آموزش دیجیتال مارکتینگ

اینفوگرافیک (Infographic) چیست؟ + مراحل ساخت آن

تاریخچه اینفوگرافیک : اگر بخواهیم تاریخ دقیقی از پیداش اینفوگرافی بدهیم باید به مطالب مربوط عصر حجر و  انسان های اولیه اشاره کنیم. این موضوع مربوط به چندین سال پیش می‌شود.آنها ابتدایی‌ترین زبان ارتباط گیریشان تصویر سازی و کشیدن عکس بود.  مطلب که مورد بحث است مربوط به 30000 سال پیش می‌شود.

اینفوگرافی : حدود ده سال پیش بود که با ورود اینفوگرافی و طرح‌ گرافیکی به صنعت طراحی، انقلابی عظیم رخ داد. مردم از این طراحی در آموزش، محل کار و سراسر محیط وب استفاده می‌کردند. اما اگر به تازگی وارد زمینه طراحی شده‌­اید، ممکن است نامی نا آشنا برای شما بنظر برسد.

در ادامه با ما همراه باشید تا درک زیادی را از اینفوگرافیک بدست آوریم.

لیست عناوین پنهان

اینفوگرافیک چیست؟

اینفوگرافی چیست
اینفوگرافی چیست

اینفوگرافی در فرهنگ لغت انگلیسی این گونه تعریف می­‌شود: یکسری از اطلاعات و داده‌ها که به تصویر کشیده می‌­شوند. اما معنی اصلی اینفوگرافیک چیزی فراتر از تصور و این موارد است.

در واقع این طرح‌ها مجموعه ای از تصاویر، نمودارها و حداقل متن است. این طرح‌ها به طور خلاصه درک موضوعی پیچیده و مبهمی را ارائه می‌دهند. در این حرفه تصاویر باید دارای جذابیت بوده و برای برقراری ارتباط از وضوح کافی برخوردار باشند.

ویژگی های اینفوگرافیک

یک طراحی اینفوگرافیک خلاقانه، از لحاظ بصری محاطب را جذب می‌­کند و اورا به فکر وا می‌دارد. اما این بسیار مهم است که به یاد داشته باشید تصاویر در یک اینفوگرافیک باید بیش از هیجان و درگیر کردن باشند. آنها باید به ما کمک کنند تا محتوای این طرح را درک و به خاطر بسپاریم.

 

چرا از اینفوگرافیک استفاده می‌شود؟

استفاه از اینفوگرافیک

اینفوگرافیک ها برای هضم آسان اطلاعات پیچیده بسیار مناسب هستند. آنها هر زمان که بخواهید می توانند برای شما مفید باشند.

هنگامی که نیاز است در مورد چیزی که شرح آن تنها با کلمات دشوار است، اطلاعاتی به شخصی داده شود، اینفوگرافیک روش خوبی برای انجام این کار است. این بدان معنی است که این طرح می تواند تقریباً در هر صنعتی مفید باشد.

 

چگونه اینفوگرافیک ایجاد کنیم؟

طراحی و ساخت اینفوگرافیک
طراحی و ساخت اینفوگرافیک

برای ایجاد اینفوگرافیک لازم است که مراحل زیر طی شوند. پس باما همراه باشید.

 

طرز ارائه اطلاعات با اینفوگرافیک

اطلاعات برای تاثیر گذاری باید چندین ویژگی داشته باشند که به صورت زیر است:

  • اطلاعات باید جلب توجه کنند
  • تصاویر و طرح‌ها باید خیره کننده باشند و مخاطب را به فکر وادارند
  • مطلبی مفید و در عین حال حقیقی باشند

 

داشتن هدف و پیدا کردن مخاطب هدف

اینکه کاملا و به صورت مشخص بدانید مقصود خود از ایجاد اینفوگرافیک چیست و چه کسانی قرار است تصاویر شما را مشاهده کنند از اهمیت بالایی برخوردار است.
با دانستن این موارد و یافتن مخاطب هدف خود، می­توانید بسیار موفق تر در حیطه‌ی کاری خود عمل کنید.

روایت داستان

مردم بسیار علاقه­مند به دیدن داستان­های مخصوصا تصویری و صوتی هستند. شما بسیار ساده می­‌توانید با رعایت تکنیک داستان سرایی، مخاطبان بسیاری را برای طرح­های خود جلب کنید. با این کار  تاثیر بسزای آن را کاملا در کار خود مشاهده خواهید کرد.

مختصر­سازی اطلاعات

بعد از مشخص کردن ایده برای ایجاد داستان، شما باید یک قالب متفاوت و زیبا را درست کنید. از مهم ترین بخش های ایجاد اینفوگرافیک می­‌توان به این مورد اشاره داشت.
چون شما با مشخص کردن طرح و رنگ و بازی با اشکال می­‌توانید به ساده‌ترین نحو ممکن اطلاعات را ارائه دهید.

همانظور که می‌دانید اکثر مردم با آمار و ارقام و همچنین جداول میانه خوبی ندارند. پس بهتر است از تصاویر بصری بهره بگیرید. حتی بهتر است اگر می­خواهید از جداول و نمودار استفاده کنید، آن را در قالب موارد بصری در طرح خود ایجاد کنید.

ابزار ایجاد

معمولا برای طراحی انواع طراح های اینفوگرافیک، از ایلاستریتور و فتوشاپ استفاده می­‌کنند که برنامه‌هایی حرفه‌ای هستند.
ولی افرادی نیز هستند که  کاملا کار با نرم‌افزار های حرفه‌­ا‌‌ی را بلد نیستند.

بنابراین پلتفرم­‌هایی ساده‌تر برای آنها در گوشی‌­های همراه ساخته شده است. با این کار آنها نیز می‌توانند طرح های مورد نظرشان را درست کنند.
در پایین تعدادی از ابزارها لیست شده‌­اند که با به‌کارگیری از آنها، می­‌توانید طرح­های جذابی را بسازید:

Visme

با استفاده از این ابزار می­توانید در کمتر از چند دقیقه یک اینفوگرافیک بسازید. این برنامه رایگان است و دارای کتابخانه­‌ای قدرتمند و وسیع می­باشد. ازویژگی‌­های دیگر این ابزار، می­توان به بهره‌­گیری از انواع فونت و تصاویر هم اشاره کرد.

مشاده سایت visme

 

BeFunky

این برنامه در واقع نرم‌­افزاری است برای ادیت و ساخت انواع کلاژ. ولی با همین برنامه نیز می‌­توان طرح‌­هایی در عین حال ساده با تاثیرگذاری بالا ساخت.

مشاده سایت befunky

 

Canva

نرم‌افزار کانوا از آسانترین نرم­افزار­های آنلایی است که با آن می­توان اینفوگرافیک ایجاد نمود. این نرم‌افزار، امکانات بسیاری از جمله انواع قالب، انواع گرید و فونت را دارا می­‌باشد. کانوا همه‌­ی این ها را به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار می­‌دهد.

این برنامه دست کاربر را باز می­‌گذارد تا ایده‌­های خود رابه صورت کاملا  گسترده‌­ای عملی کند. کاربر همچنین می‌تواند نهایت خلاقیت خود را در قالب طرح‌های گرافیکی به نمایش عموم بگذارد.

از ویژگی­‌های منحصر به فرد دیگر این نرم­افزار، خروجی گرفتن در تقریبا اکثر فرمت­ها است. کانوا رابط کاربری بسیار آسان و کاربردی دارد. این نیز از مزایای چشم­گیر آن به حساب می­‌آید. در نهایت هم می­‌توانید طرح خود را به اشتراک بگذارید و در معرض دید عام قرار دهید.

مشاده سایت canva

 

Piktochart

از نرم افزارهای تحت وب که می­‌تواند اینفوگرافیک­های خوبی را خروجی دهد می­‌توان به پیکتوچارت اشاره کرد.

ادیت در این برنامه بسیار آسان است و ویژگی‌­هایی مثل تصویر پس زمینه، پالت رنگ، متن نویسی، اشکال، آیکون­ها، تصاویر و خطوط جذاب در این برنامه در دسترس هستند. در کنار ادیت عکس و موارد دیگر، شما می­‌توانید کار ویرایش ویدیو و اضافه نمودن آن را هم انجام دهید.

مشاده سایت piktochart

 

Easel.ly

این برنامه با داشتن رابط کاربری بسیار آسان و کاربردی، حول محور 6 فرمان اصلی کار می­‌کند که عبارتند از:

  1. قالب‌ها
  2. اشیاء
  3. تصاویر پس زمینه
  4. اشکال
  5. متن‌ها
  6. آپلود

شما این امکان را دارید که از یوتوب هم به Esel.ly ویدیو اضافه کنید. این برنامه ساده و خوبی است. اما جنبه استفاده حرفه­ای ندارد. بیشتر مخاطبان این برنامه دانش‌ آموزان و معلمان هستند.

در خلاصه برای افرادی مناسب است که می‌­خواهند مطالب و اینفوگرافیک را در کم­ترین زمان داشته باشند.

مشاده سایت easel

 

Venngage

این برنامه طرح شما را در سه مرحله مقدماتی، معمولی و پیشرفته می‌­سازد. این برنامه کاربردی شما را در حین طراحی کمک می­‌کند و در واقع راهنمایی است برای کاربران. و به این منظور که بهترین طرح اینفوگرافیک ممکن را ساخته باشند.

در این برنامه چندین ویجت نیز مورد استفاده می‌­توانند باشند. ویجت هایی مانند: انواع گراف، نقشه و….. در این برنامه به صورت کامل همه گزینه‌های مورد نیاز برای ساخت یک طرح گرافیکی روی میز هستند. مواردی چون متن، آیکون، پیکتوگرام، تصویر زمینه، نوار ابزار محتوایی، و موارد دیگر.

همچنین دارای یک گالری بزرگ پیکتوگرام است که اکثر دسته‌بندی‌های مورد نیاز را در خود جا داده است. مواردی مانند: حیوانات، تجاری، ابزار، سفر، فناوری، خرید، امنیت، علم و دانش و دسته‌های دیگر.

اما یک نقطه ضعف اساسی دارد. شما نمی‌توانید طرحی که ایجاد کرده‌اید را دانلود کنید یا به اشتراک بگذارید. حتی روی تعداد قالب‌هایی که در طول یک روز می‌توانید استفاده کنید هم محدودیت‌هایی اعمال کرده است.

مشاده سایت venngage

 

Infogram

اینفوگرام یک نرم‌افزار ساخت اینفوگرافیک تحت وب می­باشد. این برنامه برای طراحی انواع نقشه و مدیریت داده ها و نمودار ها می­‌توانید از این نرم­‌افزار استفاده کنید.

اینفوگرام فقط قالب‌های گرافیکی را در دسترس کاربر قرار می‌دهد. این نرم‌افزار یک ابزار عالی برای کسب‌وکارهایی است که فقط با اعداد و نمودار سروکار دارند. یک ویرایشگر کاربرپسند دارد که داده‌ها را به بهترین نحو مرتب می‌کند.

این برنامه نیز دارای یک نقطه ضعف اصلی است. کاربرانی که عضویت رایگان دارند قادر به دانلود طرح خود نیستند؛ البته می‌توانند آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

مشاده سایت infogram

 

Genial.ly

اگر مبتدی هستید و نیازمند یک برنامه با رابط کاربری برای مبتدی‌­ها هستید، ژینال لی بهترین معرفی برای شماست که حتما باید از آن استفاده کنید. از مهم ترین نقاط قوت این برنامه داشتن حافظه ابری (Cloud) است. این قابلیت ذخیره اطلاعات و طرح هایتان را در بستر وب می­دهد.
تنها مشکل در استفاده از این برنامه این است که شما­ نمی‌­توانید طرح کار شده خود  را دانلود کنید.

مشاده سایت genial

 

 

پیدا کردن قالب

تصاویر عنصر اصلی اینفوگرافیک هستند. با انتخاب مناسب و اندازه آنها بهترین کار ارائه داده می­شود و با استفاده بیش از حد تصاویر، تاثیر­گذاری نه تنها پایین می­‌آید بلکه هیچ گونه بازخوردی به همراه خود ندارد.

در ادامه انتخاب قالب، شما باید روانشناسی رنگ ها، انتخاب درست تصاویر و اشکال هندسی را بدانید تا بیشتری تاثیرگذاری و بهره­وری را داشته باشید.

 

انتشار

نحوه و ایجاد اینفوگرافیک در مرحله اول قرار دارد. ولی برای به سرانجام رساندن کار، انتشار دادن آن در وهله دوم قرار می­گیرد. اگر اینکار به درستی انجام نشود، زحمتی برای ایجاد طرح کشیده‌­اید بی­‌تاثیر خواهد ماند.

با این حال شما باید مخاطب هدف خود را خوب شناخته باشید. محلی که آنها زمان زیادی را در آنجا صرف می­‌کنند پیدا کنید و در عین حال آنالیز انتشار محصول انجام دهید.

یعنی اینگونه عمل کنید که بدانید چه ساعات و روزهایی مخاطب شما در شبکه‌های اجتماعی هستند. و در آن زمان طرح مورد نظر را انتشار دهید.

 

انواع اینفوگرافی

انواع اینفوگرافی

اینفوگرافیک آماری

از اولین و رایج ترین­ها در این زمینه نوع آماری است. برای نشان دادن تحقیقات و مطالب به کار می­رود. برای به‌کارگیری در مناظرات و مباحث هم کاربرد خود را دارد. اینفوگرافیک‌­های آماری تمرکز را روی مطلب بیشتر می­کنند.

طرح­های آماری در طرح بندی و ارائه مطالب توصیه می­‌شوند. این نوع از اینفوگرافیک به شما این امکان را می­‌دهد تا با استفاده از فونت و تصاویر مناسب مطالب را مؤثر تر ارائه دهید.

 

اینفوگرافی محتوایی

اینفوگرافیک­‌های محتوایی برای به اشتراک گذاری مطالب در زمینه­های خاص کاربرد داردند. بیشتر از آنها برای تخصصی نشان دادن مطالب مورد توجهی استفاده می­‌شود.

نوع رایج طرح های محتوایی، پست‌­های شماره گذاری شده است که مخاطبان، علاقه خاصی به آنها نشان می­‌دهند.

در این مدل از اینفوگرافیک حتما نباید تیترها پشت سرهم و مرتب باشند. این را به خاطر داشته باشید که بی­‌نظمی نوعی نظم است و در طراحی­‌های خود حتما این مورد را به کار ببرید.

 

اینفوگرافی جدول زمانی

ذهن انسان همواره تصویر سازی از رخ دادها را سرحوله کار خود می­‌داند. برای نشان دادن و ارائه حوادث مهم، انواع تصویر سازی و پررنگ کردن یک سری از اطلاعات و حواشی، از جدول زمانی استفاده می‌­شود.
استفاده از هایلایت ها و آیکون­ها، باعث می­‌شوند طرح جدول زمانی شما به بالاترین میزان تاثیر­گذاری خود برسد.

 

اینفوگرافی طرح‌های شرح فرآیند

این نوع از اینفوگرافیک‌­ها مختص دادن یک دید کلی به ماجرا هستند. با استفاده از این نوع، مطلب و عنوانی ساده­تر و طرح توصیفی بسیار خوب را ارائه می‌­دهیم. مرسوم ترین نوع شرح فرایند­ها از جهات هستند و از چپ به راست و بالعکس استفاده می‌­شوند.

از جلوه­‌های بصری مانند فلش و خطوط هم در این طرح استفاده می­‌شود که طرحی بسیار ساده و روان را ارئه می­دهد.

 

اینفوگرافی جغرافیایی

در ارائه طرح های جغرافیایی گسترده و عظیم، اینفوگرافیک جغرافیایی به کمک شما می­آید تا بهترین گزینه را برای ارائه مطلب خلق کنید. چارت­‌های نقشه‌­ای از مواردی هستند که در این مدل از طرح­‌ها بشدت کاربرد دارند.

برای مشخص کردن موقعیت مکانی خاصی هم از نماد لوکیشن و انواع برچسب استفاده می‌­شود.
اینفوگرافیک جغرافیایی اگر به درستی طراحی شود می‌­تواند برای مخاطب هدف بسیار جذاب باشد. این نوع در طرح­های پراکندگی جمعیت، مقایسه مناطق هم کاربرد دارد.برای مقایسه مناطق نیز می­‌توانید طرح های خود را کنار هم قرار دهید و این کار را انجام دهید.

 

اینفوگرافی مقایسه‌ای

از اینفوگرافیک مقایس‌ه­ای زمانی می­توانید استفاده کنید که بین ارائه چند مورد بلاتکلیف هستید و می­خواهید یک مورد را برگزینید. در این مورد شما این امکان را دارید تا مطالب خود را طبقه‌بندی کنید. با این کار  مطلب به بهترین شکل درک می‌شود.

 

اینفوگرافی بایگانی

تقسیم بندی در این نوع از اینفوگرافیک براساس طبقه‌بندی و اولویت­‌ها است. انواع جداول و فلوچارت در این طرح­ها رایج و متداول می­‌باشند.

 

اینفوگرافی لیستی

اگر مطلبی که می­‌خواهیید ارائه دهید به صورت لیست است و ترتیب و نظم خاصی مدنظر شماست، از اینفوگرافیک لیستی استفاده کنید.  به جای نقطه گذاری هم می‌­توان از آیکون و تضاد رنگی استفاده کرد.

 

اینفوگرافی رزومه‌ای

در دنیای مدرن امروز و با توجه به ابزار­های گرافیکی پیشرفته، داشتن رزومه­‌ای حرفه­‌ای با طرح­‌های گرافیکی خاص بیشتر مدنظر صاحبان کسب و کار است.
با این حال که طرح­های گرافیکی رزومه­ای همچنان موفق نشده­اند که جای رزومه­‌های سنتی را بگیرند، ولی نوعی امتیاز برای صاحب رزومه به حساب می­‌آید.

در رزومتان می­‌توانید مهارت­‌های خود را با خلاقیت نشان دهید. مثلا اگر زبان به انگلیسی تقریبا مسلط هستید از آیکون‌­های درصد استفاده کنید و به عنوان مثال 80%  را با آیکون نشان دهید.

 

چه چیزی یک طراحی اینفوگرافی را مؤثر می‌کند؟

طراحی اینفوگرافی موثر

طرح­ه‌ ای مؤثر اکثرا دارای چندین ویژگی واحد هستند. این ویژگی­‌ها عبارتند از: طراحی خوب، داستان محور بودن، درک ساده­ داشتن و دارای جنبه بصری بودن.
اگر تمامی این ویژگی­ها را در طراحی خود رعایت کرده باشید، تبریک می­گوییم شما طرحی منحصر به فرد و خاصی را ایجاد کرده‌­اید.

در ادامه ویژگی­های یک اینفوگرافیک مؤثر را کاملا باهم بررسی خواهیم کرد.

داستان محور بودن

اولین چیزی که می­خواهم با شما در مورد آن صحبت کنیم این است که یک اینفوگرافیک مؤثر داستان خوبی را برای شما تعریف می‌کند. بنابراین ، مانند ارائه‌­ها و کنفرانس‌­ها شما باید داستانی را از طریق طرح ایجاد شده خود تعریف کنید.

پس تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که، کاملا ذهن مخاطب هدف خود را با محوریت داستان و داستان سرایی در دست بگیرید و آن را کنترل کنید. با اینک کار مخاطب، جذب مطالب و طرح­های موجود در اثر شما می­شود.

 

ذهن مخاطب را به سفر ببرید

شما به اصطلاح به سفر بردن ذهن مخاطب، مقدم‌ه­ای در ذهن او ایجاد می‌کنید که داستان شما  را  کاملا درک کند و خب این موضوع تاثیرگذاری طرح شما را چندین برابر خواهد نمود.

با همه این حال، طرح شما همانطور که بالاتر گفته شد، باید اصول سادگی را داشته باشد که مخاطب شما از طرح شما دلسرد نشود.

 

دیدگاهی متفاوت ایجاد کنید

شما باید دیدگاو و زاویه‌­ی دید جدیدی برای مخاطب پیاده کنید. این باید به نحوی باشد که شخص مطالب و اشکال بصری موجود در اینفوگرافیک شما را به گونه ای متفاوت ببیند و درک کند.

این بسیار در ساخت طرحی مؤثر کاربرد دارد و با توجه طرح هایی که ارائه می­شود، می­توان فهمید که اکثرا به این مورد دقت نمی‌­کنند و بی‌­توجه از کنار آن گذر می­‌کنند.

داشتن ارزش عملی

همیشه برای ایجاد طرح­های خود این سوال‌­ها را از بپرسید:

  • آیا برای مخاطب شما ارزشی دارد؟
  • آیا آنها را مطلع می‌کند؟
  • آیا مطلب جدید و مفیدی در اختیارشان می­گذارد؟

 

این سوال­ها برای این است که در انتها جنبه و درک راحت تری به آنها ارائه دهید. یکی از مواردی که طرح­های گرافیکی انجام می­دهند این است که همه‌­ی آنها تقریبا مطالب سخت و دشواری را توضیح می­‌دهند. ولی آنها مطالب توضیح داده شده را ساده‌تر و قابل درک تر می­‌کنند.

 

 

داشتن ساختار خوب

با داشتن اطلاعات زیاد برای ارائه در اینفوگرافیک، شما باید این مطالب و اطلاعات را سازماندهی کنید و نظمی برای آنها ایجاد کنید. این کار با داشتن یک ساختار خوب مؤثر است.
این همان چیزی است که قرار است طرح­‌های شما مقدار زیادی از اطلاعات را جذب کند و درک آنها را آسان کند.

مسئله طرح‌­های گرافیکی زیادی که این روزها وجود دارد این است که اطلاعات زیادی وجود دارد و افراد معمولاً این اطلاعات را می‌گیرند.
آنها واقعاً روی نکات اصلی تمرکز نمی‌کنند و همه آنها را جمع می‌کنند با داشتن یک ساختار خوب، مخاطب موقعی که به طرح شما نگاه می­‌کند نباید چشمانش در اختیار خود قرار گیرند. او باید به صورت ناخود آگاه به سمت هدف و مقصود شما حرکت کند.

 

یک پیام واحد را برساند

هنگام ایجاد اثر خود باید هدف خاص و واحدی برای آن داشته باشید. اگر طرح شما وارد بعد پیچیدگی شود درک آن سخت می‌­شود. پس به همین دلیل آن را طرحی شکست خورده حساب کنید.

یکی از راه هایی که در این مسیر شمارا بسیار کمک می‌­کند این است که از فردی غیر متخصص کمک بگیرید. معمولا این افراد به مخاطب هدف شما نزدیک­تر هستند و این بسیار می‌­تواند در زمینه تاثیرگذاری شما را کمک کند.

 

جذاب بودن از نظر بصری

اشتباهی که اکثر طراح‌­های غیر حرف‌ه­ای مرتکب می‌­شوند این است که طرحشان هیچ جذابیت بصری ندارد. و در این طرح­ها مخاطب هیچ دلیلی نمی­بیند که برای آن وقت بگذارد. این از مواردی است که طرح را رو به نابودی می­برد.

توصیه می‌­شود برای مؤثر و جذاب بودن طرح، روی شفافیت و وضوح کار خود بیشتر تمرکز کنید تا طرحی بصری و دلنشین داشته باشید.

 

بررسی شده و دارای صحت باشد

اطلاعاتی که به مخاطب هدف خود ارائه می‌­دهید باید کاملا دارای صحت باشد و روی آن بررسی شده باشد. مخاطب و خواننده بعد از خواندن و دریافت اطلاعات شما نباید گمراه شود. پس به درستی مطمئن شوید که اطلاعات نادرست و ناقصی را به آنها نمی­دهید.

شما باید به قدری از صحت اطلاعاتی که می‌دهید مطمئن باشید که مسولیت آنها را به عهده بگیرید و مدیریتشان کنید. و این مسئله­ای منطقی است، اگر شما از طراحی خود مطمئن باشید، در نهایت طرحی بهتر و جذاب تر با ایده‌­هایی مفید تر به اشتراک خواهید گذاشت.

 

کپی کاری ممنوع

شما قرار است طرحی مؤثر و جدید را ایجاد کنید. پس برای خود و مخاطبتان ارزش قائل شوید و برای اینفوگرافیک وقت بگذارید. در این راه بسیاری از طراحان مبتدی بر این باورند که، هرچه کمیت را به کیفیت ترجیح دهند کارشان بهتر و موفق تر پیش خواهد رفت.

قرار است طرح­‌های‌ ­شما اطلاعات مفیدی را به کاربران بدهند و به آنها اجازه دهند تا به راحتی آن را درک کنند. سعی کنید طرحی که ایجاد می‌­کنید کاما خاص و مختص خودتان باشد و آن را کاملا از منبع دیگری کپی نکنید.

 

نتیجه گیری

اینفوگرافیک‌­ها مربوط هزاران سال پیش و عصر انسان­ها اولیه می‌­شوند. آنها بوسیله تصویر با یکدیگر ارتباط می­گرفتند.
از طرح­های گرافیکی برای دادن اطلاعات با تصویر استفاده می‌­شود. از ویژگی هایی که اینفوگرافیک باید داشته باشد، می­‌توان به جذاب، بصری بودن ، هیجان انگیز بودن و به فکر وا داشتن مخاطب اشاره کرد.

معمولا از این طرح­ها برای این استفاده می‌­شود که اطلاعات پیچیده و مبهمی را به صورت ریز  شده و در قالبی ساده‌تر ارائه داد و درک آن را برای مخاطب آسان ساخت.
همچنین برای ساخت یک اینفوگرافیک جذاب در این مقاله چندین ابزار معرفی شدند که کار را برای کاربران بسیار ساده می‌­کنند. این ابزار ها عبارتند از:

Visme ،Befunky، Canva، Piktochart، Esel.ly، Venngage، Infogram

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا