استراتژی بازاریابی

بازاریابی موبایلی یا (Mobile marketing) چیست؟

بازاریابی موبایلی (موبایل مارکتینگ) یک استراتژی برای بازاریابی دیجیتالی چند کاناله است که هدف در آن، دستیابی به مخاطبان هدف از طریق تلفن های هوشمند در دسترس عوام و یا تبلت ها است.

و این کار از طریق وب سایت‌ها، ایمیل‌ها، پیام کوتاه، رسانه ها و شبکه‌های اجتماعی انجام می‌پذیرد.

در سال‌های اخیر بسیاری از کاربران تلفن‌های هوشمند اقدام به کسب درآمد از طریق دستگاه‌های تلفن همراه خود کردند. این به نوع خود تحول عظیمی در این زمینه را نشان می‌دهد.به همین دلیل بازاریابان برای رشد و تبلیغات به این عرصه روی آورده‌اند.

با پیشرفت روزمره تکنولوژی و مرتبط بودن آن با بازاریابی، محتوایی که برای مخاطب هدف تهیه می‌شود باید تخصصی و کاملا استراتژیک باشد تا در نهایت منجر به جذب مشتریان شود.

لیست عناوین پنهان

موبایل مارکتینگ چیست؟

موبایل مارکتینگ چیست
موبایل مارکتینگ

بازاریابی موبایلی اینگونه انجام می‌شود که شخص بازار یاب، از طریق SMS و یا MMS و همچنین با به‌کارگیری از برنامه‌هایی مرتبط در این زمینه این کار را انجام دهد. یک بازاریاب موبایلی ماهر در این زمینه شخصی است که بتواند به‌درستی از این ابزار ها استفاده کند.

چرا به استراتژی بازاریابی موبایلی نیاز داریم؟

تجارت شما به همان دلیلی که به کامپیوتر و دسترسی اینترنت نیاز دارد، به استراتژی بازاریابی موبایلی نیاز دارد. این دقیقا عصری است که ما در آن زندگی می کنیم! در اطراف هر شهر بزرگ قدم بزنید و موارد دیگری غیر از چهره افراد چسبیده به صفحه نمایش تلفن های هوشمند خود پیدا کنید.

چنین چیزی ممکن است؟ طبق گزارش های اخیر ، 40٪ از وقت کاربران دستگاه های تلفن همراه صرف اینترنت می شود.

برخی دیگر از آمارهای جالب بازاریابی موبایل:

  • وقت 80٪ از دستگاه‌های تلفن همراه در برنامه ها صرف می‌شود، و جزء پر مصرف ترین برنامه‌ها می‌توان به بازی‌ها اشاره کرد.
  • مردم بیشتر صفحات وب را با تبلت ها و گوشی های همراه مشاهده می‌کنند.
  • وبگردی در تلفن‌های همراه در سال 2012 200٪ سالانه افزایش یافته است.
  • اخیرا تلفن‌های هوشمند در وبگردی از لپ‌تاپ‌ها پیشی گرفته‌اند.

مهارت‌های مورد نیاز در بازاریابی موبایلی

آموزش بازاریابی موبایلی

داشتن برنامه و هدف کوتاه و بلند مدت در موبایل مارکتینگ از جمله نکات مورد اهمیت است. از موارد پرکاربرد برای پیشرفت در این زمینه یادگیری مهارت‌هایی چون: بازاریابی بوسیله ایمیل، مهارت (PPC) یا پرداخت به ازای هر کلیک، بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، بازاریابی اطلاعات و در شبکه های اجتماعی است.

برای تأثیرگذاری بازاریابی در تلفن همراه ، شما باید یک تجربه منسجمی را که مشتری انتظار دارد، بسازید و این می تواند یک چالش واقعی باشد زیرا شما در تلاش برای جذب ، تعامل و حفظ کاربران در سیستم عامل های مختلف هستید.

چرا باید از موبایل مارکتینگ استفاده کنیم؟

بیشتر ما هرروزه با روش‌های سنتی مربوط به بازاریابی سرو کله می‌زنیم. اما بازاریابی موبایلی انقلابی عظیم در این عرصه به‌وجود آورده است. با رعایت بازاریابی موبایلی باعث می‌شود تحول چشم‌گیری در زمینه فروش و ایجاد مخاطب ایجاد شود.

با همه‌ی تعاریف و ویژگی‌هایی که از بازاریابی موبایلی شده  و می‌شود، بسیاری از صاحبان کسب و کار همچنان حاضر نیستند که از این روش نوین استفاده کنند.

آنها به نوع خود  روش‌های سنتی و قدیمی را ترجیح می‌دهند. آنها با این کار دقیقا بذر ورشکستگی خود را می‌کارند و کسب و کار خود را رو به نابودی و تباهی می‌برند.

در پایین چند دلیل به شما ارائه می‌شود که باید حتما بازاریابی موبایلی انجام دهید:

گوگل از بازاریابی موبایلی پشتیبانی می‌کند

شرکت گوگل همواره پشتیبان سایت‌هایی است که قالب مناسبی برای موبایل دارند یعنی واکنشگرا هستند. غالبا این سایت‌ها از سئو خوبی هم برخوردار هستند. و مسلما این به این معناست که اگر بازایابی موبایلی را گسترش دهید، پشتیبان و حامی قدرتمندی به نام گوگل دارید.

وب‌گردی با موبایل گزینه مطلوب‌تری است

طی آنالیز و بررسی‌ها در دهه‌های اخیر، این اثبات شده است که ترافیک سایت‌های اینترنتی به طور قابل توجهی پیشرفت کرده‌است. و بیشتر این وبگردی‌ها از طریق تلفن همراه بوده است.

طبق آماری که در سال 2007 گرفته شده است، حدود 7/0 درصد از مردم با تلفن‌های همراه خود وبگردی می‌کردند. این درحالی است که با آمارهای گرفته شده در 2017 تعداد بیشتر از 50 درصد مردم با تلفن همراه شخصی خود در محیط اینترنت جست و جو می‌کردند.

به همین دلیل اگر وبسایت شما در با تلفن همراه همگام نباشد (موبایل فرندلی) و از سازگاری‌های لازم برخوردار نباشد، شما به صورت ناخودآگاه به سمت شکست پیش می‌روید.

محتوای موبایلی بیشتر مورد استفاده است

در دهه اخیر اکثر مخاطبان ترجیح می‌دهند از محتوای موبایلی استفاده کنند. در این بین تلفن همراه  جایگزین کامپیوتر‌های شخصی و لپتاپ‌های سنگین شده‌اند.

و این کاملا عقلانی است! مردم ترجیح می‌دهند به گزینه سبک و خوش دست تری مانند موبایل امورات خود را انجام دهند تا وسیله‌ای چند کیلو‌ای.

در این بازار کسانی موفق خواهند شد که بتوانند در عرصه رقابت تولید محتوای ویدیویی بدرخشند و متخصص کار خود باشند.
و این کاملا شفاف و منطقی است که کاربران فضای مجازی با داشتن اینترنت در هر زمان و مکانی در شبکه‌های اجتماعی وقت می‌گذارند و همیشه در دسترس هستند.

کاربران برنامه گرا شده‌اند

از آنجایی که مخاطبان فضای مجازی مدت زیادی را با تلفن همراه خود سر می‌کنند، بیشتر مشتاق هستند که از برنامه مطابق با گوشی استفاده کنند تا از سایت‌های اینترنتی.

به همین دلیل موبایل مارکتینگ باید به برنامه‌های پرکاربرد و پر بازدید که قابلیت تبلیغ در آنها وجود دارد نفوذ کند تا تاثیرگذاری آن مشاهده شود.

تجربه‌ مشتری شخصی‌تر خواهد بود

تماشای وب سایت از روی سیستم کامپیوتر، برای نسل جوان امروزی، روشی قدیمی و از مد افتاده به نظر می‌رسد، به این خاطر که آنها به راحتی و انطباق پذیری پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی عادت کرده‌اند.

بنابراین اگر طراحی وب سایت شما مناسب استفاده در گوشی موبایل هم باشد، فرصت بزرگی در اختیار کسب و کار شما قرار خواهد گرفت.

به این خاطر که با به کارگیری شیوه‌های طراحی آشنا و انعطاف‌پذیر برای کاربران، می‌توانید ارتباط خود را با آنها حفظ کنید.
در صورتی که وب سایت شما بیشتر مناسب کاربران تلفن‌های همراه باشد، احتمال این که آنها محصولات شما را بخرند و به مشتری شما تبدیل شوند بیشتر نیز خواهد بود.

در این مقاله، با اهمیت بازاریابی موبایلی و دلایل استفاده از آن در کسب‌وکارهای آنلاین آشنا شدید.

این‌ها ، تنها بخشی از علت‌هایی است که اهمیت استفاده از بازاریابی موبایلی در کسب و کار را نشان می‌دهد. توجه داشته باشید که هرچه تکنولوژی تلفن همراه بیشتر پیشرفت کند، کسب و کار شما هم باید با این تحولات همگام باشد و وقف یابد.

در غیر این صورت احتمال از دست دادن مشتری‌های بالقوه افزایش یافته و رشد کسب و کارتان متوقف خواهد شد.

ویژگی‌های موبایل مارکتینگ

ویژگی‌های موبایل مارکتینگ

همانطور که گفته شد ، بازاریابی موبایلی یک استراتژی بازاریابی سریع ، مؤثر ، ارزان و پیشرفته است. بازاریابی موبایلی  به کسب و کارها روش‌های جدیدی برای دستیابی به مشتریان ارائه می‌دهد.

بازاریابی موبایلی ویژگی ها و فواید بسیار زیادی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. اما بهتر است بگوییم که یکی از مهم ترین ویژگی های این روش فعالیت از راه دور است. آن به این معنی است که نیازی به حضور فیزیکی فرد در محیط کار نیست.

در این بین شخص می‌تواند از راه دور نیز به کسب و کار موبایلی خود ادامه دهد.

انواع بازاریابی موبایلی

انواع بازاریابی موبایلی

  1. انواع تبلیغات پیامکی SMS و MMS
  2. تبلیغات کلیکی
  3. بازاریابی ایمیلی با موبایل
  4. تبلیغات درون برنامه‌ای
  5. تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

تبلیغات پیامکی

طبق آمار و ارقام اکثر بزرگسالان دارای تلفن‌های همراه می‌باشند. از بین بزرگسالان تعداد بسیاری از آنها صاحبان تلفن‌های هوشمند هستند. این افراد معمولا طی روز، 3 ساعت با تلفن همراه خود کار می‌کنند.

تبلیغات پیامکی نوعی از تبلیغات است که دارای هزینه پایین و مقرون به صرفه‌ای می‌باشد. به همین دلیل بیشتر مردم که این روش را برمی‌گزینند، استفاده نامناسب از این روند را سرلوحه کار خود می‌کنند و به خیال خود کار درست را انجام می‌دهند.

با ما همراه باشید تا درباره بازاریابی پیامکی و نحوه آن اطلاعات کاملی را به شما ارائه دهیم.

در مقایسه با بسیاری از روش‌های تبلیغاتی موجود در بازار، تبلیغات پیامکی هم هزینه بسیار کمتری دارد و هم برای کسب و کارهای کوچک خیلی خوب جواب می‌دهد.

مثلاً تبلیغات محیطی اگرچه می‌تواند بسیار جلب توجه کند، اما معایبی مثل هزینه‌های بسیار بالا و محدودیت‌هایی در پوشش منطقه جغرافیایی را می‌تواند شامل شود.

هم چنین شما انتخاب کننده مخاطبان خود نیستید؛ به همین دلیل شما نمی‌توانید طبق رفتار مخاطبان، شیوه تبلیغاتی خود را در معرض کنترل قرار دهید و نواقص آن را رفع کنید.

همچنین کسب و کار‌های کوچک مانند استارتاپ‌ ها به هیچ عنوان نمی‌توانند چنین هزینه‌هایی را متقبل شوند و چنین کارهایی انجام دهند.

تبلیغات پیامکی و ایمیلی

تبلیغات پیامکی با تبلیغات ایمیلی (ایمیل مارکتینگ) متفاوت است. در ایمیل مارکتینگ شخص باید قالب و طراحی گرافیکی انجام دهد در صورتی که بازاریابی پیامکی تنها نیاز به حداکثر 160 کاراکتر دارد برای اینکه به مخاطب هدف ارسال شود.

مخاطب هدف

در این بین شما حتما باید مخاطب هدف خود را شناسایی کنید. چون در صورتی که برای شخص نا مناسبی پیام را ارسال کنید، فقط وقت و هزینه‌ای که صرف کردید را هدر می‌دهید. و در نهایت هدف از این کار جلب رضایت مشتری شماست.

با این حال اکثر کسانی که ناراضی هستند، از جمله افرادی هستند که به درستی در این زمینه فعالیت نمی‌کنند و هدف از این کار تنها معرفی کسب و کار شخصی‌شان است.

این درحالی است که تبلیغات از طریق پیامک از جمله پربازده ترین تبلیغات است.و مسلما اگر شخصی به صورت داوطلبانه در سرویس پیامکی شما عضو شود، به این منظور است که از برند و نحوه ارائه خدمات شما استقبال می‌کند و با کار کرد بهتر حتما به مشتری شما تبدیل می‌شود.

این کاملا درست است که شما بخاطر فروش و پربازده بودن کسب و کارتان از تبلیغات پیامکی استفاده می‌کنید. اما اصلا دلیل نمی‌شود که به هر وسیله‌ای این کار را انجام دهید.

در نهایت شما با ارائه درست خدمات در تبلیغات پیامکی، نه تنها ضرر نخواهید کرد بلکه منجر به افزایش فروش و بازده چندین برابر برای شما خواهد شد.

تبلیغات کلیکی

بازاریابی کلیکی یا پرداخت به ازای هر کلیک به صورت است که هر چه میزان کلیک و بازده بیشتر باشد مسلما درآمد نیز بیشتر خواهد بود.

و از معروف ترین آنها می‌توان به گوگل اشاره داشت Google Ads. در کنار آن برنامه و سایت‌های معروفی مانند یوتیوب نیز هستند که این کار را انجام می‌دهند و شناخته شده می‌باشند.

تبلیغات کلیکی شخصی سازی و در عین حال هوشمند سازی می‌شوند. این تبلیغات بر پایه کلمات کلیدی کار می‌کنند و مطابق با آنها سفارش داده می‌شوند.

شما هر میزان کلیکی که خواستار هستید را سفارش می‌دهید و به میزان آن کلیک مبلغی را پرداخت می‌کنید و به محض رسیدن به آن تعداد، تبلیغ شما حذف خواهد شد.

مزایای همگانی بازاریابی کلیکی

تبلیغات کلیکی از سه نظر برای صاحبان کسب و کار مفید واقع می‌شود:

تبلیغات کلیکی برای کاربران

تحقیقات و بررسی‌ها ثابت کرده است که کاربران فضای مجازی بیشتر مایل هستند تا به سایتی که دوست دارند بروند تا سایت‌های تبلیغات دیجیتالی. و این کار را گوگل با تبلیغات هوشمند خود برای خود و آنها بسیار آسان کرده‌است.

و در این میان گوگل با الگوریتمی هوشمند نیازهای کاربران را رفع می‌کند و همین نیز باعث می‌شود تا پربازده ترین تبلیغات برای گوگل باشد.

تبلیغات کلیکی برای صاحبان کسب و کار

با این نوع از تبلیغات، تبلیغ‌کنندگان شانسی دارند تا بتوانند پیام تبلیغاتی خود را برای هزاران نفر که دقیقاً به دنبال همان پیام هستند ارسال کنند.

و مسلما بازده این نوع تبلیغات بسیار بالا است. تبلیغ‌کنندگان در این روش می‌توانند آنالیز کنند و مقدار ترافیک دریافت شده از طریق کلیک‌های ثبت شده در موتورهای جستجو را ببینند و از بازدهی تبلیغ خود اطلاعاتی کسب کنند.

تبلیغات کلیکی برای موتورهای جستجو

تبلیغات کلیکی از این جهت به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا در زمانی متناسب، بتوانند اطلاعاتی که کاربران نیازدارند را تبلیغات به هم برسانند.

این مورد کاملا به سود جستجو کنندگان و تبلیغ دهندگان است و باعث ایجاد یک کانال و بستر مجزا و پرمخاطب برای تبلیغات می‌شود.

از مزیت‌های تبلیغات کلیکی این است که گوگل فرقی بین کسب و کار های بزرگ و کوچک قائل نمی‌شوند و به بزرگی تجارت اولویت بر اول بودن در صف تبلیغات نیست.

اما این درحالی است که تبلیغی با کیفیت و پر محتوا ارائه دهید. تبلیغی که در آن از کلمات کلیدی متناسب استفاده شده باشد و غلط املایی نداشته باشد. اگر تبلیغ خوبی نیز ارائه دهید جایگاه مناسبی را در نزد گوگل خواهید داشت.

بازاریابی ایمیلی

در رابطه با ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی پیش‌تر در این مقاله توضیح مختصری داده شد. همانطور که از نامش پیداست برقراری ارتباط بامشتریان جدید بوسیله ایمیل است که می‌تواند شامل معرفی کسب و کار، تبلیغ آن ، تخفیفات و انواع کمپین بازاریابی باشد.
شما می‌توانید از بازاریابی ایمیلی در موارد زیر و یا حتی بیشتر استفاده کنید:

  1. ایجاد برند
  2. آگاهی از برند
  3. تبدیل کردن مشتری به خریدار
  4. وفادارسازی
  5. حفظ مشتریان
  6. و…

مزایای بازاریابی ایمیلی

تاثیر گذاری سریع

تاثیر گذاری بلافاصه و بازدهی سریع از جمله مزایای ایمیل مارکتینگ است. فرض کنید شما فروش و پیشنهاد ویژه‌ای را برای محصولات خود قرار داده‌اید. با ایمیل مارکتینگ مخاطبان شما سریعا مطلع می‌شوند و از شما خرید می‌کنند.

اقتصادی با بازدهی بالا

از سریع‌ترین، ساده‌ترین و ارزان‌ترین ابزارهای تبلیغاتی می‌توان به بازاریابی ایمیلی اشاره کرد. ایمیل مارکتینگ نه‌ تنها بازدهی بالایی دارد، بلکه تنها با داشتن یک لیستی از ایمیل‌های متناسب و هزینه‌ای بسیار کم بالاترین تاثیرات را مشاهده خواهید کرد.

ایمیل‌‌های سفارشی سازی شده

شما در بازایابی ایمیلی می‌توانید پیام‌های خود را شخصی سازی کنید. با این کار رنگ و لعاب خاصی به متون خود می‌دهید. در این شیوه، همچنین مخاطب شما می‌تواند تعیین کند که چه مطلبی را می‌خواهد دریافت کند و یا مطالبی با موضوع خاصی را کلا پذیرا نباشد.

تحلیل رفتار مشتری

در ایمیل مارکتینگ شما می‌توانید بفهمید که مخاطب کدام ایمیل شما را بازکرده ، به کدام واکنش مثبت نشان داده، و کدام یک جذابیت خاصی در او ایجاد نکرده است. با این روش از بازاریابی می‌توانید رفتار مشتری را کاملا آنالیز کنید و بررسی آن را انجام دهید.

پیام رسانی بی‌واسطه

ایمیل مارکتینگ از آنجایی که بی‌واسطه عمل می‌کند، نرخ تبدیل بسیار بالایی را دارد. تحقیقات نیز ثابت کرده است که در ایمیل مارکتینگ بیشترین میزان باز شدن پیام توسط مخاطب وجود دارد و بعضی از آنها نیز همواره منتظر دریافت ایمیل از شما هستند.

تبلیغات درون برنامه‌ای

به تبلیغاتی که در برنامه‌های تلفن همراه انجام می‌شود،  تبلیغات درون برنامه‌ای می‌گویند. تبلیغات درون برنامه‌ای پر بازده تر هستند و از این جهت بازده مناسبی دارند چون، اکثر مردم بیشتر در برنامه‌ها وقت می‌گذارند تا در وبسایت‌ها.

و این میزان در برنامه‌های مورد علاقه کاربران بیشتر هم است. با این نتایج تبلیغات در برنامه‌ها و مخصوصا برنامه‌های ترند و مورد علاقه کاربران از پربازدید ترین‌ها در این عرصه است.

انواع تبلیغات درون برنامه ای

تبلیغات درون برنامه ای

  1. ویدیویی
  2. نمایشی

تبلیغات ویدیویی

تبلیغات میان اپلیکیشنی

این نوع از تبلیغات، تمام صفحه هستند و معمولا وقتی که دارید مراحلی از قسمت بازی را می‌گذرانید و یا در بخشی از برنامه هستید ظاهر می‌شوند و جذابیت خاص خود را برای مخاطبان دارند.

تبلیغات جایزه دار

از پر بازدیدترین و پر بازه ترین روش‌های تبلیغات ویدیویی تبلیغات جایزه دار است. این به گونه ای است که شما تبلیغ خود را جایزه دار می‌کنید و آن را در برنامه‌هایی که اصولا بازی هستند قرار می‌دهید.

کاربر با این هدف که تبلیغ جایزه دار است، وارد آن می‌شود و باید تا آخر آن را مشاهده کند تا جایزه مورد نظر خود را دریافت کند.

تبلیغات مابین محتوا

این نوع از تبلیغات به این صورت است که تبلیغات در بین محتوا و متون ظاهر می‌شوند و به صورت ناخود آگاه تاثیرات خود را روی مخاطب می‌گذارد و این نیز از پر مخاطب ترین نوع تبلیغات موبایلی است.

تبلیغات قبل از پخش فیلم

این ویدیوها قبل، ما بین و بعد از پخش محتوای ویدیویی در اپلیکیشن‌هایی که مخصوص نمایش ویدیو است، نمایش داده می‌شوند. به دلیل افزایش تمایل به تماشای ویدیو در تلفن همراه، محبوبیت و اثر بخشی تبلیغات ویدیویی قبل از پخش فیلم نیز رو به افزایش است.

تبلیغات نمایشی

تبلیغات هم شکل

در این روش از تبلیغات، هیچ گونه مزاحمتی برای مخاطب وجود ندارد و روند به این شکل است که عکس‌های موجود در محتوا دقیقا با متن و نیزا کاربر همخوانی دارند و با کلیک روی آنها به نیازشان می‌رسند.

تبلیغات میانی

این نوع تبلیغ از نوع تبلیغات تعاملی است و همانند مورد قبلی یعنی هم شکل است. این تبلیغ هم در میان تبلیغات دیگر وجود دارد و به صورت تمام صفحه است.

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

پوش نوتیفیکیشن از ابزارهای پرکاربرد بازاریابی است. اکثر ما در سال‌های اخیر از برنامه شیر ایت (Share it) استفاده کرده‌ایم. نمونه بارز این تبلیغات پوش نوتیفیکیشن را می‌توان در این برنامه پیدا کرد. به این صورت که اعلان هایی به صورت پیام برای شما ارسال می‌کند.

از مزایای پوش نوتیفیکیشن این است که سایت و برنامه شما را به کاربر پیشنهاد می‌دهد و مخاطب جدید جذب می‌کند و یا باعث می‌شود شما مشتریان خود را حفظ کنید.

شما همچنین می‌توانید با به کارگیری تبلیغات پوش نوتیفیکیشن نرخ درگیری کاربر با برنامه خود را حدود ۸۸ درصد افزایش دهید.این نوع از تبلیغات باب میل مخاطب بوده و همچنین بازده بسیاری را برای صاحبین کسب و کار دارد.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

بازاریابی موبایلی نوعی از بازاریابی است که با به‌کارگیری تکنیک‌های مختلفی چون : تبلیغات پیامکی SMS و MMS ، تبلیغات کلیکی ، بازاریابی ایمیلی ،تبلیغات درون برنامه‌ای ، تبلیغات پوش نوتیفیکیشن و …… صورت می‌گیرد.

به دلیل اینکه امروزه مردم بیشتر وقت خود را با تلفن‌های همراه خود می‌گذرانند، بازاریابی موبایلی از الزامات تبلیغات در هر کسب و کاری است. که در دنیای تکنولوژی امروزه این روند بسیار پر بازده و پر سود است.

دلایلی که باید از بازاریابی موبایلی استفاده کرد به این صورت می‌باشد: چون تجربه‌ مشتری شخصی‌تر خواهد بود، کاربران برنامه گرا شده‌اند، محتوای موبایلی بیشتر مورد استفاده است، وب گردی با موبایل گزینه مطلوب تری است و ….

بازاریابی موبایلی یک استراتژی بازاریابی سریع ، مؤثر ، ارزان و پیشرفته است ، و به کسب و کارها روشهای جدیدی برای دستیابی به مشتریان ارائه میدهد.

انواع بازار‌یابی موبایلی نیز دارای چندین دسته است که هرکدام از این موارد توضیحات کامل تری را در این مطلب دارند. این موارد عبارتند از: انواع تبلیغات پیامکی SMS و MMS، تبلیغات کلیکی، بازاریابی ایمیلی با موبایل، تبلیغات درون برنامه‌ای، تبلیغات پوش نوتیفیکیشن.

در این مقاله سعی شد صفر تا صد موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی را توضیح دهیم. با خواندن این مطالب نیاز شما در این زمینه رفع خواهد شد و مطمئنا می‌توانید با اطلاعاتی که در این باره کسب می‌کنید ،به کسب و کار خود بهبود بخشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا