آموزش دیجیتال مارکتینگ

تعریف شبکه های اجتماعی چیست؟ + 10 شبکه اجتماعی برتر

شبکه های اجتماعی یا سوشیال نتورک مفهوم تازه و جدید نیست انسان از قرن ها پیش مشغول تشکیل یک شبکه اجتماعی برای رد و بدل کردن اطلاعات بودند.

اما امروزه شبکه های اجتماعی یکی از ابزار های اصلی و مهم دیجیتال مارکتینگ هست که در فرایند توسعه بیزینس و کسب و کار به ما کمک شایانی میکنید!

شبکه اجتماعی چیست؟

شبکه های اجتماعی عبارت است از استفاده از سایت های رسانه های اجتماعی مبتنی بر اینترنت برای برقراری ارتباط با دوستان ، خانواده ، همکاران ، مشتریان یا مشتریان. شبکه های اجتماعی از طریق سایت هایی مانند فیس بوک ، توییتر ، لینکدین و اینستاگرام می توانند یک هدف اجتماعی ، یک هدف تجاری یا هر دو داشته باشند.

شبکه های اجتماعی به پایگاه مهمی برای بازاریابانی که به دنبال جذب مشتری هستند تبدیل شده است.

 

شبکه های اجتماعی چگونه کار می کند؟

شبکه های اجتماعی شامل توسعه و حفظ روابط شخصی و تجاری با استفاده از فناوری است. این کار با استفاده از شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک ، اینستاگرام و توییتر انجام می شود. این سایت ها به افراد و شرکت ها اجازه می دهد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند تا بتوانند روابط خود را توسعه داده و اطلاعات ، ایده ها و پیام ها را به اشتراک بگذارند.

اعضای خانواده که از هم فاصله دارند ممکن است از طریق شبکه های اجتماعی شخصی مانند فیس بوک در ارتباط باشند. آنها می توانند عکس ها و به روزرسانی هایی را در مورد چیزهایی که در زندگی آنها اتفاق می افتد به اشتراک بگذارند. افراد همچنین می توانند با دیگران (به ویژه غریبه ها) که علایق یکسانی دارند ارتباط برقرار کنند. افراد می توانند یکدیگر را از طریق گروه ها ، لیست ها و استفاده از هشتگ ها بیابند.

بازاریابان معمولاً از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند تا بتوانند شناخت برند را افزایش داده و وفاداری به نام تجاری را بیشتر کنند. بازاریابی شبکه های اجتماعی از آنجا که باعث می شود شرکت برای مشتریان جدید قابل دسترسی تر و برای مشتریان فعلی قابل تشخیص باشد ، به ارتقاء بیزینس و محتوای یک برند کمک می کند.

به عنوان مثال ، یک کاربر توییتر ممکن است برای اولین بار در مورد یک شرکت از طریق یک خبر ، خبری بشنود و تصمیم به خرید یک محصول یا خدمات بگیرد. هرچه افراد بیشتر در معرض نام تجاری شرکت باشند ، شانس شرکت برای یافتن و حفظ مشتریان جدید بیشتر است.

بازاریابان از شبکه های اجتماعی به عنوان راهی برای افزایش نرخ تبدیل استفاده می کنند. ایجاد موارد زیر دسترسی و تعامل با مشتریان جدید ، اخیر و قدیمی را فراهم می کند. به اشتراک گذاشتن پست های وبلاگ ، تصاویر ، فیلم ها یا نظرات در رسانه های اجتماعی به دنبال کنندگان اجازه می دهد تا واکنش نشان دهند ، از وب سایت کسب و کار بازدید کنند و مشتری شوند.

لیست شبکه های مجازی

شبکه های مجازی

  1.  اینستاگرام
  2. فیسبوک
  3. توییتر
  4. پینترست
  5.  لینکدین
  6. کوئرا
  7. تامبلر
  8. وی کی
  9. رددیت
  10. یوتیوب

 

جمع‌بندی و نتیجه گیری

شبکه های اجتماعی در بحث مارکتینگ و فروش همیشه پر اهمیت بودن و امروزه با محبوب شدن آنها از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و ما برای ایجاد آگاهی از برند و افزایش فروش نیاز به فعالیت در این شبکه های را داریم!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا