استراتژی بازاریابی
موضوعات داغ

بازاریابی پیامکی یا (SMS Marketing) چیست؟

بازاریابی پیامکی یا همان اس ام اس مارکتینگ خودمان ،یکی دیگر از روش‌های ارتباط با مشتری و فروش کالا و یا خدمات به او است.

شاید بگویید که این روش بازاریابی درگذشته وجود داشته است و اکنون منسوخ‌شده است. ولی این روش را اگر در کنار دیگر روش‌های بازاریابی به کار ببرید خواهید دید که هنوز تأثیرات خود را دارد و می‌تواند برای فروش حداکثری شما مفید باشد.

لیست عناوین پنهان

بازاریابی پیامکی چیست؟

بازاریابی پیامکی چیست

بازاریابی اس ام اسی یکی از انواع بیشمار کانال‌های تبلیغاتی است، مانند بازاریابی ایمیلی که به مشاغل این امکان را می‌دهد که با پیام‌های بازاریابی با مشتریان و مخاطبان و مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنند.

این پیام‌های بازاریابی می‌تواند انواع پیام‌های تبلیغاتی، فروش محصولات، خطوط تولید، محصولات و خدمات جدید، پیشنهادات،تخفیفات و موارد دیگر باشد.

مخاطبانی که این پیام‌ها را دریافت می‌کنند، معمولاً خودشان در پیشنهادات و رویدادهای مختلف شماره خود را به کسب ‌و کار موردنظر داده‌اند. و درواقع به عبارت ساده‌تر به دریافت پیامک‌های تبلیغاتی رضایت داده‌اند.

در دنیای تجارت مدرن روش‌های زیادی برای بازاریابی و تبلیغات تجاری شما وجود دارد و بازاریابی پیامکی یکی دیگر از این راه‌هاست. بااین‌حال ، این می‌تواند خیلی بیشتر از این‌ها باشد …

بازاریابی پیامکی بهترین روش مدرن برای برقراری ارتباط با مشتریان است.در این دنیای سریع و مدرن ، مردم می‌خواهند به روشی متناسب با آن‌ها ارتباط برقرار کنند ، راهی سریع و راحت که متناسب با سبک زندگی آن‌ها باشد. و دقیقاً به همین دلیل است که اکنون بازاریابی پیامکی در بین مشتریان و مشاغل بسیار محبوب شده است.

فواید بازاریابی پیامکی

فواید بازاریابی پیامکی

1- تحویل فوری

اگر بخواهیم یکی از بهترین مزیت‌های بازاریابی پیامکی را برشماریم بی شک اولین موردی که به ذهن می‌رسد ،سریع بودن آن است. و البته کارآمد بودن!

به این وسیله می‌توانید در عرض چند ثانیه به انبوهی از مخاطبان دسترسی داشته باشید. شاید با استفاده از روش‌های دیگر و حتی روش‌های سنتی به ندرت بتوان این‌چنین سریع پیام‌های بازاریابی را در اختیار مخاطب گذاشت.

2- نتایج فوری

به دنبال تحویل فوری قطعاً نتایج فوری می‌آید. وقتی پیام‌ها را ارسال می‌کنید خواهید دید که کسانی که آن را دریافت کرده‌اند، آن را باز می‌کنند و آن را می‌خوانند و به آن پاسخ می‌دهند و اقدام لازم را انجام می‌دهند.

3- شخصی

یکی دیگر از بهترین فواید و مزیت‌های بازاریابی پیامکی شخصی بودن آن است. دیگر همه می‌دانند که وسیله‌ای که این پیام‌ها را دریافت می‌کند تلفن‌های همراه است، و بازهم نیازی به گفتن نیست که تلفن همراه یک وسیله شخصی است.

بنابراین پیام‌های کوتاه ارسال شده هم کاملاً شخصی می‌باشند و معمولاً مخاطبان به این قبیل پیام‌های شخصی بهتر و بیشتر تمایل نشان می‌دهند تا پیام‌هایی که با واسطه ارسال می‌شود.با ارائه آن به عنوان پیام شخصی برای هر فرد ، می‌توانید این وضعیت را بیشتر بهبود ببخشید. این مطمئناً توجه آن‌ها را به خود جلب می‌کند.

نکته‌ای که جالب‌توجه است این است که مشتریان بالقوه بیشتر از اینکه تلفن همراهشان را به شما بدهند ایمیل خود را می‌دهند و باید قطعاً یک لیست ایمیل داشته باشید. اما وقتی مردم شماره تلفن خود را می‌دهند یعنی با داشتن شماره تلفن آن‌ها احتمالاً مجاز هستید برای آن‌ها پیام‌های کسب‌وکار خود را بفرستید و آن‌ها به این موضوع پاسخ بیشتری خواهند داد.

4- مقرون‌به‌صرفه

قطعاً اگر شما یک کسب ‌و کار نوپا باشید،اولین چیزی که می‌تواند برای شما مهم باشد بحث هزینه است. و قطعاً به دنبال کانال‌هایی از بازاریابی می‌گردید که فاکتور هزینه در آن‌ها حداقل باشد.

اگر می‌خواهید برای کسب‌وکار تازه تاسیس خود از بازاریابی پیامکی استفاده کنید، انتخاب خوبی کرده‌اید. چراکه می‌تواند بسیار مقرون‌به‌صرفه باشد.

پیام‌های متنی بسیار ارزان هستند به‌خصوص اگر آن‌ها را به‌صورت انبوه ارسال کنید.هیچ روش بازاریابی دیگری چنین نتایج مقرون‌به‌صرفه‌ای را ارائه نمی‌دهد ، به‌خصوص اگر با روش‌های سنتی بازاریابی مانند تلویزیون ، رادیو یا رسانه‌های چاپی مقایسه شود.

5- ساده و آسان بودن

به دلیل سادگی و دسترسی ، پیام کوتاه به یک کانال ارتباطی در سطح جهانی تبدیل‌شده است. همه می‌دانند که چگونه یک پیام را باز کنند ، بخوانند و پیامک کنند. علاوه بر این ، به لطف محدودیت در طول (160 نویسه) ، پیام‌ها کوچک ، مستقیم ، مختصر و مستقیم به اصل مطلب می‌روند. و چه کسی همچنین چیز ساده و سریعی را شیرین و ساده دوست ندارد؟

6- جهانی‌شدن

پیام‌های متنی برای دستیابی به هرکسی که دارای یک دستگاه تلفن همراه مدرن و سیگنال تلفن همراه است ، طراحی‌شده است. بنابراین می‌توانید در یک لحظه ، در هر زمان و هر مکان به میلیون‌ها نفر برسید.

تخمین زده می‌شود که امروزه حداکثر 7 میلیارد تلفن همراه در حال استفاده هستند ، بنابراین پیام کوتاه یکی از معدود فناوری‌هایی است که به‌طور جهانی بین همه اپراتورهای تلفن همراه جهانی همگام‌سازی می‌شود. با پیام کوتاه می‌توانید به دنیا برسید.

7- تحویل مستقیم

شاید بگویید که پیام کوتاه یک روش غیرمستقیم برای فروش است ولی شما علاوه بر ملاقات حضوری و تماس تلفنی مستقیم ، پیام کوتاه را نیاز باید از مستقیم‌ترین راه‌های برقراری ارتباط با مشتری بدانید. ازآنجاکه 2 مورد دیگر می‌تواند پیچیده ، وقت‌گیر و گران باشد ، مشخص است که چه کسی برنده است!

8- دقت

وقتی مخاطبان خود را تقسیم‌بندی کردید ، می‌توانید با انواع پیام‌های بازاریابی ، گروه‌های مشتری را به‌طور دقیق هدف قرار دهید. درک اینکه چه عواملی مؤثر است و چه عواملی نه! به این معنی است که می‌توانید رویکرد خود را اصلاح کنید تا پتانسیل فروش را به حداکثر برسانید.

9- کارآمد

توانایی برنامه‌ریزی پیام‌های متنی به این معنی است که می‌توانید در برنامه‌ریزی کمپین خود صرفه‌جویی کنید ، نیازی به نوشتن هر پیام به‌صورت جداگانه ندارید ، بنابراین گروه‌هایی از افراد می‌توانند با متن‌های برنامه‌ریزی‌شده هدف قرار گیرند.

سپس این موضوع باعث می‌شود، زمان بیشتری را برای گذراندن درزمینهٔ های دیگر کسب‌وکار یا درواقع مدیریت عمده فرصت‌های فروش که پس از ارسال پیام کوتاه شما خیلی زود پس از ارسال بازمی‌گردد ، فراهم می‌کند.

10- قابل ‌پیگیری و تجزیه ‌و تحلیل

پیامک‌ها نیز به‌راحتی قابل‌پیگیری هستند ، اکثر ارائه‌دهندگان گزارش تحویل ارائه می‌دهند که می‌تواند منبع خوبی برای بازجویی از موفقیت‌هایی که در تحویل پیامک خود داشته‌اید باشد ، بنابراین می‌توانید موفقیت کمپین‌های خود را به‌طور کامل و دقیق ارزیابی کنید. سپس می‌توانید در کمپین بعدی درس‌های آموخته‌شده را فرابگیرید.

11- قابل‌اعتماد

تلفن‌های همراه عموماً دارای فیلتر هرزنامه نیستند ، چه رسد به یک جعبه هرزنامه. معمولاً پیام‌های اس ام اس تلفن همراه به‌طورکلی ایمن‌تر از ایمیل است.

بنابراین ، در بیشتر موارد ، شما می‌دانید که ارسال با پیامک یک شکل قابل‌اعتماد از صندوق پستی مشتریان شماست. در بدترین حالت ممکن است شماره تلفن خود را مسدود کنید. اما پس‌ازآن می‌تواند به پیام شما و مخاطبان شما بستگی داشته باشد.

12- پیام کوتاه در مقابل ایمیل

پیام‌های متنی پیام کوتاه دارای “نرخ باز شدن” بسیار بالاتر از ایمیل هستند. به‌علاوه ، با ایمیل می‌توانید ایمیل‌های خود را برای مشتریانی که مدت طولانی نام شما را به جعبه ناخواسته اختصاص داده‌اند ، ارسال کنید. اگر پیام‌های متنی شما تحویل داده نشوند ، پس‌ازآن بازخوردی در مورد آن ارائه می‌شود.

البته ایمیل‌ها جای خود را دارند و همچنان در برقراری ارتباط با مشتریان و افزایش فرصت‌های فروش بسیار مؤثر هستند ، همان‌طور که بازاریابان می‌گویند “پول در لیست است!” اما پیامک در کل سریع‌تر و ایمن‌تر است.

قوانین و بهترین شیوه‌های بازاریابی پیامکی چیست؟

روش های بازاریابی پیامکی

اطمینان حاصل کنید که مخاطبین شما پیامک را انتخاب کرده‌اند و خودشان شماره موبایل را به شما داده‌اند!پیام متنی یک خط ارتباطی بسیار مؤثر و مستقیم با مشتری است. اما ، قوانین زیادی وجود دارد که باید هنگام برنامه‌ریزی استراتژی بازاریابی پیامکی خود در نظر بگیرید. اولین و مهم‌ترین آن‌ها دریافت مجوز از مخاطبین برای ارسال پیام کوتاه به آن‌ها است.

پیام کوتاه سرعت بسیار بالایی دارد ، اما اگر به افرادی که آن‌ها را نمی‌خواهند پیام ارسال می‌کنید به شما کمک نمی‌کند.

مراقب زمان پیام‌های خود باشید

برخلاف ایمیل که فقط چند بار در روز چک می‌شود (حداکثر) ، افراد تقریباً بلافاصله پیام‌های متنی را باز می‌کنند. این برای پیام‌های فوری بسیار مناسب است ، اما شما نباید با ایجاد مزاحمت در تماس‌ها در ساعات فرد روز ، از این قدرت سو استفاده کنید.

آیا شما می‌خواهید که از یک کوپن تخفیف مربوط به یک برند عطر در روز چهارشنبه ساعت 2 بامداد استفاده کنید؟! مطمئناً نه؟! خب مشترکان پیامکی شما هم همینطور هستند.

بعضی از کشورها حتی قوانینی راجع به زمان ارسال پیامک متنی بازاریابی دارند (به‌عنوان‌مثال فرانسه مجاز به بازاریابی پیامکی در روزهای یکشنبه ، تعطیلات یا هر زمان بعد از ساعت 10 شب نیست).

نام شرکت خود را در پیام‌های خود وارد کنید

هنگام ارسال پیامک‌های انبوه ، اکثر ارائه‌دهندگان آن‌ها را از طریق کد کوتاه ارسال می‌کنند ، این بدان معناست که مخاطبین شما نمی‌دانند از طرف شما ارسال می‌شود. به همین دلیل است که شما باید ابتدا به مخاطبین خود اطلاع دهید که چه کسی پیام را ارسال می‌کند.

فرض کنید که برای شما یک کوپن تخفیف ارسال‌شده که نمی‌دانید از کجاست. آیا گیج نمی‌شوید که باید به کجا بروید تا از این کوپن استفاده کنید؟!

از SMS برای تکمیل بقیه استراتژی بازاریابی دیجیتال خود استفاده کنید
زیبایی دیجیتال مارکتینگ این است که کانال‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای تعامل با مشتریان خود استفاده کنید. همه این کانال‌ها به‌هم‌پیوسته و یک سیستم ارتباطی بازاریابی ایجاد می‌کنند که تجارت را قادر می‌سازد با مشتری ارتباط برقرار کند و در مقیاس عالی منجر شود. پیشنهاد ما به شما برای درک بیشتر این هست تا مقالات بازاریابی برونگرا و بازاریابی درونگرا را حتما مطالعه کنید.

پیام کوتاه و بازاریابی از طریق ایمیل دو کانال هستند که بسیار مکمل یکدیگر هستند. می‌توانید از طریق هر دو کانال کمپین ایجاد کنید ، از طریق ایمیل برای درج اطلاعات دقیق‌تر و پیام کوتاه برای برقراری ارتباط با اطلاعات حساس‌تر به زمان یا اضطراری.

بازاریابی پیامکی چگونه کار می‌کند؟

پیام‌های بازاریابی پیامکی برخلاف شماره تلفن‌های کامل از “کدهای کوتاه” ارسال می‌شوند. این کدهای کوتاه معمولاً 5-6 رقمی هستند و می‌توانند با یک فرستنده در ارتباط باشند یا در چندین فرستنده به اشتراک گذاشته شوند.

بسیاری از کشورها (ازجمله ایالات‌متحده) اجازه تغییر در اطلاعات فرستنده را نمی‌دهند. این بدان معناست که پیام شما از طریق کد کوتاه ارائه‌دهنده شما (نه از مشاغل شما) به‌عنوان پیام متنی ظاهر می‌شود. به همین دلیل مهم است که نام شرکت خود را در پیام وارد کنید.

دو نوع پیام وجود دارد که می‌توانید با بازاریابی پیامکی ارسال کنید:

  1. کمپین‌ها: پیام‌های کمپین پیام‌های متنی انبوه “یک‌به‌یک” کلاسیک هستند. آن‌ها معمولاً برای برقراری ارتباط تبلیغاتی (کوپن ، فروش و غیره) یا اطلاعات عمومی (جزئیات رویداد ، به‌روزرسانی‌ها ، هشدارها و غیره) استفاده می‌شوند.
  2. معاملات: پیام‌های معاملاتی پیام‌های “یک‌به‌یک” هستند که توسط یک رویداد یا رفتار خاص ایجاد می‌شوند. نمونه‌ای از این موارد تأیید سفارش یا اعلان حمل‌ونقل برای خرید تجارت الکترونیکی است. این پیام‌ها اطلاعات مربوط را به فرد منتقل می‌کنند.

موارد استفاده بازاریابی پیامکی

دلایل زیادی وجود دارد که مشاغل از بازاریابی پیامکی استفاده می‌کنند ، خواه از طریق SMS API یا از طریق بستر وب پیامکی آنلاین.

  1. یک محصول یا خدمات جدید
  2. فروش یا پیشنهاد‌ها
  3. اطلاعیه
  4. به‌روزرسانی تحویل
  5. یادآوری‌ها
  6. اخبار مهم
  7. خدمات مشتری
  8. پشتیبانی کردن

اصولاً بازاریابی پیامکی می‌تواند در هر کاری به مشاغل کمک کند!

مراحل بازاریابی پیامکی

مراحل بازاریابی پیامکی

1- شناسایی و تعیین هدف

می‌دانیم که در همه مراحل این را گفته‌ایم. ولی آیا واقعا به این موضوع اهمیت می‌دهید؟! قبل از اینکه شروع کنید لازم است تا اهداف تجاری و بازاریابی خود را بررسی کنید ، با این هدف که شما مدیریت تبلیغات پیامکی خود را از طریق دیدگاهی انجام می‌دهید که اهداف تجاری فعلی شما را نیز در نظر داشته باشد.

برخی از اهداف مهم بازاریابی :

  1. هدف قرار دادن مصرف‌کنندگان جدید
  2. تقویت روابط مشتری
  3. افزایش میزان تعامل
  4. دوباره مصرف‌کنندگان موجود را هدف قرار دهید

2- گروهی را جمع کنید

یک فرد نمی‌تواند کل سیستم بازاریابی پیام کوتاه را مدیریت کند. کمپین بازاریابی پیامکی آنلاین شما بخش‌های مختلف شرکت شما را تحت تأثیر قرار خواهد داد. داشتن یک گروه برای کمک به اجرای بازاریابی پیامکی ، از اساسی‌ترین بخش‌های تضمین بازگشت سرمایه با خدمات بازاریابی پیامکی است.

به‌عنوان‌مثال ، برای ایجاد یک کمپین پیام کوتاه برای هدایت مشتریان به خرده‌فروشی ، شما به یک گروه متقابل نیاز دارید که شامل افرادی از گروه‌هایی مانند افرادی برای فروش، آی تی، ایمیل،پیشرفت، بودجه و… است.

تضمین موافقت همه در مورد فرصت ایده آل برای اجرای کمپین بازاریابی پیامکی ضروری است.
سه نوع پیامک کلیدی وجود دارد که بازاریابان می‌توانند برای مشتریان خود ارسال کنند.

  1.  پیام کوتاه تبلیغاتی – فروش محصول / خدمات ، بازاریابی و پیشنهادات
  2. پیامک معاملاتی – اطلاعات مربوط به، به‌روزرسانی سفارش‌ها و هشدارها
  3. OTP SMS – تأیید کاربران برای اهداف امنیتی

3- یک دکمه تماس خلاقانه برای اقدام

اینکه توقع داشته باشید افراد پس از تماشای نسخه‌ی نمایشی محصول / خدمات شما ،راهی سبد خرید شوند،توقع زیادی است.آن‌ها به دستورالعمل‌های دقیق در مورد اینکه چه‌کاری باید انجام دهند و چطور باید انجام دهند در قدم بعدی نیاز دارند.

اگر کوپن / های تخفیف ویژه ارائه می‌دهید ، حتماً دستورالعمل‌های قابل بازخرید را نیز نگه‌دارید. فرض کنید شما در حال ارتقا خدمات مالی هستید.

بدیهی است که شما می‌خواهید ترافیک بیشتری به وب‌سایت یا بارگیری برنامه خود برسانید. در اینجا شما باید با محتوای جذاب با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید و عملاً راه‌حلی به آن‌ها ارائه دهید که باعث شود روی اشتراک پیامک‌های شما کلیک کنند.

اگر از هر کلمه کلیدی و کد کوتاه برای تحریک برخی اقدامات استفاده می‌کنید ، بهترین روش این است که هر دو را به‌عنوان فراخوان برای عمل خود بزرگ بنویسید. از استفاده از نقل‌قول در اطراف کلمه کلیدی خودداری کنید. فقط ارسال پیام با کلمات کلیدی هیچ‌گاه عملی نخواهد شد.

4- تشویق کنید

در مرحله اولیه بازاریابی پیامکی ، ارائه تخفیف مناسب تا 20٪ می‌تواند کمپین شما را به سمت ایجاد ترافیک بالا سوق دهد و منجر به تبدیل شود.قبل از اقدام به بازاریابی پیامکی باید مخاطبان خود را بشناسید. شما باید اساساً از علایق مشتریان و اهداف استفاده از تلفن همراه آن‌ها مطلع شوید.

  • قانون ارسال پیام‌های تبلیغاتی: «پیام‌های بازاریابی پیامکی را قبل از ساعت 8 صبح ارسال نکنید. و بعد از ساعت 9 شب”.ارائه فقط مشوق‌های پولی اجباری نیست زیرا سایر مشوق‌های غیر پولی نیز می‌توانند برای جذب مشتری با کیفیت ارائه شوند.
  • شخصی‌سازی مهم است – “ما باید به شما در مورد ورود محصول خود به‌روزرسانی کنیم.”
  • باید یادآوری وجود داشته باشد – “کالای شما زودتر ازآنچه شما انتظار دارید تحویل می‌شود.”
  • پیام باید جذاب باشد – “به ما بگویید چگونه می‌توانیم کمک کنیم.”
  • به عالی دسترسی پیدا کنید – “شما مشترک پیام کوتاه اصلی ما هستید. ما می‌توانیم به شما کمک کنیم بهترین پیشنهاد‌ها را دریافت کنید. “
  • امتیازات را ارائه دهید – “پیشنهادات ویژه برای مشتریان محترم.”

5- تأیید برای بازاریابی پیامکی موفق ضروری است

کاملاً معادل ایمیل ، کمپین پیام کوتاه یک کانال انتخاب مبتنی بر تأیید است. مشتری شما باید غیرقابل‌انکار تصمیم بگیرد آنچه را که شما به جلو می‌روید ، به دست آورد.

6- استفاده بی درنگ باعث تبدیل بیشتر خواهد شد

بیش از 90٪ پیامک‌ها فقط در مدت‌زمان کوتاه 3 دقیقه خوانده می‌شوند ، که این باعث می‌شود استراتژی پیام کوتاه در میان کوتاه‌ترین کانال‌های موجود برای ارتباط با مشتری‌های احتمالی شما برجسته باشد. درک و دریافتن این زمان زودهنگام برای سوق دادن مشتری به سمت کسب‌وکار شما اساسی است.

7- استراتژی بازاریابی پیام کوتاه باید با ثبات باشد

بیشتر بازاریاب‌های پیام کوتاه فاقد قسمت “ثبات” هستند. بازاریابی پیامکی مؤثر باید ارسال پیام با ثبات است. هنگامی‌که برند ها پیام‌های تبلیغاتی را برای مشتریان خود ارسال می‌کنند ، باید با یک پیام جذاب همراه شوند.

اگر پیام نتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند ، به‌طور ثابت روی نرخ اشتراک تأثیر می‌گذارد. مصرف‌کنندگان تمایل دارند اشتراک خود را از حالت غیرمستقیم برای فرستنده لغو کنند. بازاریابان باید تلاش کنند تا با ایجاد جذابیت در پیام‌های کوتاه جلوی این موضوع را بگیرند.

8- ادغام رسانه کلید بازاریابی پیامکی است

می‌توانید برای تأثیر بیشتر بازاریابی پیامکی از انواع رسانه‌ها استفاده کنید. برای مثال می‌توانید آن را با استراتژی ایمیل مارکتینگ ترکیب کنید و مخاطبان به ایمیل خود هدایت کنید.

می‌توانید مزایای رسانه خود را در استراتژی بازاریابی پیامکی خود بگنجانید.هدف از یک استراتژی بازاریابی پیامکی هوشمند ،همیشه گسترش شعاع استعداد بازار و تبدیل هر فرصتی است که ظاهر می‌شود.

9- شناختن ارزش کمپین بازاریابی پیامکی خود

وقتی نوبت به ایجاد یک استراتژی بازاریابی پیام کوتاه می‌رسد ، جنبه‌های بسیاری وجود دارد که باید به آن‌ها بپردازید. قبل از اجرای یک کمپین پیام کوتاه ، روی این معیارهای اصلی تمرکز ثابت داشته باشید:

  1. رشد مشترکین
  2. میزان فرسایش مشترکان
  3. میزان تعامل
  4. میزان ریزش مشترکان
  5. هزینه هر مشترک

اشتباهات بازاریابی پیامکی

اشتباهات بازاریابی پیامکی

حالا که در مورد بازاریابی پیامکی یاد گرفتید. بیایید نگاهی به برخی اشتباهات در این خصوص داشته باشید.

1- فراموش نکنید که زمان‌بندی را در نظر بگیرید

این را تصور کنید: نیمه‌شب است ، شما کاملاً در رختخواب دنج خود خوابیده‌اید ، سپس ناگهان با یک پیام متنی از یک تجارت بیدار می‌شوید. آیا می‌توانید به چیز آزاردهنده‌تری فکر کنید؟ همچنین هنگام تعطیلات، هنگام صرف شام و… ازجمله مواردی است که برای ارسال پیامک نامناسب هستند.

برای جلوگیری از این نوع شرایط ، که می‌تواند حتی وفادارترین مشتریان خود را از دست دهید ، باید زمان بازاریابی پیامکی خود را در نظر بگیرید.به مناطق زمانی که مشتریان در آن قرار دارند توجه کنید و در زمان‌های مناسب پیام ارسال کنید.

طبق SMSGlobal ، بهترین زمان روز برای ارسال پیام‌های بازاریابی عمومی بین 10:31 صبح تا 29: 11 صبح یا 2:34 بعدازظهر تا 27:3 بعدازظهر است.

2- از زبان عامیانه و اختصارات استفاده نکنید

همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم ، فقط 160 حرف دارید تا پیام خود را منتقل کنید. اما ، این بدان معنا نیست که شما باید علامت عامیانه و اختصارات متن را در پیام خود بگنجانید تا متناسب با آن فضای محدود باشد.

زبان عامیانه و اختصارات متن برای همه قابل‌درک نیست. بنابراین ، اگر از آن‌ها در بازاریابی پیامکی خود استفاده می‌کنید ، کاربران را گیج می‌کنید.

اگر مشتریان شما هیچ فرضی درباره آنچه شما صحبت می‌کنید ندارند ، پیام شما را نادیده می‌گیرند.اجتناب از عامیانه نوشتاری و اختصارات ، به نظر می‌رسد ارتباطات شما حرفه‌ای بوده و توسط گیرندگان درک می‌شود.

3- در شناساندن خود کوتاهی نکنید

آیا تابه‌حال پیام متنی رازآلود و ناشناس دریافت کرده‌اید؟ جواب دادین؟ احتمالاً نه ، شما نمی‌دانید با چه کسی صحبت می‌کنید!
به خاطر داشته باشید که هنگام ارسال پیامک به مشتریان.اگر مشتری پیام متنی دریافت کند بدون اینکه بداند از چه کسی است ، احتمالاً آن را SPAM می‌داند یا شک می‌کند که به شماره اشتباهی ارسال شده است.

دقیقاً همان‌طور که هنگام ملاقات شخصی با شخصی روبرو می‌شوید ، خود را معرفی کنید. وقتی مشتری‌ها می‌دانند این شغل شما است که با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کند ، احتمالاً بیشتر پاسخ خواهند داد. به‌علاوه ، تکرار نام شرکت شما به بهبود شناخت برند کمک می‌کند.

4- زیاد پیام فروش نداشته باشید

هیچ‌کس نمی‌خواهد باکسی که دائماً سعی دارد چیزی به او بفروشد ارتباط برقرار کند. اگرچه ممکن است هدف اصلی کمپین بازاریابی پیامکی شما تولید فروش باشد ، اما مهم است که شما خیلی فروش نداشته باشید.به یاد داشته باشید ، مشتریان شما انسان هستند ، بنابراین با آن‌ها با لحنی محاوره‌ای و دوستانه صحبت کنید.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این نوشتار در مورد یکی از کانال‌های بازاریابی به نام بازاریابی پیامکی صحبت کردیم. بازاریابی پیامکی به دلیل سریع و مستقیم بودن، یکی از بهترین شیوه‌های بازاریابی است و می‌تواند حتی با انواع روش‌های بازاریابی ترکیب شود و نتایج فوق‌العاده‌ای برای یک کسب‌وکار به ارمغان بیاورد.نمونه آن را می‌توان در ترکیب بازاریابی پیامکی و بازاریابی ایمیلی و یا حتی بازاریابی ویروسی بیان کرد.

منبع
sendinblue

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. ممنونم محتوای خوب و جالبی بود. این روزا که دیگه کسی حتی به تبلیغات لوله بازکنی برچسب های تو کوچه خیابونم نگاه نمیکنه و اینترنتی سفارش میده، امیدوارم این طرح صیانت از فضای مجازی نتونه راحتی و سرعت توی کارها رو از مردم بگیره و به جاش کسب و کارهای آنلاین روز به رو ز رونق بگیرن، طرف الان برای لوله بازکنی هم اینترنتی سفارش میده چه برسه به سایر کارهای مهم که به اینترنت وابسته هستن.

    1. مرسی از نظرت میلاد جان من به شدت باهات موافقم چون خودم به هر مشکلی بر میخورم و به هر خدمات نیاز دارم سریع تو گوگل اونو جستجو میکنم!
      الان هم بهترین فرصت برای کسب و کار ها هست تا در بستر آنلاین فعال بشن سایت راه اندازی کنن و اون رو سئو کنن و از سود بی پایان اون لذت ببرن.
      امیدوارم موفق باشی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا