آموزش سئو

تحقیق کلمات کلیدی چیست؟ + آموزش تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی چیست؟ در دنیایی که گوگل تمامی وب‌سایت‌ها را با استفاده الگوریتم‌هایش اداره می‌کند، چاره‌ای جز بهینه کردن وب‌سایت و به‌اصطلاح «سئو کردن» آن نیست.

یکی از مهم‌ترین جزءهای هر کمپین سئو و در واقع اولین مرحله از آن، تحقیق کلمات کلیدی است. ما با استفاده از تحقیق کلمات کلیدی سعی می‌کنیم موضوعات و کلمات مرتبط و با تعداد جستجوی بالا در حوزهٔ کاری خودمان را پیدا کنیم تا با استفاده از آنان بتوانیم کمپین‌های سئو خودمان را آغاز کنیم.

تحقیق کلمات کلیدی باعث می‌شود تمام تمرکزمان را روی کلماتی بگذاریم که ارزش وقت و هزینه ما را دارند و باعث فروش و درنهایت موفقیت وب‌سایت ما می‌شوند.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی قصد داریم بگوییم که تحقیق کلمات کلیدی چیست و در ادامه نحوه انجام آن را برایتان شرح دهیم.

تحقیق کلمات کلیدی چیست؟

تحقیق کلمات کلیدی چیست

تحقیقات کلمات کلیدی یعنی تلاش برای به دست آوردن و آنالیز کلمات مرتبط با کسب‌وکار ما و درنهایت استفاده از آنان برای کمپین‌های سئو.

به‌عبارتی‌دیگر ما با استفاده از تحقیق کلمات کلیدی سعی می‌کنیم بفهمیم که مردم در موتورهای جستجو با استفاده از چه کلمات سعی می‌کنند به اهداف خودشان برسند تا با استفاده از این داده‌ها، استراتژی‌های سئو خودمان را شکل دهیم و درنهایت رتبه خودمان در موتورهای جستجو و به‌ویژه گوگل را افزایش دهیم.

با استفاده از تحقیق کلمات کلیدی معمولاً سعی می‌شود تا کلمات کلیدی مرتبط و میزان جستجوی آن‌ها، میزان رقابت‌پذیری و قدرت رقیبان و… مورد بررسی قرار گیرد تا درنهایت از بین صدها کلمه کلیدی مختلف، بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکار ما برگزیده شوند.

کلیدواژه‌ها اولین چیزهایی هستند که وقتی مخاطبان می‌خواهند اطلاعات موردنیازشان را به دست آورند از آنان استفاده می‌کنند.

به‌عنوان‌مثال شما برای رسیدن به این مقاله در ابتدا در ذهن خودتان احساس نیاز به «تحقیق کلمات کلیدی» کرده‌اید و در ادامه احتمالاً با استفاده از چنین کلماتی توانستید این مقاله را بیابید.

اما سؤال اصلی این است: «آیا تمامی کلمات مرتبط با کسب‌وکار ما، می‌توانند به ما کمک کنند؟»

قطعاً خیر!

هنگامی‌که تحقیق کلمات کلیدی را شروع می‌کنید ممکن است با صدها کلمه مختلف روبرو شوید؛ اما قرار نیست که ما از همهٔ آنان استفاده کنیم!

پیش‌تر هم به شما عرض کردم که هدف از تحقیق کلمات کلیدی این است که بهترین کلمات ممکن را انتخاب کنیم؛ کلماتی که دارای میزان جستجوی مناسب، رقابت‌پذیری خوب و … باشند.

البته این نکته را فراموش نکنید که در ابتدای کار و زمانی که سایت تازه تأسیس یا باقدرت کمی در اختیار دارید، استفاده از کلمات کلیدی پر رقابت نمی‌تواند ایدهٔ خوبی باشد!

زیرا سایتی که دارای قدرت و اتوریتی مناسبی نباشد، به زمان بسیار زیادی برای به دست آوردن رتبه نیاز خواهد داشت.

برای همین است که در ابتدای راه ما سعی می‌کنیم کلمات کلیدی با جستجوی کم اما کم رقابت را انتخاب کنیم و در آنان به رتبه برسیم؛ زیرا رقابت در آنان آسان است و در ثانی زمانی که در این کلمات به رتبه برسید، کارتان برای گرفتن رتبه در کلمات پررقابت‌تر آسان‌تر است؛

زیرا اولاً مقداری بازدیدکننده از قبل دارید که باعث افزایش قدرت سایت شما می‌شوند و در ثانی مخاطبانتان با شما مقداری آشنایی دارند و با سایت شما ارتباط برقرار می‌کنند.

فایده دیگر این کار این است که داده‌های زیادی از مخاطبان هدفتان درزمینهٔ موردنظر به دست می‌آورید که کمک شایانی در درک آنان به شما می‌کند و مسیرتان برای رسیدن به هدف اصلی یعنی به دست آوردن رتبه در کلمات کلیدی پررقابت را هموارتر می‌کند.

بنابراین متوجه شدیم که تحقیق کلمات کلیدی یعنی: «تلاش و جستجو برای به دست آوردن بهترین کلمات برای کسب‌وکار ما که کاربران در موتورهای جستجو استفاده می‌کنند»

و در ادامه نیز خدمتتان عرض کردم که تمامی کلمات نمی‌توانند برای ما مفید و اثرگذار باشند.

 

چرا تحقیق کلمات کلیدی مهم است؟

آموزش تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی پروسه‌ای است که در طی آن متوجه می‌شویم که در حال حاضر در چه کلمات کلیدی رتبه داریم یا کلمات کلیدی بالقوه‌ای که برای به دست آوردن رتبه در آنان می‌توانیم تلاش کنیم کدام اند.

حالا و با توجه به توضیحاتی که پیشتر نیز خدمتتان عرض کردم، قطعاً از اهمیت تحقیق کلمات کلیدی و نقش آن روی کمپین‌های بازاریابی خودتان آگاهی دارید؛ اما در زیر بازهم چند دلیل خیلی مهم خدمتتان ارائه می‌کنم که به‌تنهایی می‌توانند شما را برای تحقیق کلمات کلیدی قانع کنند:

  • هنگامی‌که کلمات کلیدی خودتان را بشناسید، درواقع برند خودتان را شناخته‌اید؛ دقیقاً می‌دانید چه محصولاتی دارید و چه چیزی می‌فروشید، خدمات شما چیست‌اند و …، زمانی که اطلاعات بالا را ندارید، تحقیق کلمات کلیدی می‌تواند کمک بسیاری به شما بکند تا برندتان را بشناسید و یک شخصیت قدرتمند برای او بسازید.
  • تحقیق کلمات کلیدی به شما کمک می‌کند که به‌راحتی بفهمید که مردم در موتورهای جستجو به دنبال چه چیزی هستند و این را با استفاده از چه کلماتی انجام می‌دهند؛ درحالی‌که بدون تحقیق کلمات کلیدی، شما هرگز نمی‌توانید به نتیجه‌ی درستی برسید و احتمالاً کلماتی کاملاً اشتباه را انتخاب خواهید کرد.
  • موتورهای جستجو تنها در شرایطی می‌توانند برای وب‌سایت شما رتبه‌ای در نتایج جستجو قائل شوند که بدانند کسب‌وکار شما در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کند و خدمات و محصولات آن چیست! داشتن کلمات کلیدی مختلف در صفحات گوناگون سایت این مفهوم را به گوگل می‌رساند که وب‌سایت ما در این زمینه‌ها مشغول فعالیت است و در آنان باید برای ما رتبه‌ای در نظر بگیرید.
  • استفاده از کلمات کلیدی در صفحات داخلی وب‌سایت مثل بلاگ‌ها و … باعث انتقال ترافیک هدفمند به وب‌سایت شما می‌شود که ارزش بالایی برای آن ایجاد می‌کند.

تحقیق کلمات کلیدی اولین و مهم­ترین مرحله برای شروع کردن هر نوع کمپین دیجیتال مارکتینگ است و بدون آن هرگز نمی‌توانید به موفقیتی در این زمینه دست‌یابید؛

بااین‌حال، این کار یک عملیات مدام و مستمر است که همیشه باید انجام شود و شما تنها با یک‌بار انجام آن نمی­توانید انتظار موفقیت درزمینهٔ کاری خودتان و موتورهای جستجو را داشته باشید.

پس‌ازاینکه تحقیق کلمات کلیدی‌تان به اتمام رسید و از بین کلمات موردنظر، بهترین گزینه‌ها را برگزیدید، نوبت آن است شروع به تولید مقاله‌های باکیفیتی کنید که روی این کلمات تأکید می‌کنند.

تلفیق این کار با استفاده از استراتژی‌ها دیگر سئو به شما کمک می‌کند که به‌مرورزمان، در کلمات موردنظر رتبه دریافت کنید و مخاطبان بیشتری وارد وب‌سایت شما شوند.

قبل از شروع تحقیق کلمات کلیدی، سؤالات زیر را از خودتان بپرسید

ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی

قبل از اینکه بتوانید به یک کسب و کادر کمک کنید که رتبه خودش را در موتورهای جستجو بهبود دهد، باید بفهمید که آنان دقیقاً کیستند، مشتریان آنان چه کسانی هستند؟ اهداف آنان چیست و …

بسیاری از مردم سعی می‌کنند از این مرحله به‌سرعت بگذرند و به‌نوعی میان‌بر بزنند؛ وقتی از آنان پرسیده می‌شود که چرا این کار را انجام می‌دهی؟!

اغلب پاسخ‌هایشان این‌چنین است: «تحقیق کلمات کلیدی وقت زیادی از ما می‌گیرد! یا اصلاً چرا باید برای این کار وقت تلف کنیم وقتی می‌دانیم مخاطبان هدف ما چه کسانی هستند.»

من در اغلب موارد در پاسخ به این سؤال یک‌چیز می‌گویم: «بین چیزی که شما می‌خواهید در آن رتبه به دست آورید و بین چیزی که واقعاً مخاطبانتان می‌خواهند، تفاوت زیادی وجود دارد»

تمرکز کردن روی مخاطبان هدف و استفاده از اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط تحقیق کلمات کلیدی می‌تواند موفقیت بسیار زیادی نسبت به تمرکز روی کلماتی کند که شما به‌صورت دلخواه انتخاب کرده‌اید!

دقیقاً مثل این است یک خلبان بخواهد از مبدأ تهران به اصفهان برود اما تمامی مسافرانش برای مقصد تبریز سوار هواپیما شده باشند! در اینجا ممکن است خلبان تصور کند چون خودش علاقه دارد به اصفهان برود، مخاطبانش نیز چنین تصوری در ذهنشان دارند.

مثال بالا دقیقاً مصداق کسی است که تحقیق کلمات کلیدی را انجام نمی‌دهد اما توقع رسیدن به موفقیت را دارد!

بگذارید یک مثال کامل‌تر برایتان بزنم:

علی و محمد که درزمینهٔ فروش بستنی فعالیت می­کنند، مدتی است که راجع به سئو چیزهایی شنیده‌اند و آنان قصد دارند که رتبهٔ خودشان را در موتورهای جستجو بهبود دهند.

قبل از اینکه بخواهیم به آنان کمک کنیم تا این کار را انجام دهند، نیاز داریم تا اطلاعات بیشتری راجع به مشتریان آنان به دست آوریم.

بنابراین، سؤالات زیر را باید از آنان بپرسید:

  • مخاطبان شما بیشتر برای چه نوع بستنی جستجو می‌کنند؟ دسر، میان وعده و …
  • چه کسانی برای چنین اصطلاحاتی جستجو می‌کنند؟ (مثلاً ممکن است برای بستنی میان وعده، بیشتر بزرگ‌سال اقدام به جستجو کنند)
  • چه زمانی مردم برای چنین بستنی‌های جستجو می‌کنند؟ (مثلاً برای بستنی میان وعده ممکن است در ساعت‌های 8 تا 11 قبل ظهر یا 4 تا 7 عصر باشد)
  • مردم چگونه برای رسیدن به بستنی اقدام به جستجو می‌کنند؟ (کلمات مورد استفاده آنان چیست، آنان چه سوالاتی می‌پرسند، آیا بیشتر جستجوهای انجام‌شده توسط موبایل انجام می‌شود؟)
  • چرا مردم به دنبال بستنی هستند؟ (آیا آنان می‌خواهند یک خوراکی که برای سلامتی آنان مضر نباشد پیدا کنند یا صرفاً هدفشان لذت بردن از خوردن بستنی است؟)
  • مشتریان بالقوه بیشتر در چه مکان‌هایی وجود دارند؟ (محلی، ملی یا بین المللی؟)

درنهایت و با پاسخ دادن به سؤالات بالا، می‌توانید به آن‌ها کمک کنید تا بهترین محتوا را راجع به بستنی تولید کنند تا درنهایت جامعه‌ای بزرگ از مخاطبان هدف تشکیل دهند و دقیقاً بدانند که مردم در موتورهای جستجو به دنبال چیزهایی هستند.

پرسیدن این سؤالات یکی از حیاتی‌ترین مرحله‌ها در انجام تحقیق کلمات کلیدی است و به شما کمک می‌کند تا محتوای بهترین تولید کنید.

چگونه برای استراتژی سئو خود تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهیم؟

استراتژی سئو کلمات کلیدی

حالا که فهمیدیم که تحقیق کلمات کلیدی چیست و چرا تا این حد برای هر کسب‌وکاری اهمیت دارد، نوبت آن است که بدانیم اصلاً چگونه می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

در زیر به‌صورت مرحله‌به‌مرحله سعی می‌کنم به شما بگویم که دقیقاً باید چه‌کارهایی برای به دست آوردن کلمات کلیدی موردنظر خودتان انجام دهید؛ البته نکته مهم این است که ابتدا حتماً باید سؤالاتی که در بالا ذکر شد را از خودتان بپرسید.

نکته مهم دیگر این است که اگر تابه‌حال تحقیق کلمات کلیدی را انجام نداده‌اید طبیعی است که در طی اولین بار انجام آن دچار نوعی سردرگمی و گیجی شوید، زیرا هنوز مسیر عصبی موردنیاز آن ساخته نشده است.

از آنجاییکه تحقیق کلمات کلیدی یک مهارت است، پیشنهاد می‌کنم آن را تمرین کنید و در ابتدای راه به‌هیچ‌عنوان کمال‌گرایی به خرج ندهید و فقط آن را به انجام برسانید.

مرحله اول: فهرستی از موضوعات مهم و مرتبط را بر اساس آنچه در مورد تجارت خود می‌دانید تهیه کنید.

در این مرحله باید راجع به موضوعاتی که می‌خواهید در آنان رتبه به دست آورید تحقیق کنید. حداقل باید بین 5 تا 10 موضوع اصلی که می‌خواهید در آنان به رتبه برسید به دست آورید؛ این موضوعات باید دارای بیشترین اهمیت برای کسب‌وکار شما باشند و به معنای واقعی بتوان به آنان گفت «کلیدی و مهم»

در ادامه و با استفاده از این موضوعات می‌توانید کلمات کلیدی دقیقی به دست آورید که می‌توانند در ادامه مراحل کمک بسیار زیادی به شما بکنند.

اگر شما یک بلاگر منظم و فعال هستید که به‌صورت مستمر اقدام به تولید محتوا می‌کنید، این موضوعات احتمالاً راجع به چیزهایی خواهد بود که بیشتر راجع به آنان می‌نویسید.

شاید هم آنان همان موضوعاتی باشند که می‌خواهید با استفاده از آنان به فروش بیشتر محصولات خودتان کمک کنید.

درواقع کافی است خودتان را به‌جای مخاطبان هدفتان قرار دهید؛ مخاطبان شما راجع به چه موضوعاتی بیشتر جستجو می‌کنند و کسب‌وکار شما دوست دارد در کدام موضوعات رتبه به دست‌آورد؟

اگر به‌عنوان‌مثال شما یک شرکت مثل HubSpot داشتید که اقدام به فروش نرم‌افزارهای بازاریابی می‌کند، احتمالاً موضوع‌های زیر کاملاً برای شما مناسب بود:

موضوعات بالا موضوعاتی هستند که بیشترین تعداد جستجو در هر ماه را دارند و بیشتر ورودی‌های این سایت از طریق این موضوعات تأمین می‌شود؛

پس‌ازاینکه موضوعات اصلی را به دست آوردیم، باید بر اساس حجم جستجوی هر کلمه (در قسمت‌های بعدی به شما خواهم گفت حجم جستجو چیست)، مهم‌ترین موضوعات را انتخاب کنیم، سپس بر اساس همان موضوعات،موضوعات فرعی خودمان را نیز به دست آوریم.

این کار به ما کمک می‌کند تا محتواهای بسیار باکیفیت‌تری بر اساس این موضوعات بسازیم.

مرحله دوم: آن دسته از موضوعات را با کلمات کلیدی پر کنید.

حالا و تا این مرحله شما یک لیست از چند موضوع اصلی کسب‌وکار خودتان دارید که می‌خواهید روی آنان تمرکز کنید.

حالا وقت آن است که کلمات کلیدی مرتبط با موضوعات موردنظر را به دست آوریم تا بتوانیم در محتوا هایمان از آنان استفاده کنیم.

این کلمات کلماتی هستند که شما فکر می‌کنید دارای اهمیت بالایی بوده و می‌خواهید در آنان در نتایج جستجو رتبه به دست آورید گه احتمالاً مخاطبان هدفتان نیز از آنان استفاده می‌کنند.

بگذارید مثالی برایتان بزنم؛ یکی از موضوعاتی که سایت HubSpot دارد، «بازاریابی خودکار» است. برای به دست آوردن کلمات کلیدی مربوط با این موضوع کافی است دقایقی را به طوفان فکری بپردازیم تا ایده‌های جدید به ذهن ما خطور کند.

برخی از کلمات مرتبط با این واژه که ممکن است مردم برای جستجو استفاده کنند می‌تواند به شرح زیر باشد:

 

  • ابزارهای بازاریابی خودکار
  • چگونه از ابزارهای بازاریابی خودکار استفاده کنیم
  • بازاریابی خودکار چیست؟
  • چگونه متوجه شویم که به نرم‌افزار بازاریابی خودکار احتیاج داریم یا نه؟
  • گسترش سرنخ‌ها
  • ایمیل مارکتینگ خودکار

به همین سادگی! حالا کافی است همین رویه را برای بقیه موضوعات نیز تکرار کنید تا یک لیست کامل از تمامی کلماتی که به نظرتان ممکن است کاربران در موتورهای جستجو استفاده کنند به دست آورید.

مرحله سوم: درک کنید که هدف شما چگونه بر تحقیق کلمات کلیدی اثرگذار است

همان‌طور که در قسمت‌های قبلی خدمتتان عرض کردم، قصد و هدف کاربر از جستجو، یکی از فاکتورهای اساسی برای به دست آوردن رتبه در موتورهای جستجو مثل گوگل است.

امروزه مهم‌تر از هر چیزی که در سئو وجود دارد، این است که مخاطبان زمانی که وارد صفحه‌ای از وب‌سایت شما می‌شوند بتوانند به پاسخ سؤالات خودشان برسند و آن مشکلی که با قصد حل کردن آن اقدام به جستجو کرده‌اند به‌صورت کامل برطرف شود؛ در غیر این صورت حتی بهترین طراحی‌ها هم نمی‌توانند باعث رشد رتبه شما در موتورهای جستجو گردد.

به‌عنوان‌مثالی ساده، فرض کنید کلمه کلیدی شما «چگونه رتبه خودمان در گوگل را افزایش دهیم» باشد اما در طی محتوایی که می‌نویسید صدها و شاید هزاران کلمه را به اینکه سئو چیست و چند بخش دارد اختصاص دهید!

در چنین شرایطی مطمئناً کاربران اصلاً راضی نخواهند بود! زیرا هدف آنان از جستجو این نبوده که بدانند سئو چیست، بلکه می‌خواهند روش‌هایی کاربردی به آنان آموخته شود تا بتوانند برای افزایش رتبه از آنان استفاده کنند.

مرحله چهارم: از بخش جستجوهای مرتبط گوگل استفاده کنید

تا به اینجا یک لیست از موضوعات اصلی موردنظر خودتان دارید که در آن زمینه‌ها کلمات کلیدی که به نظرتان مهم هستند را نیز به دست آورده‌اید.

حالا نوبت آن است که به‌صورت بسیار جدی‌تری وارد خود مسئله تحقیق کلمات کلیدی بشویم و کلمات بیشتری به دست آوریم.

اگر شما همچنان درگیر این هستید که ممکن است کلماتی که به موضوعات شما مربوط هستند را فراموش کرده باشید، کافی است در قسمت «کلمات مرتبط» در موتورهای جستجو نگاهی بی اندازید.

برای این کار کافی است که یکی‌یکی کلماتی که از قبل دارید را وارد موتورهای جستجو مثل گوگل بکنید و سپس به پایین صفحه بروید.

در این قسمت بخشی وجود دارد به نام «جستجوهای مرتبط» که شامل کلمات مرتبطی است که معمولاً مردم برای رسیدن به موضوعات موردنظر شما استفاده می‌کنند. تمامی این کلمات را یادداشت کرده و گنجایش لیست خودتان را افزایش دهید.

مرحله پنجم: از ابزار تحقیق کلمات کلیدی برای گسترش لیستتان استفاده کنید

در آخرین مرحله، کافی است شما از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی مثل Ahrefs، SEMrush و … استفاده کنید تا تعداد کلمات کلیدی بیشتری را درزمینهٔ‌های موردنظر خودتان به دست آورید.

این کار به شما کمک می‌کند تا ایده‌های بسیار خوبی راجع به کلمات موردنظرتان به دست آورید که تا به کنون حتی به آنان فکر هم نکرده‌اید!

نکته مهم و ناراحت‌کننده این است که بسیاری از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی یا برای ایرانیان و زبان فارسی تحریم هستند یا به‌درستی کار نمی‌کنند؛ بنابراین قبل از خرید هرگونه اکانت، ابتدا راجع به آنان تحقیقی انجام دهید. شاید در آینده مقاله‌ای نیز راجع به بهترین ابزارهای موجود در این زمینه نیز نوشتیم.

 

چگونه کلمات کلیدی را برای وب‌سایت خودمان انتخاب کنیم؟

انتخاب کلمات کلیدی

حالا که یک لیست کامل از تمامی کلمات کلیدی که ممکن است برای کسب‌وکار ما مهم باشند در اختیار داریم، نوبت آن است که چند کلمه اصلی که برای ما می‌توانند مفید باشند را انتخاب کنیم تا در طی محتواهایی که تولید می‌کنیم از آنان بهره ببریم.

تا به اینجا ممکن است ده‌ها یا صدها کلمه مرتبط با کسب‌وکارتان را به دست آورده باشید؛ خب قطعاً شما نمی‌توانید از همهٔ آنان در محتواهای خودتان استفاده کنید.

بنابراین باید معیاری برای تعیین کیفیت و کارآمدی هر کلمه وجود داشته باشد؛ بله وجود دارد! در زیر به بررسی آنان می‌پردازیم.

سه عامل اصلی برای انتخاب کلمات کلیدی خوب را درک کنید.

به‌صورت کلی برای اینکه یک کلمه کلیدی به‌عنوان گزینه‌ای «خوب» مطرح شود باید دارای سه ویژگی زیر باشد:

1 –  مرتبط بودن

همان‌طور که از نامش مشخص است، یعنی کلمه‌ای کلیدی باید کاملاً با زمینه کاری ما مرتبط باشد. به‌عنوان‌مثال وب‌سایت مهدی عراقی که درزمینهٔ دیجیتال مارکتینگ اقدام به تولید محتوا می‌کند نمی‌تواند راجع به کلماتی مثل «آشپزی» محتوایی تولید کند.

2 – رقابت

مطمئناً کلماتی که قصد دارید در آنان رتبه به دست آورید بدون رقیب نیستند و در هر زمینه‌ای حداقل 5 رقیب قدرتمند روبروی شما خواهند بود.

اگر وب‌سایتی تازه‌کار داشته باشید هرگز نمی‌توانید در همان ابتدای راه به سراغ کلمات کلیدی بسیار پر رقابت بروید؛ زیرا رقیبان قدیمی در آن زمینه فعالیت‌های بسیاری درزمینهٔ سئو انجام داده‌اند و شاید رقابت از همان اول با آنان کاری بسیار سخت و حتی ناامیدکننده باشد.

بنابراین شما باید کلماتی را انتخاب کنید که باقدرت وب‌سایت شما همخوانی داشته باشد و در مدت‌زمانی معقول بتوانید به رتبه در آنان دست‌یابید.

3 – حجم جستجو

مطمئناً هر کلمه‌ای نمی‌تواند برای ما ارزشمند باشد؛ برای به دست آوردن رتبه در هر کلمه کلیدی ممکن است بین 6 تا چندین سال زمان نیاز باشد! بنابراین ما اصلاً قصد نداریم وقت و زمان با ارزش خودمان را برای کلماتی هدر دهیم که میزان جستجویی چندانی ندارند.

بنابراین شما باید کلماتی را انتخاب کنید که ارزش زحمت و هزینه‌ای که برایشان می‌کنید رادارند و پس از دست یافتن به رتبه در آنان، بتوانید سود مناسبی به دست آورید.

درواقع منظور از حجم جستجو همان تعداد جستجوی هر کلمه در ماه است. مثلاً کلمه‌ای مثل «دانلود» ممکن است بیش از 10 هزار بار در ماه جستجو شود.

و تمام!

Keyword Research
Keyword Research

به شما تبریک می‌گویم در این مقاله به صورت کاملا مفید به آموزش تحقیق کلمات کلیدی پرداختیم! اگر هم‌زمان با این مقاله پیش رفته باشید، فهرستی از کلمات کلیدی مرتبط و خوب درزمینهٔ خودتان دارید که می‌توانید برای پیشرفت روی آنان تمرکز کنید. کلمات کلیدی کوتاه و بلندی که هر کدام می‌توانند باعث به وجود آمدن صدها مخاطب جدید برای شما شوند.

نکته بسیار مهم این است که شما باید هرچند ماه یک‌بار نسبت به ارزیابی مجدد کلمات کلیدی اقدام کنید تا از وضعیت خودتان در آنان مطلع شوید. این کار برای بسیاری از کسب‌وکارهایی که سخت برای به دست آوردن رتبه جدید تلاش می‌کنند می‌تواند لذت‌بخش باشد.

زمانی که در حال به دست آوردن قدرت بیشتری در نتایج جستجو هستید، ممکن است متوجه شوید که کلمات مهم دیگری برای شما وجود دارند که می‌توانند در کنار کلمات کلیدی فعلی استفاده و درنهایت باعث رشد و پیشرفت شما شوند.

بنابراین همیشه و در بازه‌های زمانی مشخص به بازنگری کلمات کلیدی خودتان بپردازید تا از مزایای این کار فوق‌العاده بهره‌مند شوید!

به‌صورت کلی تحقیق کلمات کلیدی اولین و مهم‌ترین قسمت از هر استراتژی سئو است که انجام دادن آن نیاز به‌دقت و ظرافت خاصی دارد؛ اگر دوست دارید که در موتورهای جستجو رتبه‌های بالاتری به دست آورید و به موفقیت برسید، حتماً تحقیق کلمات کلیدی را بسیار جدی بگیرید.

در این مقاله سعی کردیم بگوییم تحقیق کلمات کلیدی چیست و در ادامه نحوه انجام آن را خدمتتان شرح دادیم.

نظر شما چیست؟ تابه‌حال تحقیق کلمات کلیدی را انجام داده‌اید؟ تأثیرات آن برایتان چه بوده است؟ در طی انجام این پروسه به چه مشکلات و چالش‌هایی برخورد کرده‌اید؟ حتماً نظرتان را در کامنت‌ها بنویسید.

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. تحقیقات کلمات کلیدی جز اصلی ترین و مهمترین خشت های سئو هست که باید انجام شود و کانسپت کلمه کلیدی درآورده شود و سپس برید سراغ استراتژی محتوایی پس در قدم اول تحقیقات کلمه کلیدی رو خیلی جدی بگیرید چون اگر اون درست انجام نشه هیچ چیز درست پیش نخواهد رفت
    ممنون بابت مقاله عالیتون

    1. امید عزیز ممنون بابت نظرت.
      ما قبلا به این موضوع فکر کرده بودیم و در نظر داریم برای چنین صفحاتی ویدیو تهیه کنیم و به زودی صفحات آپدیت خواهد شد.

      موفق و پیروز باشی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا