آموزش سئو

چگالی کلمات کلیدی چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟

اگر قصد رتبه گرفتن در کلمه کلیدی خاصی را داشته باشید یکی از فاکتور های بسیار مهمی که باید رعایت کنید میزان تراکم کلمات کلیدی هست که باید رعایت کنید چون اگر بیشتر یک میزانی باشد مقاله شما رتبه نمی‌گیرد و اصطلاح پنالتی می‌شود.

در مقاله کامل به میزان چگالی کلمات کلیدی خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

میزان چگالی کلمات کلیدی چقدر باید باشد؟

در فرایند سئو هیچ اعدادی نباید در نظر گرفت و تمام اعداد به رقبا شما بستگی دارد اما چون خیلی دوست دارید یک عدد ثابتی را داشته باشید میزان تراکم کلمات کلیدی برای یک مقاله بهتر هست که زیر 3% باشد تا از دید جریمه الگوریتم های گوگل در امان باشید. اما موتور جستجو نسبت تراکم کلمه کلیدی سایت شما را با سایت های مشابه شما مورد سنجش قرار می‌دهد یعنی اینکه 10 سایت اول چه مقدار برای کلمات کلیدی چگالی دارند.

ولی باز هم بهتر است شما از تکرار کلمه کلیدی زیر 3% استفاده کنید تا هنگام آپدیت هسته گوگل با افت رتبه شدید همراه نباشید چون قوانین موتور های جستجو به سرعت در حال تغییر هستند وب سایت‌هایی که تا چند سال پیش رتبه یک گوگل بودند و اهمیتی به این موارد نمی‌داند الان هیچ جایگاهی تا صفحه دوم گوگل هم ندارند. پس خواهشا به این موارد ریز هم توجه داشته باشید تا مشکلی برای کسب و کارتان پیش نیاید.

چطوری میزان تراکم کلمات کلیدی را اندازه گیری کنیم؟

اما چطور باید از اینکه چگالی یک کلمه کلیدی در مقاله چقدر است مطلع شویم؟ این کار واقعا ساده هست بریم که انجامش بدیم آن هم مرحله به مرحله:

  1. ابتدا افزونه seo quake را بر روی مروگرتان نصب کنید
  2. سپس وارد صفحه مقاله خودتان شوید
  3. حال بر روی افزونه seo quake کلیک کنید تا یک پنجره برایتان نمایان شود
  4. از پنجره باز شده بر روی تب DENSITY بروید
  5. و تمام در اینجا میزان تراکم کلمات کلیدی را به شما نمایش می‌دهد.

استفاده از مترادف های کلمات کلیدی

قطعا برای بهینه سازی یک صفحه نیاز نیست تمام تمرکز خود را برای روی یک کلمه کلیدی بگذاریم تا روی یک عبارت کلیدی رتبه بدست آورد شما در گام اول باید تحقیق کلمات کلیدی را برای سایت خود شکل دهید و سپس هدف جستجو کاربر از آن کلمه کلیدی را مشخص کنید اینکه مثلا خرید کفش را برای چه چیزی جستجو می‌کند قطعا قصد کاربر خرید یک کفش است و سپس کانسپت کلمه کلیدی را بشناسید یعنی اینکه چه نوع محتوایی را به کاربر نمایش دهید تا رضایت کاربر جلب شود.

حال پس از درک مراحل بالا شما به عبارت “آموزش سئو” ، “یادگیری سئو” برخورد می‌کنید که هدف کاربر از جستجو این عبارات یک چیز است پس این دو کلمه مترادف یا هم معنی هم هستند و شما میتوانید روی هر دوی آنها صفحه را برای موتور جستجو گوگل بهینه کنید.

پس در نتیجه نیاز نیست تمام تمرکز خود را بگذاریم بر روی آموزش سئو شما با کمک عبارت های مشابه و هم معنی تا روی عبارات های بیشتری رتبه بگیرد.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام مقاله خوبی بود ممنون
    یه سوال در بررسی چگالی کلمه کلیدی وقتی از مترادف ها استفاده کنم خوب طبعا باید خود کلمه کلیدی تعدادش کمتر بشه ولی چراغ یواست سبز نمیشه اینطوری راه کار چیه پس چون کارفرما فقط چراغ سبز براش ملاک

    1. ممنون از بازخورد خوبتون!
      ببینید سبز شدن چراغ یواست به معنی سئو بودن مقاله نیست یواست هیچ درکی نمیتونه از بهینه بودن مقاله داشته باشه این موضوع رو با کارفرما خود در میون بزارید که یواست فقط هست تا ما از یک سری آپشن هاش مثل کنونیکال و ویرایش اسنیپت ها استفاده کنیم اهمیت دیگه ای نداره اینکه بخوایم تمام تمرکز خودمون رو بزاریم روی سبز شدن چراغ های یواست چون واقعا وقت تلف کردن هست.
      اگر کارفرما توجیح نمیشه و شرایط این را ندارید که کارفرما را عوض کنید خیلی راحت چراغ های یواست را برای کارفرما سبز کنید و تعهدی نسبت به کاری که کردید را ندارید چون حرف کارفرما را عملی کردید.

      موفق و پایدار باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا