الگوریتم ‌های گوگل

الگوریتم Paraphrasing چیست؟ تولید محتوای اختصاصی در گوگل

گوگل تحقیقات مربوط به الگوریتم جدیدی را منتشر کرده است که می تواند صفحات وب شما و رقیب شما را گرفته و مقالاتی “منسجم” ایجاد کند. با ایجاد محتوای اصلی ، الگوریتم جدید گوگل می تواند بدون نیاز به ارسال صفحه وب به سوالات کاربر به آن پاسخ دهد.

الگوریتم Paraphrasing چیست؟

الگوریتم paraphrasing چیست

معنی لغوی paraphrasing در اصل تفسیر کردن می باشد و تا حدودی همه‌ی کارکرد‌های این الگوریتم از نام آن مشخص می باشد.

حتی اگر متن شما به زبان لاتین هم باشد و به فارسی ترجمه شود ، گوگل این مورد را متوجه می‌شود اما این به آن معنی نیست که برای شما در سئو جریمه در نظر گرفته است.

حتی ویکی‌پدیا هم بر روی این الگوریتم برای رسیدن به موفقیت در زبان هایی که کمتر و سخت‌تر به آنها دسترسی داشته کار کرده. الگوریتم Paraphrasing در معنی که شرکت گوگل برای الگوریتم خود تعریف کرده است، به معنی ترکیب عقاید و ایده های گوناگون می باشد.

تنها تفاوت آن با کپی بودن مطلب این است که محتوای اصلی باید حفظ شود. برای همین، از این الگوریتم به عنوان merging algorithm هم یاد میشود.

گوگل به سایت شما نیازی ندارد

با ارزیابی‌هایی که از طرف گوگل صورت گرفته است و با توجه به کارایی‌هایی الگوریتم Paraphrasing دارد، گوگل اکنون می‌تواند محتوای مورد پسند کاربران را با توجه به اطلاعاتی جمع‌آوری کرده است در اختیار آنها قرار دهد.

در نتیجه این امر ، این است که دیگر گوگل به سایت شما نیازی ندارد. اما در واقع این مسئله باعث نگرانی خیلی از مدیران سایت ها و تولیدکنندگان محتوا شده است.

الگوریتم Paraphrasing چگونه کار می کند؟

پارافریز محتوا چیست

الگوریتم جدید گوگل با جمع‌بندی محتوای وب و با استفاده از الگوریتمی کار می کند که محتوای شما را استخراج کند و سپس قسمت های نامربوط آن را حذف کند.

این مطالب خلاصه های استخراجی نامیده می شوند، زیرا محتوا را از صفحات وب استخراج می کنند. خلاصه های استخراج مانند تقلیل متن اصلی به مهمترین جملات است.

سپس ، الگوریتم Paraphrasing از نوع دیگری از الگوریتم به نام خلاصه چکیده استفاده می کند. خلاصه های انتزاعی نیز شکلی از نقل قول هستند. نقطه ضعف بیان مصنوعی (خلاصه های انتزاعی) این است که تقریباً یک سوم خلاصه ها حاوی حقایق جعلی هستند.

تحقیقات جدید گوگل راهی برای پیوستن به بهترین هر دو روش را پیدا کرده است. آنها از “خلاصه های استخراج کننده” برای استخراج حقایق مهم از اسناد وب استفاده می کنند و سپس از رویکرد “انتزاعی” برای بیان مطالب استفاده می کنند.

این رویکرد یک سند جدید بر اساس اطلاعات موجود در وب ایجاد می کند و نسخه اختصاصی Google در نهایت ویکی‌پدیا را ایجاد می کند.

الگوریتم جدید گوگل در مقاله ای با عنوان “ایجاد ویکی‌پدیا با جمع‌بندی سناریو‌ها های طولانی” توضیح داده شده است.

به گفته گوگل:

“ما نشان می دهیم که تولید مقالات ویکی پدیای انگلیسی را می توان به عنوان خلاصه چند سند از اسناد منبع مورد بررسی قرار داد.”

این بدان معناست که Google می تواند اطلاعات مربوط به یک موضوع را از چندین صفحه وب جمع‌آوری کند.

سپس گوگل اینگونه گفت:

“ما از جمع‌بندی استخراج کننده ‌ها برای شناسایی درست اطلاعات برجسته استفاده می کنیم …”

این بدان معناست که گوگل مهمترین جملات در صفحات وب را برای استخراج مفاهیم استفاده می کنند.

مرحله بعدی استفاده از موارد زیر است:

مدلی انتزاعی برای تولید مقاله

این بدان معناست که گوگل سپس معانی استخراج شده را در نظر می گیرد و از “یک مدل انتزاعی” برای خلاصه کردن این حقایق (استخراج شده از بسیاری از وب سایت ها) در جملات و پاراگراف ها برای ایجاد مقاله استفاده می کند. گوگل می گوید که مقالات به دست آمده می تواند مورد آزمایش کاربران نیز قرار گیرد.

دفاعیه گوگل از الگوریتم Paraphrasing

با زیاد شدن نگرانی‌های مردم از این الگوریتم ، صاحبان کسب و کار، سوال‌های زیادی از گوگل پرسیدند و مسلما نگران شدند که آیا قرار است که گوگل به جای عمل کردن به عنوان یک موتور جستجو، در نقش یک موتور پاسخ دهنده باشد یا خیر ؟

سؤال دیگر در رابطه با این بحران این بود که آیا گوگل با استفاده از هوش مصنوعی، قصد دارد بازار اطلاعات و محتوا را برای خود انحصاری کند؟ در اینجا بود که مدیر موتور جستجوی شرکت معروف یعنی گوگل، وارد صحنه می‌شود و اینگونه مطالب مورد نظر را رفع ابهام کرد.

او توضیح داد که گوگل همیشه در حال بروزرسانی و تحقیق بوده و این الگوریتم صرفا قرار نیست در موتور جستجو استفاده شود و هیچ جای نگرانی در این زمینه نیست.

شاید گوگل در حال حاضر به صورت گسترده از قابلیت‌های ذکر شده استفاده نکند ولی در آینده‌ای نه چندان دور، به هیچ وجه دور از انتظار نیست که گوگل به محتوای هیچ سایتی نیازی نداشته باشد و جواب همه سوال‌ها را خود شخصا پاسخ دهد.

استفاده از الگوریتم Paraphrasing به نفع کیست؟

پارافریز محتوا
پارافریز محتوا

همان طور که گفته شد، این الگوریتم نوعی خلاصه سازی انجام می‌دهد و تفسیر کلی از موضوع را به کاربران ارائه می کند.

پس این الگوریتم ، با این تفاسیر در وقت کاربر صرفه جویی می کند و همچنین کاربر در صفحه جستجو گوگل می ماند و لازم نیست که برای پیدا کردن پاسخ سؤال خود، جای دیگری برود.

در واقع کاری که این الگوریتم انجام می‌دهد این است که از تمامی محتوای سایت‌ استفاده می‌کند و برای گوگل یک دایرة المعارف اختصاصی و مرجع همه‌ی از مقاله‌ها و موضوع‌های شما می سازد.

اغلب کسب و کار‌های آنلاین که با تولید محتوا سر و کار دارند، از این کار گوگل ناراحت هستند چون الگوریتم های خلاصه سازی در موتور جستجو، میزان بازدید سایت‌ها را به شدت پایین آورد اند و به عقیده بسیاری از وبمستران، گوگل با این کار به دنبال انحصاری کردن خدمات خود است.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

در نهایت با همه‌ی این گفته‌ها به یک چیز توجه را جلب می‌کند و آن آنالیز کردن قسمت‌های گلچین (پارافریز) شده محتوا توسط گوگل است.

پس اگر می‌خواهید در الگوریتم‌های گوگل همیشه در صدر ماجرا و بروز باشید، باید محتوایی تازه و بکر برای گوگل درست کنید. پس به سراغ مطالب و منابعی بروید که هنوز تیم های تولید محتوا به آن دسترسی پیدا نکرده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا