آموزش سئو
موضوعات داغ

سئو فنی یا (Technical SEO) چیست؟ + [ترفندها]

ساختار و مباحث فنی سایت را برای جنگ صفحه اول گوگل بهینه کنید

سئو فنی سایت چیست؟ SEO فنی به عناصری در پشت صحنه تلاش‌های سئو شما گفته می‌شود که سئو ارگانیک شما را تأمین می‌کنند، مانند معماری سایت، بهینه‌سازی موبایل و سرعت صفحه. این جنبه‌های SEO ممکن است شاید جذاب نباشند، اما فوق‌العاده مهم هستند.

اولین قدم برای بهبود سئوی فنی شما این است که بدانید با انجام آنالیز سایت در چه مکانی و یا جایگاهی قرار دارید. مرحله دوم ایجاد یک برنامه برای رسیدگی به مناطقی است که در مورد آن‌ها کوتاهی شده و به سئو لطمه می‌زنند.

اگر به شخصه بخواهم دلیل مهم بودن سئو تکنیکال را بیان کنم در اول سعی دارم برای شما یک مثال قابل فهم بزنم که به راحتی دلیل اهمیت زیاد سئو فنی را درک کنید.

تصور کنید شما یک پاساژ دارید در بهترین نقاط ایران واقع شده و این پاساژ از ظاهر خوب، و کیفیت ساخت مطلوبی برخوردار نیست آیا شما حاضر هستید برای این پاساژ تبلیغ کنید یا به کسی آن را توصیه کنید؟ قطعاً خیر! اگر هم تبلیغات کنید یا آن را به کسی معرفی کنید قطعاً بازخورد منفی خواهید گرفت.

اما اگر کمی صبر کنید و ساختار، ظاهر مناسبی ایجاد کنید و از لحاظ فنی همه چیز مورد تایید باشد شما می‌توانید سراغ مراحل بعد بروید و بازخورد مثبت نسبت به پاساژ خود جذب کنید! و این موضوع دقیقاً روی سایت شما هم صدق می‌کند پس روی بحث سئو. فنی بسیار تمرکز کنید و کیفیت ساختاری سایت را بالا ببرید.

در این تاپیک مراحل سئو تکنیکال را به‌طور کامل شرح خواهیم داد با بلاگ مهدی عراقی همراه باشید.

 

سئو تکنیکال سایت چیست؟

سئو فنی چیست
سئو فنی چیست

به زبان ساده، هر کاری که شما انجام می‌دهید تا موتورهای جستجو بتوانند پروسه خزیدن یا به اصطلاح crawl و فهرست کردن سایت شما را راحت‌تر انجام دهند، سئو فنی نام دارد.

سئو فنی سایت، سئو داخلی سایت و سئو خارجی سایت همه و همه دست ‌به ‌دست هم می‌دهند تا بتوانید یک کمپین موفق سئو داشته باشید و در نهایت سایت خود را در صدر نتایج جستجو ببینید.

چرا سئو تکنیکال سایت مهم است؟

اهمیت سئو تکنیکال
اهمیت سئو تکنیکال

شما به چند دلیل نیاز است که سئو فنی سایت خود را انجام دهید:

  • سئو فنی بر رتبه‌بندی شما در نتایج جستجو تأثیر می‌گذارد
  • SEO فنی بر روی اقدامات و تصمیمات بازدیدکننده وب‌سایت شما تأثیر می‌گذارد
  • SEO  فنی بر نرخ تبدیل، تولید لید و فروش وب‌سایت شما تأثیر می‌گذارد
  • سئو فنی به تجارت شما کمک می‌کند تا با رقبایی که از سئو نیز استفاده می‌کنند رقابت کند
  • SEO فنی، میزان نرخ بازگشت سرمایه شما را در بازاریابی دیجیتال به حداکثر می‌رساند.

اگر سازمان شما وقت، انرژی و پول خود را صرف سئو می‌کند، پس بیشترین بازدهی را از آن باید بگیرید. این شامل بهینه‌سازی‌ های فنی SEO در استراتژی شما است، چه شما SEO خود را در داخل مدیریت کنید یا با کمک یک شرکت SEO. در هر صورت لازم است تا بهینه‌سازی سئو را انجام دهید.

نحوه شروع کار با سئو فنی سایت

شروع سئو تکنیکال
شروع سئو تکنیکال

آیا شما آماده هستید که بهینه‌سازی وب‌سایت خود را برای سئو فنی و بهره‌گیری از تمام مزایای سئو، از رتبه‌بندی بالاتر تا تعداد فروش بهتر، شروع کنید؟ پس این چک‌لیست فنی SEO را بررسی کنید تا بدانید که باید چه کنید و چگونه در مسیر سئو فنی سایت حرکت کنید.

1-سرچ کنسول سایت را فعال کنید

سرچ کنسول گوگل
سرچ کنسول گوگل

اگر قبلاً این کار را نکرده‌اید، یک حساب کنسول جستجوی Google ایجاد کنید. نگران نباشید – این برنامه رایگان است و قرار نیست برای این کار پولی پرداخت کنید.

در کنسول جستجوی Google، می‌توانید عملکرد کلی وب‌سایت خود را در نتایج جستجو و همچنین عملکرد صفحات منفرد را مشاهده کنید. بعلاوه، می‌توانید خطاهایی را ببینید که خزنده Google، Googlebot، هنگام بازدید از سایت شما مواجه می‌شود.

ازآنجاکه کنسول جستجوی گوگل نگاه درونی به نحوه درک Google از وب‌سایت‌های شما ارائه می‌دهد، از این ابزار رایگان استفاده کنید. این می‌تواند به شما کمک کند صفحات را به Google ارسال کنید، رتبه‌بندی Google را کنترل کنید، مشکلات خزنده Google را برطرف کنید و موارد دیگر.

2-یک فایل robots.txt ایجاد کنید

ساخت فایل robots.txt
ساخت فایل robots.txt

در مرحله بعدی در سئو فنی سایت، باید یک فایل robots.txt ایجاد کنید.
یک فایل robots.txt به‌عنوان یک دستورالعمل برای خزنده‌های وب عمل می‌کند. حتی می‌توانید دستورالعمل‌هایی را برای خزنده‌های وب خاص مانند دستورالعمل‌های Google یا Bing مشخص کنید. در حالت ایده آل، از این دستورالعمل‌ها استفاده کنید تا خزنده‌های سایت شما خزیدن مطلوب و بهینه‌ای داشته باشند یا صفحات غیر مهم را مشاهده نکنند. بااین‌وجود کاری که نباید انجام دهید مسدود کردن خزنده‌های وب از کل وب‌سایت شما است.

اگر خزنده‌های وب را از وب‌سایت خود مسدود کنید، از ایندکس شدن سایت شما توسط موتورهای جستجو جلوگیری می‌کنید. این بدان معناست که وب‌سایت شما در نتایج جستجو نشان داده نخواهد شد و رقابت را از دست خواهید داد.
بااین‌حال، خبر خوب این است که Google به شما کمک می‌کند تا یک فایل robots.txt دوستانه برای جستجوگرها ایجاد کنید.

علاوه بر ارائه راهنمای سریع در ایجاد یک فایل robots.txt، Google همچنین یک ابزار آزمون robots.txt را نیز ارائه می‌دهد که با ورود به سیستم حساب Google Search Console می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. می‌توانید از این ابزار رایگان برای بررسی پرونده robots.txt خود اطمینان حاصل کنید که دستورالعمل‌های صحیحی را به خزنده‌های وب ارائه می‌دهد.

3-نقشه سایت XML سایت را بسازید

نقشه سایت
نقشه سایت ایجاد کنید

علاوه بر ایجاد یک فایل robots.txt برای سایت خود، شما باید یک نقشه سایت XML و HTML ایجاد کنید.

نقشه سایت XML به‌ عنوان نقشه‌ای برای وب‌سایت شما عمل می‌کند که خزنده‌ها از آن برای یافتن مهم‌ترین صفحات مانند محصولات یا خدمات در سایت شما استفاده می‌کنند.

کاربران از نقشه سایت XML استفاده نخواهند کرد. در عوض، اگر نقشه سایت HTML شما را داشته باشند، به آن مراجعه می‌کنند.

نحوه ایجاد نقشه سایت XML

ساخت نقشه سایت
ساخت نقشه سایت

ایجاد نقشه سایت XML آسان است، به‌خصوص اگر سایت وردپرسی داشته باشید. به ‌عنوان‌ مثال اگر وب‌سایت وردپرس شما از افزونه Yoast SEO استفاده می‌کند، این افزونه نقشه سایت XML را برای شما ایجاد می‌کند.

سایت وردپرسی ندارید؟ مشکلی نیست از ده ها تولید کننده نقشه سایت XML رایگان مانند Screaming Frog برای تهیه نقشه سایت خود استفاده کنید.
سپس، نقشه سایت XML خود را از طریق Google Search Console به Google ارسال کنید. پس از تکمیل آن قسمت، به ایجاد نقشه سایت HTML خود بپردازید.

نقشه سایت HTML به‌مانند یک نقشه راه برای خزنده‌ها و کاربران عمل می‌کند. به‌طور کلی، نقشه سایت شما مهم‌ترین صفحات وب‌سایت شما را شامل می‌شود، مانند صفحات عمومی محصول یا خدمات! ذکر یک نکته در اینجا حائز اهمیت است که قرار نیست که تمامی صفحات سایت شما در نقشه سایت HTML وجود داشته باشند. اگر تمام صفحات وب‌سایت خود را به نقشه سایت HTML خود اضافه کنید، ارزش نقشه سایت خود را برای کاربران کاهش می‌دهید.

در حالت ایده آل، شما می‌توانید نقشه سایت HTML خود را در 100 صفحه یا کمتر نگه دارید. به یاد داشته باشید، مناسب‌ترین و ارزشمندترین صفحات را انتخاب کنید. 100 صفحه اضافه نکنید! مفیدترین صفحات را اضافه کنید.

4-قفل گذاری اطلاعات یا SSL را فعال کنید

استفاده از SSL
استفاده از SSL

به وب‌سایت خود بروید. اکنون، نوار URL مرورگر خود را بررسی کنید. آیا قبل از url خود پیام “غیر ایمن “می‌بینید؟ و یا علامت قفل ظاهر می‌شود؟
اگر قفل نمی‌بینید، باید سایت خود را از HTTP به HTTPS منتقل کنید. HTTPS با ایجاد یک اتصال ایمن که هر داده ارسالی توسط کاربر، مانند اطلاعات کارت اعتباری، آدرس ایمیل یا شماره تلفن شخصی را رمزگذاری می‌کند، امنیت وب‌سایت شما را بهبود می‌بخشد.
همچنین HTTPS ضروری است زیرا:

  • Google از HTTPS به‌عنوان عامل رتبه‌بندی استفاده می‌کند، به این معنی که می‌تواند به شما کمک کند در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشید.
  • کاربران هنگام خرید آنلاین به قفل HTTPS مراجعه می‌کنند که این امر می‌تواند بر فروش آنلاین تأثیر بگذارد.
  • HTTPS از داده‌های مشتری محافظت می‌کند که به کسب‌وکار شما در محافظت از نام تجاری شما کمک می‌کند.

معمولاً گواهی ssl و پروتکل امن HTTPS توسط هاستینگ‌ها ارائه می‌شود و رایگان هم هست. درهرصورت هنگام خرید هاست درصورتی‌که در پلن انتخابی هاست مورد نظر شما این مورد نبود از هاستینگ خود این مورد را جویا شوید.

اگر میزبان وب‌سایت شما گواهی SSL ارائه نمی‌دهد، خود اقدام به خرید و نصب گواهی خود کنید. علاوه بر نصب، باید هدایت‌های مناسب را از HTTP به صفحات HTTPS تنظیم کنید. برای ان مرحله می‌توانید از یک مشاور سئو کمک بگیرید.

آن‌ها می‌توانند تغییر مسیرهای لازم را ایجاد کنند و بهترین روش‌های سئو را دنبال می‌کنند. تغییر مسیرهای نادرست می‌توانند به SEO (و رتبه‌بندی) شما آسیب جدی وارد کنند، به همین دلیل ایجاد تغییر مسیرهای مناسب SEO برای HTTPS بسیار مهم است.

 

5- یک ساختار منو مناسب برای SEO ایجاد کنید

ساختار منو صحیح
ساختار منو صحیح

اگر یک وب‌سایت کوچک یا بزرگ دارید، نگاهی دوباره به منو سایت خود بیندازید. پیمایش شما اغلب توسط منوی اصلی توصیف می‌شود که معمولاً در بالا یا سمت راست وب‌سایت شما ظاهر می‌شود.

در برخی موارد، ممکن است در کسب‌وکار شما منوهای اضافی وجود داشته باشد که افراد می‌توانند با استفاده از آن‌ها محتوای بیشتری پیدا کنند.

نیاز نیست زیاد خود را درگیر این کنید که منو سایت ما باید کدام طرف باشد کافیه که سایت مرجع در زمینه و حوزه فعالیت خود را برسی کنید و از آن الگو بردارید به همین راحتی!

برای بهینه کردن ناوبری وب‌سایت خود می‌توانید از این چک‌لیست استفاده کنید:

  • منو اصلی خود را روی 7 مورد اصلی و کلیدی نگه‌دارید
  • می‌توانید از انکرتکست های غنی از کلمات کلیدی در منو استفاده کنید
  • در صورت لزوم، موارد منو را در زیر منوها سازمان‌دهی کنید

هنگام انتخاب اینکه کدام صفحات در ناوبری اصلی شما نمایش داده شوند، به ارزشمندترین صفحات خود فکر کنید. این‌ها اغلب شامل صفحات مربوط به محصولات و خدمات و همچنین صفحاتی توصیفی در مورد تجارت و سیاست‌های شما هستند.

6- ساختار URL مناسب را در نظر بگیرید

ساختار آدرس url
ساختار آدرس url

سئو فنی سایت اغلب بر قابلیت کشف و استفاده از وب‌سایت متمرکز است به همین دلیل چک‌لیست زیر می‌تواند کارهایی که برای بهینه‌سازی ساختار url شما مناسب است را نشان دهد:
اگر می‌خواهید از SEO فنی بیشترین بهره را ببرید، برای URL های خود این قوانین را دنبال کنید:

  • از حروف کوچک استفاده کنید(جدیدا مرورگر حرف را کوچک می‌کند)
  • کلمات را با “-” جدا کنید
  • URL ها را کوتاه نگه دارید (بیشتر URL ها دارای کلمه کلیدی مورد نظر شما باشند)
  • از درج نمادهایی مانند “#” یا “&” و تاریخ‌ها خودداری کنید
  • تعداد segment ها یا اسلش خوردن ها را زیاد نکنید
  • نام طولانی برای صفحات در نظر نگیرید
  • ترجیحا از گذاشتن حروف فارسی خودداری کنید

7-طراحی سایت، واکنشگرا باشدطراحی سایت واکنشگرا

طراحی سایت واکنشگرا همه مشاغل باید دارای یک وب‌سایت مناسب برای موبایل و خصوصاً سئو شده باشند. گوگل امروز هوشمندتر از گذشته شده است؛ و سایت شما را از دید یک کاربر تلفن همراه بررسی می‌کند. این بررسی شامل خزیدن و ایندکس شدن هم می‌باشد.
بررسی کنید و ببینید آیا صفحه‌ای مناسب برای موبایل با ابزار تست Google-Mobile-Friendly دارید یا خیر.
اگر سایت سازگار با موبایل ندارید، روی طراحی وب ریسپانسیو سرمایه گذاری کنید.

طراحی وب ریسپانسیو، وب‌سایت شما را برای همه دستگاه‌ها، از دسک‌تاپ تا تبلت گرفته تا تلفن‌های هوشمند را واکنشگرا می‌کند. همچنین این یک راه‌حل هوشمندانه و مقرون‌ به‌ صرفه تر از ساخت، نگهداری و بهینه‌سازی سایت است.

اگر دانش و منابع کافی برای طراحی یک وب‌سایت ریسپانسیو ندارید می‌توانید روی خدمات آژانس‌های سئو و دیجیتال مارکتینگ حساب کنید.

8- سرعت صفحات را بهینه کنید

افزایش سرعت سایت
افزایش سرعت سایت

سرعت بارگذاری سایت یکی از فاکتورهای مهم برای رتبه‌بندی هر سایتی است. وقتی سرعت صفحه خود را بهینه می‌کنید، به بهبود زمان بارگیری صفحه کمک می‌کنید. زمان بارگذاری سریع‌تر به معنای کمتر بودن زمان انتظار برای کاربران است. آن‌ها می‌توانند زودتر مطالب شما را بخوانند و با صفحه شما ارتباط برقرار کنند که این امر احتمال ماندن در سایت شما را افزایش می‌دهد.

در حالت ایده آل، صفحات باید در سه ثانیه یا کمتر بارگیری شوند تا انتظارات 83٪ از کاربران را برآورده کنند.
اگر می خواهید سرعت صفحات خود را بررسی کنید، از ابزار PageSpeed Insights Google استفاده کنید.
این ابزار توصیه‌های سفارشی را برای چگونگی بهبود سرعت صفحه ارائه می‌دهد.
همچنین می‌توانید چندین روش برای بهبود سرعت صفحه را دنبال کنید که شامل موارد زیر است:

البته باز هم قابل ذکر هست که بیشتر سایت ها توسط ابزار  gtmetrix.com سرعت لود صفحات خود را بهینه می‌کنند. پیشنهاد می‌کنم همین حالا سرعت سایت خود را تست کنید تا نتیجه را به شما نمایش بدهد و بگوید چقدر با میزان کیفیت قابل قبول فاصله دارید یا اصلا سرعت لود شما نسبت به سایر سایت ها بالاتر هست!

9- لینک سازی داخلی صحیح ایجاد کنید

لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی

با رشد وب‌سایت شما، لازم است لینک سازی داخلی را در استراتژی سئو فنی خود بگنجانید.

با لینک سازی داخلی، مانند نقشه سایت و منو سایت ، به خزنده‌ها و کاربران کمک کنید محتوای شما را کشف کنند و در سایت شما بمانند. لینک سازی داخلی همچنین سرنخ‌ها یا زمینه‌هایی را درباره تمرکز صفحه و هدف قرار دادن کلمات کلیدی ارائه می‌دهند.
به‌ عنوان‌ مثال
شما کلمات خاصی را در این صفحه مشاهده می‌کنید که به صفحات دیگری لینک شده است این همان لینک سازی داخلی هست.

توجه داشته باشید هر صفحه باید برای یک کلمه کلیدی بهینه شود یعنی اینکه شما نمی‌توانید دو تا صفحه برای آموزش سئو ایجاد کنید.

راه حل بهتر این هست برای هر صفحه با کلمات کلیدی مترادف یا همان کلمه کلیدی اصلی لینک سازی داخلی انجام شود.

10-از استراکچر دیتا‌ها استفاده کنید

استراکچر دیتا یا اسکیما
استراکچر دیتا یا اسکیما اضافه کنید

وقتی نوبت به SEO فنی می‌رسد، داده‌های ساخت یافته یکی دیگر از سرمایه‌های ارزشمند زمان شماست. داده‌های ساختاری نوعی نشانه‌گذاری است که اطلاعات اضافی درباره صفحه شما را برای خزنده‌های جستجو فراهم می‌کند، مانند اینکه آیا صفحه شما حاوی یک دستورالعمل، یک محصول یا یک بررسی است. در بعضی موارد، داده‌های ساختار یافته همچنین می‌توانند در نتایج جستجو، صفحه‌ای بهبود یافته برای کاربران ایجاد کنند که کاربران مشاهده خواهند کرد.

به‌عنوان‌ مثال از یک ابزار رایگان مانند Google’s Structured Data Markup Helper برای علامت‌گذاری صفحات موجود استفاده کنید. این ابزار با اجازه دادن به شما برای تولید داده‌های ساخت یافته با برجسته کردن عناصر صفحه، مانند قیمت، رتبه‌بندی و موارد دیگر، کار شما را آسان می‌کند.

پس از اتمام علامت‌گذاری روی صفحه خود، کار خود را با ابزار آزمایش Google بررسی کنید. اگر یک سایت وردپرسی دارید، افزونه Yoast SEO داده‌های ساختاری را برای شما اضافه می‌کند.

یا اگر هم از پنل مدیریت های دیگری استفاده می‌کنید می‌توانید با کمک سایت technicalseo.com/tools استراکچر دیتاها را به صفحات سایت خود اضافه کنید.

 

11-دریافت خدمات از هاستینگ معتبر برای سئو

هاستینگ مناسب
استفاده از هاستینگ مناسب

میزبانی وب یکی از مهم‌ترین گزینه‌های سئو فنی سایت است. هاستینگی که انتخاب می‌کنید نقش کلیدی در سئو شما دارد. اگر می‌خواهید که از خطاهای سرور، وقفه‌های صفحه و بازگشت کاربر از سایت خود بکاهید و این موارد را حذف کنید به یک میزبانی وب جامع نیاز دارید.
شما نیاز به یک وب هاستینگ دارید که از تلاش‌های سئو شما حمایت کند، نه اینکه مانع آن‌ها شود در اینجا چند ویژگی یک وب هاستینگ خوب را ذکر می‌کنیم:

-موقعیت سرور

موقعیت سرور
موقعیت سرور

زمانی که آپ تایم به در دسترس بودن سایت شما برای کاربر اشاره دارد، مکان سرور سرعت دسترسی آن را مشخص می‌کند. همچنین مکان سرور شما می‌تواند هم به نفع سئوی شما باشد و هم به ضرر!
وقتی مکان سرور شما در کشور محل اقامت شما قرار داشته باشد، یک کاربر برای فراخوانی اطلاعات سایت شما که روی این سرور قرار دارد زیاد معطل نمی‌ماند ولی اگر سرورها درجایی خارج از کشور محل اقامت شما قرار داشته باشند بی شک مدت زمان بیشتری یک کاربر را معطل نگه می‌دارد که همین می‌تواند یک عامل مثبت و یا منفی در سئو باشد.
ناگفته نماند که سرورها نیز باید سریع باشند و میزبان باید از طریق شبکه تحویل محتوا (CDN) عملکرد بیشتری را افزایش دهد.

-امکانات پیشرفته و متعدد هاستینگ

امکانات زیاد هاستینگ
امکانات زیاد هاستینگ

اگر میزبانی وب شما گزینه‌های متعددی برای شما ارائه می‌دهد این می‌تواند یک امکان عالی برای سئو فنی شما باشد.
فراتر از میزبانی خود، بسیاری از شرکت‌های میزبان ارزش افزوده اختیاری ارائه می‌دهند که می‌تواند سایت شما را ارتقا دهد. در اینجا برخی از موارد مناسب سئو است که بهتر است ببینید:
پشتیبان گیری خودکار (اتوماتیک بک آپ): اگر مشکلی پیش آمد، لازم است از سایت خود پشتیبان تهیه کنید که بتوانید به سرعت آن را بازیابی کنید.

ببینید میزبان شما پشتیبان گیری خودکار را به صورت رایگان یا با هزینه اضافی ارائه می‌دهد.
SSL: HTTPS سال‌هاست که یک عامل رتبه‌بندی است. اگر قبلاً به سایتی امن منتقل نشده‌اید، باید این کار را انجام دهید. مطمئن شوید که میزبان شما از SSL پشتیبانی می‌کند. برخی حتی آن‌ها را به‌صورت رایگان با بسته سرویس شما در نظر می‌گیرند.

-تیم پشتیبانی پاسخگو

پشتیبانی هاستینگ
پشتیبانی عالی هاستینگ

گاهی لازم است که با تیم پشتیبانی سایت خود در تماس باشید. سعی کنید در اولین بررسی از هاستینگ مورد نظر خود، خدمات پشتیبانی خود را بررسی کنید. اگر پشتیبانی سریع و در اسرع وقت وجود ندارد این می‌تواند برای شما دردسرساز شود.
می‌توانید شبکه‌های اجتماعی آن‌ها را چک کنید. هاستینگ‌هایی که به مشتریان خود اهمیت می‌دهند معمولاً، خدمات گسترده‌ای ازنظر پاسخگویی را در شبکه‌های اجتماعی خود دارند.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این نوشتار در مورد سئو فنی سایت صحبت کردیم. سئو فنی سایت مواردی از قبیل بهینه‌سازی خزنده‌ها، فایل‌های robots.txt، گواهی‌نامه ssl و موارد مربوط به هاستینگ و بسیاری موارد دیگر را شامل می‌شود.
هرکدام از این موارد می‌تواند تأثیر مستقیم و غیر مستقیم بر سئو داشته باشد. اگر خودتان نمی‌توانید این موارد را به‌طور دقیق و کاملاً تخصصی انجام دهید نیاز است تا از یک تیم متخصص سئو کمک بگیرید تا تمامی موارد و بسیاری موارد دیگر به‌صورت دقیق و کامل اجرا شوند.

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

  1. یادمه سال 97 ما یک پروژه ای رو استارت زدیم و سایت از نظر سئو تکنیکال مشکل جدی داشت که متوجه اون نبودیم خلاطه تولید محتوا رو پیش بردیم روی بحث سئو خارجی کلی سرمایه گذاری کردیم اما با گذشت یکسال فقط 200 تا ورودی میگرفتیم سال 98 یک برنامه نویسی به تیم ما اضافه شد که سئو هم بلد بود و گفت شما از نظر تکنیکال سئو مشکل دارد گوگل نمیتونه محتوای داخل صفحه شمارو رندر بگیره و اونو ایندکس کنه خلاصه که ما متوجه شدیم تازه چه گندی زده بودیم تو کار و درستش کردیم بعد از 30 روز همه چیز منفجر شد یعنی کلیک به روزی 4000 تا رسیده بود که خستگی از تن همه در رفته بود.

    آموزش سئو تکنیکال چیزی هست که ارزشش رو داره براش وقت بزارید و تجربه زیاد کسب کنید تا بتونید بیزینس هارو نجات بدید.

  2. سلام خدمت مهدی عراقی عزیز خواستم بگم شما واقعا بینظیری با تکنیکی که در وبینار گفتید به اسم کانتنت بلاکینگ که یک تنه داشت بیزینس مارو نابود میکرد شما جلوی این مشکل را گرفتید بخدا درصد عشق من بخوام توصیفش کنم به شما 100000 برابر بیشتر شده واقعا عاشقتم 6 ماه پیش وبینارو که دیدم سریع رفتم بررسی کردم دیدم بعله سایت ما هم دچار کانتنت بلاکینگ هست و سریعا با روش هایی که گفتید مشکل رو حل کردن واقعا آدم چقد فروتن و خرمند باید باشه مرسی مرد دوست داشتنی عاشقتم ، بینظیری……

  3. شما برای آموزش سئو تکنیکال خودتون آیا میتونید تدریس کنید چون من قبلا تو وبینارتون شرکت کردم و واقعا راضی بودم الان هم قصد دارم تو این زمینه واقعا درک عمیق پیدا کنم اگر که خودتون آموزش نمیدید لطفا یک منبعی برای آموزش سئو تکنیکال معرفی کنید که یادگیری عمیق رو شروع کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا