آموزش سئو
موضوعات داغ

سئو داخلی یا (on page seo) چیست؟ + [ترفندها]

با رعایت اصول سئو داخلی کاربر هدف را جذب کنید

سئو داخلی چیست. سئو داخلی یا سئو آن پیج یکی از عوامل رتبه‌بندی سایت‌ها است که بسیار حائز اهمیت است. این مدل سئو بخش‌های مختلفی را شامل می‌شود که هر بخش خود چندین عامل را دربر می‌گیرد. اگر شما هم به فکر راه‌اندازی کسب‌وکار خود هستید و یا می‌خواهید سایت خود را بهینه کنید و یا از سئو اطلاعات کسب کنید این مقاله را از دست ندهید.

فراموش نکنید هدف شما صرفا بهینه بودن برای موتور های جستجو نیست اگر محتوای شما تعامل خوبی را با کاربر برقرار کند شما 60 درصد مسیر را طی کرده اید!

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو داخلی یا همان on page seo رابط کاربری، ظاهر کاربر پسند و سرعت لود مناسب هست که باعث میشه کاربر ترغیب به ماندن و بیشتر چرخیدن در صفحات سایت بشود!

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی چیست

سئو داخلی یا (On-page SEO) به هر بهینه‌سازی گفته می‌شود که بتوانیم کنترل کنیم و یا در وب‌سایت خود آن را پیاده‌سازی کنیم. با سئو داخلی، شما سایت خود را برای کاربر قابل ‌استفاده‌تر کرده و کاری می‌کنید که ارزش آن بیشتر شود. این‌گونه می‌توانید رتبه‌بندی خود را در موتورهای جستجوگر بهبود دهید.

 

اهمیت سئو داخلی

اهمیت سئو داخلی

 

سئو داخلی به موتور جستجوگر گوگل و سایر موتورهای جستجوگر این پیغام را می‌دهد که چه کسی هستید و چه دارید؟! بدون سئو داخلی ، سایت شما در میان انبوهی از سایت‌های مشابه با کسب‌وکار شما رها می‌شود بدون اینکه کاربر بتواند از محتوای مفید آن استفاده کند.
سئو داخلی وقتی اهمیت پیدا می‌کند که شما رقم زیادی برای کسب‌وکار خود هزینه کرده باشید و منتظر این باشید این سرمایه‌گذاری برگشت داشته باشد.

 

فاکتورهای سئو داخلی

فاکتورهای سئو داخلی

در سئو داخلی چندین عامل رتبه‌بندی وجود دارد که لازم است انجام دهید. وقت گذاشتن برای بهینه‌سازی هرکدام باعث می‌شود رتبه شما در نتایج جستجو بهتر شود و خلاصه اینکه بهتر دیده شوید.
عوامل بهینه‌سازی داخلی که باید بر آن‌ها تمرکز کنید عبارت‌اند از:

  • URL
  • Title tag
  • Meta description
  • Heading tags
  • Alt tags
  • Keywords
  • Content
  • Speed
  • Internal linking
  • Images
  • Mobile-friendliness

نحوه بهینه‌سازی برای سئو داخلی

نحوه بهینه سازی داخلی

اکنون‌که دانستید چه عواملی بر روی SEO داخلی شما تأثیر می‌گذارد، می‌توانید بهینه‌سازی آن‌ها را شروع کنید. به یاد داشته باشید، بهینه‌سازی سایت شما و همچنین دیدن نتایج حاصل از آن، زمان‌بر است. پیروی از بهترین روش‌ها برای این عوامل، به شما کمک می‌کند وب سایتی ایجاد کنید که بتواند به روزرسانی الگوریتم را تحمل کند؛ یعنی اینکه در به‌روزرسانی‌های موتورهای جستجوگر آسیب نمی‌بیند.

ساختار URL مناسب

انتخاب آدرس url صحیح

URL چیست؟ URL شما مانند یک آدرس منزل و یا محل کار است، اما برای یک صفحه در اینترنت است. آدرس‌های اینترنتی صفحات وب‌سایت شما باید شامل توضیحات مختصری از موضوع صفحه باشد.
به‌عنوان‌مثال اگر شما کار سئو در اصفهان انجام می‌دهید می‌توانید آدرس اینترنتی را این‌گونه تنظیم کنیم.
www.yoursite.com/seo-in-esfahan
البته به فارسی هم می‌توانید درج کنید ولی بهتر و بهینه‌تر این است که به‌صورت انگلیسی باشد. درج کلمه کلیدی در آدرس اینترنتی شما به جای یک رشته طولانی از اعداد به‌هم‌ریخته، پیمایش سایت شما را آسان می‌کند و ایده بهتری از موضوعات صفحه شما به افراد می‌دهد.
به‌عنوان‌مثال، کدام یک از URL های زیر را ترجیح می‌دهید؟

 

https://mahdiaraqi.com/keyword

https://mahdiaraqi.com/category/subcategory/keyword

https://mahdiaraqi.com/125typu4f5ww56fifl6639j875fe.html

من که مورد اول را انتخاب می‌کنم شما را نمی دانم. برای بهبود معماری سایت خود و کمک در رتبه بندی بالاتر در نتایج جستجوی مرتبط، از URL های سازمان‌یافته و تمیز استفاده کنید – مانند اولین مثال بالا.

Title tag (برچسب عنوان)

برچسب عنوان

برچسب عنوان چیست؟ برچسب عنوان شما عنوان صفحه شما است، اما فقط در نتایج جستجو ظاهر می‌شود. برای نشان دادن وب‌سایت شما در صفحات نتایج موتور جستجو گوگل (SERP)، گوگل باید بداند که صفحه شما درباره چیست. استفاده از کلمات کلیدی خاص در برچسب عنوان هر صفحه درک وب‌سایت شما را برای خزنده‌های موتور جستجو آسان می‌کند.
برای بهترین نتیجه، برچسب عنوان خود را به 55 کاراکتر محدود کنید تا از قطع شدن آن توسط گوگل در نتایج جستجو جلوگیری شود و در ابتدا از کلمه کلیدی موردنظر خود استفاده کنید.

توضیحات متا بهینه

توضیحات متا

توضیحات متا چیست؟ توضیحات متای شما خلاصه صفحه شماست و در SERP ظاهر می شود. توضیحات متا مستقیماً روی بهینه‌سازی صفحه شما تأثیر نمی‌گذارد. این یک ویژگی است که به کاربران کمک می‌کند اطلاعات بیشتری در مورد صفحه شما کسب کنند.

گوگل عبارات جستجوی کاربر را که در توضیحات متای شما نشان داده می‌شود پررنگ می‌کند دلیل دیگری برای بهینه‌سازی توضیحات متای شما برای سئو در صفحه است. برای بهترین نتیجه، کلمات کلیدی اصلی و مرتبط خود را در توضیحات متای خود بگنجانید. برای بهترین نتیجه، متا توضیحات شما باید به 160 کاراکتر بپیوندد.

بهینه سازی عنوان‌ها

انتخاب عنوان مناسب

برچسب عنوان چیست؟ برچسب‌های عنوان برای بهبود خوانایی آن، محتوای موجود را با H2، H3 و H4 به قسمت‌های کوچک‌تر می‌شکنند.

وقتی نوبت به‌عنوان می‌رسد، از آن‌ها برای موتورهای جستجو و کاربران استفاده می‌کنید. در سراسر محتوای خود از برچسب‌های عنوان استفاده کنید تا محتوای شما را خرد کرده و برای کاربران قابل‌خواندن کند. همچنین می‌توانید کلمات کلیدی اصلی یا هم‌خانواده خود را اضافه کنید تا موتورهای جستجو زمینه بیشتری برای صفحه شما فراهم کنند. هنگام نوشتن برچسب‌های عنوان، به یاد داشته باشید که کلمه کلیدی اصلی خود را در برچسب H1 خود قرار دهید.

عنوان نویسی خود مقوله گسترده‌ای دارد و خود شاید یک کتاب چندین صفحه‌ای را نیاز داشته باشد. ولی مهم‌ترین اصلی که باید در نوشتن عنوان یک مقاله در نظر داشته باشید این است که باید عنوان شما با محتوای صفحه شما مطابقت داشته باشد نه اینکه فقط طوری نوشته شود که کاربر را به سایت بکشاند در غیر این صورت چیزی جز افزایش نرخ پرش را برای شما نخواهد داشت.

برچسب‌های Alt مناسب

متن جایگزین تصاویر

برچسب alt چیست؟ برچسب‌های Alt اطلاعات بیشتری برای محتوای چندرسانه‌ای مانند تصاویر و فیلم‌ها فراهم می‌کنند.

موتورهای جستجو قابلیت تشخیص محتوای چندرسانه‌ای از قبیل عکس، فیلم و یا صوت را ندارند! پس وقتی کاربری در گوگل برای مثال کلمه پرتغال را جستجو می‌کند، گوگل چگونه تشخیص می‌دهد که کدام عکس پرتغال است؟! جواب همین متن جایگزین عکس‌ها است!

متن‌های جایگزین این قابلیت را به محتوای شما می‌دهند که بهتر و راحت‌تر توسط گوگل شناسایی شوند. همیشه برای محتوای چندرسانه‌ای خود یک تگ Alt قرار دهید. علاوه بر Google، تگ‌های alt شما به کاربرانی که نمی‌توانند محتوای شما را ببینند یا با آن تعامل داشته باشند نیز کمک می‌کند. استفاده از تگ‌های alt باعث می‌شود محتوای شما برای همه افرادی که در سایت شما هستند، قابل‌دسترسی باشد.

انتخاب کلیدواژه‌ها

انتخاب کلمه کلیدی

کلیدواژه چیست؟ کلیدواژه، کلمه و یا عباراتی است که مفهوم متن شما را برای موتورهای جستجوگر مشخص می‌کند. هر صفحه از سایت شما باید شامل یک کلمه کلیدی باشد.

حتی صفحاتی که معمولاً بهینه نشده‌اند، مانند صفحه “تماس با ما” می‌توانند به کسب‌وکار آنلاین شما کمک کنند. استفاده از کلمات کلیدی در متن صفحه شما به Google کمک می‌کند تا آن را بخواند و آن را به‌طور مناسب رتبه‌بندی کند.

شما باید برای صفحات سایت خود این کار را انجام دهید. می‌توانید این کار را با ابزارهای کلمات کلیدی انجام دهید. برای تعیین اینکه کدام کلمات کلیدی برای سایت و موضوع شما بهتر است می‌توانید به معیارهایی چون حجم جستجوی ماهانه و رقابت دقت کنید.

در برخی از موارد توصیه می‌شود که از کلمات کلیدی بلندتر و کلمات کلیدی با سه تا چهار کلمه استفاده شود. این دسته از کلمات کلیدی اغلب حجم جستجوی ماهانه کمتری دارند و اما در عوض رقابت کمتری دارند و می‌توانید روی آن‌ها برای بهبود رتبه سایت خود حساب کنید.

کمپین‌های سئو با عملکرد بالا حاوی کلمات کلیدی کوتاه و بلند هستند – و اصطلاحاتی که برای هدف‌گیری انتخاب می‌کنید به شغل و اهداف شما بستگی دارد.

تولید محتوا یونیک و کاربر پسند

سئو محتوا

محتوا چیست؟ محتوا درواقع هر چیزی است که در سطح وب وجود دارد. و این می‌تواند پاسخ‌های کاربران در مورد سؤالات و کلماتی باشد که در کارد جستجو وارد می‌کنند.

شاید لازم بود که محتوا را اولین مورد از برگ خریدهای سئو داخلی قرار می‌دادیم. چراکه اهمیت آن بسیار بیشتر از موارد دیگر است. به‌عبارت‌دیگر اصل‌کاری محتواست که باید خوب و مناسب مخاطب تولید شود و بعدازآن باید همه تلاش خود را کنیم که محتوا دیده شود.

با محتوا، شما به کاربران دلیل می‌دهید که از سایت شما بازدید کنند. خواه برای خواندن یک پست وبلاگ یا برای بررسی صفحه محصول، افراد محتوای شما را مرور می‌کنند. بهینه‌سازی محتوای شما می‌تواند به موتورهای جستجو کمک کند محتوای شما را درک و رتبه‌بندی کنند که می‌تواند منجر به یافتن وب‌سایت شما توسط افراد شود.

SEO در صفحه برای محتوا حول اقدامات زیر است:

  • استفاده از کلمات کلیدی خود در عناوین و پاراگراف‌ها
  • محتوای خود را به عناوین قابل‌حذف تبدیل کنید
  • تکمیل محتوای خود با تصاویر مفید
  • اطمینان از اینکه محتوای شما از دستور زبان صحیح استفاده می‌کند
  • معتبر بودن محتوا

علاوه بر این، شما باید مرتباً صفحات جدیدی از محتوا را به سایت خود اضافه کنید تا موتورهای جستجو ببینند شما به صورت آنلاین فعال هستید. این کار را می‌توانید با ارسال پست‌های وبلاگ جدید، صفحات فرود و سایر استراتژی‌هایی که به Google نشان می‌دهد برای مشتریان خود سخت‌کوش هستید، انجام دهید.
یافتن و حذف محتوای تکراری نیز سئو سایت شما را بهبود می‌بخشد.

محتوای تکراری به بلوک‌های محتوای مشابه در چندین صفحه در وب‌سایت شما اشاره دارد.
در مورد محتوا حرف برای گفتن بسیار است ولی مهم‌ترین چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که باید محتوای شما کاربرپسند باشد و به‌قول‌معروف دردی از او دوا کند نه اینکه صرفاً برای بالا رفتن رتبه سایت خود در گوگل آن را بنویسید.
می‌توانید محتوای خود را با انواع عکس‌ها و فیلم‌ها و صوت‌ها غنی کنید و به کاربر امکان انتخاب دهید که از بین اشکال مختلف محتوای ارائه شده توسط شما یکی را انتخاب کند.

افزایش سرعت صفحات داخلی

سرعت صفحه

سرعت صفحه چیست؟ سرعت صفحه سرعت بارگیری محتوای صفحه را اندازه‌گیری می‌کند. سرعت بارگذاری یک صفحه وب‌سایت بسیار اهمیت دارد و نباید بیش از سه ثانیه طول بکشد. در غیر این صورت 50 درصد از کاربران یک صفحه را رها می‌کنند. بهتر است بگوییم که مردم اطلاعات می‌خواهند و آن‌ها هم‌اکنون آن‌ها را می‌خواهند!

موتورهای جستجوگر مانند گوگل نیز از سرعت صفحه به‌عنوان عامل رتبه‌بندی استفاده می‌کنند. شما می‌توانید سرعت سایت و سرعت صفحه خود را کنترل کنید، بنابراین لازم است سرعت صفحه خود را بهینه کنید. وب‌سایت خود را سریع‌تر بارگذاری کنید و می‌توانید در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشید.

برای بررسی سرعت خود از PageSpeed Insights استفاده کنید.
PageSpeed Insights توصیه‌های سفارشی برای سرعت بخشیدن به سایت شما را ارائه می‌دهد. همچنین می‌توانید برخی از بهترین روش‌ها را برای سرعت صفحه مانند فشرده‌سازی تصاویر، حذف کد وب‌سایت غیرضروری و موارد دیگر دنبال کنید.

لینک سازی داخلی

پیوند داخلی
پیوند داخلی

پیوند داخلی چیست؟ پیوند داخلی پیوند یک صفحه از وب‌سایت شما به صفحه دیگر است. وقتی صحبت از سئو داخلی می‌شود، پیوند داخلی معمولاً نادیده گرفته می‌شود. پیوندهای داخلی برای یک سایت بسیار اهمیت دارد و کمک می‌کند که نرخ پرش یک کاربر در داخل سایت کمتر شود.

وجود پیوند داخلی کم یا زیاد در صفحات شما بر توانایی کاربر برای دسترسی به محتوای سایت شما که برای آن‌ها ارزشمند است تأثیر منفی می‌گذارد؛ و اگر آن‌ها نتوانند به آن دسترسی پیدا کنند، این مستقیماً بر نرخ تبدیل شما تأثیر می‌گذارد.

از لینک‌های داخلی برای بهبود سئوی سایت خود استفاده کنید:

  1. افزودن پیوند به مطالب مرتبط و موجود در ارسال‌های جدید
  2. افزودن پیوندهایی از محتوای مرتبط و موجود به صفحات جدید

هر استراتژی پیوند داخلی متفاوت است، اما برای بهترین نتیجه، باید اطمینان حاصل کنید که هر صفحه جدید حداقل دو تا سه پیوند به آن داشته باشد. اگر در تلاش برای یافتن صفحات هستید، با اجبار پیوند ایجاد نکنید. می‌توانید وضعیت پیوند داخلی خود را با ابزاری رایگان مانند Screaming Frog بررسی کنید.

بهینه سازی تصاویر

بهینه سازی تصاویر

تصاویر چیست؟ تصاویر نوعی مالتی مدیا است که به افراد کمک می‌کند تا مطالب را بهتر درک کرده و همچنین رتبه‌بندی سایت بهبود یابد.
تصاویر برای سئو و همچنین کاربران مهم هستند. با استفاده از تصاویر می‌توانید محتوای خود را بشکنید. همچنین می‌توانید بسیاری از مفاهیم دشوار و غیرقابل درک را برای کاربر ساده کنید.

می‌توانید از انواع عکس، عکس نوشته، تصاویر گرافیکی و… در محتوای خود استفاده کنید و ان را جذاب‌تر کنید.
نکته‌ای بسیار مهم است که هنگام افزودن تصاویر به سایت خود، به یاد داشته باشید که تصاویر خود را فشرده کنید.

چندرسانه‌ای بزرگ می‌تواند سرعت صفحه شما را کم کند که می‌تواند بر رتبه‌بندی شما تأثیر بگذارد. همچنین به یاد داشته باشید که متن alt را اضافه کنید، زیرا این جزئیات بیشتر وب‌سایت شما را در دسترس قرار می‌دهد و می‌تواند به رتبه‌بندی در تصاویر Google کمک کند.

حتماً ویژگی‌های قابل‌استفاده مانند رونویسی برای فیلم‌ها و متن جایگزین برای تصاویر را نیز در آن قرار دهید. این‌ها مکان عالی دیگری برای گنجاندن کلمات کلیدی هدف شما هستند و ترکیب آن‌ها می‌تواند به سازگاری ADA سایت شما کمک کند.

ریسپانسیو بودن سایت

واکنشگرایی سایت

mobile-friendliness چیست؟ سازگاری با موبایل قابلیت استفاده سایت شما را در دستگاه‌های تلفن همراه توصیف می‌کند.
یک وب‌سایت مناسب بهینه شده برای موبایل ضروری است زیرا بیش از 50٪ از ترافیک اینترنت از طریق دستگاه‌های تلفن همراه حاصل می‌شود. اگر افراد دارای تلفن‌های هوشمند و رایانه لوحی نتوانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند، رتبه‌بندی شما در نتایج جستجو پایین می‌آید.

به ‌عنوان ‌مثال موتورهای جستجوگر مانند گوگل از قابلیت mobile-friendliness یا ریسپانسیو بودن به‌ عنوان عامل رتبه‌بندی استفاده می‌کنند. این بدان معناست که اگر سایت شما برای کاربران تلفن همراه بهینه نشده باشد، سودهای قابل ‌توجهی از دست می‌دهید.

سازگاری با تلفن همراه دیگر پیشنهاد نیست. این یک نیاز است، به‌خصوص اگر می‌خواهید برای کلمات کلیدی خود رتبه خوبی داشته باشید. Google هنگام رتبه‌بندی وب‌سایت شما، سازگاری با تلفن همراه را در نظر می‌گیرد. سازگاری کم = رتبه کم.

بهینه‌سازی در صفحه برای mobile-friendliness اغلب در ایجاد یک سایت ریسپانسیو متمرکز است. با داشتن یک وب‌سایت، شما یک سایت واحد دارید که به‌روزرسانی وب‌سایت و افزودن محتوای جدید را آسان می‌کند.
برای بررسی ریسپانسیو بودن سایت خود از ابزار Google-Mobile Test-Friendly استفاده کنید!

 

چگونه می‌توان سئو داخلی خود را ارزیابی کرد

آنالیز سئو داخلی

اکنون ‌که از SEO در صفحه مطلع هستید، می‌توانید عملکرد سایت خود را ارزیابی کنید. بسته به ترجیح خود می‌توانید از ابزاری برای بررسی سایت خود استفاده کنید یا می‌توانید صفحات جداگانه‌ای را به‌صورت دستی مشاهده کنید. اگر می‌خواهید دستی جستجو کنید، می‌توانید از این معیارها به‌عنوان پایه‌ای برای بهینه‌سازی صفحه استفاده کنید.

  1. آیا از کلمات کلیدی برای هر صفحه استفاده می‌کنید؟ آیا این کلمات کلیدی پربازدید هستند؟
  2. آیا صفحات سایت خود را به یکدیگر پیوند می‌دهید؟ آیا این می‌تواند راهی باشد که به بازدیدکنندگان کمک می‌کند فقط با یک یا دو کلیک از یک نقطه‌به‌نقطه دیگر برسند؟
  3. آیا سایت شما سریع بارگیری می‌شود؟ یا بارگیری بعضی از صفحات زمان زیادی می‌برد؟ اگر مشکلی دارید، بدانید که این مسئله کجاست. وب‌سایت با بارگذاری کند، چیزی است که نه انسان و نه بازدیدکنندگان ربات از آن لذت نمی‌برند!
  4. آیا سایت شما محتوای تازه‌ای دارد؟ آیا بیش از یک یا دو سال از انتشار محتوای در ان گذشته است؟ آیا چیزی تغییر کرده است یا همه موارد هنوز مرتبط هستند؟

بررسی سئو داخلی رقبا

آنالیز سئو داخلی رقبا

برای رسیدن به قوی‌ترین رقبای خود احتمالاً نیازی نیست خیلی سخت فکر کنید. متأسفانه، آن‌ها همچنین سخت تلاش می‌کنند تا خود را در صنعت شما جا بیندازند و مطمئن باشید که آن‌ها نیز مانند شما از SEO در صفحه استفاده می‌کنند.

اگر می‌خواهید بفهمید چه کاری می‌توانید بهتر انجام دهید، وب‌سایت‌های آن‌ها را بررسی کنید و به کارهای آن‌ها نگاهی بیندازید. اگرچه آن‌ها احتمالاً چند راز در آستین خود دارند، اما فقط با بررسی چند صفحه می‌توانید اطلاعات زیادی کسب کنید.

بررسی رقبای شما همچنین می‌تواند زمینه‌هایی را برای بهبود در وب‌سایت به شما نشان دهد و به‌طورکلی تجارت شما را تقویت کند. شروع به توسعه کامل‌تر SEO در صفحه خود کنید و احتمالاً در هفته‌ها و ماه‌های آینده شروع به افزایش رتبه صفحه سایت خود خواهید کرد.

نحوه بررسی سئو داخلی رقبا

بررسی سئو داخلی رقبا

1_کلمات کلیدی رقیب را چک کنید

بسیاری از افراد بدون اینکه واقعاً به کلمات کلیدی بیندیشند، یک کسب‌وکار راه‌اندازی می‌کنند. کلمات کلیدی در کسب‌وکارهایی که سایت خود را راه‌اندازی می‌کنند بسیار اهمیت دارد. اگر می‌خواهید ببینید که رقبا از کدام کلمات کلیدی و کلمات کلیدی مرتبط استفاده می‌کنند، تعدادی ابزار آنلاین وجود دارد که می‌توانند به شما کمک کنند.

Ubbersuggest یکی از آن‌هاست و به شما امکان می‌دهد کلمات کلیدی رقیب خود را در جستجوی ارگانیک و همچنین در Google Ads مشاهده کنید. این به شما کلمات کلیدی برتر، کلیک‌های ماهانه تخمینی PPC و کلمات کلیدی رقابتی و میزان آن‌ها را نشان می‌دهد. با این‌ حال، این تعداد ویژگی‌هایی را که می‌توانید استفاده کنید و نتایجی را که می‌توانید مشاهده کنید محدود می‌کند، بنابراین برای استفاده از همه آن‌ها مجبورید ثبت‌نام کنید.

از دیگر ابزارهایی که می‌تواند در چک کردن کلمات کلیدی رقبا به شما کمک کند ابزار معروف Ahrefs است. ابزاری بسیار قدرتمند با ویژگی‌های بی شمار که طراحی‌شده برای تجزیه‌ و تحلیل سئو و رقبا می‌باشد.

این ابزار به شما امکان می‌دهد SEO رقیب خود را تا حد ممکن با جزئیات مشاهده کنید. آن‌ها پیوند‌ها، کلمات کلیدی مورد استفاده، صفحات دارای بهترین رتبه، محتوای برتر، کلمات کلیدی ارگانیک و موارد دیگر را به شما نشان خواهند داد.

2_بررسی بک لینک‌ها

کلمات کلیدی تنها عنصر سئو نیستند. عنصر مهم دیگر در مورد رقبا مربوط به بک لینک است. بک لینک‌ها هم از اهمیت زیادی برخوردار هستند که لازم است بررسی شوند. با استفاده از ابزارهایی که در قسمت قبل ذکر کردیم می‌توانید این مورد هم را آنالیز کنید.

پیشنهاد ما به شما برای بررسی بک لینک رقبا سایت MOZ.com هم می‌باشد چون پلن رایگان دارد و بخشی از این ابزار رایگان هست!

3_بررسی سرعت سایت رقیب

در بخش فاکتورهای سئو داخلی گفتیم که سرعت سایت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ که این پارامتر را می‌توان به‌وسیله ابزار GTMETRIX.com مورد سنجش و بررسی قرارداد.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

در این نوشتار در مورد سئو داخلی مطالبی را به سمع و نظر شما رساندیم. سئو داخلی از اولین ارکان سئو است که مهم‌ترین رکن این مدل سئو هم کلیدواژه است. درواقع کلیدواژه است که هدف یک صفحه، کلیک یک کاربر بر روی جستجوی گوگل و بسیاری فاکتورهای دیگر را تعیین می‌کند و نکته کلیدی که در اینجا وجود دارد استفاده از کلیدواژه های رقبا و همین‌طور کلیدواژه های طولانی است.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. میشه یک چک لیست داخل سایت قرار بدید که نکات سئو داخلی لیست وار بهش پرداخته شده باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا