوند، اما این ممکن است اجتناب‌ناپذیر باشد، به ویژه اگر با افرادی که در طول روز در خانه نیستند تماس بگیرید.
  2. مؤدب و حرفه‌ای باشید. ازآنجاکه ممکن است در زمان‌های نامناسبی تماس بگیرید، با یک سلام گرم شروع کنید و به یاد داشته باشید که نماینده یک شرکت و محصول یا خدمات هستید. اگر آن‌ها بی ادب هستند، مطمئن شوید که دلیل این کار شما نیستید. فقط می‌توانید رفتار، زبان و لحن خود را کنترل کنید. همچنین فراموش نکنید که ممکن است در بعضی مواقع بیش‌ازحد دوستانه رفتار کنید زیرا شما فقط یک صدای تلفنی هستید و نه شخص زنده.
  3.  برنامه‌ای داشته باشید که با آن آشنا باشید. کاملاً باید سریع به موضوع برسید تا از خسته شدن افرادی که به تماس‌های شما پاسخ می‌دهند جلوگیری کنید و به آن‌ها دلیلی برای ماندن در خط بدهید. با امتیازهای فروش و همچنین رد کردن هرگونه سؤال یا نگرانی آماده‌باشید.
  4.  قبل از برقراری تماس، برنامه خود را تمرین کنید. شما باید کاملاً راحت باشید و با تمرین روی دوستان و خانواده یا همکاران مطمئن شوید که متن به‌راحتی جریان می‌یابد. شما نباید کسی باشید که یک مشتری بالقوه اولین نفری باشد که اشتباهات شما را می‌شنود!
  5.  اطمینان حاصل کنید که لیست یا مخاطب شما مرتب و صحیح است. اگر با اطلاعات ارزشمندی کار نمی‌کنید، برقراری تماس فقط اتلاف وقت شما است. همچنین مطمئن شوید که قوانین تماس تلفنی را نقض نمی‌کنید، زیرا انجام این کار می‌تواند شما را در معرض خطر قانونی قرار دهد.

نبایدها

نبایدهابازاریابی تلفنی
نبایدها بازاریابی تلفنی
  1.  اجازه ندهید که به راحتی دلسرد شوید. بازاریابی تلفنی، مانند هر نوع فروش، به سادگی یک بازی اعداد است – شما احتمالاً فقط 10٪ مکالمه‌ای را برقرار خواهید کرد و فقط 10٪ از آن‌ها خرید می‌کنند. اگر نیمی از تماس‌های خود را برقرار کرده‌اید و همه آن‌ها تجربه‌های منفی هستند، باید بفهمید که چگونه باید برای رسیدن به فروش ادامه دهید.
  2.  اجازه ندهید مخاطب شما تماس را کنترل کند. به یاد داشته باشید که شما متخصص هستید و برخی از افراد فقط می‌خواهند با شما بحث و دعوا کنند. اگر فهمیدید که این اتفاق می‌افتد، متوجه شوید که اتلاف وقت برای شماست و به راحتی با مخاطب تماس خود خداحافظی کنید.
  3.  در پیگیری کوتاهی نکنید. اگر فهرستی که با آن کار می‌کنید اطلاعات خوبی است، حتماً به تماس‌هایی که اولین بار نتوانستید به آن‌ها دسترسی پیدا کنید برگردید. احتمالاً شما فقط روزی را انتخاب کرده‌اید که آن‌ها در خانه نباشند یا درزمانی بوده که مشغول کار دیگری باشند.

تکنیک صد تماس را امتحان کنید

تکنیک‌های بازاریابی تلفنی
تکنیک‌های بازاریابی تلفنی

از تکنیک 100 تماس تلفنی چه می‌دانید. اگر یک بازاریاب تلفنی تازه‌کار باشید بی شک می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد. این تکنیک مناسب افرادی است که از تماس‌های تلفنی ممکن است هراس داشته باشند.

با این تکنیک نگرانی از رد تماس توسط مخاطب خود را از بین می‌برید و برای ادامه کار جسارت و شجاعت پیدا خواهید کرد.
این روش که ابداع‌کننده آن برایان تریسی می‌باشد بسیار توانست ترس و نگرانی او از فروش تلفنی را از بین ببرد و او را به یک بازاریاب حرفه‌ای تبدیل کند.

در این روش فقط شما باید 100 تماس تلفنی برقرار کنید. اصلاً نگران این نباشید که آیا این صد تماس به فروش منتهی می‌شود یا خیر و یا حتی مشتری با شما چه برخوردی می‌کند. فقط 100 تماس بگیرید!

می‌توانید این 100 تماس را در 4 یا 5 روز تقسیم کنید و هر روز تعدادی از این تماس‌ها را برقرار کنید.

نتیجه تکنیک صد تماس

نتایج بازاریابی تلفنی

وقتی برای شما مهم نباشد که نتیجه این صد تماس چه می‌شود، آن را با اعتمادبه‌نفس بیشتری انجام می‌دهید؛ و درنتیجه ترس شما از بین می‌رود.

قطعاً برای شما مهم است که نتیجه این 100 تماس چه می‌شود. از طرفی هم برای شما اهمیتی ندارد که مشتری محصول شما را بخرد یا نه!

برایان تریسی در این رابطه می‌گوید وقتی‌که به یک کاری هم اهمیت می‌دهید و هم اهمیت نمی‌دهید مثلاً همین تکنیک 100 تماس می‌توانید بهترین تولید لید را داشته باشید.

 

نکاتی که باید در حین تماس رعایت کنید

  1. با بالاترین سمت تماس مجموعه تماس برقرار کنید
  2. در ساعت مناسب تماس بگیرید
  3. میز کار خود را مرتب کنید تا تمرکز خود را افزایش دهید
  4. دائم از فامیلی مشتری استفاده کنید
  5. زیاد صمیمی نشوید
  6. لبخند به صورت داشته باشید این حس از صدا منتقل می‌شود
  7. طوری برخورد کنید که مخاطب ناراحت نشود
  8. نشان دهید که مشتری برایتان ارزشمند است

 

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این نوشتار در مورد یکی دیگر از اشکال بازاریابی یعنی بازاریابی تلفنی صحبت کردیم. درست است که شما با یک تلفن سروکار دارید ولی قرار نیست این کار به سادگی صحبت کردن با دوستتان باشد. لازم است تا قبل از آن برنامه‌ریزی کرده و مشتری هدف خود را به خوبی بشناسید.

پافشاری کلید موفقیت است. شاید این راز موفقیت یک بازاریاب تلفنی باشد. قرار نیست همان چند تماس اول شما منجر به فروش شود. پس باید خونسرد باشید و پیگیر! تا به نتیجه دلخواه خود برسید.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا