آموزش سئو
موضوعات داغ

موتور جستجو چیست؟ آشنایی با انواع موتور جستجو

موتورهای جستجو ابزاری است که می‌توان به کمک آن هر آنچه در مورد آن سؤال و ابهام داریم و یا نیاز به جمع‌آوری اطلاعات داریم به دست آوریم.

موتورهای جستجو به وسیله خزیدن در سایت‌های مختلف محتوا آن‌ها را ایندکس می‌کنند و درنهایت آن‌ها را در لیست‌های خود طبقه‌بندی می‌کنند. در این مقاله با بلاگ مهدی عراقی همراه باشید تا درمورد موتورهای جستجو که این روزها رفیق همه شده‌اند بیشتر بدانید.

موتور جستجو چیست؟

موتور جستجو ابزاری مبتنی بر وب است که کاربران را قادر می‌سازد اطلاعات را در شبکه جهانی وب قرار دهند. نمونه‌های مشهور موتورهای جستجوگر Google، Yahoo! و MSN Search هستند.

موتورهای جستجو از برنامه‌های نرم‌افزاری خودکار (که به آن‌ها ربات‌ها یا عنکبوت‌ها گفته می‌شود) که در طول وب سفر می‌کنند، با پیوندهای از صفحه‌ای به صفحه دیگر، سایت به سایت دیگر، استفاده می‌کنند. اطلاعات جمع‌آوری شده توسط عنکبوت‌ها برای ایجاد یک فهرست جستجو از وب استفاده می‌شود.

1- Google

Google Search Engine بهترین موتور جستجو در جهان است و همچنین یکی از محبوب‌ترین محصولات گوگل است. تقریباً 70 درصد از بازار موتور جستجو توسط گوگل خریداری شده است.

غول فناوری همیشه در حال پیشرفت است و به دنبال بهبود الگوریتم موتور جستجو برای ارائه بهترین نتیجه به کاربر نهایی است. اگرچه گوگل بزرگ‌ترین موتور جستجو به نظر می‌رسد، اما از سال 2015 یوتیوب محبوبیت بیشتری نسبت به گوگل دارد (در رایانه‌های رومیزی).

ورود به سایت google

 

2- Bing

Bing پاسخ مایکروسافت به Google است و در سال 2009 راه‌اندازی شده است. Bing موتور جستجوی پیش‌فرض در مرورگر وب مایکروسافت است. در Bing، آن‌ها همیشه در تلاش‌اند تا آن را به موتور جستجوی بهتری تبدیل کنند اما برای ارائه رقابت در مقابل گوگل راهی طولانی در پیش است.

موتور جستجوی مایکروسافت خدمات مختلفی ازجمله جستجوی تصویر، وب و فیلم به همراه نقشه را ارائه می‌دهد. Bing Places را معرفی کرد (معادل Google My Business است)، این‌یک بستر عالی برای تجارت است که می‌تواند جزئیات خود را برای بهینه‌سازی نتایج جستجو ارائه دهد.

ورود به سایت Bing

 

3- Yahoo

یاهو و بینگ بیش از گوگل با یکدیگر رقابت دارند. گزارش اخیر در netmarketshare.com به ما می‌گوید که سهم یاهو از بازار 7.68 درصد است. اگرچه به‌عنوان یک ارائه‌دهنده ایمیل رایگان یک رهبر است، اما با تأیید اخیر آن‌ها مبنی بر اینکه جزئیات کاربر و رمزهای عبور که سال گذشته هک شده‌اند، این امر به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

ورود به سایت yahoo

 

4- Baidu

بایدو پرکاربردترین موتور جستجو در چین است و در ژانویه سال 2000 توسط کارآفرین چینی، اریک ژو تأسیس شد. این موتور جستجوی وب برای ارائه نتایج برای وب‌سایت، فایل‌های صوتی و تصاویر طراحی شده است. این سرویس برخی از خدمات دیگر ازجمله نقشه‌ها، اخبار، ذخیره‌سازی ابری و موارد دیگر را فراهم می‌کند.

ورود به سایت baidu

 

5- AOL

Aol.com همچنین در میان موتورهای جستجوگر برتر قرار دارد. این‌ها، اکنون 0.59 درصد سهم بازار را در اختیار دارند. Verizon Communication AOL را به قیمت 4.4 میلیارد دلار خریداری کرد. این کار در سال 1983 با عنوان Control Video Corporation آغاز به کار کرد.

در سال 1991 به نام آمریكا آنلاین و در سال 2009 با نام AOL Inc نامگذاری شد. این شرکت همچنین خدمات تبلیغاتی را به صورت AOL Advertising، AOL mail و AOL Platform ارائه می‌دهد.

ورود به سایت aol

 

6- Ask.com

Ask.com که پیش‌ازاین با نام Ask Jeeves شناخته می‌شد، در سال 1995 تأسیس شد. مفهوم اصلی آن‌ها داشتن نتایج جستجو بر اساس یک سؤال ساده + پاسخ بود. این یک انجمن پرسش و پاسخ است که در آن می‌توانید پاسخ سؤال خود را دریافت کنید و مقدار زیادی از داده‌های بایگانی را برای پاسخ به سؤال شما ادغام می‌کند.

به دلیل این وابستگی به مشارکت‌های بایگانی شده و فعال کاربران، نتایج به اندازه آنچه در Google، Bing و Yahoo دریافت می‌کنید، فعلی نخواهند بود. آن‌ها سعی کرده‌اند درجایی که منابعشان پاسخی ندارند که از موتور جستجوگر شخص ثالث کمک می‌گیرند، مقابله کنند. جالب است که آن‌ها نامی نمی‌برند که این موتور جایگزین کیست.

ورود به سایت ask

 

7- Excite

Excite به‌طور گسترده‌ای شناخته نشده است اما همچنان در 10 رتبه برتر قرار می‌گیرد. Excite یک پورتال خدمات آنلاین است که خدمات اینترنتی مانند ایمیل، موتور جستجو، اخبار، پیام‌رسانی فوری و به‌روزرسانی‌های هوا را ارائه می‌دهد.

ورود به سایت excite

 

8- DuckDuckGo

DuckDuckGo یک موتور جستجوی محبوب است که به دلیل محافظت از حریم خصوصی کاربران شناخته می‌شود. آن‌ها با یاهو، بینگ و یوملی همکاری کرده‌اند. در سال 2008 توسط گابریل وینبرگ در کالیفرنیا تاسیس شد و درآمد آن از طریق شبکه اتحاد جستجوی یاهو-بینگ و شرکت‌های وابسته تأمین می‌شود.

ورود به سایت duckduckgo

 

9- Yandex

Yandex در سال 1997 راه‌اندازی شد، محبوب‌ترین موتور جستجو در روسیه است. یاندکس همچنین در اوکراین، قزاقستان، بلاروس و ترکیه حضور چشمگیری دارد. این سرویس خدماتی مانند نقشه‌های Yandex، Yandex Music، مترجم آنلاین، Yandex Money و بسیاری از خدمات دیگر را ارائه می‌دهد.

ورود به سایت yandex

 

چرا موتورهای جستجو مهم هستند؟

اهمیت موتور جستجو

اهمیت موتورهای جستجو را نمی‌توان انکار کرد، اما اینکه موتور جستجوگر واقعاً چیست یا چه‌کاری انجام می‌دهد، ممکن است یک راز باقی بماند. به عبارت ساده‌تر، موتور جستجو یک برنامه نرم‌افزاری است که بر اساس کلماتی که کاربران وارد کرده‌اند سایت‌هایی را جستجو می‌کند که مربوط به موضوع موردعلاقه آن‌ها است.

موتورهای جستجو، اسب کار شبکه‌های وب جهانی هستند و هر روز میلیاردها پاسخ به میلیاردها سؤال برمی‌گردانند و موتورهای جستجوی اصلی Google، Yahoo، Bing و Ask هستند.

چرا گوگل بهترین است؟

بیشتر ما حتی به انتخاب موتور جستجو برای استفاده فکر نمی‌کنیم. ما به سادگی “آن را گوگل می‌کنیم”. Google محبوب‌ترین موتور جستجو در ایالات‌متحده است و دلیل خوبی هم دارد. آن‌ها برای تهیه سریع یک موتور جستجوی محبوب که بهترین نتایج جستجو را ارائه می‌دهد ، ثروت زیادی صرف کرده‌اند.

به‌عنوان شغلی که در عصر دیجیتال فعالیت می‌کند، برای شما مهم است که درک کنید موتورهای جستجو (به‌طور خاص Google) اطلاعاتی را که در سراسر شبکه جهانی پیدا می‌کند جمع‌آوری و توزیع می‌کند. آیا Google بهترین موتور جستجو است؟ یا موتور جستجوی جایگزینی وجود دارد که بهتر باشد؟

امکانات گوگل

شاید تابه‌حال فکر می‌کرده‌اید که موتورهای جستجو فقط برای جستجوی کلمات و عبارات خاص و یا برای پاسخگویی به سؤالات طراحی شده‌اند! اگر تاکنون این‌گونه فکر می‌کرده‌اید پس بهتر است ادامه این مقاله را از دست ندهید. چراکه با دیدن این‌همه ویژگی یک موتور جستجو شگفت‌زده خواهید شد!

در اینجا ما به اختصار موتور جستجوی گوگل و امکانات آن را موردبررسی و ارزیابی قرار می‌دهیم:

نقشه گوگل

یکی از ابزارهای گوگل، گوگل مپ هست. این ابزار که درواقع نقشه گوگل است توانایی این را دارد که محل دقیق ما را روی نقشه گوگل نشان دهد. این ابزار می‌تواند استفاده‌های بسیاری برای اشخاص و کسب‌وکارها داشته باشد و برای همین یکی از بهترین امتیازات گوگل محسوب می‌شود.

یوتیوب

یوتیوب که یکی از سرویس‌های اشتراک گذاری ویدئو است درواقع از دیگر قابلیت‌های زیرمجموعه گوگل به‌حساب می‌آید و می‌تواند برای کسانی که تمایل دارند فیلم‌های شخصی و فیلم‌های مرتبط با کسب‌وکار خود را درجایی به‌صورت رایگان آپلود کنند بهترین انتخاب باشد.

گوگل پلی

سرویس گوگل پلی، درواقع یک مارکت پلیس است که در آن می‌توانید هر آنچه برای گوشی موبایل خود لازم دارید پیدا کنید. از انواع برنامه‌ها گرفته تا بازی‌ها و کتاب‌ها و… همه و همه در این ابزار گردآوری‌شده‌اند. این سرویس در مارس 2012 معرفی به دنبال معرفی شد

گوگل نیوز

گوگل نیوز یا خبرهای گوگل از دیگر امکانات این شرکت است. این وبگاه که کار آن جمع اخبار در حوزه‌های مختلف است،28 زبان دنیا را پشتیبانی می‌کند اما باید بدانید که زبان فارسی در بین این 28 زبان وجود ندارد.

ایمیل گوگل

سرویس ایمیل گوگل یا همان جیمیل از دیگر امکانات این وبگاه است. این همان سرویس محبوبی است که از آن استفاده می‌کنید و برای خود ایمیل رایگان می‌سازید.

سرویس جیمیل خود دارای امکانات بیشماری است و برای خود دنیایی جداگانه دارد! از قرار دادن فضای ابری قابل‌توجه به کاربران گرفته تا امکان شخصی‌سازی صندوق پستی و امکان چت آنلاین و موارد دیگر ازجمله امکانات بیشمار همین ابزار گوگل است.

کروم

گوگل کروم یکی دیگر از ابزارهای گوگل است که درواقع یک مرورگر است که خود دنیای جداگانه برای خود دارد. ولی برای کاربران امکان جستجوی سریع و ایمن را به همراه تعداد بی‌شماری افزونه و قالب فراهم می‌کنم.

ترنسلیت

گوگل ترنسلیت یکی دیگر از سرویس‌های رایگان گوگل است که امکان ترجمه متون را برای کاربران فراهم می‌کند. از ویژگی‌های این ابزار می‌توان به ترجمه تکی کلمات و همچنین وجود دستیار صوتی برای ترجمه و پشتیبانی از 90 زبان دنیا نام برد.

گوگل درایو

این سرویس گوگل در آوریل 2012 در دسترس قرار گرفت. گوگل درایو از دیگر سرویس‌های گوگل است که درواقع یک سرویس اشتراک‌گذاری و ذخیره‌سازی فایل است. این سرویس همچنین خود دارای افزوده‌هایی مانند گوگل داک، گوگل شیت و گوگل اسلایدر است. این سرویس به هر کاربر، 15 گیگ فضای ابری رایگان می‌دهد که درصورتی‌که کاربری به بیشتر از این مقدار فضا نیاز داشته باشد باید در ازاء آن هزینه پرداخت کند.

گوگل وان

شاید بتوان گفت، نوع اصلاح شده گوگل درایو باشد. با توجه به سیاست‌های جدید گوگل در راستای ارائه فضای ابری، گوگل وان ارائه‌شده است که در ان می‌توان با هزینه هایی کمتر فضای ابری خریداری کرد؛ و درواقع می‌توان این‌گونه گفت که نوع به‌صرفه‌تر گوگل درایو، گوگل وان است.

موتور جستجو چگونه کار می‌کند؟

کار کردن موتور جستجو

آناتومی یک موتور جستجو از سه قسمت تشکیل شده است. خزیدن، ایندکس کردن و رتبه بندی به وسیله این سه مورد است که در نتایج جستجو ظاهر می‌شوید.

خزیدن موتور جستجو یعنی چه؟

خزیدن یا Crawling فرآیندی است که در آن موتور جستجو، گروهی از ربات‌های عنکبوتی خود که به خزنده معروف هستند را برای یافتن محتوای جدید و به‌روز شده در داخل وب‌سایت‌ها می‌فرستد. حالا این محتوا فرقی نمی‌کند که یک صفحه وب، مقاله، صفحه پی دی اف، فیلم، عکس، صوت و… باشد.

فرقی نمی‌کند که فرمت محتوا چه باشد، هرچه باشد توسط این ربات‌ها کشف می‌شود.
ربات‌های گوگل با فچ کردن یا واکشی چند صفحه وب شروع می‌کند و بعد از آن پیوندهای موجود در این صفحات وب را برای یافتن صفحات جدید بررسی می‌کند.

اینجاست که الگوریتم کافئین گوگل وارد کار می‌شود. با جست‌وخیز در این مسیرها از لینک‌ها، خزنده‌ها قادر هستند محتوای جدید را پیدا کنند و آن را به لیست خود به نام کافئین می‌افزایند. فهرست کافئین یک دیتابیس از آدرس‌های کشف شده است.

ایندکس کردن موتور جستجو یعنی چه؟

ایندکس کردن یعنی ایجاد یک پایگاه داده عظیم از تمام محتواها و آدرس‌هایی که کشف‌شده است و برای اهداف رتبه‌بندی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

رتبه‌بندی موتور جستجو یعنی چه؟

وقتی یک کاربر، عبارت و یا کلمه و یا یک سؤال را در موتور جستجو وارد می‌کند، موتور جستجو در لیست خود می‌گردد و نزدیک‌ترین و مرتبط‌ترین نتایج را برای کاربر نشان می‌دهد.

ترتیب نتایج بر اساس ارتباط به‌عنوان رتبه‌بندی یا رنکینگ شناخته می‌شوند. به‌طورکلی هرچه یک وب‌سایت بالاتر رتبه‌بندی شود یعنی ارزش بیشتری برای مخاطب دارد و در این صورت رتبه بالاتری دریافت می‌کند.

برای هر وبمستری این امکان وجود دارد که همه و یا بخشی از سایت را نسبت به ورود خزنده‌ها مسدود کند و یا حتی می‌توانید به موتور جستجو فرمان دهید که از ذخیره برخی صفحات سایت جلوگیری کند.

چه عواملی در رتبه‌بندی موتورهای جستجو تأثیر دارد؟

افزایش رتبه

موتورهای جستجو تقریباً مثل هم کار می‌کنند؛ و تمامی آن‌ها تقریباً سه فاکتور مهم برای رتبه‌بندی سایت‌ها دارند:

فاکتورهای فنی رتبه بندی

گفتیم که برای اینکه یک سایتی در نتایج جستجو ظاهر شود خزنده‌های گوگل دست‌به‌کار می‌شوند… برای این اتفاق، چند عنصر اصلی فنی وجود دارد که باید به‌درستی کار کنند.

اگرچه ممکن است این مسئله پیچیده به نظر برسد، اما به‌محض اینکه وب‌سایت شما از وضعیت مطلوبی برخوردار باشد، ازنظر جستجوگرها تعمیر و نگهداری مداوم زیادی لازم نیست. در اینجا استراتژی‌های فنی برای بهبود رتبه شما وجود دارد:

1- سرعت سایت و صفحه

مطمئناً دوست ندارید وقتی آدرس یک سایتی را در مرورگر خود وارد می‌کنید زیاد منتظر بمانید! خب طبیعتاً همین انتظار را برای کاربر نیز باید داشته باشید. وقتی بارگیری یک سایتی طولانی می‌شود کاربران از آن سایت فرار می‌کنند و این موضوع یک موتور جستجو را هوشیارتر می‌کند؛ و این موضوع به رتبه سایت آسیب میزند.

2- قابلیت استفاده در موبایل

یکی دیگر از فاکتورهای رتبه‌بندی در موتورهای جستجو، قابلیت استفاده در موبایل است. اینکه یک سایتی موبایل دوست باشد برای کاربران و گوگل بسیار اهمیت دارد، بنابراین بر رتبه‌بندی یک سایت بسیار تأثیر می‌گذارد.

حتی اگر سایتی دارید که نسخه دسکتاپ آن بدون نقص در مرورگرها نمایان می‌شود ولی سایت شما برای موبایل مناسب نیست، بی‌شک توسط موتورهای جستجو رتبه خوبی دریافت نخواهد کرد.

3- پیوندهای داخلی

در مبحث خزیدن موتورهای جستجو گفتیم که ربات‌های گوگل با استفاده از محتوا و پیوندهای موجود در یک صفحه وب، آن را در لیست کافئین فهرست می‌کنند. پس نتیجه می‌گیریم که پیوندها تأثیر مهمی در خزیدن و فهرست کردن نتایج در موتورهای جستجو دارند.

اصطلاح “لینک سازی داخلی” به هر پیوندی اشاره دارد که به یک صفحه داخلی در وب‌سایت شما اشاره دارد.هرچه این ساختار منظم و مستحکم‌تر باشد،بی شک رتبه بهتری به دست خواهید آورد.

فاکتورهای داخلی رتبه‌بندی

بعد از فاکتورهای فنی، نوبت به فاکتورهای داخلی می‌شود که موتورهای جستجو باید بر اساس آن تصمیم بگیرند که یک سایت را در چه جایگاهی در بین نتایج قرار دهند. ازجمله این فاکتورها

4- کلمات کلیدی هدف

منظور از کلمات کلیدی هدف، کلمه یا کلماتی است که آن صفحه وب بر اساس آن بنا شده است و محتوای آن صفحه بر این اساس تعیین شده است. کلمات کلیدی هدف نقش مهمی در رتبه‌بندی موتورهای جستجو دارد و تعیین‌کننده میزان ترافیک ورودی به سایت‌ها است.

5- تگ‌های عنوان

موردی بعدی که در فاکتورهای رتبه بندی یک موتور جستجو جای می‌گیرد، مبحث عنوان‌ها و تگ‌های عنوان است. وقتی کلمات کلیدی را شناسایی کردید حالا نوبت ان است که از این کلمات کلیدی استفاده کنید.

ولی اینکه کجا استفاده کنید از اهمیت زیادی برخوردار است! یکی از جاهایی که استفاده از کلمات کلیدی بسیار مهم است، در عنوان‌ها است. چراکه موتورهای جستجو به‌عنوان ها اهمیت زیادی می‌دهند. چرا؟! چون مخاطب به آن اهمیت می‌دهد!

6- توضیحات متا

از دیگر فاکتورهایی که در رتبه‌بندی موتورهای جستجو نقش دارد، توضیحات متا است. توضیحات متا همان توضیحات کوتاهی است که وقتی یک کلمه را جستجو می‌کنید در قسمت پایین عنوان یک صفحه نمایان می‌شود و به صورت خلاصه می‌گوید که صفحه موردنظر چه محتوایی دارد.

یکی از چیزهایی که موتورهای جستجو بسیار به آن اهمیت می‌دهند استفاده از کلمات کلیدی هدف در توضیحات متا است که برای رتبه گرفتن یک سایت بسیار اهمیت دارد.

7- متن جایگزین عکس‌ها

وقتی می‌خواهید یک عکس با یک موضوع خاص را جستجو کنید چگونه این کار می‌کنید؟! موتورهای جستجو انسان که نیستند که عکس‌ها را یکی یکی ببینند و تشخیص دهند که کدام عکس با منظور شما منطبق است. پس چگونه یک عکس مرتبط را می‌شود پیدا کرد؟! تنها راه آن این است که از تگ متن جایگزین که تأثیر زیادی در رتبه‌بندی موتورهای جستجو دارد استفاده کنیم.

متن جایگزین چیست؟! متن جایگزین کلمه و یا کلماتی است که در داخل یک متن و یا به‌عنوان تصویر شاخص درج می‌شود و نشان می‌دهد که این عکس با این متن مرتبط است.

نکته طلایی که لازم است در مورد تگ عنوان در نظر داشته باشیم تا موتور جستجو آن را ببیند این است که باید از کلمه کلیدی هدف خود که در صفحه استفاده کرده‌اید، برای کمک استفاده کنید.

8- ساختار URL

یکی دیگر از مواردی که می‌تواند در مورد رتبه‌بندی صفحه شما در مورتوهای جستجو تأثیر داشته باشد، آدرس صفحه یا ساختار URL است. آدرس‌های درهم‌برهم و ترکیبی نمی‌تواند کمک خوبی برای موتورهای جستجو در هنگام رتبه‌بندی باشند.

از طرف دیگر، یک URL که از یک ساختار ساده پیروی می‌کند، مختصر است و از کلمه کلیدی هدف استفاده می‌کند – اکنون این یک URL مناسب رتبه گرفتن است.

فاکتورهای خارجی رتبه‌بندی

عوامل خارجی رتبه‌بندی، مجموعه عواملی هستند که در بیرون از صفحه یک سایت در رتبه‌بندی موتورهای جستجو تأثیر می‌گذارند:

9- بک لینک‌ها

در قسمت خزیدن گفتیم که لینک‌ها تأثیر مهمی در خزیدن و رتبه‌بندی در موتورهای جستجو دارند. یک بک لینک درواقع پیوندی است که از سمت یک سایت و یا وبگاه به یک سایت دیگر داده می‌شود و به‌مانند یک مهر تائید برای سایت دیگر می‌باشد.

موتورهای جستجو در مورد لینک‌ها بسیار دقیق هستند و حتی برخی از آن‌ها مثل گوگل دارای الگوریتم‌هایی مانند پنگوئن برای کنترل نحوه لینک ساز برای مبارزه با لینک سازی اسپم هستند.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این نوشتار در مورد موتورهای جستجو، اینکه یک موتور جستجو چیست، چگونه کار می‌کند، فاکتورهای رتبه‌بندی یک موتور جستجو، انواع موتور جستجو صحبت کردیم. موتورهای جستجو برای کاربران می‌توانند بسیار مفید باشند چراکه کار آن‌ها را برای پیدا کردن سؤالات و مطالب موردنظر خود را راحت کرده‌اند.

موتورهای جستجو انواع مختلف دارند و محبوب‌ترین آن‌ها گوگل است که بسیار معروف است و دارای امکانات بی‌شماری می‌باشد. البته همه موتورهای جستجو دارای امکاناتی می‌باشند ولی خب کامل‌ترین آن‌ها گوگل است که ابزارهای رایگان زیادی برای کاربر فراهم می‌کند.

منبع
searchenginejournal

نوشته های مشابه

‫29 دیدگاه ها

  1. آیا موتور جستجو ایرانی بدرد بخور هست برای بحث سئو و بهینه سازی سایت چون اگر بخواد اینترنت داخلی بشه یا همان صیانت اتفاق بیوفته ما باید با موتور های جستجو داخلی ورودی بگیریم ایا پیشنهاد میکنید این موتور های داخلی را؟

  2. چرا موتور های جستجویی مثل بینگ و یاهو برای سئو مهم نیستن مثلا طرف میخواد حرف بزنه میگه چطور تو گوگل خط یک بشیم و با ترفند سئو فلان تو گوگل به صفحه یک برسیم چرا بقیه موتور های جستجو رو مثال نمیزنه؟

  3. سلام وقتتون بخیر جناب عراقی.
    ما یک سایت در زمینه فروش قطعات صنعتی داریم که یک کارشناس سئو اومد اول به ما مشاور سئو داد و گفت بهترین موتور جستجو در حال حاضر بایدو baidu هست برای اینکه بتونید فروش خوبی داشته باشید.
    حالا ما اینور هر چی زور زدیم بالا بیایم نشد گفت باید بک لینک بخریم نزدیک به 50 میلیون هزینه بک لینک و رپورتاژ کردیم اصلا مقالات سایت ما حتی تو گوگل ایندکس هم نیست حالا کاری ندارم که هیچ نتیجه ای نگرفتیم و فقط ضرر کردیم الان بهترین کار چیه واقعا یکی گفت اسپم شدید باید چیکار کرد؟

  4. برای دستیابی به اطلاعات ناب وب باید از موتور جستجو بدون سانسوراستفاده کرد که بدون شک من موتور جستجوی دارک وب رو پیشنهاد میکنم که نیاز هست مرورگر تور رو نصب کنید تا وارد تونت بشید!

  5. دوستان بایدو موتور جستجو چینی هست برای سئو در ایران اصلا مناسب نیست!

  6. بسی عالی و جذاب بود برام من خودم میخوام یه موتور جستجو بنویسم بیاید از این به بعد به جای گوگل از اون استفاده کنیم.

    1. ممنون از نظرتون جناب پاشا عزیز.
      حتما با کمال میل ولی موتور جستجویی که قصد نوشتن دارید برای شروع نیاز های اولیه را حداقل باید رفع کنه مثل نمایش ریزالت دقیق با هدف مخاطب که این موضوع باعث شده تا گوگل خیلی محبوب بشه البته این کار به صورت تکی واقعا سخت و نشدنی هست مگر اینگه از api های خود گوگل استفاده کنید.
      ولی در کل هیچ ناممکنی وجود نداره بخواید میشه اگر شد ما هم موتور جستجو شما رو تو همین مقاله معرفی میکنیم جهت حمایت.

  7. بسیار عالی بود خیلی ممنون بابت مقاله خوبی که قلم زدید موفق و پاینده باشید.

  8. الان دیگه موتور جستجوگر گوگل خوبه دیگه بنظرم نیازی به موتور های جستجو دیگه ای نیست واقعا مگر اینکه بخوای وارد دیپ وب بشی که از تور استفاده کنی و موتور جستجو داک داک گو!

  9. موتور جستجو و ابزاری است که به منظور جُستجو در وب برای بدست آوردن اطلاعات درخواست شده، به کار می‌رود. نتایج یافته شده به‌طور معمول در صفحه‌ای با عنوان صفحهٔ نتایج جستجو فهرست می‌شوند.
    منبع : ویکی پدیا

  10. از نظر شما دوستان ویژگی های موتور جستجو که برای سئو و بهینه سازی هم عالی باشه چیه؟

  11. موتورهای جستجو داخلی زیادی در چند سال گذشته به وجود آمده است که هرکدام در این مقاله معرفی شد، البته بیشتر این موتور جستجو در حال حاضر، دایرکتوری هستند و به معرفی کسب‌وکارها همراه با اطلاعات آن‌ها می‌پردازند.

  12. قبلا یک ترفندی بود عکس رو توی گوگل بارگزاری میکردی و عکس های مشابه در موتور جستجو رو بهت نشون میداد اون رو چجوری باید به کاری بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. ممنون رزیتا عزیز بابت نظر مطلوبی که دادی
      سایت خودتونه تعارفی هم نمیگم چون بدون حضور شما و سایر دوستان این سایت هیچ ارزشی نداره و فقط یک ظاهر سادست.
      موفق و پیروز باشید.

    1. سلام روناک عزیز برای اینکه سرچ پیشرفته کنی یا سرچ ساده ؟
      اگر منظورت سرچ ساده هست یکی از مرورگر هارو انتخا کن داخلش یه واژه ای بنویس خودش سرچ میکنه نیازی به آموزش دیدن و راهنمایی نداره دوست من.

      در کل موفق و پیروز باشی!

  13. با فیلتر شدن اینترنت همه فکر میکردن ذره بین قرار جایگزین گوگل بشه اما با اینکه فیلتر شد حتی کسی فیلتر شکتشو خاموش نکرد مستقیم دوباره رفتن سراغ گوگل ماشالله به مردم فهمیده ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا