آموزش دیجیتال مارکتینگ

نرخ تبدیل (Conversion Rate) چیست؟ + افزایش نرخ تبدیل

وقتی وب‌سایتتان را راه‌اندازی می‌کنید و محصولاتتان را در آن قرار می‌دهید، بزرگ‌ترین هدفتان فروش آن‌ها است. نرخ تبدیل یا Conversion Rate تعیین می‌کند که چند درصد بازدیدکنندگانی که وارد سایت شده‌اند، نسبت به خرید محصولات اقدام کرده‌اند. یک نرخ تبدیل بالا می‌تواند نشان‌دهنده بازاریابی موفق و طراحی خوب شما باشد که نتیجه‌اش می‌شود تجربه یک فروش فوق‌العاده و رضایت‌بخش!

در این مقاله از سایت مهدی عراقی قصد داریم بگوییم نرخ تبدیل چیست و در ادامه مثال‌هایی از آن برایتان می‌آوریم.

نرخ تبدیل چیست؟

نرخ تبدیل چیست

نرخ تبدیل! این احتمالاً تعریفی است که بارها در مکان‌های مختلف به گوشتان خورده و راجع به آن شنیده‌اید! اما بهتر است بدانید که این‌یکی از بهترین راه‌ها برای سنجیدن میزان موفقیت شما در کمپین‌های تبلیغاتی است.

برخلاف نرخ کلیک یا هزینه هر کلیک، نرخ تبدیل تعیین می‌کند که در کمپین‌های تبلیغاتی‌تان تا چه حدی توانسته‌اید مردم را ترغیب کنید که کاری که شما می‌خواهید را انجام دهند (در بازاریابی به این عمل تبدیل کردن می‌گوییم).

نرخ تبدیل تقریباً در هر زمینه‌ای می‌تواند استفاده شود؛ اما انتخاب اینکه در کدام قسمت می‌خواهید نرخ تبدیلتان را محاسبه یا افزایش دهید، بستگی به اهداف کسب و کارتان دارد.

اما در زیر بخش‌هایی که معمولاً صاحبان کسب‌وکارها در آن از نرخ تبدیل استفاده می‌کنند را به شما معرفی می‌کنیم:

  • انجام یک خرید
  • فرستادن یک فرم
  • تماس گرفتن با شما
  • برقراری ارتباط با بخش چت آنلاین سایت شما
  • دریافت یک اشتراک (به‌صورت پولی یا رایگان، مثلاً اشتراک در خبرنامه)
  • ثبت‌نام در سایت
  • دانلود کردن چیزی (فایل، عکس و …)
  • استفاده کردن از چیزی (مثلاً شاید یک قابلیت جدید به نرم‌افزارتان اضافه کرده باشید که بخواهید کاربران تا زمان مشخصی از آن استفاده کنند)
  • ارتقا دادن اشتراک
  • درگیر شدن با سایت شما به هر طریقی (افزایش زمان ماندن کاربر در سایت، تعداد صفحات مشاهده‌شده توسط هر کاربر و …)

کارهای بسیاری وجود دارد که شما می‌توانید از کاربرانتان انتظار داشته باشید که برایتان انجام دهند، اما آن کار حتماً باید به شما احساس «تبدیل کردن» را منتقل کند، زیرا در غیراینصورت هیچ کار مفیدی را انجام نداده‌اید؛ در اصل نرخ تبدیل، یک فرآیند قابل‌اندازه‌گیری است که مشتریان بالقوه را برای تبدیل‌شدن به مشتری واقعی، با انجام یک خرید متقاعد می‌کند.

چگونه نرخ تبدیل را محاسبه کنیم؟

محاسبه نرخ تبدیل

محاسبه کردن نرخ کلیک بسیار ساده است؛ تمام‌کاری که باید بکنید این است که تعداد کسانی که عملی که می‌خواهید را انجام را داده‌اند بر تعداد کل بازدیدکننده‌های سایتتان تقسیم و نتیجه را بر 100 ضرب کنید. این نرخ تبدیل سایت شماست.

پس نرخ تبدیل با فرمول زیر محاسبه می‌شود:

نرخ تبدیل= (تعداد تبدیل‌ها/تعداد کل بازدیدکننده‌ها)* 100

مثلاً فرض کنید در ماه فروردین ما 2000 بازدیدکننده داشته‌ایم که از این تعداد، 200 نفرشان محصولات موردنظر مارا خریداری کرده‌اند.

نرخ تبدیل= (200 / 2000) * 100 = 10%

در مثال بالا نرخ تبدیل ما 10 درصد است و این یعنی 10 درصد از کل بازدیدکنندگانی که وارد سایت شده‌اند، عمل موردنظر ما (که در اینجا خرید محصول است) را انجام داده‌اند.

اگر از پلتفرم‌های تبلیغاتی بزرگ مثل (گوگل ادز، فیس‌بوک اد و …) استفاده کنید، به‌صورت خودکار و ساده می‌توانید نرخ تبدیلتان را در محیط کاربری آن‌ها مشاهده کنید.

یکی از نکات جالبی که راجع به نرخ تبدیل وجود دارد این است که شما می‌توانید به همان اندازه که می‌خواهید، خاص و گسترده باشید؛ به این معنا بر اساس اهداف تبلیغاتی که دارید، ورودی‌های سایتتان از منابع مختلف را زیر نظر بگیرید و نرخ تبدیل هرکدام را به‌صورت جداگانه بررسی کنید.

این کار کمک بسیاری برای شناسایی منابعی که بیشترین بازخورد را برای شما دارند خواهد داشت. در زیر چند تا پرکاربردترین نرخ تبدیل‌ها را به شما معرفی می‌کنم:

  • نرخ تبدیل کلی (سایت شما به‌صورت کلی و از تمامی منابع، چه مقدار از بازدیدکنندگان را تبدیل کرده است؟)
  • نرخ تبدیل از کانال‌های تبلیغاتی (ترافیکی که از کانال‌های تبلیغاتی مثل گوگل ادز و فیس‌بوک ادز داشته‌اید، چه نرخ تبدیلی برای شما داشته‌اند؟)
  • نرخ تبدیل صفحات داخلی (کدام صفحات داخلی سایت نسبت به دیگری نرخ تبدیل بالاتری داشته‌اند؟)
  • نرخ تبدیل کمپین‌ها (آیا با ایجاد تغییرات در کمپین‌های تبلیغاتی، نرخ تبدیلمان تغییری داشته است؟)
  • نرخ تبدیل آگهی‌های خاص (آیا این نوع از تبلیغات، ترافیک باکیفیت‌تری را به سمت سایت من هدایت می‌کند؟)
  • نرخ تبدیل کلمات کلیدی (کدام کلمات کلیدی ارزش سرمایه‌گذاری بیشتری دارند؟)

نرخ تبدیل یکی از عالی‌ترین معیارها برای تعیین میزان عملکرد شما در تمامی بخش‌های تبلیغاتی شماست. اگر بتوانید کلیک‌های زیادی را جذب سایتتان کنید، اما بازدیدکننده‌های واردشده کار مفیدی برای بیزینس شما انجام ندهند، یک جای کار می‌لنگد و باید در قسمتی از کارتان تجدیدنظر کنید.

درواقع با استفاده از نرخ تبدیل می‌توانید عملکرد خود درزمینهٔ مختلف را سنجیده و در صورت لزوم تغییرات موردنظرتان را اعمال کنید.

افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری

 

نرخ تبدیل با نرخ تبدیل کلیک چه تفاوتی دارد و آن را چگونه محاسبه کنیم؟

خب شاید از خودتان بپرسید که «اگر یک فرد چندین بار عملیات موردنظر ما را انجام دهد، چه تأثیری در نرخ تبدیل ما دارد؟ آیا هر عمل بازدیدکننده را باید در نرخ تبدیلمان دخالت دهیم؟»

سؤال بالا، یک سؤال بسیار عالی است که ممکن است برای هرکدام از شما رپیش بیاید. بازاریابان برای مقابله با این مشکل از دو مفهوم مختلف یعنی «نرخ تبدیل کلی و نرخ تبدیل بازدیدکنندگان» استفاده می‌کنند.

همان‌طور که در بالا نیز عرض کردیم، نرخ تبدیل عبارت است تعداد کل تبدیل‌ها در سایت، تقسیم‌بر تعداد کل بازدیدکننده‌ها؛ این کار برای این است که ببینید چند درصد از بازدیدکنندگان عملی که ما می‌خواهیم را انجام داده‌اند (البته بدون در نظر گرفتن اینکه هر فرد چند بار این عمل را تکرار کرده است)

خب حالا اگر تعداد بازدیدکنندگانی که عمل تبدیل را انجام داده‌اند را بر تعداد کل بازدیدکنندگان تقسیم کنید و سپس در 100 ضرب کنید، نرخ تبدیل کلیک به دست می‌آید.

پس برای محاسبه نرخ تبدیل کلیک از فرمول زیر استفاده می‌کنیم:

نرخ تبدیل کلیک= (تعداد بازدیدکنندگانی که عمل تبدیل را انجام داده‌اند / تعداد کل بازدیدکنندگان) * 100

برای بسیاری از صاحبان کسب‌وکارها، نرخ تبدیل و نرخ تبدیل کلیک معنی یکسانی دارند، بنابراین تمرکز ما در این مقاله روی نرخ تبدیل خواهد بود؛ اما بااین‌حال، نرخ تبدیل کلیک تعیین می‌کند که  هر کاربر چند بار عمل موردنظر ما را تکرار کرده و همچنین چند درصد از بازدیدکنندگانی که به سایت ما آمده‌اند تبدیل‌شده‌اند.

اطلاعات مورد نیازمان را از کجا به دست بی‌آوریم؟

افزایش نرخ تبدیل

یکی از نکات مهمی که باید هنگام محاسبه نرخ تبدیل به آن دقت کنید، کیفیت داده‌های دریافتی است.

به‌عنوان‌مثال من کمپین‌ها و صفحه‌هایی را دیده‌ام که نرخ تبدیل 100% داشته‌اند! شاید عالی به نظر برسد… اما تا زمانی که متوجه شوید آن‌ها فقط یک بازدیدکننده دارند!

اگر سایت شما ترافیک بالایی ندارد، خیلی سخت است که به اطلاعات دریافتیتان بتوان اعتماد کرد؛ اگر 5% از 20 بازدیدکننده‌ای که وارد سایت شما شده‌اند، تبدیل‌شده (و حتی بعضی از آن‌ها به‌صورت تصادفی) این کار را انجام داده‌اند، می‌تواند نشان‌دهنده یک سایت بی‌نقص عالی باشد؟ احتمالاً نه! چون این تبدیل‌ها بر اساس اتفاق و شانس بوده است.

از طرفی دیگر، اگر سایت شما 10000 بازدیدکننده داشته باشد و نرخ تبدیل شما نیز 5% باشد، حتی اگر 5 تا از این تبدیل‌ها نیز به‌صورت اتفاقی باشد بازهم نرخ تبدیل شما روی 4.96% قرار می‌گیرد که نسبتاً قابل‌اعتماد است.

ازآنجایی‌که در هر منبع ترافیکی، درصد مشخصی از تبدیل تصادفی وجود دارد (مثلاً افرادی که قصد انجام کاری را داشتند اما بعداً منصرف شدند، دوره‌هایی که نرخ تبدیل به دلایل مختلف بالا و پایین می‌شود،ECT و …)، تنها راه مطمئن شدن از اعتبار اطلاعات دریافتی، توجه به نرخ تبدیلی است که در بازه‌های زمان طولانی (مثلاً 3 ماه) جمع‌آوری‌شده است.

البته این بازه زمانی برای مشخص کردن نرخ تبدیل واقعی (مانند سایز مفهوم‌های مشابه) برای تمامی کسب‌وکارها یکسان نیست و تمامی آن‌ها از یک بازه زمانی یکسان استفاده نمی‌کنند.

برخی از بازاریابان دوست دارند از بازه‌های زمانی یک ماه استفاده کنند، بعضی از آن‌ها دوماِه، سه ماه و …

البته اگر یک سایت بزرگ با ترافیک بالایی داشته باشید، ممکن است فقط استفاده از داده‌های یک روز شما، برای به دست آوردن اطلاعات معنی‌دار و معتبر کافی باشد؛ اما اگر سایتی دارید که در ماه فقط چند هزار بازدیدکننده دارد، احتمالاً به حداقل 6 ماه زمان برای به دست آوردن اطلاعات نیاز داشته باشید تا نرخ تبدیل واقعی شما مشخص شود.

یک نرخ تبدیل خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

فرایند نرخ تبدیل

همان‌طور که تا به اینجا متوجه شدید، نرخ تبدیل واقعی شما تا حد زیادی به میزان ترافیک سایت، صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید، نوع کسب‌ و کارتان و چیزی که قصد فروش آن رادارید و حتی نوع نرخ تبدیلی که قصد محاسبه آن رادارید بستگی دارد؛

به‌صورت کلی، هر کسب‌وکاری باید نرخ تبدیل موردنیاز خود که در صنعت خودش استفاده می‌شود را شناخته و از آن استفاده کند تا بهترین نتیجه را بگیرد. درواقع شما نمی‌توانید از نرخ تبدیلی که دیگران استفاده می‌کنند به‌صورت متقابل استفاده کنید و انتظار نتیجه مشابهی داشته باشید!

علاوه بر این توجه کنید که نرخ تبدیل همیشه به معنی فروش محصول نیست. بااینکه نرخ تبدیل یک معیار عالی است، هدف اصلی بازاریابان افزایش نرخ تبدیل نیست، بلکه افزایش فروش است؛ درواقع ما از نرخ تبدیل استفاده می‌کنیم تا بتوانیم فروش خودمان را افزایش دهیم!

به‌عنوان‌مثال بیایید فرض کنیم که شما همکار یک شرکت حقوقی هستید که در هر خرید مشتری به صورت متوسط، 3500 دلار با حاشیه سود 50 درصد دریافت می‌کنید. شما 5 کمپین تبلیغاتی اجرا می‌کنید که هدفش، هدایت کاربران در صفحه فرود شما برای ارسال یک فرم است.

نتایج کمپین شما می‌تواند به‌صورت زیر باشد:

نرخ تبدیل چیست

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، در هردو کمپین 1 و 2 نرخ تبدیل پایین است، این به معنی آن است که باید کار خاصی برای آن‌ها انجام دهیم، اما هیچ‌کدام از این داده‌ها اطلاعاتی راجع به سودآوری کمپین‌ها به ما نمی‌دهند! آیا در این شرایط می‌توانیم بگوییم فروشمان افزایش‌یافته؟ احتمالاً نه!

برای پاسخ به سؤال بالا، بیایید نگاهی به بازگشت سرمایه (ROI) هرکدام از کمپین‌ها داشته باشیم:

نرخ تبدیل چیست

در عکس بالا کاملاً مشخص است که کدام کمپین به سود شرکت شما است. شاید کمپین 1 بیشترین نرخ تبدیل را داشته باشد، اما نسبت به کمپین 4 خیلی بازگشت سرمایه کمتری داشته است. در حقیقت، بااینکه در کمپین 4 هزینه بیشتری نسبت به کمپین 1 می‌کنید، اما به ازای در 1 دلار پرداختی، تقریباً 7 دلار بازگشت سرمایه‌دارید که فوق‌العاده است!

حالا و با توجه به شرایط ذکرشده، به نظرتان بهترین کمپین برای سرمایه‌گذاری کدام است؟!

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، شاید بتوان به بسیاری از اطلاعات در کمپین‌های تبلیغاتی دسترسی داشت، اما آن‌ها همهٔ اطلاعات را بیان نمی‌کنند.

حتی یک نرخ تبدیل «خوب» هم درصورتی‌که نتواند بازکشت سرمایه مناسبی داشته باشد، به‌عنوان یک گزینه بد شناخته می‌شود.

بنابراین برای اینکه بفهمیم یک نرخ تبدیل برای ما مفید بوده یا نه حتماً باید به جوانب دیگری مثل نرخ بازکشت سرمایه و… دقت کنیم، زیرا اطلاعات این‌چنینی به‌صورت مستقیم و خودکار در دسترس ما نخواهند بود و خودمان به‌صورت دستی باید اقدام کنیم.

چگونه نرخ تبدیل سایت‌مان را بالا ببریم؟

افزایش نرخ تبدیل
افزایش نرخ تبدیل

تا به اینجا متوجه شدیم که نرخ تبدیل چیست و چگونه می‌توانیم آن را محاسبه کنیم و در ادامه ویژگی‌هایی که یک نرخ تبدیل خوب باید داشته باشد را به شما معرفی کردیم.

در ادامه مقاله قصد داریم 5 روش برای اینکه نرخ تبدیل سایتتان را افزایش دهید را به شما معرفی کنیم. این روش‌ها کاملاً عملی هستند، بنابراین تنها مطالعه کردن آن‌ها کافی نیست. بلکه باید به‌صورت مستمر آن را به مرحله اجرا درآورید تا شاهد نتایج شگفت‌آور آن‌ها باشید.

1 – برای سایت خود هدف تعیین کنید

وقتی سایت‌های مختلف را بررسی می‌کنم، از صاحبانشان می‌پرسم که هدف اصلی آن‌ها درزمینهٔ شغلی‌شان چیست؟ درواقع اصلی‌ترین کاری که می‌خواهند مردم روی سایت آن‌ها انجام دهند را جویا می‌شوم.

شاید بپرسید چرا؟  درواقع شما زمانی می‌توانید یک سایت را ارزیابی کنید که راجع به اهداف آن اطلاعات کافی داشته باشید! اینکه چقدر در راستای رسیدن به این اهداف جدی هستند و … بخشی از سوا لاتی است که من در این مرحله همیشه از آن‌ها می‌پرسم.

اگر  هدفی نداشته باشید، هیچ راهی برای پیشرفت در کسب‌وکارتان وجود نخواهد داشت! زیرا شما تنها زمانی می‌توانید چیزی را بهبود دهید که بتوانید آن را اندازه‌گیری کنید.

بعضی از مدیران می‌گویند که «هدف ما این است که کاربران اطلاعاتی راجع به محصولاتمان به دست آورند.»

نه! این‌یک هدف درست برای کسب‌وکار شما نیست! یک هدف باید فراتر از خواندن یک متن توسط کاربران باشد. اهدافی مثل خرید یک محصول، ثبت‌نام در سایت، کلیک کردن روی چیزی و… یک هدف درست محسوب می‌شوند.

اگر هدف شما این است که مردم متنی را در سراچه‌تان مطالعه کنند، حتماً باید در اهدافتان تجدیدنظر بکنید!

2 – تست A/B انجام دهید

مهم‌ترین ویژگی در املاک، مکان، مکان و مکان است. در هنگام بهینه‌سازی نرخ تبدیل هم مهم‌ترین کاری که باید بکنید آزمایش، آزمایش و آزمایش است!

آزمایش A/B کردن بهترین راه برای کاهش ریسک در هنگام تصمیم‌گیری است و به شما اجازه می‌دهد که جلسات بارش فکری بسیار بهتری برگزاری کنید و ایده‌های نوآورانه بهتری به دست آورده و فرصت‌های موجود در بازار را بشناسید!

آزمودن A/B یکی از بهترین فن‌ها برای افزایش نرخ تبدیل سایت است؛ این ویژگی نشان می‌دهد که صفحات فرود شما تا چه حدی برای تبدیل کردن بازدیدکننده به مشتری قدرتمند هستند.

وقتی 2 عنوان مختلف برای یک صفحه دارید و نمی‌دانید که کدام‌یک را باید استفاده کنید، آزمودن A/B می‌تواند کمک بسیار زیادی به شما بکند. با استفاده از این آزمودن مقدار مشخصی ترافیک را به هر صفحه می‌فرستید و بررسی می‌کنید که کدام‌یک عملکرد بهتری دارد.

شما دو نسخه متفاوت از یک صفحه می‌سازید (صفحه A و B) که عناوین مختلفی دارند. نرم‌افزار تست ، 50%از ترافیک ورودی را به صفحه A و 50% از ترافیک ورودی را به صفحه B می‌فرستد؛ هر دو صفحه Call to Action دارند و شما می‌توانید متوجه شوید که در کدام نسخه از صفحه موردنظر، عملیات موردنظرتان بهتر انجام‌شده است.

و در پایان صفحه‌ای که نرخ تبدیل بالاتری داشته باشد برنده است و به‌عنوان صفحه اصلی انتخاب می‌شود.

هدف شما باید داشتن حداقل یک تست  A/B و ترجیحاً چند تا تست باشد و در بازه‌های زمانی مختلف تست گوناگونی روی سایت شما در حال اجرا باشد.

وقتی راجع به بازاریابی، طراحی سایت و محصول شما صحبت می‌کنیم، چیزی به نام عالی وجود ندارد و تنها راهی که به شما نشان می‌دهد که کارهایی بایدونباید انجام دهید، فقط و فقط آزمایش کردن است.

3 – از پاپ آپ‌ها استفاده کنید

با توجه به تحقیقات انجام‌شده، میزان نرخ تبدیل با استفاده از پاپ آپ ها تا 3.09 درصد افزایش پیدا می‌کند. بااین‌حال اگر به روش صحیح از پاپ آپ‌ها استفاده کنید، به‌صورت میانگین می‌توانید تا 9 درصد نیز نرخ تبدیلتان را افزایش دهید که فوق‌العاده است.

این روش بااینکه بسیار ساده است، اما می‌تواند تأثیرات فوق‌العاده‌ای روی سایت شما بگذارد. من خودم به‌شخصه روی هر سایتی که این روش را استفاده کرده‌ام، جواب داده است.

در زیر چند نکته مهم را برای شما بازگو می‌کنم تا با استفاده از آنان بتوانید بهره بیشتری از پاپ‌آپ‌ها ببرید:

  • به کاربران یک‌چیز رایگان پیشنهاد دهید (این پیشنهاد می‌تواند یک فایل PDF، محتوای ویژه، محصولات مختلف یا چیزهای رایگان دیگر باشد)
  • حتماً یک تأخیر حداقل 30 ثانیه‌ای برای باز شدن پاپ‌آپ‌ها تعیین کنید که برای کاربران آزاردهنده نباشند.
  • بستن پاپ آپ را تا حد امکان ساده کنید
  • حتماً از کوکی‌ها استفاده کنید. این باعث می‌شود که هر پاپ‌آپ تنها یک‌بار برای هر شخص باز شود (البته ابزاری که از آن استفاده می‌کنید باید از این قابلیت پشتیبانی کند)
  • کارهای بالا کمک بسیار زیادی در افزایش نرخ تبدیل به شما می‌کند و جلوی نارضایتی کاربران را نیز می‌گیرد. درواقع با این کار، درعین‌حال که کسی را آزار نمی‌دهید، از تمام مزایای پاپ‌آپ نیز بهره می‌برید.

تأثیر استفاده از پاپ‌ها در افزایش نرخ تبدیل به حدی زیاد است که تنها با اجرای این روش می‌توانید از خواندن بقیه لیست صرف‌نظر کنید!

4 – فیلدهای غیرضروری را حذف کنید

احتمالاً بارها برایتان پیش‌آمده که قصد پر کردن یک فرم را داشته‌اید اما به دلیل فیلدهای ضروری متعدد، از انجام آن منصرف شده‌اید.

داشتن فیلدهای متعدد ضروری، بهترین راه برای نابود کردن نرخ تبدیل شماست! بنابراین شما باید تمامی فیلدهای غیرضروری را از فرم‌هایتان حذف کنید. تنها فیلدهایی را باقی بگذارید که «واقعاً» نیاز دارید و برای رسیدن به اهدافتان حتماً باید آن اطلاعات را داشته باشید.

درگذشته و در هنگامی‌که در یک شرکت کار می‌کردم، ما تست‌های A/B گوناگونی برای صفحه ثبت‌نام سایتمان طراحی کرده بودیم.

در هر صفحه و برای هر فیلدی که حذف می‌کردیم، میزان ثبت‌نام افراد تا 10% افزایش پیدا می‌کرد!

البته این به این معنی نیست که شما می‌توانید هر فیلدی را که دلتان خواست حذف کنید؛ اگر تیم فروش شما به اطلاعاتی مهمی که برای رشد و پیشرفت نیاز دارد، دسترسی نداشته باشد، شما فقط تعداد ثبت‌نام کنندگان زیادی دارید که هیچ اطلاعات ارزشمندی به شما ارائه نمی‌کنند؛

بنابراین شما باید یک تعداد مناسب از فیلدها را پیدا کنید که واقعاً به آن‌ها نیاز دارید و تمامی فیلدهای غیرضروری را حذف کنید. فقط اطمینان پیدا کنید که هر فیلد نقشی حیاتی دارد، اگر این‌طور نیست، حذفش کنید.

 5 – از نظرات و نقدهای دیگران استفاده کنید

هیچ فردی دوست ندارد که اولین مصرف‌کننده یک محصول را خدمت باشد؛ بنابراین اگر از نقد و بررسی دیگران یا نظرات آن‌ها استفاده کنید، خیال مشتریان راحت می‌شود و با خیالی آسوده از خدمات شما استفاده خواهند کرد.

در اینجا یکی از این مثال‌ها را برایتان می‌آوریم:

«سایت Y یکی از بهترین سایت‌ها درزمینهٔ دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت است و من از سفارش‌هایی که تاکنون از این شرکت داشته‌ام کاملاً راضی‌ام»

همچنین برای صفحات خانه، می‌توانید از لوگوهایی که به‌سرعت اعتماد مخاطب را جلب می‌کنند استفاده کنید:

نرخ تبدیل چیست

اگر توسط افراد معتبر در شبکه‌های اجتماعی، به‌عنوان یک برند معتبر شناخته شوید، مردم به‌سادگی به شما اعتماد می‌کنند.

رنجی شوتملر می‌گوید: «اگر توسط افراد معتبر در شبکه‌های اجتماعی ،به‌عنوان یکی برند معتبر معرفی شوید، گاهی نرخ تبدیلتان تا 400% نیز افزایش خواهد یافت»

جمع‌بندی و تیجه گیری

نرخ تبدیل یکی از مهم‌ترین معیارهای اندازه‌گیری میزان فروش یک شرکت است و تعیین می‌کند که شما در فعالیت‌های بازاریابی‌تان تا چه حدی موفق بوده‌اید و چند درصد از بازدیدکنندگان را به خریدار تبدیل کرده‌اید.

وقتی‌که بدانیم یک نرخ تبدیل خوب چه ویژگی‌هایی دارد، می‌توانیم در کمپین‌های تبلیغاتی‌مان استراتژی‌های خاصی را اجرا کنیم و جلوی بسیاری از هزینه‌های بی‌دلیل را بگیریم.

ازآنجایی‌که بسیاری از افراد تعریف دقیقی از نرخ تبدیل ندارند، در این مقاله سعی کردیم به‌صورت کامل مفهوم آن را برایتان توضیح دهیم و در ادامه نحوه بهینه‌سازی و بهبود آن را برایتان شرح دادیم.

نظر شما چیست؟ آیا تابه‌حال نرخ تبدیل سایتتان را بررسی کرده‌اید؟ نتیجه‌اش برایتان چه بوده است؟ حتماً نظرتان را در کامنت‌ها بنویسید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. من بعد از خوندن این مقاله درجا تو دوره افزایش نرخ تبدیل سایت شرکت کردم واقعا راضی بودم ممنونم ازتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا