آموزش دیجیتال مارکتینگ

تبلیغات هدفمند (Targeted advertising) چیست؟

تبلیغات هدفمند چیست؟ حتماً بارها و بارها شنیده­اید که تبلیغات یکی از کارهای بسیار هزینه- بر برای هر سازمانی است که برای رسیدن به آن باید میلیون‌ها تومان هزینه کرد؛

بسیاری از کسب‌وکارها به دلیل عدم استفاده صحیح از اصول تبلیغات هزینه­های بسیاری زیادی را برای آن پرداخت می‌کنند و از طرفی دیگر بازدهی مناسبی نیز عایدشان نمی‌شود. برای اینکه در بازاریابی موفق باشیم و به سودهای بسیار بالایی دست‌یابیم نیاز به مفهومی به نام تبلیغات هدفمند خواهیم داشت.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی قصد داریم بگوییم که تبلیغات هدفمند چیست و در ادامه نحوه استفاده از آن را برایتان شرح می‌دهیم.

تبلیغات هدفمند چیست؟

تبلیغات هدفمند چیست

به‌صورت کلی هنگامی‌که شروع به تبلیغات می‌کنیم،می‌خواهیم که مشترکین بیشتری به دست آوردیم و درنهایت سوددهی خودمان را بالاتر ببریم.

اما در دنیای آنلاین و آفلاین، گروه‌های مختلفی از مخاطبان وجود دارند که طبیعتاً تمامی آنان برای ما مناسب نخواهند بود؛ در چنین شرایطی اگر گروه مخاطبان هدف خودمان را نشناسیم و آنان را به‌صورت صحیح بخش‌بندی نکنیمم، نه‌تنها سودی نخواهیم کرد بلکه روزبه‌روز به‌سوی سقوط و پسرفت می‌رویم.

تبلیغات هدفمند می‌گوید که شما باید مخاطبان را بخش‌بندی کنید و بر همین اساس آنان را مورد هدف قرار دهید؛ مخاطبانی که ویژگی‌هایی که می‌خواهیم رادارند و از این طریق می‌خواهیم بهترین نتایج ممکن را از آنان دریافت نماییم.

هر شرکتی که درحال فعالیت است مسلماً یک هدف اصلی یعنی افزایش نرخ تبدیل و درنهایت سود را دنبال می‌کند؛ برای رسیدن به چنین هدفی در مرحله اول باید مشتریانی را جذب کنیم.

برای جذب مخاطبان ما به‌صورت مستمر و همیشگی باید سعی کنیم محتواهایمان را از روش‌هایی که ممکن است به دست آنان برسانیم؛ ازآنجایی‌که در تبلیغات هدفمند ما مخاطبانمان را به‌صورت صحیح بخش‌بندی می‌کنیم، آنان هنگام دریافت پیام‌های ما احتمالاً عکس‌العمل‌های یکسانی خواهند داشت و این یعنی دقیقاً همان چیزی که ما می‌خواهیم.

بااینکه ممکن است مخاطبان هدف ما نیازی‌های مشترکی داشته باشند، اما لزوماً ویژگی‌های شخصیتی و علاقه‌مندی‌هایشان مثل هم نیست؛ این یعنی باید برای افرادی که ویژگی‌های متفاوتی دارند محتواهای گوناگونی تولید کنیم تا بتوانیم توجه تمامی آنان را جلب کنیم.

اینجاست که نقش بخش‌بندی بازار مشخص می‌شود؛ در تبلیغات هدفمند ما مشتریان بالقوه‌مان را به‌صورت اصولی و دقیق بخش‌بندی می‌کنیم تا بدانیم در فرآیند تولید محتوا چه مسیری را در پیش بگیریم تا بهترین استفاده را از ابزار و منابع در دسترسمان بکنیم.

برای انجام بخش‌بندی بازار یکسری روش‌ها وجود دارد که در ادامه مقاله توضیح مفیدی به شما خواهم داد.

چگونه می‌توان بخش‌بندی بازار را انجام داد؟

بخش‌بندی بازار

بخش‌بندی مخاطبان هدف یکی از اصلی‌ترین گام­ها برای اجرای کمپین‌های تبلیغات هدفمند است و عملاً بدون این کار شما از این مفهوم استفاده نکرده‌اید!

بخش‌بندی مخاطبان به ما کمک می‌کند تا به نیاز مخاطبان به‌صورت صحیح پاسخ دهیم و رضایت تمامی آنان را به‌خوبی به دست آوریم؛ این به خاطر این است که وقتی ما ویژگی‌ها و علایق آنان را بشناسیم خیلی سریع‌تر با آنان ارتباط برقرار می‌کنیم و به همین دلیل مخاطبان نیز نوعی حس دوستی با ما برقرار خواهند کرد.

در زیر یکسری معیارها به شما معرفی می‌کنم که برای بخش‌بندی مخاطبان می‌تواند برایتان کاربردی باشد:

  • پارامترهای جغرافیایی (Geographic): به‌احتمال بسیار زیاد تمامی مخاطبان شما در یک کشور، شهر، شرایط محیطی و … زندگی نمی‌کنند؛ ازاین‌رو باید آن­ها ازنظر معیارهای جغرافیایی مثل محل زندگی، کشور، شهر، استان، تراکم جمعیتی، آب‌وهوای محل سکونت و … موردبررسی قرار دهید تا از این طریق ارزش‌ها و علایقشان را بهتر بشناسید.
  • پارامترهای رفتاری (Behavioral): در بخش پارامترهای رفتاری ما یکسری ویژگی‌ها را بررسی می‌کنیم که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم روی نگرش مخاطب و درنهایت تصمیم‌گیری او برای خرید یا عدم خرید محصول تأثیرگذار است. به‌عنوان‌مثال فاکتورهایی مثل میزان وفاداری، میزان استفاده از محصول، نگرش مخاطب و … چیزهایی هستند که در بخش پارامترهای رفتاری به چشم می‌خورند.
  • پارامترهای روان‌شناسانه: (Psychological) مطمئناً مخاطبان شما در محیط­هایی زندگی می‌کنند که تحت تأثیر عقاید، فرهنگ‌ها، وضعیت‌های اجتماعی و … مختلفی قرار می‌گیرند بنابراین ما باید آنان را بر اساس این فاکتورها نیز تحت بررسی قرار دهیم تا بتوانیم بخش‌بندی را به‌خوبی انجام دهیم و جلوی مشکلات احتمالی را بگیریم.

چرا باید تبلیغات هدفمند را انجام دهیم؟

کسب‌وکاری که شروع به انجام تبلیغات می‌کند به دنبال به دست آوردن حداکثر بازدهی ممکن با کمترین میزان هزینه است و مدیران کسب‌وکارها نیز بر این موضوع همیشه تأکید می‌کنند؛ اما بازاریابان و تیم‌های تبلیغات یک شرکت دارای منابعی محدود هستند و از یک حد مشخصی به بعد نمی‌توانند از آنان استفاده کنند و این یعنی تبلیغات هدفمند همیشه باید در دستور کار قرار بگیرد.

از طرفی دیگر، اگر ندانید محصولاتتان را دقیقاً به چه کسانی می‌خواهید بفروشید و مخاطبان هدفتان چه کسانی هستند و چه ویژگی‌هایی دارند، چگونه این کار را خواهید کرد؟!

درواقع در دنیای بازاریابی و هر زمینه دیگر، نداشتن هدف مساوی است با شکست و این شکست اثرات مخربی را روی شما خواهد گذاشت؛ بنابراین تبلیغات هدفمند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

اگر مخاطبانتان را به‌صورت صحیح بشناسید، می‌توانید پیام‌هایتان را به بهترین شکل ممکن به دست آنان برسانید و این یعنی یک کمپین تبلیغاتی موفق! اما در غیر این صورت، تنها دچار پسرفت شده و به‌مرورزمان نتایج منفی و مخرب آن را روی کسب‌وکارتان خواهید دید و درنهایت شکست‌های سنگینی خواهید خورد.

اگر یک نگاه کوچک به تاریخچه شرکت‌های کوچک بی اندازید  متوجه می‌شوید  که دلیل شکست بسیاری از آنان هزینه­‌های بی‌مورد زیادی است که بابت تبلیغات پرداخت می‌کرده‌اند و از طرفی هرگز نتایج مطلوبی نیز نگرفته‌اند. یکی از دلایل این اتفاق همین هدفمند نبودن و نداشتن برنامه­ریزی درست بوده که باعث شده تبلیغاتشان آن‌قدر پراکنده و بی‌هدف باشد که از هیچ سویی به جامعه مخاطبان هدف نرسد و در سکوت نابود گردد.

وقتی‌که از تبلیغات هدفمند استفاده کنید به‌سادگی می‌توانید خودتان را به‌صورت صحیح به مخاطبان هدفتان معرفی کنید و تصمیم‌گیری‌های سخت را به بهترین شیوه به سرانجام برسانید. این نوع تبلیغات به شما کمک می‌کند تا با کمترین هزینه ممکن، بیشترین بازدهی را دریافت کنید و از هدر رفتن منابعتان به‌صورت فوق‌العاده‌ای جلوگیری کنید.

این استراتژی به شما یک نقشه راه و استراتژی درست برای موفقیت را می‌دهد و می‌گوید که دقیقاً چه‌کارهایی را باید انجام دهید تا به موفقیت برندتان دست‌یابید.

با استفاده از تبلیغات هدفمند در تمامی زمینه‌ها بودجه‌بندی لازم را انجام می‌دهید تا دقیقاً بدانید که در هر بخش تا چه حدی می‌توانید از منابعتان استفاده کنید و بدین ترتیب احتمال پیروزی خودتان را تا حد زیادی افزایش می‌دهید.

به‌عنوان‌مثال با استفاده از استراتژی تبلیغات هدفمند شما بودجه در دسترس، مخاطبان هدف و شخصیت آن‌ها، کانال‌های تبلیغاتی و … را می‌شناسید و این یعنی صرفه‌جویی فوق‌العاده در وقت و پول که یکی از آرزوهای هر کسب‌وکاری است!

فکر می‌کنم دلایل بالا برای اینکه بدانید چرا تبلیغات هدفمند تا این حد اهمیت دارد کافی باشد اما در زیر اشاره‌ای نیز به مزایای انجام این کتاب می‌کنم تا کاملاً برای انجام آن متقاعد شوید.

تبلیغات هدفمند چه مزایایی دارد؟

تبلیغات هدفمند اینترنتی

هدف‌گذاری در هر زمینه‌ای از زندگی نتایج حیرت‌انگیزی را به همراه دارد؛ به‌عنوان‌مثال اگر شما در یک کویر گیر افتاده باشید اما دقیقاً بدانید که کدام مسیر شما را نجات می‌دهد، حتماً موفق می‌شوید.

اما شرایطی را تصور کنید که در همان بیابان گیر افتاده‌اید. اصلاً نمی‌دانید که به کجا می‌خواهید بروید؛ در چنین وضعیتی نتیجه کاملاً مشخص است: شما خواهید مرد!

بنابراین در دنیای کسب‌وکار و بازاریابی نیز هدفمند بودن مزایای بسیاری زیادی را برای ما فراهم می‌کند؛ مثلاً اگر به‌صورت صحیح و اصولی این کار را انجام دهید، طی مدت کمی فروشتان چند برابر می‌شود و با سرعت بسیار بیشتری پیشرفت خواهید کرد.

در زیر برخی از مزایای این کار را خدمتتان ارائه می‌کنم:

  • سود زیادی به مصرف‌کننده‌ها می‌رسد: طبیعتاً وقتی محصولات شما برای هر بخش از مشتریان سفارشی‌سازی شده باشد و بر اساس نیازشان باشد، از آن‌ها بسیار لذت خواهند برد و در نتیجه بیشترین منفعت را آنان دریافت خواهند کرد؛ از طرفی دیگر پیام‌های شما کاملاً سفارشی‌شده هستند و از مسیر درستی آب آنان می‌رسد و این یعنی نیازهایشان به‌خوبی برطرف می‌شود و درنتیجه رضایت بسیار بالایی را تجربه خواهند کرد.
  • بیشتری بازدهی از تبلیغات را دریافت می‌کنید: ازآنجایی‌که در تبلیغات هدفمند شما دقیقاً می‌دانید به چه کسانی و با چه ویژگی‌هایی قصد فروش دارید، فعالیت‌هایتان کاملاً برنامه‌ریزی‌شده است و این یعنی به دست آوردن بیشترین میزان سود در مقابل کمترین هزینه و استفاده از منابع. از طرفی دیگر تأثیرگذاری‌تان روی مشتری‌ها به شدت بالاتر می‌رود، فروشتان افزایش می‌یابد، نرخ بازگشت سرمایه‌تان بهتر و بهتر می‌شود و درنهایت و به‌مرورزمان مشتریانی بسیار وفادار و راضی خواهید داشت که همیشه شمارا به دیگر برندها ترجیح می‌دهند.

 چگونه استراتژی تبلیغات هدفمند خودمان را بسازیم؟

تبلیغات دیجیتالی هدفمند

تا به اینجا فهمیدیم که تبلیغات هدفمند مزایای بسیار زیادی دارند و درصورتی‌که به‌صورت صحیح انجام شوند می‌توانند سودهای زیادی را نصیب ما کنند. به‌عنوان‌مثال می‌توانیم هزینه‌هایمان را تا حد بسیار زیادی کاهش دهیم و از منابعمان حداکثر استفاده ممکن را بکنیم و از طرفی مشتریانی بسیار وفادار و راضی به دست آوریم که همیشه ما را به دیگر رقیبان ترجیح می‌دهند.

اما برای دستیابی به این مهم باید یکسری روش‌ها و اصول را بلد باشیم تا بتوانیم استراتژی تبلیغات هدفمند خودمان را برنامه­ریزی کنیم تا بیشترین بازدهی ممکن را برای ما داشته باشند.

در زیر مراحل انجام یک تبلیغات هدفمند خوب را برایتان بازگو می‌کنم:

1 – هدفتان از تبلیغات را بدانید

هنگامی‌که ندانید تبلیغاتتان با چه هدفی و برای به دست آوردن چه چیزی در حال انجام است هرگز به موفقیت دست نخواهید یافت؛ درواقع بسیاری از کسب و کارها به دلیل نداشتن هدف و استراتژی­های لازم برای دست‌یابی به آن است که شکست می‌خورند و اگر مقداری روی تعیین اهداف درست و هوشمندانه وقت بگذارند نتایج بسیار بزرگی را دریافت خواهند کرد.

هنگامی‌که اهدافی SMART داشته باشید و مخاطبانتان را در دسته‌بندی‌های مناسب قرار دهید، به‌خوبی مسیرتان برای دست‌یابی به موفقیت مشخص می‌شود و بهترین استفاده را از منابع تبلیغاتی خواهید داشت و این یعنی دست‌یابی به سود حداکثر با حداقل هزینه ممکن!

به‌عنوان‌مثال چند مورد از اصلی‌ترین اهداف کسب‌وکارها هنگام ورود به دنیای تبلیغات موارد روبرو است: افزایش فروش، معرفی بخش جدیدی از کسب‌وکار به مشتریان، افزایش شهرت برند و … که کاملاً بستگی به نیاز و خواسته شما دارد و به‌هیچ‌وجه ثابت نیست.

برای شناسایی و تعیین اهداف پیشنهاد می‌کنم سری به مقاله هدف‌گذاری اسمارت بزنید؛ در آنجا به‌صورت کامل به شما گفته‌ام که چگونه می‌توانید اهدافی خوب و درست برای خودتان تعیین کنید و در جهت رسیدن به آنان قدم بردارید.

به‌عنوان‌مثال فرض کنید هدف شما معرفی یک محصول جدید است که به‌تازگی تولید کرده‌اید؛ در چنین شرایطی احتمال این وجود دارد که به دلیل وجود مخاطبان هدفتان در اینستاگرام، این کانال ارتباطی را برای تبلیغات انتخاب کنید، درصورتی‌که اگر هدف خودتان را نمی‌دانستید احتمالاً در کانال‌هایی کاملاً غیر مرتبط یا کم ارتباط تبلیغاتتان را انجام می‌دادید که نتیجه‌ای جز شکست و ضرر برای شما نداشت.

برای نشان دادن اهمیت اهداف یک مثال از برایان تریسی خدمتتان می‌زنم: «تمامی شما ثروتمند خواهید شد، اگر اهداف واضح و مشخصی داشته باشید»

مثال بالا برای درک اهمیت هدف و هدف‌گذاری کافی است و فکر نمی‌کنم که نیازی به توضیح بیشتر باشد؛ اما هدف‌گذاری خود یک مهارت مهم است که هر انسان عادی اعم از بازاریاب و… باید برای رسیدن به خواسته‌هایش بلد باشد.

2 –  یک استراتژی دقیق و مناسب داشته باشید

اگر کارهای خودتان را به‌صورت دقیق برنامه‌ریزی نکنید هرگز به موفقیتی دست نخواهید یافت. در فضای تبلیغات و بازاریابی رقیبان شما به‌شدت در حال تلاش برای به دست آوردن مشتریان بالقوه شما هستند و چیزی که می‌تواند یک تمایز بزرگ بین شما و آنان ایجاد کند همین برنامه­ریزی‌هایی است که انجام می‌دهید.

برای دست‌یابی به موفقیت در تبلیغات علاوه بر اینکه مخاطبان هدفتان را باید به‌صورت کامل بشناسید، باید اهداف و چشم‌اندازهای شرکتتان را نیز به‌صورت دقیق بدانید و درک کنید که در هر بخش از بازارچه مزایای رقابتی می‌توانید به مشتریان ارائه دهید تا جذب شما شوند.

از طرفی دیگر یک برنامه‌ریزی برای تولید محتوا هایتان باید طراحی کنید، پیام‌هایی که می‌خواهید دبه دست آنان برسد، کانال­های تبلیغاتی که می‌خواهید از آنان استفاده کنید و … بخشی از استراتژی تبلیغات هدفمند شما خواهد بود که باید به‌صورت دقیق برایشان برنامه‌ریزی کنید.

و یکی از مهم‌ترین عامل‌هایی که حتماً باید برایش اهمیت بسیار ویژه‌ای قائل شوید KPI ها هستند؛ KPI ها یکسری معیارهای اندازه‌گیری هستند که میزان موفقیت شما را تعیین می‌کنند و به شما می‌گویند که در چه حوزه‌هایی پیشرفت کرده و در چه حوزه‌هایی نکرده‌اید. به‌عنوان‌مثال اگر هدف شما از تبلیغات افزایش فروشتان باشد، نرخ تبدیل می‌تواند یکی از KPI هایتان باشد زیرا هر چقدر میزان نرخ تبدیلتان بالاتر برود، شما به هدف اصلیتان یعنی افزایش فروش نزدیک‌تر شده‌اید.

بازاریابی و تبلیغات هدفمند

2 – مخاطبان را به‌صورت مناسب تقسیم‌بندی کنید

در بخش‌های بالا خدمتتان عرض کردم که یکی از مهم‌ترین بخش‌های تبلیغات هدفمند بخش‌بندی مخاطبان به‌صورت صحیح و اصولی است؛ هنگامی‌که مخاطبان هدفتان را به بخش‌های مختلف تقسیم‌بندی کنید می‌توانید با ویژگی‌های شخصیتی و علایق آنان بهتر آشنا شوید و درنهایت پیام‌هایتان را به‌صورت بسیار بهتری به دست آنان برسانید.

هنگامی که پرسونای مشتریانتان را به‌صورت صحیح طراحی کنید، مانند یک دوست آن‌ها می‌شناسید و محصولات و خدمتتان را طوری طراحی می­کنید تا کاملاً بر اساس علاقه آنان باشد؛ در چنین شرایطی مشتریانی به دست ِمی­آورید که نیازشان کاملاً برطرف شده است و نرخ وفاداری بسیار بالایی نیز دارند و این یعنی یک معامله برد-برد.

در کمپین‌های تبلیغاتی که قصد شروع آن‌ها رادارید، بخش‌بندی مخاطبان به شما کمک می‌کند تا محتوا و پیام‌هایتان کاملاً شخصی‌سازی‌شده باشد تا احتمال عدم رضایت آنان به کمترین میزان ممکن کاهش پیدا کند و هزینه­هایتان به‌صورت بسیار چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.

بنابراین بازهم تأکید می‌کنم که اگر دوست دارید در بخش تبلیغات به موفقیت‌های بزرگی دست‌یابید و مشتریانتان  رضایت بالایی از شما داشته باشند، بخش‌بندی مشتریان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بدون انجام این کار عملاً تبلیغات شما در مسیری کاملاً بی‌هدف قرار دارد که درنهایت به شکست منتهی خواهد شد.

3 – از اشتباهاتتان درس بگیرید

حتماً درگذشته کمپین‌های تبلیغاتی زیادی را راه‌اندازی کرده‌اید که بسیاری از آنان شکست‌خورده یا به نتایج مطلوبی دست نیافته‌اند؛ اگر به‌صورت صحیح آمار کمپین‌های قبلی را بررسی کنید متوجه یکسری اشتباهات می‌شوید که باعث شکست خوردن شما شده‌اند.

اگر از این شکست‌ها و اشتباهات به‌صورت صحیح و درست درس بگیرید و در کمپین­های جدیدتان استفاده کنید، بسیار هدفمندتر خواهید بود و در مسیر درست رسیدن به خواسته‌هایتان قرار می‌گیرید.

با استفاده از آمارهایی که از قبل دارید، عکس‌العمل‌های مخاطبان را کاملاً به دست می‌آورید و می‌دانید که در کمپین‌های جدیدتان باید چه تغییراتی را اعمال کنید تا مشتریانتان واکنش‌های بهتر و متفاوت‌تر از خودشان نشان‌دهند.

آقای استیو جابز، مؤسس شرکت اپل می‌گوید: «اگر از اشتباهاتتان درس بگیرید، هرگز شکست نخواهید خورد»

مهارت درس گیری یکی از مهارت‌های بسیار مهمی است که هر فردی اعم از عادی و غیرعادی باید آن را بلد باشد و به کار گیرد؛ به‌عنوان‌مثال اگر یک بازاریاب نتواند از اشتباهات قبلی خودش در کمپین‌های تبلیغاتی بهره بگیرد و بارها و بارها آنان را تکرار کند چه نتیجه‌ای خواهد گرفت؟!

جواب این سؤال کاملاً مشخص است! شکست، شکست و بازهم شکست!

بنابراین همیشه قبل از اینکه بخواهید کمپین‌های تبلیغاتی خودتان را راه‌اندازی کنید آمارهای قبلی را مورد تحلیل و بررسی‌ای قرار دهید و اشتباهاتتان را یادداشت کنید و بگویید که اگر چطور عمل می‌کردیم نتایج بهتری را می‌گرفتیم و در کمپین­های جدید از این درس‌ها استفاده کنید.

تبلیغات اینترنتی
تبلیغات اینترنتی

4 – به هر بخش منابع جداگانه‌ای اختصاص دهید

قطعاً تبلیغات برای شما بدون هزینه نخواهند بود و برای هر بخش باید یکسری هزینه­های جداگانه‌ای را انجام دهید؛ اما همان‌طور که می‌دانید منابع ما مثل پول و زمان نامحدود نیستند و نمی‌توانیم هر طوری که دلمان می‌خواهد آنان را خرج کنیم!

بنابراین ما اینجا به مفهومی داریم به نام بودجه‌بندی؛ به این معنا که باید برای هر قسمت یکسری منابع و بودجه مشخصی را تعریف کنید تا میزان خرج شدن سرمایه در آن زمینه­ها بیش‌تر از حد  مشخصی نرود.

یکی از دلایل شکست خوردن بسیاری از کسب‌وکارهای تازه‌کار همین نداشتن بودجه‌بندی درست و صحیح است که باعث می­شود خیلی سریع منابع شان به اتمام برسد بنابراین همیشه باید یک توازن و تعادل بین ورودی و خروجی‌هایتان داشته باشید تا میزان نتایج دریافتی‌تان نیز در بهترین حالت ممکن قرار بگیرد.

حواستان را جمع کنید که در این دنیا هیچ‌چیزی نامحدود نیست و اگر بخواهیم به‌صورت همیشگی و بدون برنامه از منابعمان استفاده کنیم، قطعاً آن‌ها را از دست خواهیم داد.

5 – به‌صورت حرفه‌ای به تولید محتوا بپردازید

حتماً همهٔ شما آن جمله زیبای آقای بیل گیتس که می‌گوید: «محتوا پادشاه است» را شنیده‌اید؛ اما چند درصد از ما واقعاً به این جمله زیبا عمل می‌کنیم؟

در دنیای بازاریابی و تبلیغات هیچ‌چیز بیشتر از تولید محتوای جذاب و مفید دارای اهمیت نیست! چه بخواهید به‌صورت مستقیم پیام‌هایتان را به مشتریان برسانید و چه به‌صورت غیرمستقیم، تولید محتوا همیشه باید در دستور کارتان قرار بگیرد. محتوایی که کاملاً برای جامعه هدف شما شخصی‌سازی‌شده است و نیازهایشان را به‌خوبی برطرف می‌کند.

اگر بخواهید که تبلیغاتتان همیشه هدفمند باشد و شمارا به چشم‌اندازهایی که دارید برساند، قطعاً تولید محتوای متناسب و جذاب یکی از اصلی‌ترین کارهایی است که باید انجام دهید.

عملاً کلمه تبلیغات بدون تولید محتوا هیچ معنا و مفهومی ندارد و شما نمی‌توانید این دو مفهوم را از یکدیگر جدا در نظر بگیرید.

حتی اگر بتوانید مخاطبان هدفتان را به‌صورت دقیق بشناسید، ویژگی‌های و علایقشان را بدانید و در کل از کل زندگی‌شان اطلاع داشته باشید اما محتوای تان متناسب با نیاز و خواسته آنان نباشد، بازهم نتیجه‌ای جز شکست نخواهید گرفت.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

در دنیای کسب‌وکار تمامی منابع ما محدود هستند و ما نمی‌توانیم تبلیغاتمان را بدون داشتن هدف مشخصی روبه‌جلو حرکت دهیم. درصورتی‌که مخاطبان هدفتان را به‌صورت صحیح نشناسید و در جهت رفع نیازها و جلب رضایتشان قرار نگیرید، هرگز به موفقیتی دست نخواهید یافت و روزبه‌روز به‌سوی پسرفت می‌روید.

با استفاده از تبلیغات هدفمند می‌توانیم مخاطبان، علایق و شخصیت آنان را به‌صورت درست بشناسیم و بر اساس همین معیارها آنان را دسته‌بندی کنیم تا درنهایت بتوانیم محتوایی مفید و جذاب تولید کنیم که باعث افزایش میزان وفاداری آنان و درنهایت تکرار خرید از ما می‌شود.

در دیجیتال مارکتینگ پتانسیل بسیار بالایی برای تبلیغات هوشمند دو هدفمند وجود دارد و درصورتی‌که از یکسری اصول استفاده کنید به‌سادگی می‌توانید نتایج مطلوبی را دریافت کنید؛ به همین دلیل در این مقاله سعی کردیم بگوییم تبلیغات هدفمند چیست و در ادامه یکسری اصول که حتماً باید تبلیغاتتان به‌کارگیرید را به شما معرفی کردیم.

نظر شما چیست؟ تابه‌حال از تبلیغات هدفمند استفاده کرده‌اید؟ تأثیرات آن برایتان چه بوده است؟ در این راه چه درس‌هایی از اشتباهات و شکست هایتان گرفته‌اید؟ حتماً نظر خودتان را در کامنت‌ها بنویسید تا از تجارب یکدیگر بهره ببریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا