آموزش سئو

مشاوره سئو چیست و مشاور سئو کیست و چه انتظاری باید داشته باشیم؟

آیا می‌دانید مشاوره سئو چیست؟ یا تا به کنون از آن استفاده کرده‌اید؟ امروزه رسیدن به رتبه‌های نخست گوگل برای صاحبان کسب‌وکار از اهمیت فراوانی برخوردار است و عملاً سایت­هایی که در صفحه اول SERP حضور ندارند، شانسی برای جذب بازدیدکننده نخواهند داشت. ازاین‌رو طبیعی است که همه به‌سوی انجام سئو به‌صورت حرفه‌ای بروند؛

اما مطمئناً هرکسی نمی‌تواند از پس این وظیفه مهم بربیاید و برای گرفتن تصمیمات درست و صحیح، شما نیاز به مشاوره سئو خواهید داشت. به‌صورت کلی مشاور سئو کسی است که با تحلیل کامل کسب‌وکار شما ازنظرهای گوناگون، بهترین رویکردها را برای بهبود رتبه در گوگل را ارائه می‌کند.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی قصد داریم بگوییم مشاوره سئو چیست و مشاور سئو کیست.

سئو چیست؟

سئو چیست

مطمئناً برای کسانی که درزمینهٔ دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند، واژه سئو چیز بسیار رایجی است که معمولاً آن را در گفتگوهایشان به کار می‌برند.

اما اگر تازه‌وارد این حوزه شده باشید، مطمئناً از شنیدن این واژه گیج خواهید شد و به خودتان می‌گویید که اصلاً سئو یعنی چه؟

اگر تا به کنون فقط یک‌بار در گوگل به جستجوی محتواهای موردنیاز خودتان پرداخته باشید قطعاً می‌دانید که سایت‌های مختلفی در آن وجود دارند که به ترتیب از رتبه‌های 1 تا قرارگرفته‌اند.

آیا تا به کنون از خودتان پرسیده‌اید که چرا یک سایت باید اول باشد و یکی دیگر دوم و سوم؟ این به‌صورت اتفاقی رخ می‌دهد یا دلیل و منطقی پشت آن وجود دارد؟

به‌صورت کلی گوگل، یکسری الگورتیم­ها و فاکتورها دارد که هنگام بررسی کردن یک سایت، آن‌ها در نظر می‌گیرد و درنهایت بر اساس آن، یک ارزش کلی برای آن سایت در نظر می‌گیرد.

به‌عنوان‌مثال یکی از فاکتورها استمرار در تولید محتوا است؛ یعنی اگر گوگل بخواهد بین شما و یک سایت دیگر، یکی را به رتبه اول بیاورد، یک‌به‌یک برگ فاکتورهای مختلف را بررسی می‌کند و اگر در  تمامی آنان یکسان باشید، ولی دریکی قوی‌تر عمل کنید، شمارا اولویت خواهد داد.

مثلاً اگر شما و سایت X از همه نظر با یکدیگر یکسان باشید، اما استمرار و کیفیت محتواهای شما بهتر باشد، در نتایج بالاتری قرار خواهید گرفت.

فاکتورهای سئو به‌صورت کلی به دو بخش سئو خارجی و داخلی تقسیم می‌شوند؛ سئو داخلی یعنی تمامی عواملی که به‌صورت مستقیم تحت اختیار شما هستند؛ مثلاً تگ‌های HTML که به کار می‌برید، سرعت سایتتان، محتواهای تولیدی و … همگی از این موارد هستند.

اما سئو خارجی تمامی چیزهایی است که شما به‌صورت مستقیم در آن نقش ندارید؛ مثلاً لینک‌هایی که دیگر سایت‌ها به شما می‌دهند و … که می‌توانید با تولید محتواهای بیشتر و باکیفیت‌تر، آنان را مجاب به لینک دادن کنید.

حالا و با توجه به توضیحات بالا، به سراغ بحث اصلی خودمان که مشاوره سئو است می‌رویم.

مشاوره سئو چیست؟

مشاوره سئو چیست

به‌صورت کلی کلمه مشاور به معنای «راهنما» است؛ یعنی هنگامی‌که می‌گوییم فرد X مشاور کار Y است، یعنی او می‌تواند ما را در آن زمینه هدایت و راهنمایی کند و بهترین مسیر ممکن را نشانمان دهد.

پس به‌صورت کلی مشاوره سئو یعنی ما از فردی که در این زمینه دانش و تجربه کافی را دارد راهنمایی بگیریم تا بهترین راه ممکن را به ما نشان دهد تا از این طریق بهترین تصمیمات ممکن را بگیریم و رتبه خودمان در گوگل را دائماً بهبود دهیم.

همان‌طور که می‌دانید، برای موفقیت در گوگل شما نیاز به زمان و هزینه زیادی دارید؛ درست است که در بسیاری از مواقع اگر خودتان سئو را انجام دهید هزینه مالی نمی‌کنید، اما چیزی که از دست دهید زمانتان است؛ زمان باارزشی که دیگر هرگز به دستش نخواهید آورد.

بنابراین اینکه بخواهیم به‌صورت کورکورانه اقدام به طراحی استراتژی‌های سئو کنیم کار بسیار غیرمنطقی به نظر می‌رسد؛ زیرا افراد باتجربه و متخصصان زیادی در این حوزه هستند که با هزینه­هایی بسیار مناسب، راه درست را به شما نشان می‌دهد و جلوی هزینه‌های سنگینی که در آینده ممکن است به شما تحمیل شود را می‌گیرند.

در بسیاری از موارد ممکن است شما بعد از مشاوره سئو به این نتیجه برسید که اصلاً کلمات کلیدی موردنظر شما برایتان مفید نیستند و ازاین‌رو جلوی ماه‌های طولانی که می‌خواستید صرف رتبه گیری در آنان کنید می­گیرید.

مثلاً فردی را تصور کنید که از مشکل روانی رنج می‌برد و در بسیاری از اوقات افسردگی دارد؛ او در چنین شرایطی دو انتخاب خواهد داشت، یا خودش به سراغ علم روانشناسی برود و آن را یاد بگیرد یا خیلی ساده به سراغ یک روان‌شناس خبره برود.

در مثال بالا طبیعتاً انتخاب منطقی این است که به سراغ روانشناس بروید؛ در دنیای سئو به این کار مشاوره سئو می‌گویند.

همان‌طور که می‌دانید، ما انسان‌ها در زندگی وقت نامحدودی نداریم ازاین‌رو صرف کردن ماه‌ها و یا سال‌ها برای یادگیری این مهارت به نظر کاری غیرمنطقی می‌رسد؛ زیرا می‌توانیم این وقت را صرف چیزهایی بسیار بهتر مثل توسعه کسب‌وکار خودمان بکنیم و ازاین‌رو روزبه‌روز سود دریافتی‌مان را بالا ببریم.

چرا باید مشاور سئو داشته باشیم؟

حالا که متوجه شدید مشاوره سئو چیست، نوبت آن است یکسری مزایایی که انجام این کار برایتان دارد را نیز بازگو کنیم تا از این طریق خیلی ساده‌تر بتوانید خودتان را متقاعد به انجامش کنید.

صرفه‌جویی در زمان

همان‌طور که می‌دانید، انجام سئو و بازخورد گرفتن از آن بسیار زمان‌بر است و حداقل 3 ماه طول می‌کشد؛ بنابراین اگر بخواهید خودتان آن را یاد بگیرید و در آن متخصص شوید تا از بروز اشتباهات احتمالی جلوگیری کنید، زمان زیادی را از دست خواهید داد و در دنیای کسب‌وکار از دادن زمان مساوی است با شکست.

بنابراین‌یکی از فواید اصلی مشاوره سئو صرفه‌جویی فوق‌العاده در زمان شماست که به‌قول‌معروف همه آن را به‌عنوان طلا می‌شناسیم.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها

بااینکه امروزه گوگل رسماً اعلام کرده که با خرید بک لینک‌ها مانند رپورتاژها از سایت‌های دیگر به جدیت برخورد می‌کند و تمامی بک لینک‌های شما باید به‌صورت طبیعی به‌دست‌آمده باشد، اما انجام این کار در واقعیت بسیار سخت و دشوار است و ما مجبوریم برای رشد رتبه خودمان اقدام به خرید بک لینک کنیم؛ زیرا رقیبان نیز این کار را دائماً انجام می‌دهند و عملاً بدون آن، باید برای کلمه کلیدی که به 6 ماه زمان نیاز دارد، دو سال صبر کنیم!

اما خرید رپورتاژهای آگهی آن هم به‌صورت گسترده دارای هزینه بسیار زیادی است و شما در ادامه نمی‌توانید کلمات کلیدی آنان را ویرایش کنید زیرا گوگل قطعاً شمارا جریمه خواهد کرد. ازاین‌رو، داشتن تخصصی مناسب برای گرفتن تصمیماتی با کمترین ضریب خطا و تدوین استراتژی‌های مناسب، کار بسیار سخت و دشواری خواهد بود.

اینجاست که نقش مشاور سئو به میان می‌آید؛ فردی با داشتن دانش و تخصص مناسب و علم به‌روز که توانایی کمک به ما برای گرفتن بهترین تصمیمات را دارد.

سرعت رشد بالا

ازآنجایی‌که یک مشاور سئو درگذشته آزمون‌وخطاهای زیادی انجام داده است و به‌قول‌معروف راه و چاه را بلد است، می‌تواند خیلی سریع راه و مسیر درست شمارا تعیین کند و این یعنی شما از سختی آزمون‌وخطاهای طولانی در امان خواهید ماند.

همین باعث می‌شود که مسیر رسیدن به رتبه‌های بالا در گوگل بسیار بهتر از قبل طی شود و در کمترین زمان ممکن به رتبه موردنظرتان خواهید رسید.

مشاور سئو کیست؟

مشاور سئو کیست

به‌صورت کلی، مشاور سئو کسی است که در این زمینه بسیار حرفه‌ای و متخصص است که فعالیت‌هایی نظیر تحلیل و بررسی سایت ما در گوگل و تلاش برای بهبودان را انجام می‌دهد و درنهایت تمامی کارهای فنی و غیر فنی در این زمینه را بر عهده می‌گیرد.

او دائماً برای یافتن راه‌هایی برای کسب بک لینک تلاش کرده و توصیه‌هایی اساسی به تیم تولید محتوا می‌دهد تا وب‌سایت را در جهت اهدافی که برایش تعیین‌شده پیش ببرد.

از طرفی دیگر، به دلیل اینکه در دنیای امروزی میزان رقابت برندهای مختلف بسیار زیاد و نفس‌گیر است این خیلی مهم است حواستان باشد که آنان به کمک تکنیک‌های سئو منفی، سعی در تخریب جایگاه شما در گوگل نکنند و این‌یکی دیگر از وظیفه‌های اصلی مشاور سئو است.

وظیفه‌های مشاور سئو چیست؟

حالا که فهمیدیم مشاور سئو کیست و چگونه می‌تواند به ارتقای کسب‌وکار شما در گوگل کمک فراوانی کند، نوبت آن است که بک گوییم اصلاً وظایف یک مشاور سئو خوب چیست و باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد تا بتوانیم آن را برای کسب‌وکارمان خوب و مفید بدانیم.

تلاش برای بهبود رتبه سایت

طبیعتاً هدف ما در سئو رسیدن به رتبه­های بالای گوگل و درنهایت کسب بیشترین بازدید برای فروش است. یک مشاور سئو خوب دائماً به این فکر می‌کند که چگونه می‌تواند رتبه­های بهتری در گوگل برای شما به دست بیاورد و درنهایت جذب مشتری‌تان را بالا ببرد.

این فرد باید خود را جزئی از تیم بازاریابی بداند و از اطلاعاتی از زمینه‌های مختلف به دست می‌آید برای بهبود کار خودش استفاده کند.

یک مشاور سئو خوب باید تصور کند که در حال کار،بر روی سایت خودش است تا از این طریق بهترین عملکرد را از خودش نشان دهد و از انجام هیچ کاری درنگ نکند.

داشتن مهارت کامل در سئو داخلی و خارجی

طبیعتاً برای رسیدن به نتایج بالای گوگل فردی که وظیفه بهینه‌سازی آن را دارد باید مهارت‌های بالایی در قسمت‌های مختلف سئو داشته باشد؛ مثلاً کسی که نمی‌داند روش‌های درست‌ساخت بک لینک چیست و یا در عمل نتواند آنان را اجرا کند، عملاً مشاور خوبی نخواهد بود.

این فرد باید در سئو داخلی مهارت بالایی داشته باشد و قبل از هرگونه اقدام، کلمات کیدی را در صفحه به‌خوبی جای دهد به صورتی که خزنده‌های گوگل به‌خوبی توانایی شناسایی آن را داشته باشند.

از طرفی دیگر، توانایی بالا در ساخت بک لینک چیزی است که یک مشاور سئو را از دیگران تمایز می‌دهد؛ همان‌طور که می‌دانید تقریباً 70 درصد از سئو به بخش خارجی و بک لینک سازی مربوط می‌شود و یک مشاور سئو باید از سایت‌های مشابه به بهترین شکل ممکن بک لینک‌هایی بگیرد تا از این طریق موجب بهبود جایگاه ما در گوگل شود.

نکته مهمی که وجود دارد این است که در بحث لینک سازی، مهم‌ترین عامل کیفیت است و تصور نکنید که فردی که در روز 100 بک لینک اما بی‌کیفیت می‌سازد کار درستی انجام می‌دهد؛ یک مشاور سئو خوب دائماً به دنبال لینک­های باکیفیت می­رود به صورتی که ممکن است با یک لینک، شما چند جایگاه صعود کنید.

تجزیه‌وتحلیل کلمات کلیدی

اولین مرحله در هر کمپین سئو، تحقیق کلمات کلیدی است؛ کاربران در گوگل به کمک کلمات کلیدی به دنبال نیاز خودشان می‌گردند و اگر شما ندانید که مخاطبان هدفتان چگونه به دنبال محتواهای تولیدی شما می‌گردند، عملاً در حال دست‌وپا زدن در باتلاق خواهید بود و هرگز نمی‌توانید به نتایجی که می‌خواهید برسید.

مثلاً برای شرکتی که قصد دارد افراد علاقه‌مند به حوزه آرایش را جذب کند، بسیار اهمیت دارد بداند که آنان هنگام تمایل برای رفع نیازشان، چه چیزی را در گوگل وارد می‌کنند؛ مثلاً فرض کنید شما فکر می‌کنید افراد برای دیدن آموزش میکاپ، همین کلمه را سرچ می‌کنند و درنهایت وقت و هزینه زیادی را صرف بهبود رتبه آن می‌کنید.

اما پس از مدتی متوجه می‌شوید که کلمات بسیار بیشتر و دقیق‌تر وجود دارند که در عمل هزینه بسیار کمتری از شما می‌گیرند.

بنابراین مشاور سئو شما باید درزمینهٔ تحقیق کلمات کلیدی تسلط بالایی داشته باشد و بتواند بعد از انجام آن، کلمات کلیدی مناسب را جدا کرده و بقیه را حذف کند و در ادامه آنان را بر اساس نیاز سایت اولویت‌بندی کرده و برای رساندن شما به رتبه‌های مناسب اقدام به تدوین استراتژی‌هایی کند.

مثلاً ممکن است که او تشخیص دهد برای وب‌سایت شما که تازه راه‌اندازی شده است، استفاده از کلمات کلیدی سخت نتیجه­ای در بر نخواهد داشت بنابراین به سراغ استفاده از کلمات کلیدی طولانی می‌رود و برای به دست آوردن رتبه در آنان تلاش می‌کند.

در مرحله بعدی، او باید تعیین کند که برای هر کلمه کلیدی چه صفحاتی باید تولید شوند و در هنگام تولید محتوا، تأکید متن بر روی چه کلماتی باشد.

اینکار باعث می‌شود که از بسیاری از مشکلاتی که ممکن است در مرحله‌های بعدی برای وب‌سایت شما پیش بیاید جلوگیری شود؛ مثلاً بسیاری از صاحبان کسب‌وکار به دلیل نداشتن نقشه‌برداری کلمات کلیدی، پس از مدتی درگیر محتوای تکراری یا Duplicate content می‌شوند که یکی ازا آفت‌های اصلی در گوگل به شمار می‌آید و توان وب‌سایت شما برای رتبه گرفتن را کاهش می‌دهد.

توانایی تشخیص و حل مشکلات فنی

علاوه بر سئو داخلی و خارجی، موضوعی به نام سئو فنی وجود دارد که با اینکه نسبت به دو عامل قبلی تأثیر کمتری در رتبه دارد، اما توجه نکردن به آن می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری برایتان داشته باشد.

مثلاً فرض منید شما بهترین محتواهای دنیا را تولدی می­کنید اما یک مشکل فنی در کدهای سایت باعث می‌شود که خزنده‌های گوگل نتوانند وب‌سایت شمارا ایندکس کنند؛ در چنین شرایطی مطمئناً تمامی زحماتتان بر باد خواهد رفت.

بنابراین خیلی مهم است که مشاور سئو شما توانایی آنالیز دائم وب‌سایت شمارا داشته باشد و با زبان‌های سمت وب مانند php، css و … آشنایی نسبی داشته باشد و در صورتی لزوم بتواند آنان را به‌خوبی مدیریت کند.

به‌کارگیری از روش‌های اصولی سئو

همان‌طور که می‌دانید ما در دنیای سئو سه روش برای به بهبود رتبه داریم؛ کلاه‌سفید، کلاه‌سیاه و کلاه خاکستری.

کلاه‌سفید همان روش­هایی هستند که گوگل رسماً آنان را قبول دارد و به انجام دادنشان تأکید می‌ورزد؛ مثل تولید محتواهای باکیفیت، اهمیت دادن به سئو سایت و …

روش‌های کلاه‌سیاه همان روش‌هایی هستند که کاملاً برخلاف قوانین گوگل هستند و در صورتی که او متوجه این کار شما بشود، وب‌سایتتان را جریمه خواهد کرد؛ مثلاً تکرار بیش‌ازحد کلمات کلیدی در صفحه ازجمله از این تکنیک‌ها است.

روش‌های کلاه خاکستری نیز روش‌هایی هستند که هم تکنیک‌های کلاه‌سفید رادارند و هم تکنیک‌های کلاه‌سیاه؛ مثلاً وب‌سایتی که اقدام به تولید محتوای باکیفیت می‌کند (کلاه‌سفید) و بک لینک می‌خرد (کلاه‌سیاه) در حال انجام سئو خاکستری است.

بنابراین خیلی اهمیت دارد که مشاور شما بر روی تمامی این سه روش و قوانین گوگل مسلط باشد تا از این طریق بتواند بهترین استراتژی‌های ممکن را که کمترین خطر را برای سایتتان دارند تعیین کند.

وب‌سایت‌های زیادی وجود دارند که به دلیل سپرده شدن به افراد نابلد دچار مشکلات بزرگ و پنالتی‌های گوناگون شده‌اند و خیل از آنان دیگر کارشان را ادامه نداده‌اند.

از مشاور سئو چه چیزهایی بپرسیم؟

جلسه مشاوره سئو

حالا که متوجه شدید مشاور سئو کیست و مشاوره سئو چه سودهایی برایتان دارد، نوبت آن است که به شما بگوییم چگونه می‌توانید فرق یک مشاور خوب و حرفه‌ای را از نوع بد آن تشخیص دهید.

برای انجام این کار، سؤالاتی که در زیر آماده کرده‌ایم را حتماً از او بپرسید و جواب‌هایش را یادداشت کنید.

تمامی بخش‌ها را انجام می‌دهید؟

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، سئو دارای ابعاد مختلفی است که برای موفقیت در گوگل باید تمامی آنان در نظر گرفته شوند و برای بهبودشان تلاش‌های زیادی صورت پذیرد.

بنابراین خیلی مهم است که از مشاور سئو موردنظرتان سؤال کنید که این تمامی بخش‌های سئو را بر عهده می‌گیرد یا مثلاً باید قسمتی از کار برون‌سپاری شود؟

به‌صورت کلی بهتر است که با افراد یا تیم‌هایی کارکنید که تمام قسمت کار را بر عهده می‌گیرند زیرا در این صورت هماهنگی بیشتری بین اجزای مختلف وجود دارد و می‌توانید با خیال راحت‌تری به راهتان ادامه دهید.

هزینه دریافتی‌تان چقدر است؟

مطمئناً هزینه و مقدار پولی که باید بپردازید در تمامی زمینه­ها اهمیت دارد و این در سئو که کار هزینه‌بری است نیز مستثنا نیست.

ازآنجایی‌که خدمات سئو قیمت مشخصی ندارند و هیچ فردی نمیتواند برای تمامی وب‌سایت‌ها یک قیمت ثابت بدهد، شما باید از مشاور سئو خود یک هزینه حدودی بپرسید تا از این طریق خیلی بهتر بتوانید بودجه شرکت‌ها را مدیریت کنید.

از اصلی‌ترین فاکتورهای تعیین قیمت سئو، میزان سختی کلمه، نوع کسب‌وکار و اینکه فرد در روز باید چند ساعت برایان وقت بگذارد خواهد بود؛ بنابراین در اولین مرحله و قبل از شروع هرگونه پروژه‌ای، یک پیش‌فاکتور از مشاور سئو بگیرید و آن را نگهداری کنید.

اندازه‌گیری میزان موفقیت بر چه اساس است؟

مطمئناً در هر زمینه‌ای که شروع به تلاشی کنید، باید معیارهایی مشخص برای اندازه‌گیری میزان موفقیت خودتان داشته باشید. امروزه بسیاری از کسب‌وکارها فکر می‌کنند که صرفاً رسیدن به رتبه‌های نخست گوگل بهترین معیار اندازه­گیری است درصورتی‌که یک شرکت سئو حرفه‌ای می‌تواند با اجرای یکسری تکنیک‌های کلاه‌سیاه به‌سادگی شمارا به چنین رتبه­هایی برساند.

بنابراین شما باید در ابتدا یکسری معیارها (KPI)باارزش و خوب برای خودتان تعیین کنید؛ افزایش میزان فروش، افزایش تعداد تماس‌ها، افزایش ثبت‌نام و … بخشی از معیارهای اندازه‌گیری خوب تلقی می‌شوند.

جلساتتان با ما چگونه است؟

طبیعتاً شما به‌عنوان مدیر یک کسب‌وکار باید در هفته یا ماه یکسری جلسات با مشاور سئو خودتان داشته باشید و در طی آن، او به اشتراک‌گذاری نتیجه فعالیت‌هایش بپردازد و ازاین‌رو، از فعال بودن او مطمئن شوید.

بسیاری از مشاوران سئو تازه‌کار یا کم‌تجربه، از جلسات هفتگی یا ماهانه با مدیر کسب‌وکار خودشان طفره می‌روند که این می‌تواند نشانه‌هایی از کیفیت کار پایین آنان باشد.

بهترین مشتریان شما چه کسانی هستند؟

اگر تا به کنون نگاهی به سایت‌های مختلف انداخته باشید، حتماً دیده‌اید که در لیست مشتریانشان لیست یکسری کسب‌وکارها را آورده‌اند.

این‌یک سرنخ خوب برای کسانی است که می‌خواهند به کیفیت شرکت سئو مورد نظرشان پی ببرند؛ کافی است با مشتریان آن شرکت تماس کوتاهی برقرار کنید و راجع به میزان رضایتشان از خدمات سئوشان سؤال کنید. اگر نظرشان مثبت بود، یعنی اعتبار آن تیم بالا و کارهایشان کیفیت مناسبی دارند.

شرکت‌های مختلف سئو را با یکدیگر مقایسه کنید

شما باید در ابتدا یک لیست کامل از شرکت­های مختلف سئو داشته باشید و در ادامه تمامی‌شان را بررسی کنید تا متوجه شوید کدامشان کاملاً بر اساس نیاز کار می‌کند.

مثلاً برای شرکتی که تازه شروع به کارکرده است، مطمئناً قیمت خدمات دارای اهمیت بالایی است؛ از طرفی دیگر، ممکن است بسیاری از شرکت­ها صرفاً پول برند از ما بگیرند و در واقعیت کارشان تا این حد باارزش نباشد.

آیا توضیحات درست و کاملی به شما ارائه می‌دهد؟

یک مشاور سئو خوب باید اطلاعات کاملی از مسیر که در پیش دارید به ما بدهد و از هیچ موضوعی که مرتبط با کسب‌وکار ماست چشم‌پوشی نکند و باید به‌تمامی مسائل مثل رقیبان احتمالی، ریسک‌هایی که وجود دارد و … اشاره کند.

با چه مشاوران سئویی نباید کارکنیم؟

طبیعتاً در بین تعداد زیادی از مشاوران سئو خوب، افرادی نیز وجود دارند که بیش از منافع شما به منافع خودشان اهمیت می‌دهند بنابراین شما باید با شناخت ویژگی‌های این افراد، از همکاری با آنان جلوگیری کنید.

تضمین می‌دهیم که به رتبه اول برسید

اگر دیدید یک فرد یا شرکت برای رساندن شما به رتبهٔ نخست یا صفحه اول گوگل تضمینی داد، به‌سرعت از دست او فرار کنید.

زیرا در دنیای سئو هیچ تضمینی وجود ندارد؛ زیرا نه سئو کاران با گوگل فامیل و آشنا هستند و نه گوگل وب‌سایتی را شخصاً بر دیگری برتری می‌دهد.

یک مشاور سئو صرفاً می‌تواند تضمین دهد که به‌طور روزانه کارهایی برای بهبود رتبه شما انجم دهد که باعث پیشرفت شما می‌گردد.

کسانی که بدون هیچ بررسی به شما قیمت می‌دهند

مطمئناً یک مشاور سئو خوب بدون بررسی نیاز وب‌سایت شما، هرگز هیچ پیشنهادی اعم از قیمت به شما نخواهد داد و اگر فردی را دیدید که بدون هیچ برنامه‌ریزی مشخص و استراتژی دقیقی به شما قیمت داد، احتمالاً باید در صلاحیت آن تردید کنید.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

به‌صورت کلی، مشاوره سئو یعنی ما از فردی متخصص و باتجربه در این زمینه کمک بگیریم تا از این طریق بهترین مسیر ممکن را به ما نشان دهد و جلوی آزمون‌وخطاهایی که ممکن است زمان رسیدن به ما نتیجه را ماه‌ها و سال‌ها به تأخیر بی اندازد را بگیرد.

داشتن یک مشاور خوب باعث می‌شود که خیال آسوده‌تری داشته باشید و در این فرآیند ریسکی گوگل، شانس بیشتری برای موفقیت در بین سیل عظیمی از رقیبان به دست آورید.

در این مقاله سعی کردیم بگوییم مشاوره سئو چیست و در ادامه معیارهای انتخاب یک مشاور سئو خوب را برایتان بیان کردیم

نظر شما چیست؟ تا به کنون مشاور سئو را انجام داده‌اید؟ تأثیرات آن برایتان چه بوده است؟ خیلی خوشحال می‌شویم نظراتتان را در بخش کامنت‌ها بنویسید.

نوشته های مشابه

‫19 دیدگاه ها

      1. خوب چرا جلسات مشاوره سئو رو بر بستر فضا های ایرانی برگزار نمیکنید محیط بومی سازی شده ای مثل اسکای روم که فک میکنم خیلی هم خوب باشه من اگر درخواست جلسه مشاوره کنم حتما خواهشی که دارم این هست در محیط های بومی ایرانی باشه تا محیط های خارجی

        1. حسین عزیز هر جا مخاطب راحت تر باشه اونجا برگزار میشه هیچ اجباری نیست که حتما باید روی گوگل میت برگزار بشه یا واتساپ یا اسکایپ فقط ارتباط استیبل باشه همین کافیه.

          1. این جملتون منو یاد کوروش کبیر انداخت بسیار متشکرم بخاطر اینکه هیچگونه مخالفتی از خودتون نشون ندادید مثل خیلی از آژانس های دیجیتال مارکتینگ دیگه تا بهشون گفتم واکنش بد نشون دادم گفتن ما وقت امثال شما هارو نداریم.
            سپاس از شما

        2. دنبال چی هستید خدایی ؟؟
          بشین جلستو ببین گره کارت رو پیدا کن دیگه چرا الکی میخوای زمان تلف کنی که بخوای ایرانی بودنتو ثابت کنی؟ اینا بنظرم عشق به خاک و تولیداات داخل نیست اینا از ذهن بستگی نشعت میگیره

  1. واقعا مقاله کاملی بود ممنون از نگارش عالی و کاربردیتون من خودم کارشناس سئو هستم ولی یکسری کارهارو میترسم انجام بدم مثل مشاوره سئو که واقعا میترسیدم و مدام به این فکر میکردم که اگر سوالی ازم بپرسن چی باید بهشون جواب بدم که خداروشکر ترسام همه برطرف شد ممنون از مقاله خوبتون جناب عراقی عزیز و آقای مرادی عزیز!

  2. من از دریافت مشاوره سئویی که بهم داده شد واقعا راضی بودم زمان جلسه بیش از یک ساعت طول کشید اما هزینه همون یک ساعت پرداخت شده بود ممنونم فقط اینکه امکانش هست جمع بندی جلسه را برام ارسال کنید ؟؟ ممنون میشم.

    1. زنده باشید خانم منور کاری بود که از دست ما بر میومد امیدوارم که نتیجه عالی پشت سرهم بگیرید.
      بله حتما براتون ارسال میشه.
      موفق و پیروز باشید.

  3. آقا من واقعا استفاده کردم و واقعا لذت بردم حقیقت یه مدتی بود پول لازم بودم و میخواستم کار مشاوره ای انجام بدم 7 ساله که دارم سئو انجام میدم ولی هنوز میترسم سوالی بپرسن که بمونم چی بگم ولی رسما ترسم رفع شد چیز هایی گفتید که هم بلدم و تسلط دارم و هم قبلا بهش فکر کرده بودم فقط یه سوال الان من جلسات مشاروه سئو رو ساعتی چقد باید محاسبه کنم؟

    1. خوب حالا که صادقانه گفتی منم بهت پیشنهاد میکنم جدا از مشاوره دادن سئو هم تجزیه تحلیل سئو رو هم انجام بده 2 ساعت زمان میگیره اما پولش خوبه

      1. من خیلی وقته مقالات سایت شما رو دنبال میکنم باید بگم ما ازت راضی هستیم خدا ایشالله ازت راضی باشه مهدی جان من از سایت پیدا نکردم از پیج ایسنتا اگه یادت باشه پیام دادم و گفتم یکم دستم تنگه نیاز به مشاوره دادم خدا برات بسازه داداش هر جا هستی ایشالله دست به خاک میزنی طلا بشه عاشقتم مرد بهترینی پسر دوست داشتنی

  4. مشاوره سئو سایت میانگین به چقدر زمان نیاز داره؟ و ما نیاز به راهنمای و یک مشاور حرفه ای سئو داریم ممنون میشم کمک کنید

  5. میشه درخواست کرد که مشاوره آنلاین سئو رو به مشاوره حضوری تبدیل کنیم که کارشناسان سئو ما هم در مجموعه حضور داشته باشند؟

  6. من میتونم برای مشاوره رایگان سئو هم وقت بگیرم فقط دوست دارم وقت شمارو تلف کنم بعد بهتون بخندم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا