استراتژی بازاریابی

بازاریابی بشارتی یا (Evangelism Marketing) چیست؟

بشارت دادن به معنای تبدیل کردن به کسی است. این اصطلاح در بازاریابی نیز استفاده می‌ شود. بازاریابی بشارتی سال‌ هاست که وجود داشته اما اخیراً در دنیای دیجیتال به آن قدرت افزون داده شده است.

بازاریابی بشارتی نوعی بازاریابی کلامی است که در آن یک شرکت مشتری خاصی دارد که به یک محصول آنقدر اعتقاد دارد که دیگران را متقاعد می‌ کند که آن را بخرند و از آن استفاده کنند.

به عبارت ساده، یک مشتری آنقدر محصول را دوست دارد که فقط آن را به دوستان و شبکه‌های اجتماعی خود معرفی می‌ کند. در گذشته، بازاریابی بشارتی اغلب بسیار کندتر از طریق خانواده‌ها، محلات و جوامع حرکت می‌ کرد.

به لطف رسانه‌های اجتماعی و دیگر پلت‌فرم‌های آنلاین، هر فردی این پتانسیل را دارد که در مقیاس وسیع در بازاریابی بشارتی شرکت کند.

بر اساس مطالعه‌ای که توسط Zuberance انجام شده است، مبلغ متوسط ​​برند حدود سه مشتری جدید را تبدیل می‌ کند. اگر هر مشتری سه مشتری جدید بیاورد، هیچ تجارتی شکست نمی‌ خورد. قدرت بازاریابی دهان به دهان را دست کم نگیرید.

92٪ از مردم به توصیه از یک دوست اعتماد می‌ کنند در مقایسه  یک تبلیغ از همان شرکت که 24% تاثیر گذاری خواهد داشت در بهترین حالت ممکن. بشارت‌های برند می‌ توانند کلید شما برای بازاریابی بشارتی باشند.

بازاریابی بشارتی چیست؟

بازاریابی بشارتی چیست

بازاریابی بشارتی بیشتر به عنوان بازاریابی شفاهی شناخته می‌ شود و برای ارائه پیام‌های بازاریابی به سایر مشتریان بالقوه به مشتریان متکی است.

وقتی کسی رستوران جدیدی را که دوست دارد، یک جفت کفش مورد علاقه یا مکانیکی که خدمات صادقانه ارائه می‌ کند، توصیه می‌ کند، به‌عنوان مشتری عمل می‌ کند.

چالش این است که مردم را متقاعد کنیم که یک شرکت را به روشی صادقانه و ارگانیک توصیه کنند. بدیهی است که هر شرکتی نمی‌ تواند مشتریان خود را به مبشر تبدیل کند.

بسیاری از شرکت‌ها خدمات متوسط ​​یا قابل پیش‌بینی را ارائه می‌ کنند که آنقدر معمولی هستند که ارزش وقت گذاشتن برای پیشنهاد کردن به دیگران را ندارند. به علاوه، هیچ راه آسانی برای تأثیرگذاری بر مکالمات افراد با دوستان خود وجود ندارد.

یک مشتری می‌ تواند تجربه شگفت‌انگیزی از استفاده یک لوازم آرایشی داشته باشد اما به علت داشتن مشغله‌های زیاد، نبود فرد مورد نظر و…، نتواند تجربه خوب خود را با سایرین به اشتراک بگذارد.

متخصصان بازاریابی در حال توسعه استراتژی‌هایی هستند تا محصولات و خدمات خود را به شیوه‌ای مثبت و بهینه تبلیغ کنند. این مراحل از ایجاد جوامع آنلاین برای تعامل با مشتریان، تا حمایت مالی از رویدادهایی که به جایگاه یک برند به عنوان بخشی از سبک زندگی کمک می‌ کند را در خود جای می‌ دهد.

به طور کلی، هدف نهایی از هر استراتژی بازاریابی بشارتی، رسیدن به پاسخ این سؤال است که چه طور مشتری یک برند را در لیست همیشگی‌های خود قرار می‌دهد؟ هرچه مشتری احساس کند یک برند نیاز‌های او را برآورده می‌ کند، احتمال تبلیغ و معرفی آن برند بالا‌تر است.

بازاریابی بشارتی کار کیست؟

  • مشتریانی که به طور مرتب محصول را خریداری می‌کنند و به برند اعتقاد دارند
  • توصیه‌های درخشانی را به خانواده، دوستان و همکاران ارائه می‌ دهند
  • محصول را هدیه می‌ دهند
  • تعریف، انتقاد و سایر بازخوردها را بدون اینکه از آن ها خواسته شود ارائه می‌ دهند
  • کاهش کیفیت، راحتی، یا خدمات بخشیده می‌ شود
  • بدون هیچ انگیزه مالی از محصول تعریف می‌ کنند

مشارکت در برند باعث می‌ شود که مشتری احساس کند بخشی فراتر از خودش است. بازاریابی تبشیری ابزاری است که برای هر کسب و کاری در صنایع متعددی در دسترس است. شرکت بزرگی مانند اپل را در نظر بگیرید.

وفاداران اپل برخی از شناخته‌شده‌ترین مبشرهای محصول در بازار هستند که تجربیات خود را با فناوری‌های نو ظهور به روش‌های مشتاقانه به اشتراک می‌ گذارند.

برعکس، کسب‌وکارهای کوچک با بودجه بازاریابی محدود اغلب از بازاریابی بشارتی به جای کمپین‌های تلویزیونی یا چاپی گران‌تر استفاده می‌ کنند. رستورانی با دسرهای خوشمزه اغلب از طریق ارجاع و دهان به دهان مشتریان بیشتری را جذب می‌ کنند تا با ارسال کوپن برای دسرهای رایگان.

کسب و کارها عاشق بازاریابی بشارتی هستند زیرا بازده سرمایه‌گذاری بالایی را به همراه دارد. مقدار پول تولید شده در فروش‌های جدید معمولاً به طور قابل توجهی بیشتر از پولی است که برای بازاریابی صرف می‌ شود، زیرا ارجاع مشتری معمولاً رایگان است. بشارتگران مشتری، مشتریان تکراری هستند که با پول و تمجید خود از یک برند حمایت می‌ کنند.

این برای یک شرکت مزایای بلندمدت ایجاد می‌ کند. هر کسب و کاری که علاقه‌مند به ایجاد یک پایگاه مشتری متعهد باشد، درآمد مناسبی از بازاریابی بشارتی کسب می‌ کند.

از نحوه ایجاد یک طرح بازاریابی بشارتی چه می‌دانید؟

مهمترین جنبه هر طرح بازاریابی بشارتی، این است که بتوانیم ارتباطی مؤثر با مشتری برقرار کنیم. این بهترین و اثر‌بخش‌ترین روش است که پیش از اینکه مشتری در مورد محصولات ما صحبت کند، ما خود، درباره محصول با مشتری صحبت کنیم و از نحوه خدمات پس از فروش و سایر خدمات خود، او را مطلع کنیم. اطلاعاتی که از این مکالمات به دست می‌ آید می‌ تواند برای ایجاد محصولات و خدمات مفیدتر استفاده شود.

قبل از اجرای طرح بازاریابی بشارتی، کسب و کارها باید در گروه‌های متمرکز روی تحقیق در روند بازاریابی، نظرسنجی‌های آنلاین یا سایر استراتژی‌های جمع‌آوری اطلاعات مصرف‌کننده شرکت کنند.

با انجام این کار، قادر خواهند بود، یک زاویه دید باز و بدون قضاوت و با تمرکز بر جنبه‌های مثبت و منفی برند خود در ذهن مخاطب ایجاد کنند و با صداقت تمام، اطلاعات لازم را در اختیار عموم قرار دهند. به عنوان مثال، ممکن است محصول بسیار عالی باشد اما خدمات پس از فروش اصلا خوب ارائه نشود.

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم استراتژی بازاریابی بشارتی، شناسایی مشتریان است. اگر یک شرکت بخواهد در گفتگو در مورد محصول یا خدمات خود پیشتاز باشد، باید با روشی بسیار کاربردی، به بازاریابی مشتریان خود بپردازد و  تحت نظرسنجی‌هایی، با تجربه آنها از مصرف محصول، آشنا شود. پس از آشنایی و جمع‌آوری اطلاعات از تجربه مشتری، باید آماده باشد تا بر اساس آن اطلاعات تغییراتی ایجاد کند.

این تغییرات می‌تواند نسبتا جزئی باشد یا به طور کاملا اساسی صورت گیرد. نمونه معروف آن کتابخوان الکترونیکی Kindle آمازون است. آمازون ده‌ها هزار نظر از مشتریان ارسال شده در وب‌سایت خود را تجزیه و تحلیل کرد تا به اصلاح Kindle کمک کند که چندین نسل از طراحی‌های مجدد را پشت سر گذاشته است.

آنها با اتخاذ رویکردی مدبرانه به بازخورد مشتریان، توانستند انتقاد عمومی را به تحسین عمومی تبدیل کنند. Kindle اکنون یکی از پرکاربردترین کتاب‌خوان‌های الکترونیکی در جهان است.

نمونه‌هایی از بازاریابی بشارتی در عمل

لازم به ذکر است که هیچ استراتژی کامل نیست و نمی‌ توان تضمین کرد که سبب تبدیل مشتریان به مبشر می‌ شود. با این وجود، شرکت‌های مختلف، آزمون‌های زیادی در این خصوص انجام داده‌اند که در زیر چند نمونه خلاقانه این شرکت‌ها را مشاهده می‌ کنید:

  • صرافی بوفالو: زنجیره لباس‌های مستعمل، دانش‌آموزان دبیرستانی علاقه‌مند به طراحی مد را به‌عنوان طراحان روند، جذب کرد. برای تشویق، به آنها بن‌کارت فروشگاه داده شد و از آنها خواسته شد تا لباس تن مانکن‌ها را به سبک جدید و شیک دیزاین کنند. این پروژه، راهی رایگان برای داشتن یک ارتباط تعاملی با خریداران جوان و علاقه‌مند به مد بود که بسیار تاثیر‌گذار واقع شد.
  • C&M Auto Service Inc: این فروشگاه مکانیک مستقر در ایلینوی، یک پنل مخصوص مشاوره مشتری راه‌اندازی کرد تا به وسیله این، از مشتریان و مصرف‌کنندگان متداول مکانیکی وی بازخورد دریافت کند. همچنین این پنل خدماتی در مورد نحوه استفاده از خدمات ارائه می‌ کرد. در نتیجه، با انجام این کار خلاقانه، این شرکت توانست از بازاریابی برای ارائه خدمات جهت برجسته کردن نقاط قوت اصلاح کند.
  • پیتزای دیویی: این پیتزای زنجیره‌ای کوچک غرب میانه، با ارائه غذای رایگان در صورت رخداد اشتباه، مشتری را به مبلغ تبدیل می‌ کند. اگر سفارش مشتری به هر دلیلی نادرست باشد، کل وعده غذایی او رایگان است و به او بن هدیه داده می‌ شود تا در بازدید بعدی از آن استفاده کند. بسیاری از مشتریان به قدری در خدمات سخاوتمندانه غرق می‌ شوند که حتی در صورت رخ دادن اشتباه، از آن چشم‌پوشی می‌ کنند.
  • Discovery Education: این ناشر آموزشی با برقراری ارتباط با معلمان و متخصصان در حوزه آموزش، در مورد محصولات و خدمات خود صحبت می‌ کند. این شرکت با اجاره اتاق و برگذاری کنفرانس در محیطی مناسب و همچنین ارائه غذا و نوشیدنی و از همه مهم‌تر آزمایش رایگان و فراهم آوردن محیطی آرام، برای استراحت بازدید‌کنندگان، فرایند تبدیل مشتری به مبشر را انجام می‌ دهد. بسیار نکته جالبی است که با برگزاری یک مهمانی، این شرکت قادر است خدمات سرگرم‌کننده‌ای را به مشتریان خود ارائه دهد و خود را از رقبای رسمی‌تر خود متمایز کند.
  • appel: اپل به خاطر بازاریابی بشارتی خود شناخته شده است. محصولات اپل بدون نیاز به تبلیغات، به فروش می‌ رسند. این شرکت دارای بسیاری مبلغ و بشارت‌دهنده متعهد است که برایش به رایگان تبلیغ می‌ کنند. تنها وظیفه اپل این است که مبلغین را از بازخورد‌های مثبت خود مطلع کند. این شرکت از بازاریابی عصبی برای توسعه، بازاریابی و جایگاه برندهای خود استفاده می‌ کند. همچنین موضوع تطبیق‌پذیری با نیاز‌های جامعه را به خوبی درک می‌کند.
    شاید به این فکر کنید که اپل چگونه این کار را انجام می‌دهد؟ باید به شما بگوییم که اپل روند “Us vs They” را برای نفوذ بیشتر در بین افراد مشتری و غیر مشتری آغاز کرد. تمایل به عضویت در گروه نخبگان و ارضای این میل، در مورد این برند، بسیار سر و صدا کرد. این افراد قادر هستند مشتریان غیر بالقوه را نیز به مبشر تبدیل کنند.
  • netflix: نتفلیکس جامعه‌ای متشکل از بیش از سه میلیون نفر دارد که به طور داوطلبانه تجربه خود را با دیگران به اشتراک می‌ گذارند. آن‌ها برای نقد و بررسی آخرین برنامه‌های تلویزیونی و همچنین پیشنهاد برنامه‌های جالب به یکدیگر گروه‌های رسانه‌ای اجتماعی تشکیل می‌ دهند. شرکت در  همه این گروه‌ها رایگان و جهت سرمایه‌گذاری احساسی در Netflix بوده است.
    این پلتفرم یک سرویس رابط نوآورانه و مشتری‌پسند ارائه می‌ دهد که خاص هر کاربر طراحی شده است، بنابراین تحویل اختصاصی و بسیار آسان انجام می‌ شود. علاوه بر این، با تولید هزاران محتوای جالب و پر‌بازدید، به تجربه کاربری مثبتی که در جامعه به اشتراک گذاشته می‌ شود، می‌ افزاید. Netflix بازخورد مشتری را از نزدیک تجزیه و تحلیل می‌ کند و یک پایگاه داده به‌روز برای برآورده کردن دائمی تقاضا نگه می‌ دارد. استفاده آزمایشی رایگان هفت روزه، محتوای درجه یک و اصلی مطابق با سلیقه مشتریان، خدمات پخش با کیفیت و تعامل مؤثر با رسانه‌های اجتماعی به موفقیت آن کمک می‌ افزاید.

مشاغل در بازاریابی بشارتی

مشاغل در بازاریابی بشارتی

در زیر مشاغلی که بازاریابی بشارتی آن‌ها را تحت تاثیر قرار داده و همچنین نحوه عملکرد و مهارت‌ها و دانش‌های لازم برای انجام آن‌ها آشنا خواهیم شد. میانگین حقوق بازاریابان بشارتی:

  • تبلیغ‌کننده بازاریابی: سطح ورودی – 60000 تا 80000 دلار / بعد از 10 سال 100000 دلار تا 150000 دلار
  • مدیر بازاریابی رسانه‌های اجتماعی: سطح ورودی – 50000 تا 70000 دلار / بعد از 10 سال – 80000 دلار تا 120000 دلار
  • مدیر تولید: سطح ورودی – 50000 تا 70000 دلار / بعد از 10 سال – 80000 تا 110000 دلار

مبشرهای بازاریابی به عنوان مدیران برند خدمت می‌ کنند. آنها مسئول ایجاد و مدیریت هویت یک برند از ابتدا تا انتها هستند. ورودی آنها بر تحقیق و توسعه، خدمات مشتری و بازاریابی و غیره تأثیر می‌ گذارد.

در نهایت هدف آنها ایجاد تجربیات به‌یاد‌ماندنی و مثال‌زدنی برای مشتریان است. این مشاغل نسبتاً کمیاب هستند و بیشتر در صنعت فناوری وجود دارند.

آموزش و مهارت‌های لازم برای انجام این کار

آموزش در زمینه بازاریابی، ارتباطات یا روابط عمومی برای یک مبشر بازاریابی بسیار مرتبط خواهد بود. آنها همچنین باید درک کاملی از تئوری کسب و کار مدرن و توانایی قوی برای مدیریت داشته باشند. بسیاری از آنها حداقل دارای مدرک لیسانس در مدیریت بازرگانی، بازاریابی یا یک رشته مرتبط هستند.

مدیر بازاریابی رسانه های اجتماعی

همانطور که تجارت آنلاین شده است، مدیران بازاریابی اختصاصی برای نظارت بر حضور شرکت در رسانه‌های اجتماعی مسعولیت پذیرفته‌اند. آنها از فیس بوک، توییتر، یوتیوب و سایر ابزارهای آنلاین برای انتشار پیام‌های بازاریابی و ارتباط با مشتریان استفاده می‌ کنند. استفاده از رسانه‌های اجتماعی یک راه عالی برای درخواست بازخورد عملی از مشتریان است.

آموزش و مهارت‌های لازم

داشتن مدرک بازاریابی برای کار به عنوان مدیر بازاریابی رسانه‌های اجتماعی ضروری است. تمرکز بر رسانه‌های جدید و دیجیتال بسیار مفید خواهد بود. آموزش اضافی در ارتباطات یا مدیریت اطلاعات مهارت افزون محسوب می‌ شود. مهم تر از همه، مدیران بازاریابی رسانه‌های اجتماعی باید در مورد جوامع آنلاین تخصص داشته باشند.

مدیر تولید

مدیران محصول مسئول نظارت بر توسعه محصولات جدید از مرحله تحقیق و طراحی تا مرحله ضحور در فروشگاه‌ها هستند. آنها در مورد ظاهر محصول، قیمت آن و نحوه بازاریابی آن تصمیم‌گیری خواهند کرد. با ایجاد موارد زیبا، مفید یا جدید برای فروش، مدیران محصول می‌ توانند به تلاش های بازاریابی تبلیغی شرکت کمک کنند.

آموزش و مهارت‌های لازم

برخی از مدیران محصول در زمینه بازاریابی آموزش دیده‌اند، اما داشتن مدرک در مدیریت بازرگانی یا طراحی صنعتی برای آنها بسیار رایج‌تر است. آموزش آنها عمدتاً بر اساس صنعتی است که در آن به کار مشغول اند. مدیران محصول باید متفکران استراتژیک باشند و خواسته‌ها و نیازهای مشتریان خود را درک کنند.

علت اهمیت بازاریابی بشارتی

بازاریابی بشارتی مؤثرترین شکل بازاریابی بدون دستمزد است. بازاریابی بشارتی خریداری نمی‌ شود، بلکه به دست می‌ آید. به این معنی که به کسب و کارها اجازه می‌ دهد از نفوذ مشتریان خود بدون هیچ گونه کنترل مستقیم بر این مبشرین استفاده کنند.

این شکل از بازاریابی به ایجاد یک پایگاه مشتری قوی و وفادار کمک می‌ کند که می‌توان برای جذب مشتریان جدید نیز به آن اعتماد کرد. همچنین باعث ایجاد اعتماد در ذهن مشتریان فعلی می‌ شود که منجر به رضایت بیشتر مشتری و در نتیجه افزایش فروش می‌ شود.

می‌ توان از آن به عنوان یک ابزار روابط عمومی عالی استفاده کرد که به کسب و کارها کمک می‌ کند تا از طریق تعامل با مصرف‌کنندگان بالقوه خود مورد توجه قرار گیرند.

انواع بازاریابی بشارتی

این نوع بازاریابی به سه شکل متعارف موجود است:

  • Chief evangelism marketing: Chief evangelism marketing زمانیست که شخص به طور کلی درباره یک شرکت خوب صحبت می‌ کند و از تمام سیاست‌ها، مارک‌های مرتبط و کسب و کار آن حمایت می‌ کند. به عنوان مثال، فردی که به hogo علاقه دارد، اطلاعات مثبتی در مورد شرکت‌های تابعه خود hogo، منتشر می‌ کند.
  • بازاریابی بشارتی برند: بازاریابی تبلیغی برند زمانی است که افراد اطلاعات مثبتی را در مورد یک برند خاص و خط تولید آن منتشر می‌ کنند. به عنوان مثال، فردی که شیفته گروه مد آرمانی است، پیشنهادات آن مانند جورجیو آرمانی پریو، و غیره را تضمین می‌ کند.
  • بازاریابی تبلیغی محصول: بازاریابی تبلیغی محصول زمانیست که شخصی در مورد یک محصول خاص صحبت می‌ کند به عنوان مثال، شخصی که رشته فرنگی مگی را مورد قبول قرار می‌ دهد. این دسته از افراد، کل خط تولید Maggi را قبول ندارند، بلکه فقط اخبار مربوط به Maggi Noodles را منتشر می‌ کنند.

مزایا و معایب بازاریابی بشارتی

بازاریابی بشارتی مزایای مشخصی دارد که به شرح زیر است:

  • مقرون به صرفه است: بازاریابی بشارتی بسیار اقتصادی است زیرا در هیچ مرحله ای شامل مبادلات پولی نمی‌ شود. مبشر‌ها به طور داوطلبانه و از روی علاقه به برند، محصول را تبلیغ می‌ کنند و توقع دریافت هیچ گونه هزینه‌ای ندارند.
  • سبب جلب اعتماد مخاطب می‌ شود: از آنجا که بشارت معنایی به جز اشتراک‌گذاری تجربیات مثبت ندارد، از این رو، مبشر‌ها با صحبت در مورد تجربه خود از یک برند، به جلب اعتماد مشتری کمک می‌ کنند. این امر منجر به افزایش فروش و مشتریان وفادارتر می‌ شود.
  • روابط بهتر با مشتری را تقویت می‌ کند: بشارت روابط بهتر با مشتری را پرورش می‌ دهد. مبشر‌ها بیشتر به یک محصول وابسته هستند و روابط شرکت عمیق‌تر است، که منجر به رضایت بیشتر مشتری می‌ شود. با تبلیغات دهان به دهان مثبت، کسب و کارها مشتریان جدیدی نیز به دست می‌ آورند.
  • پتانسیل رشد ویروسی دارد: بازاریابی بشارتی ماهیت بالقوه ویروسی دارد. می‌ تواند به راحتی از فردی به فرد دیگر سرایت کند و به زودی این کلام می‌ تواند توجه کسانی را که محصولی را امتحان نکرده یا استفاده نکرده‌ اند جلب کند. به این ترتیب بازاریابی بشارتی می‌ تواند شتاب سریع و مشتریان وفادار به دست‌آورد.
  • به سایر تلاش‌های بازاریابی کمک می‌ کند: بازاریابی بشارتی سایر اشکال بازاریابی را تقویت می‌ کند. بشارتی بودن، بهترین شکل روابط عمومی است و به کسب و کارها کمک می‌ کند تا راحت‌تر از هر کمپین تبلیغاتی گران‌قیمت دیگری مورد توجه قرار گیرند. همچنین تلاش‌های بازاریابی سنتی را تقویت می‌ کند و شانس فروش مؤثر محصول را با حاشیه سود مناسب افزایش می‌ دهد.

معایب بازاریابی بشارتی

  • به زمان زیاد نیاز دارد: بازاریابی بشارتی همواره نیازمند تلاش مضاعف است هم از سوی تجارت و هم از طرف مبشرین. مبشر‌ها عمدتاً برای تلاش‌های خود پولی دریافت نمی‌ کنند و این کار را از روی علاقه ای که به یک محصول دارند انجام می‌ دهند. رسیدن به نتیجه نیازمند زمان، تلاش و صبر است.
  • قابل اندازه‌گیری نیست: بازاریابی بشارتی را نمی‌ توان اندازه‌گیری کرد. هیچ راهی برای تعیین اینکه چقدر مؤثر بوده و آیا تعداد مشتریان جدید به دست آمده ارزش زمان و تلاشی را داشته است وجود ندارد. بنابراین برندها نمی‌ توانند از کیفیت اطلاعات به اشتراک گذاشته شده مطمئن باشند.
  • کنترل آن سخت است: اگر هنگام بشارت در مورد یک محصول مشکلی پیش آید، به دلیل ارتباط نامناسب یا عوامل دیگر ممکن است تأثیر عکس بر تصویر برند داشته باشد. نظارت یا کنترل بازاریابی بشارتی دشوار است، و اگر اقدامات اشتباهی وجود داشته باشد، کنترل آنها نیز دشوار خواهد بود.
  • پایدار و دائمی نیست: بازاریابی بشارتی، روش بازاریابی موثری برای هر نوع کسب و کاری نیست. همچنین فرآیندی است که به زمان زیادی نیاز دارد و هر شرکتی برای آن وقت ندارد. لازم به ذکر است که این روش زمانی به خوبی کار می‌ کند که یک نام تجاری نامی تثبیت شده داشته باشد یا تبلیغات دهان به دهان از قبل به نفع آن باشد.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

بشارت دادن، یک روش عالی و ایده‌عال برای افزایش گستره فروش و تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان دائمی است. اما همواره نمی‌ توان روی آن حساب کرد. چرا که انجام این روش، مستلزم وقت و زمان بسیار است.

پس اگر از داشتن وقت کافی اطمینان دارید، این روش می‌ تواند گزینه خوبی برای شما باشد. همچنین انرژی زیادی را هم نیاز دارد، پس اگر مشتریان دائمی دارید که برند شما را در ترجیحات خود قرار می‌ دهند، اینجاست که می‌ توان گفت شانس با شما یار است و می‌ توانید روی افزایش مشتری و کسب درآمد روزافزون از این طریق حساب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا