آموزش سئو

سوشیال سیگنال (Social Signals) چیست؟

سوشیال سیگنال چیست؟ این مفهوم چه نقشی در دنیای بازاریابی و سئو دارد که امروزه تا این حد بر سر زبان‌ها افتاده است؟ به‌صورت کلی، سوشیال سیگنال‌ها تمام‌کارها و رویدادهایی هستند که راجع به ما در شبکه‌های اجتماعی همانند فیس‌بوک و توییتر توسط کاربران رخ می‌دهند.

به‌عنوان‌مثال اگر شما در فیس‌بوک راجع به سایت «مهدی عراقی» صحبت کنید، درواقع برای ما سوشیال سیگنال فرستاده‌اید. این مفهوم به‌قدر دارای اهمیت است که امروزه به‌عنوان یکی از فاکتورهای غیرمستقیم موتورهای جستجو (خصوصاً گوگل) برای رتبه دهی سایت‌ها استفاده می‌شود.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی، قصد داریم بگوییم سوشیال سیگنال چیست و در ادامه نحوه دریافت آن را برایتان شرح دهیم.

لیست عناوین پنهان

سوشیال سیگنال چیست؟

سوشیال سیگنال چیست

اگر تا به کنون درزمینهٔ سئو یا بازاریابی اندکی مطالعه کرده باشید، قطعاً با واژه «سوشیال سیگنال» آشنایی دارید؛ اما آیا معنای دقیق آن را می‌دانید؟ یا تا به کنون از آن استفاده کرده‌اید؟ اصلاً تأثیر آن در سئو و فروش چه می‌تواند باشد؟

سوشیال سیگنال برخلاف اسمی که دارد، دارای مفهوم دشواری نیست؛ به‌صورت کلی لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها، بازدیدهای پست‌های ما در شبکه‌های اجتماعی، سوشیال سیگنال هستند.

حالا فرقی نمی‌کند که این شبکه اجتماعی اینستاگرام باشد یا فیس‌بوک؛ در هر دو حالت می‌گوییم که برندی که در این شبکه‌ها راجع به آن صحبت می‌شود در حال سیگنال گرفتن است.

پس تا به اینجا متوجه شدیم که اگر افرادی پست ما را لایک می‌کنند، بازدید می‌کنند، با دیگران به اشتراک می‌گذارند و …، در حال ارسال سوشیال سیگنال به‌سوی ما هستند.

این رویدادهای مرتبط با شما در این شبکه‌ها، این پیام را به موتورهای جستجو و کاربران می‌فرستد که شما محتوای غنی و باکیفیتی تولید می‌کنید که برای آنان مفید و کاربردی است و با کمک آنان می‌توانند زندگی خودشان را بهبود دهند.

این لایک‌ها و بازدیدها باعث می‌شود که به‌مرورزمان مخاطبان شبکه‌های اجتماعی شما افزایش پیدا کند و پروفایل بسیار بزرگ‌تری داشته باشید؛ درنهایت و با این اتفاق، به‌صورت روزانه سوشیال سیگنال‌های بیشتری به دست می‌آورید و این یعنی رتبه‌تان در گوگل و سایر موتورهای جستجو بهبود می‌یابد.

بااینکه به خاطر تعدادی از دلایل ما ایرانی‌ها نمی‌توانیم در یکسری شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک و توییتر فعالیت کنیم، اما این باعث نمی‌شود که به‌طرف سوشیال سیگنال‌ها نرویم!

میلیون‌ها ایرانی وجود دارند که در اینستاگرام و حتی توییتر فعالیت می‌کنند و کافی است که تنها یکی از محتواهای تولیدیتان کار خودش را بکند؛ آن موقع است که میلیون‌ها بازدید و هزاران لایک دریافت می‌کنید و این یعنی پیشرفت بزرگ در سئو!

یکی از معیارهای اصلی که در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است، دقیقاً همین سوشیال سیگنال است. تقریباً تمامی کسب‌وکار می‌دانند که این شبکه‌ها می‌توانند فروش‌های وحشتناکی برایشان به وجود آورند اما عملاً بدون دریافت بازخورد از طرف کاربران، شما هرگز به موفقیت نخواهید رسید.

همان‌طور که احتمالاً می‌دانید، هدف اصلی تمامی موتورهای جستجو این است که سایت‌هایی را صدر نتایج برسانند که دارای محتوایی باکیفیت و غنی هستند و خواننده‌ها با آنان ارتباط برقرار می‌کنند.

اما این موتورها برای انجام این عمل، باید از یکسری فاکتورها بهره بگیرند که دقیق بوده و کسانی که لایق هستند را به صدر آورند. بااینکه سوشیال سیگنال‌ها به‌صورت رسمی توسط گوگل به‌عنوان یکی از فاکتورهای تأثیرگذار در نتایج شناخته‌نشده‌اند، ما در عمل چیز کاملاً متفاوتی را مشاهده می‌کنیم.

دو سایت را فرض کنید که ازنظر بک لینک، محتوا و … کاملاً با یکدیگر برابرند. در چنین شرایطی که گوگل نمی‌داند کدام را به‌عنوان برتر انتخاب کند، به سراغ سوشیال سیگنال‌ها رفته و در اینجاست که همین لایک‌ها، بازدیدها و … به آن میگویند که این سایت از کیفیت بالایی برخوردار است و همیشه به تولید محتوای باارزش می‌پردازد؛ در غیر این صورت که تا این حد مخاطب نداشت!

به‌صورت کلی می‌توان سوشال سیگنال را این‌طوری معرفی کرد: تعاملات انسان‌ها با پست‌های یک برند در شبکه‌های اجتماعی. ازجمله:

  • لایک‌های فیس‌بوک، کامنت‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و…
  • لایک‌های توییتر، ریتوییت‌ها، نقل‌قول‌ها و گفتگوها
  • پین‌های پینترست، بازدیدها و کامنت‌ها
  • ارتباطات لینکدین، لینک‌ها و منابع
  • تعداد فالوورهای اینستاگرام، کامنت‌ها، لایک‌ها، رفتن به اکسپلوور و …
  • بازدیدهای یوتیوب، تعداد لایک‌ها، نظرات و …

موتورهای جستجو و ارتباط آنان با سوشیال سیگنال

اهمیت سوشال سیگنال

موتورهای جستجو، سوشیال سیگنال‌ها را به‌عنوان نشانه‌ای می‌شناسند که می‌تواند کیفیت بالا، ارزشمند بودن و کاربردی بودن محتواهای تولیدی توسط یک سایت را مشخص کند.

در حال حاضر و با توجه به اطلاعاتی که گوگل به ما داده است، می‌دانیم که از سوشیال سیگنال‌ها به‌عنوان یکی از فاکتورهای مستقیم رتبه‌بندی استفاده نمی‌کند واصلی‌ترین فاکتورها همچنان همان بک لینک‌ها، هدف جستجو، کیفیت محتوا، میزان تازگی و اعتبار آن هستند.

اما حواستان باشد که گفتیم سوشیال سیگنال فاکتور مستقیم نیست؛ اما قطعاً به‌صورت غیرمستقیم روی نتایج شما تأثیرگذار خواهد بود. سایتی را تصور کنید که در شبکه‌های اجتماعی دارای پروفایل قدرتمندی است و به‌صورت روزانه هزاران لایک، بازدید، ریتوویت و … دریافت می‌کند و در معرض دید همگان است.

چقدر احتمال دارد که چنین سایتی از دیگر سایت‌ها بک لینک دریافت کند؟ و گوگل در مواجهه با این محتوا چه چیزی می‌گوید؟

وقتی شما در معرض دید افراد زیادی باشید، به‌صورت قطع به‌یقین بک لینک نیز دریافت می‌کنید و گوگل با خودش می‌گوید که «اگر این سایت در شبکه‌های اجتماعی دارای محبوبیت بالایی است و طرفداران زیادی دارد، پس حتماً محتوای باکیفیتی تولید می‌کند. در غیر این صورت که آن‌قدر پیشرفت نمی‌کرد! پس ممکن است که این کیفیت در وب‌سایتش نیز برقرار باشد و باید آن را به نتایج بالاتری بیاوریم»

بنابراین هنگامی‌که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت گسترده‌ای داشته باشید و سوشیال سیگنال‌های بیشتری به دست آورید، گوگل این را این‌طور تفسیر می‌کند که شما کاملاً هدف جستجو را برآورده می‌کنید و چیزهایی که تولید کرده‌اید کاملاً مرتبط با نیاز مخاطبان است و برای مردم تازگی دارد.

بنابراین چرا نباید این سایت در گوگل نیز رتبه بالایی به دست آورد؟

علاوه بر این‌ها، در بالا نیز گفتیم که با گردش در شبکه‌های اجتماعی بک لینک‌های دریافتی‌تان نیز بالا می‌رود پس یکی از فاکتورهای اصلی سئو نیز برایتان برقرار خواهد بود.

موتور جستجوی بینگ نیز (که بیش از 36 درصد از جستجوها در امریکا را در اختیار دارد) سوشیال سیگنال را به‌عنوان یکی از فاکتورهای مستقیم رتبه‌بندی تفسیر می‌کند. این موتور جستجو علاوه بر موارد گفته‌شده در بالا مانند بک لینک و محتوای خوب، سوشیال سیگنال را یکی از چیزهایی می‌داند که کیفیت محتوا را تضمین می‌کند و ازاین‌رو هرچه سوشیال سیگنال بیشتری بگیرید، در بینگ رتبه بالاتری خواهید داشت.

سوشیال سیگنال‌ها چگونه باعث ارتقا سئو ما می‌شوند؟

سوشیال سیگنال برای گوگل یعنی این محتوا مرتبط، جذاب، محبوب و قابل‌اعتماد است و می-تواند توسط کاربران مورداستفاده قرار گیرد.

بنابراین هنگام خزش ربات‌های گوگل در شبکه‌های اجتماعی و در زمان برخورد با محتواهای مرتبط با شما، این احتمال را می‌دهند که سایت و برندتان محتوای باکیفیت تولید می‌کند و ازاین‌رو توجهش به شما بالاتر خواهد رفت.

شما به‌سادگی می‌توانید گوگل و بقیه موتورهای جستجو را به‌عنوان یک پدر یا مادر بسیار مهربان نگاه کنید که تمام خواسته‌اش برطرف کردن نیاز کودکشان است؛ این کودک، دقیقاً همان کسی است که در گوگل به جستجو کردن می‌پردازد.

و هنگامی‌که بتوانید او را در این زمینه با محتوای خوبتان یاری کنید، چه دلیلی دارد که او نیز به شما کمک نکند که به صدر نتایج و فروش برسید؟

اما گوگل برخلاف ما یک انسان نیست که با یک نگاه بتواند متوجه نیت شما بشود (البته که ما نیز نمی‌توانیم)، اما با تولید محتوای خوب و مستمر، او قطعاً متوجه این موضوع خواهد شد و سوشیال سیگنال‌ها دقیقاً یکی از چیزهایی هستند که به شما کمک می‌کنند خیلی سریع‌تر از قبل اعتماد گوگل را به دست آورید.

گوگل برای اعتماد کردن به سایت‌های تازه‌کار بسیار سخت‌گیر است و ممکن است که حتی بعد از 1 سال تولید محتوای باکیفیت و مستمر، اعتماد کاملش را نتوانید به دست آورید.

اما ازآنجایی‌که در شبکه‌های اجتماعی، همان کاربرانی که مخاطب گوگل هستند قاضی‌اند، او خیلی راحت می‌تواند بر اساس رأی این افراد تصمیم خودش راجع به شمارا بگیرد و درنهایت بتوانید قلب او را به دست آورید.

هر سوشیال سیگنالی که دریافت می‌کنید درواقع یک مهر تأیید برای محتوای شماست؛ تعداد زیادی لایک، اشتراک‌گذاری، بازدید و … چیزی است که گوگل برای اطمینان به شما نیاز دارد و شک نکنید که به آنان اهمیت می‌دهد.

اگر در شبکه‌های اجتماعی دائماً فعال باشید و همیشه محتوای غنی تولید کنید، به‌مرورزمان ترافیک وب‌سایتتان از گوگل بالاتر می‌رود، بک لینک‌های جدیدی به دست می‌آورید و درزمینهٔ سئو حسابی قدرتمند می‌شوید!

در ابتدای کار ممکن است باوجود تلاش بسیار زیاد، نتایج اندکی دریافت کنید اما این دائمی نخواهد بود. کافی است به تلاش خودتان ادامه دهید و خواهید دید که بعد از مدت کوتاهی، با کمترین تلاش، بزرگ‌ترین نتایج را به دست می‌آورید.

جمله زیبایی در این زمینه وجود دارد که می‌گوید: «در ابتدا به‌اندازه تلاشتان نتیجه نمی‌گیرید و بعد به‌اندازه نتیجه تلاش نمی‌کنید.»

یکی از نکته‌هایی که در این زمینه وجود دارد همکاری بین گوگل و توییتر است؛ در سال 2015 این دو شروع به همکاری کردند تا با استفاده از داده‌های یکدیگر میزان جستجوی اجتماعی و قدرت دنبال کنندگان را بسنجند تا از این طریق، محتواهای باارزش را شناسایی کرده و ارتباط آنان با یکدیگر را تشخیص دهند.

پس به‌صورت کلی تا به اینجا متوجه شدیم بااینکه سوشیال سینگال به‌صورت مستقیم روی سئو تأثیر ندارد، اما گوگل دریافت هر لایک، ریتوویت، بازدید و … را به‌عنوان نشانه‌ای از کیفیت و ارزش، تازگی و مرتبط بودن محتوای شما می‌شمارد و به‌مرورزمان با تکرار شدن این نشانه‌ها، به شما اعتماد کرده و رتبه‌تان را در SERP بهبود می‌دهد.

بهترین راه‌های دریافت سوشیال سیگنال کدام اند؟

دریافت سوشیال سیگنال
دریافت سوشیال سیگنال

کلاه‌سفید:

1 – قرار دادن دکمه اشتراک‌گذاری در پایین مطالب

اگر از قالب‌های آماده استفاده می‌کنید، احتمالاً این ویژگی به‌صورت پیش‌فرض برای شما فعال است؛ اما اگر چنین نبود، کافی است از یکسری افزونه‌های مرتبط استفاده کنید تا بخش اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی به مقاله شما افزوده شود.

افراد زمانی که از چیزی که خوانده-اند راضی باشند، قطعاً تمایل دارند آن را با سایر افراد نیز به اشتراک بگذارند و ازاین‌رو با کمک این دکمه‌ها می‌توانید سوشیال سیگنال زیادی به دست آورید.

این موضوع قطعاً می‌تواند تأثیر زیادی روی سئو وب‌سایت شما داشته باشد؛ زیرا اگر محتوای باارزشی تولید نکنید هرگز کسی آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نمی‌گذارد.

بنابراین این‌یک سوشیال سیگنال قدرتمند برای شما است که می‌تواند رتبه‌تان را بهبود دهد.

2 – استفاده درست از CTA

CTA (Call To Action) در دنیای دیجیتال مارکتینگ دارای اهمیت زیادی است و دائماً باید از آن استفاده شود. در بسیاری از موارد ممکن است مخاطب از محتوای تولید شده توسط ما بسیار راضی باشد و لذت ببرد اما فراموش کند که آن را لایک کرده یا با دیگران به اشتراک بگذارد.

ما با کمک CTA به‌صورت مستقیم از کاربر درخواست می‌کنیم که محتوای ما را لایک کرده یا عملی مانند ریتوویت کردن را برایمان انجام دهد.

اگر محتوای خوبی تولید کنید و ارزش خوبی را به مخاطبانتان انتقال دهید، CTA ها به‌خوبی برای شما اثر خواهند داشت و باعث دریافت سوشیال سیگنال زیادی می‌شوند.

3 – راه‌اندازی کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی

تابه‌حال چند بار برایتان پیش‌آمده که با برندهای مواجه شوید که برای استفاده از یکسری هشتک‌های خاص جایزه تعیین می‌کنند؟

یکی از چیزهایی که می‌تواند به‌صورت یک‌باره سوشیال سیگنال‌های قدرتمندی برایتان به وجود بیاورد راه‌اندازی کمپین‌هایی است که در آن در برابر دادن یک جایزه به مخاطب، از او درخواست می‌کند که از این هشتک خاص و … استفاده نماید.

این کار باعث می‌شود که به‌یک‌باره نظر افراد زیادی به‌سوی شما جذب شود و ازاین‌رو پیشرفت زیادی در این شبکه‌ها خواهید داشت.

4 – ارتباط گرفتن با افراد تأثیرگذار یا اینفلوئنسرها

برقرار کردن ارتباطات با افراد گوناگون به‌صورت صحیح، می‌تواند تأثیرات فوق‌العاده‌ای روی سوشیال سیگنال‌های شما داشته باشد.

تابه‌حال چند بار در کامنت‌های پست‌های مختلف در اینستاگرام مشاهده کرده‌اید که پیج‌های مرتبط نظرهایی مانند «عالی بود» و … ارسال می‌کنند؟ به نظر شما آن‌ها بدون هیچ دلیلی این کار را انجام می‌دهند؟

ارتباط برقرار کردن با افراد تأثیرگذار و منتشر کردن پست‌های مرتبط آنان باعث می‌شود که آنان نیز پست‌های شمارا به اشتراک بگذارند و درنهایت سیل عظیمی از افراد مختلف به‌سوی شما روانه شوند.

به‌عنوان‌مثال، تقریباً یک یا دو سال پیش احمد کلاته با انتشار یک پست راجع به دلایل موفقیت صدف بیوتی و انتشار آن در اینستاگرام و منشن او، باعث شد که پستش در پیج میلیونی صدف بیوتی منتشر شود و درنهایت صدها هزار بازدید و لایک به دست آورد!

5 – تولید روزانه و مستمر محتوا

استمرار و تکرار درصورتی‌که به‌صورت درست استفاده شود می‌تواند ما را در هر زمینه‌ای به موفقیت برساند. داشتن یک کانال اجتماعی فعال که دائماً در حال بروز شدن است و به آن محتوا افزوده می‌شود، مردم زیادی را به‌سوی کسب‌وکار شما جذب و می‌کند و ازاین‌رو سوشیال سیگنال بسیار زیادی دریافت می‌کنید.

حتی اگر بهترین و باارزش‌ترین محتواهای دنیا تولید کنید اما این کار را دائماً ادامه ندهید، نه‌تنها در شبکه‌های اجتماعی به موفقیت نمی‌رسید بلکه دست یافتن به رتبه در گوگل نیز غیرممکن خواهد بود.

استمرار یکی از فاکتورهای اصلی تعیین‌کننده کیفیت محتوای یک وب‌سایت است و گوگل پس از ایندکس هر محتوا از شما، اعتماد بیشتری به شما خواهد داشت و شانستان برای دریافت رتبه بالاتر خواهد رفت.

مردم در شبکه‌های اجتماعی برای دریافت اطلاعات راجع به شرکت، محصولات، خدمات، مشتریان، توانایی در پاسخگویی و … حتماً استفاده می‌کنند؛ بنابراین اگر آخرین به‌روزرسانی حساب توییتر شما مربوط به 6 ماه پیش است، انتظار دریافت اعتماد از سوی آنان را نداشته باشید.

پس اگر می‌خواهید سوشیال سیگنال زیادی دریافت کنید، حتماً در شبکه‌های اجتماعی دائماً محتوا بسازید.

سوشیال سیگنال چه کاربردی دارد

6 – محتوای مرتبط باعلاقه مخاطبانتان تولید کنید

در طی ماه‌ها و هفته‌های گوناگون محتواهای مختلفی شروع به معروف شدن می‌کنند و برای تمامی کسب‌وکارها وسوسه‌انگیز است که راجع به آنان تولید محتوا کنند.

بااینکه با این کار می‌توانید در طی کوتاه‌مدت مخاطبان جدیدی به دست آورید، اما در بلندمدت قطعاً مخاطبان اصلی‌تان را از دست خواهید داد.

بنابراین همیشه سعی کنید محتواهای کاملاً مرتبط با کسب‌وکار خودتان را تولید و منتشر کنید؛ مثلاً برای برندی که درزمینهٔ «آموزش دیجیتال مارکتینگ» فعالیت می‌کند، دلیلی وجود ندارد مقاله‌ای راجع به آشپزی انتشار دهد!

همان‌طور که می‌دانید، یکی از اهداف اصلی موتورهای جستجو برآورده کردن هدف کاربر از جستجو کردن است؛ بنابراین وقتی کسی در گوگل سرچ می‌کند «خرید بستنی»، هیچ تمایلی برای دیدن پیتزاهای شما ندارد!

پس همیشه سعی کنید هدف کاربر از جستجو را تشخیص داده و برای رفع آن در شبکه‌های اجتماعی و گوگل تلاش کنید.

7 – تولید محتوای کوتاه و درعین‌حال باارزش

امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که مردم حوصله زیادی برای مطالعه مقالات طولانی ندارند. ازاین‌رو نوشتن چندین هزار کلمه برای توضیح یک موضوع، شاید باارزش باشد اما برای مخاطبان شما لزوماً مفید نیست.

همیشه سعی کنید که مقاله‌هایی بنویسید که مفهوم را در چند جمله کوتاه می‌رسانند و نیاز به حوصله زیادی ندارد.

اگر نمی‌توانید چیزهایی که مردم نیاز دارند را به‌صورت خلاصه و کوتاه به آنان برسانید، احتمالاً باید مهارت‌های خودتان در این زمینه را بهبود دهید.

8 – با مخاطبان ارتباط برقرار کنید

تابه‌حال چند بار پیش‌آمده که از جواب گرفتن برای کامنتی که برای یک فرد یا شرکت گذاشته‌اید لذت ببرید؟

یکی از رازهای موفقیت در شبکه‌های اجتماعی این است که با مخاطبانتان ارتباطات مستمری بگیرید تا از این طریق حس صمیمیت بسازید و درنهایت آنان بیشتر به شما سر بزنند.

همیشه سعی کنید به نظرات دیگران پاسخ دهید و زمانی که قصد معرفی شخص ثالثی رادارید که به شما مرتبط است، حتماً او را برچسب‌گذاری کنید تا مخاطبانتان در صورت تمایل او را دنبال کنند.

اگر جایی احساس کردید که محتوای تولیدشده توسط دیگران با نیاز مخاطبان شما در ارتباط است، حتماً آن را اشتراک‌گذاری کنید و خساست به خرج ندهید.

9 – پروفایل اجتماعی‌تان را بهینه کنید

همیشه آدرس وب‌سایتتان را در پروفایل شبکه‌های اجتماعی‌تان قرار دهید تا هر موقع که خواستند به شما سر بزنند.

اگر در حال اجرای یک کمپین تبلیغاتی برای نمایش دادن یک ویژگی جدید در وب‌سایت خود هستید، حتماً آن را دائماً در شبکه‌های اجتماعی اعلام کنید و آدرس وب‌سایتتان را نیز در اختیارشان بگذارید.

دلیل این کار این است که اکثر مردم برای دست‌یابی به اخبار جدید معمولاً در شبکه‌های اجتماعی جستجو می‌کنند و زمانی که شمارا در این فضا مشاهده کنند، قطعاً به دنبال URL شما می‌گردند.

10 – مانند یک انسان برخورد کنید

یکی از نکته‌هایی که برای تولید محتوا در هر مکانی دارای اهمیت بالایی قرار دارد این است که مخاطبان خودتان را «انسان» بدانید و نه یک ربات!

محتواهای تولیدشده شما باید طوری باشد که مردم‌دوست بدارند با آن ارتباط برقرار کنند؛ بنابراین در زمان نوشتن هر محتوا، تصور کنید که مخاطب روبروی شما قرار دارد و می‌خواهید مفهوم را به ساده‌ترین شکل ممکن برای او توضیح دهید.

راه‌های ارتباطی خودتان با مخاطبان را تا جایی که می‌توانید گسترش دهید و لینک شبکه‌های اجتماعی مختلفتان را به او معرفی کنید.

در چنین شرایطی احتمالاً معرفی پست‌ها و وب‌سایت شما به دیگران بسیار بالاتر می‌رود.

پس به‌صورت کلی همیشه سعی کنید «انسان» باشید و هنگام خواندن محتوایتان توسط دیگران، آنان شمارا یک «ربات» تصور نکنند.

کلاه‌سیاه:

درروش کلاه‌سیاه ما سعی می‌کنیم که با استفاده از یکسری کارها گوگل را فریب داده و درواقع میانبر بزنیم.

برندهای زیادی وجود دارند که روزانه اقدام به خرید هزاران سوشیال سیگنال می‌کنند تا بتوانند از این طریق رتبه خودشان در گوگل را بهبود دهند.

ابزارهای زیادی برای انجام این کار وجود دارند که در زیر سه مورد از آنان را برایتان آورده‌ایم:

آیا خریدن سوشیال سیگنال برای سئو کار درستی است؟

خرید سوشیال سیگنال
خرید سوشیال سیگنال

ممکن است تصور کنید که حالا که به‌سادگی می‌توان با خرید سوشیال سیگنال‌ها در شبکه‌های اجتماعی به موفقیت رسید، چرا باید برای دریافت طبیعی آنان تلاش کنیم؟

نکته مهمی که وجود دارد این است که شما در حال تلاش برای فریب دادن گوگل هستید؛ کسی که دارای قدرتمندترین الگوریتم‌های موجود روی کره زمین است و تنها در صورتی می‌توانید با روش کلاه‌سیاه موفق شوید که تمام الگوریتم‌های آن را دور بزنید.

بنابراین خرید این سوشیال سیگنال‌ها تنها در صورتی نتیجه می‌دهد که با برنامه و توسط متخصصان حرفه‌ای انجام شود و در این غیر این صورت نه‌تنها موفق نمی‌شوید، بلکه احتمال پنالتی شدنتان نیز وجود دارد.

ابزارهای شناسایی سوشیال سیگنال‌ها کدام اند؟

حالا که فهمیدیم سوشیال سیگنال چیست و چه فایده‌ای دارد، نوبت آن است که یکسری ابزارها را به شما معرفی کنیم که به کمک آنان می‌توانید نسبت به وضعیت خود در شبکه‌های اجتماعی آگاه شوید.

ذر زیر سه مورد از این ابزارها را برایتان آورده‌ایم:

  • BlackHatLinks
  • اکستنشن Buzzsumo برای گوگل کروم

سؤالات متداول

1 – سوشیال سیگنال چیست؟

به هر اتفاقی که راجع به کسب‌وکار و برند شما در شبکه‌های اجتماعی رخ می‌دهد، سوشیال سیگنال می‌گوییم. مثلاً لایک، کامنت‌ها و …

2 – سوشیال سیگنال چه تأثیری روی سئو دارد؟

هنگامی‌که سوشیال سیگنال زیادی داشته باشید، این پیام را به گوگل می‌فرستید که برند شما در حال تولید محتوای باارزشی است و ازاین‌رو در گوگل نیز باید در رتبه‌های بهتری قرار بگیرد.

3 – بهترین شبکه‌های اجتماعی برای گرفتن سوشیال سیگنال کدام اند؟

شبکه‌های اجتماعی زیادی در ایران وجود دارند اما متأسفانه تعدادی از اصلی‌ترینشان در ایران فیلتر هستند.

اما به‌صورت کلی، می‌توان شبکه‌های زیر را نام برد:

  • فیس‌بوک
  • توییتر
  • اینستاگرام
  • پین‌تر است
  • لینکدین
  • و …

4 – چطور وضعیت سوشیال سیگنال‌های سایتم را بسنجم؟

ابزارهای زیادی برای این منظور طراحی‌شده‌اند که برای نمونه می‌توان ابزارهای زیر را نام برد:

  • BlackHatLinks
  • اکستنشن Buzzsumo برای گوگل کروم

جمع‌بندی و نتیجه گیری

به‌صورت کلی سوشیال سیگنال‌ها تمام اتفاقات و رویدادهایی هستند که در شبکه‌های اجتماعی راجع به برند ما اتفاق می‌افتند. مثلاً هنگامی‌که فردی یک پست از شما در اینستاگرام، فیس‌بوک، توییتر و … را لایک می‌کند، درواقع به شما یک سوشیال سیگنال ارسال کرده که نقش زیادی در ارتقای سئو و برند سازی شما خواهد داشت.

امروزه داشتن سوشیال سیگنال‌های خوب و واقعی در گوگل اهمیت بسیار بالایی دارد و از فاکتورهای غیر مستقیم اما مهم «سئو خارجی» سایت محسوب می‌شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم به‌هیچ‌عنوان به‌سادگی از آن نگذرید و برای بهبود در این زمینه، استراتژی‌های مناسبی را تدوین کنید.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی سعی کردیم بگوییم سوشیال سیگنال چیست و در ادامه نحوه گرفتن آن را برایتان شرح دادیم.

نظر شما چیست؟ تا به کنون به استفاده از سوشیال سیگنال‌ها در سایتتان فکر کرده‌اید؟ یا تا قبل از این از اهمیت آن در سئو خبردار نبودید؟ خیلی خوشحال می‌شویم نظرات و سؤالاتتان را در بخش کامنت‌ها برایمان ارسال کنید.

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

    1. مهسا عزیز خیلی ممنون از نظری که دادی :)
      اما نویسنده های ما خودشون متخصص زمینه ای هستن که مینویسند خوشبختانه هیچ کپی از سایت امین هاشمی عزیز صورت نگرفته و نخواهد هم گرفت چون بعد از تولید محتوا ما بخش فیلترینگ محتوا رو اضافه کردیم که ممانعت از درج محتوای کپی و بی کیفیت کنه.

      اما شاید حالت کلی و جوابی که میخواستید رو به یک شکل پاسخ دادیم این بخاطر این است که ما از منابع انگلیسی هم کمک میگیریم.

      از نگاه و توجه ارزشمندتان بسیار سپاس گذاریم و خرسندیم از اینکه دوست ندارید حق کسی ضایع شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا