کسب و کار

فریلنسری چیست و فریلنسر (Freelancer) کیست؟

آزاد کاری از رویا تا واقعیت و راز کسب درآمد میلیونی

فریلنسری یعنی چه؟ شاید با خود فکر کنید که فریلنسری فقط یک شغل است. ولی در بیشتر نقاط دنیا، فریلنسری یک سبک زندگی به حساب می‌آید. در دنیای فناوری اطلاعات و آسان شدن راه‌های ارتباطی به وسیله سایت، ایمیل، موبایل، شبکه‌های اجتماعی و… شغل‌های فریلنسری روبه افزایش است.

مطالعات نشان می‌دهد که در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان اشتغال شخصی با نرخ متوسط 3.5 درصد در حال رشد است. حیرت‌انگیزتر این واقعیت است که امروزه مشاغل آزاد، مانند نوشتن و طراحی گرافیک، تنها مشاغل آزاد نیستند.

دوست دارید یک کاری داشته باشید که در منزل خودتان به آن رسیدگی کنید و از طریق آن کار به درآمد میلیونی برسید؟ تبریک میگم چون مقاله‌ای که در حال مطالعه آن هستید شما را دقیقاً با این مسیر آشنا می‌کند و مزایا و معایب راه، را برای شما ملموس می‌کند.

عده‌ای از دوستان قبل از اینکه شروع به فعالیت فریلنسینگ کنند برایشان سؤالی پیش می‌آید که من چقدر می‌توانم در این زمینه درآمد داشته باشم؟ همه این‌ها به خودتان بستگی دارد تنها چیزی که می‌شود گفت کسب درآمد از این زمینه انتها ندارد.

در اینجا 13 واقعیت در مورد مشاغل آزاد آورده شده است که احتمالاً شما را شگفت زده خواهد کرد. در ادامه با بلاگ مهدی عراقی باشید تا در مورد اینکه فریلنسری چیست و بسیاری موارد دیگر در مورد آن بیشتر بدانید.

 

لیست عناوین پنهان

فریلنسر یعنی چه؟!

فریلنسری چیست

خب اولین سؤالی که ممکن است برای شما پیش آمده باشد این است که فریلنسر یعنی چه؟ یا فریلنسر کیست؟ فریلنسر به شخص یا اشخاصی اطلاق می‌گردد که به صورت آنلاین در حوزه‌های تخصصی مختلف، به گرفتن پروژه و انجام دادن آن مشغول می‌شوند و درنهایت آن را به صورت آنلاین به کارفرما یا مشتری تحویل می‌دهند.

با پیشرفت‌هایی که در عرصه تکنولوژی‌های ارتباطی صورت گرفته است، فریلنسری بسیار راحت‌تر و جذاب‌تر شده است و افراد بسیاری هستند که از این راه درامدهای خوبی کسب می‌کنند.

مزایا و معایب فریلنسینگ

مزایای فریلنسری

مزایا

1. ساعات انعطاف‌پذیر

اولین و شاید برترین مزیت فریلنسر بودن این است که ساعات کاری دست فریلنسر هست؛ یعنی هر وقت خواستید کار می‌کنید و می‌توانید خودتان ساعات کاری خود را تعیین کنید.

می‌توانید صبح‌ها بخوابید و هر وقت خواستید به پروژه‌های خود برسید و یا می‌توانید به خاطر سفر رفتن کار خود را تعطیل کنید بدون اینکه نیاز باشد از کسی مرخصی بگیرید و به کسی جواب دهید!

شما به عنوان یک فریلنسر می‌توانید حتی بیشتر از یک کارمند معمولی کار کنید بدون اینکه در ساعات کاری و اداری مجبور به کار باشید.

2. کنترل مشاغل و مشتریان

وقتی شما یک کارمند هستید نمی‌توانید انتخابی در مورد مشتری‌ها داشته باشید و ممکن است یک مشتری بد و غیرحرفه‌ای نصیب شما شود ولی وقتی قرار است به عنوان یک فریلنسر کار کنید ضرورتی ندارد با هر شخصی کار کنید و خود را آزار دهید.

 

3. مکان دلخواه برای کار

وقتی یک فریلنسر هستید، هیچ محدودیتی از نظر مکان کاری برای شما وجود ندارد. شاید تنها وسایل شما یک لپ تاپ باشد و یک اینترنت! حتی می‌توانید درحالی‌که به سفر رفته‌اید به پروژه‌های خود رسیدگی کنید و به این صورت هم از تعطیلات خود لذت ببرید و هم کار کنید.

 

4. رئیس خودتان هستید

شاید شنیده باشید که می‌گویند آقای خودت باش! این واقعاً در مورد فریلنسری صادق است. در فریلنسری شما خودتان رئیس خودتان هستید.

هیچ‌کسی بالا سر شما نیست که شما را کنترل کند. شما آزادید که هر وقت خواستید هر کاری که دوست دارید انجام دهید. اتخاذ تمام تصمیمات سخت فقط به عهده شما قرار دارد. شما همه کنترل را می‌کنید. چه چیزی از این بهتر؟!

معایب

معایب آزادکاری

1. عدم داشتن حقوق مشخص و ثابت

وقتی فریلنسر می‌شوید باید خود را برای هر چیزی آماده کنید. یکی از این موارد نداشتن حقوق ثابت است. درست است که کار کارمندی سخت است ولی حداقل یک حقوق ثابت و مشخص دارید ولی در مورد فریلنسری این‌گونه نیست.

شاید پیش بیاید که روزها و یا حتی هفته‌ها و ماه‌ها بدون پروژه و درآمد باشید.

2. عدم تمایز بین کار و زندگی شخصی

وقتی فریلنسر می‌شوید و در خانه به کارهای خود می‌رسید و به نوعی رئیس خود هستید نمی‌توانید تعادل درستی بین کارهای مشتریان خود و کارهای شخصی و داخل منزل خود داشته باشید و به نوعی با به‌هم‌ریختگی کارها روبه‌رو می‌شوید.

3. انجام بسیاری از کارها

وقتی شما کارمند هستید یک برنامه مشخص کاری دارید و نیازی نیست که بازاریابی کنید، مشتری پیدا کنید، با مشتری سروکله بزنید و یا فروش را بر عمده بگیرید.

در کارمندی شما فقط مسئول کاری هستید که انجام می‌دهید، برعکس فریلنسری که شما طیف گسترده‌ای از کارها را باید بلد باشید، برنامه‌ریزی کنید و انجام دهید.

4. گاهی سرتان کلاه می‌رود

کارمند بودن یعنی اینکه از یک شرکت مشخص در یک زمان مشخص حقوق دریافت می‌کنید. ولی فریلنسری چی؟!

شما از طریق اینترنت با مشتریان خود در تماس هستید، نه قرار داد مشخصی وجود دارد و نه تعهدی برای پرداخت! این می‌شود که گاهی ممکن است دستمزد شما پرداخت نشود.

5. از مزایا و عیدی و سنوات خبری نیست

وقتی کارمند هستید در صورت بیمار بودن و یا حتی مرخصی رفتن می‌توانید حقوق خود را حفظ کنید و نگران بی کار شدن خود نباشید ولی در فریلنسری هر روزی که کار نکنید درآمد ندارید و از عیدی و بیمه و بسیاری از مزایای دیگر هم خبری نیست.

 

چطور فریلنسر شویم؟

چطوری فریلنسر شویم

شاید تا به اینجا تصمیم خود را مبنی بر فریلنسر شدن گرفته باشید و بخواهید فریلنسر شوید. اینک اولین سؤالی که ذهن شما را مشغول می‌کند این است که چطور می‌شود فریلنسر شد؟

اول قسمت چالش برانگیز ماجرا؟!

خب همین اول کار می‌رسیم به قسمت چالش‌برانگیز ماجرا! اولین موضوعی که ذهن فریلنسرها را با خود مشغول می‌کند این است که به موقع انتخاب کنند و انتخاب شوند.

همان‌طور که در بخش مزایا و معایب گفتیم این کار حقوق ثابتی ندارد و میزان پول دریافتی از این کار برمی‌گردد به این‌که چقدر پروژه می‌گیرید و اصلاً چه پروژه‌هایی دریافت می‌کنید.

چه کاری می‌خواهید انجام دهید؟!

تعیین هدف

قسمت مهم ماجرا این است که شما به‌عنوان فریلنسر چه کاری می‌خواهید انجام دهید؟ آیا شما یک طراح گرافیک هستید؟ یا یک برنامه‌نویس، یا طراحی سایت وردپرسی و یا نویسنده و یا فروشنده کالا و یا خدمات و بازاریاب.

می‌توانید تمام انواع مشاغل را به صورت آنلاین بررسی کنید تا ببینید کدام حوزه جای کار دارد و تقاضا برای خدمات و محصولات وجود دارد.

معمولاً فرصت‌ها و مهارت‌های زیادی وجود دارد ولی در شروع کار شاید لازم باشد که کمی کارهای پیش‌پاافتاده و حتی با قیمت کم انجام دهید.

چه چیزی باعث شده شما فریلنسر شوید؟!

چرا آزادکاری

این سؤال را حتماً از خود بپرسید که چرا می‌خواهید آزادکار شوید. چه چیزهایی شما را وادار کرده به فریلنسری روی بیاورید. رئیس بودن، آزادی زمان و مکان!؟ بسیاری از افراد نیز به دلیل تغییر در وضعیت خانوادگی خود به فریلنسر روی می‌آورند.

 

موارد منفی را در نظر داشته باشید

آشنایی با آزادکاری

فریلنسری آسان نیست. مجبورید برای جلب مشتری و راضی نگه داشتن آن تلاش بسیار و گاهی از خود گذشتگی کنید. درآمد ثابتی ندارید. به ویژه در ابتدا که گاهی باید ساعت‌ها و حتی روزها تا دیروقت بر روی پروژه‌ها کار کنید.

هرگز نمی‌توان 100٪ مطمئن بود که تبدیل شدن به یک فریلنسر حرکت صحیحی است، اما این ملاحظات می‌تواند شما را در مسیر درست راهنمایی کند.

یافتن موفقیت به تنهایی انگیزه و تلاش زیادی را می‌طلبد، اما آنچه لازم دارید را دارید! وقتی تصمیم گرفتید که به یک فریلنسر تبدیل شوید، وقت آن است که روی هسته اصلی کسب‌وکار خود کار کنید – محصولات، شرایط و قیمت گذاری.

 

مراحل فریلنسر شدن

مراحل فریلنسری

اکنون شرکت‌های زیادی به دلایل مختلف دنبال نیروی آزادکار هستند. اگر شما هم قصد فریلنسر شدن را دارید باید بگوییم که تصمیم درستی گرفته‌اید. در اینجا مراحل فریلنسر شدن آمده است.

1- بررسی کنید آیا فریلنسینگ برای شما مناسب است یا خیر

فریلنسینگ موافقان و مخالفان خود را دارد، اما، به‌طورکلی، شما باید یک فکری خاص داشته باشید تا یک فریلنسر باشید. اگر نظم داشته باشید و اطمینان دارید که موفق می‌شوید فریلنسینگ می‌تواند شما را قادر کند تا برنامه خود را تعیین و اجرا کنید.

بنابراین می‌توانید هر زمان که بخواهید یک روز مرخصی بگیرید، اما برای آن زمان هزینه‌ای دریافت نخواهید کرد زیرا چیزی به‌عنوان مرخصی استحقاقی وجود ندارد.

اگر می‌خواهید یک فریلنسر باشید، باید یک کار روزمره را حفظ کنید، آماده باشید تا هم‌زمان چندین پروژه را دست‌کاری کنید و به‌طور مداوم به دنبال پروژه‌های جدید باشید تا یک جریان ثابت کار را حفظ کنید.

اگر هنوز تمام‌وقت کار می‌کنید، بلافاصله کار خود را رها نکنید. در عوض، کار آزاد و کار تمام‌وقت را تا زمانی که مشتری و ارتباط کافی برای تأمین هزینه زندگی خود به‌عنوان یک فریلنسر جمع کنید، ترکیب کنید.

کار در یک مکان راحت با کار ثابت و درآمد مطمئن، فضای بسیار بهتری برای توسعه مشاغل آزاد است. به عبارت بهتر تا از فریلنسری کاملاً مطمئن نشده‌اید کار اصلی و تمام وقت خود را رها نکنید.

2- یک پلتفرم پیدا کنید

اکثر فریلنسرها برای یافتن کار از بسترهای فریلنسینگ استفاده می‌کنند. درحالی‌که توصیه‌ها و کانال‌های رسانه‌های اجتماعی مانند LinkedIn نیز می‌توانند منبع خوبی برای گرفتن پروژه‌ها و پیدا کردن مشتری‌ها باشند، وب‌سایت‌های فریلنسینگ محبوب هستند زیرا به شما امکان می‌دهند بدون زحمت با مشتریانی که به دنبال فریلنسر هستند ارتباط برقرار کنید. در آنجا همیشه مشاغل موجود است.

همچنین، بیشتر این سیستم‌عامل‌ها دارای سیاست‌هایی هستند که می‌توانند آزاد کاران را ازنظر کلاه‌برداری محافظت کنند.

در سیستم‌‌های فریلنسری، هر پروژه‌ای که شما بر عهده می‌گیرید یک قرارداد کوچک است و شما و مشتری باید ملزم به رعایت شرایط آن باشید.

انتخاب پلت فرم با مدلی متناسب با نیاز و انتظارات حقوق شما برای موفقیت شما فوق‌العاده مهم است. متأسفانه بسیاری از وب‌سایت‌های آزادکاری به این صورت کار می‌کنند که هرکسی که پیشنهاد مبلغ پایین‌تری بدهد می‌تواند برنده پروژه باشد.

این باعث می‌شود که آزادکار یک کار بی ارزش ارائه دهد و کارفرما هم کاری بی ارزش دریافت کند؛ که البته در اینجا هیچ جای شکایتی وجود ندارد چراکه هرچه پول بدهید همان‌قدر آش می‌خورید.

درنهایت، این به کسی کمک نمی‌کند – خریداران نمی‌توانند کار خوب و با کیفیت را پیدا کنند و فریلنسرها نمی‌توانند پول کافی کسب کنند.

3- پروفایل خود را بسازید

لازم نیست یک CV رزومه کلاسیک تهیه کنید، زیرا اکثر وب‌سایت‌های فریلنسینگ الگویی از پیش طراحی شده دارند که باید با اطلاعات خود پر کنید، اما نباید پروفایل فریلنسینگ خود را به عنوان یک تمرین انتخاب کنید.

وقت بگذارید و یک پروفایل قابل توجه ایجاد کنید که مشتریان بالقوه را در مورد تحصیلات، مهارت‌ها، تخصص و تجربه شما آگاه کند.

لازم نیست رمان بنویسید – آن را کوتاه و جذاب نگه دارید. مهارت‌ها، تجربیات، دستاوردهای خاص خود را ذکر کنید و توضیح دهید که چرا بهترین فرد برای این کار هستید.

4- پروتفولیوی خود را بسازید

شما ممکن است در پروفایل خود ذکر کنید که یک فضانورد هستید! ولی تا وقتی‌که یک عکس سلفی خود با محیط دوروبر خود نگیرید کسی برای ارائه پروژه‌های خود به شما اعتماد نخواهد کرد که خب حق هم دارد!

بنابراین، هنگام ایجاد نمایه، مطمئن شوید که نمونه کارهایی را ارائه می‌دهید که مهارت‌ها و تجربیات شما را نشان می‌دهد.اگر نمونه کار ندارید می‌توانید وقت بگذارید و کسب مهارت کنید و در ازاء پروژه‌های با قیمت پایین و حتی رایگان برای خود رزومه و نمونه کار فراهم کنید.

5- قیمت خود را تعیین کنید

نرخ یک پروژه به عوامل زیادی ازجمله زمان انجام آن و تخصص و مهارت شما بستگی دارد. اگر شما دو سال سابقه کار در مهارت تخصص خود دارید نمی‌توانید هزینه‌ای را که یک متخصص ده ساله دریافت می‌کند بگیرید.

صرف‌نظر از تجربه شما، این نرخ باید هزینه‌های ماهانه شما را پوشش دهد.

6- کار پیدا کنید

حالا بعدازاین همه چالش و اما و اگر و شاید، وقت آن رسیده است که به دنبال کار و پروژه‌هایی باشید که می‌توانید انجام دهید. اگر به‌طور فعال به دنبال پروژه و مشتری هستید، در اینجا چند نکته برای کمک به شما دریافتن آن‌ها آورده شده است.

  1. ابتدا فقط برای مشاغلی که اطمینان دارید می‌توانید انجام دهید اقدام کنید. درخواست برای پروژه‌ای که نمی‌توانید به موقع آن را به پایان برسانید و نتایج رضایت بخشی داشته باشد، فایده‌ای ندارد. شما به عنوان یک فریلنسر، اعتبار خود را از ابتدا ایجاد می‌کنید و به‌خصوص در ابتدای کار، اطمینان از بازخورد مثبت از اهمیت بالایی برخوردار است. پس از گرفتن پروژه‌ای که نمی‌توانید انجام دهید اجتناب کنید.
  2. هنگامی‌که برای یک پروژه و یا شغل پیشنهاد می‌دهید بهترین کار این است که مهارت‌ها و دانش‌هایی که برای انجام آن شغل نیاز است را برای کارفرما مشخص کنید تا به کارفرما اعلام کنید که برای چه باید شما را انتخاب کند.
  3. با گذشت زمان، پلتفرم‌های فریلنسینگ به فریلنسرهای دارای رتبه برتر با نشان، هزینه کم و دسترسی به پیشنهادات کاری ویژه متناسب پاداش می‌دهند، بنابراین به نفع شماست که مشتریان خود را راضی نگه‌دارید.
  4. برخی از فریلنسرها از سایت‌های فریلنسری اجتناب می‌کنند زیرا این سایت‌ها معمولاً بین 5 تا 20 درصد مبلغ هر پروژه را برای خود برمی‌دارند. در این صورت، سعی کنید از گروه‌های مختلفی در فیس بوک و لینکدین برای یافتن کار استفاده کنید. با این حال، توجه داشته باشید که با استفاده از این پلتفرم‌ها، هیچ قراردادی منعقد نشده و هیچ تضمینی وجود ندارد که شخصی کار شما را تحویل نگیرد و هرگز هزینه آن را پرداخت نکند.

7- بر روابط مشتریان تمرکز کنید

روابط با مشتریان مهم‌ترین قسمت فریلنسینگ است. با برقراری ارتباط خوب با مشتریان فعلی خود و ارائه کار با کیفیت، به‌احتمال‌زیاد در آینده مشاغل سازگارتر خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید که هر مهلت را رعایت می‌کنید، به دستورالعمل‌ها گوش می‌دهید، هرگونه ویرایش لازم را انجام می‌دهید و به‌طور مؤثر با مشتریان خود ارتباط برقرار می‌کنید.

درحالی‌که به تعیین ساعت تعهدی ندارید بهتر است در صورت داشتن هرگونه سؤال، درخواست یا نگرانی، همچنان باید در دسترس مشتریان باشید.

علاوه بر این، شما لازم است نمونه کارهای خود را برای جذب مشتریان جدید ایجاد کنید. شهرت خوب به‌عنوان یک فریلنسر بسیار مهم است، بنابراین مطمئن شوید که بهترین کار خود را ارائه می‌دهید و نظرات / امتیازات بالایی کسب می‌کنید.

می‌توانید خدمات خود را در شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت خود تبلیغ کنید که باید مرتباً به روز شود. حضور قوی دیجیتال بسیار مهم است، زیرا مشتریان لازم است حس کنند قبل از همکاری با شما می‌توانند به شما و برند شما اعتماد کنند.

قراردادهای فریلنسری

بستن قرارداد

یادگیری اجرای یک قرارداد محکم برای موفقیت طولانی‌مدت به‌عنوان یک فریلنسر حیاتی است. داشتن قراردادی منعقد شده که به‌طور ضمنی ماهیت کار در حال انجام و جبران خسارات ناشی از خدمات ارائه شده را بهترین راه برای محافظت از خود در برابر اختلافات یا سرقت است.

قراردادهای مستقل به‌عنوان یک پیمانکار مستقل، بخش مهمی در ایجاد زیرساخت‌های تجاری مستحکم هستند.

وقتی کار آزاد را دنبال می‌کنید، یک مسیر شغلی مستقل را انتخاب می‌کنید که نیاز دارد از خود مراقبت کنید. به‌عبارت‌دیگر، شما رئیس خود هستید و باید شرایط مالی، بیمه، پس‌انداز بازنشستگی و غیره را با شرایط خود تأمین کنید.

یکی از کارهایی که فریلنسرها باید در اولویت کاری خود قرار دهند این است که در ابتدای کار خود یک قرار داد محکم با کارفرمای خود منعقد کنند.

درو دوبوف، وبلاگ نویس و مربی اصلی کار، گفت: “یک فریلنسر به قرارداد نیاز دارد.” “از آنجاکه آن‌ها کارمند تمام‌وقت نیستند، آن‌ها به‌عنوان پیمانکار مستقل عمل می‌کنند، بنابراین این سند یک قرارداد پیمانکار مستقل است.”

 

نکات طلایی تبدیل‌شدن به یک فریلنسر موفق

– تا می‌توانید با افراد تماس بگیرید

وقتی فریلنسر می‌شوید باید تا می‌توانید روابط خود را تقویت کنید و مشتری پیدا کنید. باید با مشتریان خود مدام در ارتباط باشید گاهی یک مشتری راضی با خود ده‌ها مشتری دیگر را می‌آورد.

پس تا می‌توانید با مشتریان خود از طریق تماس تلفنی، شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها و… ارتباط داشته باشید.

– روی برند شخصی خود کار کنید

داشتن یک برند شخصی کمک می‌کند تا بتوانید برای خود کار کنید و به دیگران نشان دهید که یک حرفه‌ای تمام عیار هستید که نیازی به کسی ندارید.

می‌توانید با طراحی یک لوگوی شخصی برای نام خود و یا نام خدمات خود شروع کنید و در قدم بعدی برای خود یک صفحه و کانال در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید.

برای بیشتر شدن کلاس کاری خود می‌توانید یک سایت برای خود طراحی کنید و در آن به تولید محتوای مرتبط بپردازید تا بیشتر دیده شوید.

می‌توانید از شبکه اجتماعی لینکدین کمک زیادی بگیرید. این شبکه اجتماعی محل حضور حرفه‌ای‌های هر شاخه‌ای است و بهترین فرصت برای ارتباط با آن‌ها است.

– برنامه‌ریزی کنید

هرگز فکر نکنید که برنامه‌ریزی کار پیش‌پاافتاده و حتی بیهوده‌ای است. سعی کنید حداقل برای یک ماه آینده خود برنامه مشخص داشته باشید.

می‌توانید یک طرح تجاری شخصی برای خود داشته باشید و تمام انتظارات، نیازها، موارد مالی بسیاری موارد دیگر را در آن مشخص کنید.

– رقبای خود را زیر نظر بگیرید

در هر زمینه‌ای رقیب وجود دارد. اینکه رقبای خود را زیر نظر بگیرید و فعالیت‌های آن‌ها را تحلیل و بررسی کنید اصلاً کار بدی نیست و می‌تواند به پیشرفت کسب‌وکار شخصی شما یا همان فریلنسینگ شما کمک زیادی کند.

ببینید رقبای شما چه کار می‌کنند که شما انجام نمی‌دهید. نقاط ضعف و قوت کاری‌شان را آنالیز کنید و سعی کنید آن‌ها را در کار خود تقویت کنید و یا اصلاح کنید.

– آموزش ببینید

شما به‌عنوان فریلنسر مدام باید در حال آموزش باشید و نباید از این موضوع غافل شوید. سعی کنید دائماً خود را آپدیت نگاه دارید و از انواع کتاب‌ها، فیلم‌ها، اشخاص، دوره‌های آموزشی و … استفاده کنید. می‌توانید در این راه از یک منتور یا مشاور و یا مربی کمک بگیرید.

معرفی سایت‌های فریلنسری

بهترین سایت های فریلنسری

برای شروع کار آزادکاری سایت‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید و کار خود را شروع کنید. ازجمله معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری

  • انجام میدم
  • پونیشا
  • پارسکدرز
  • پادوکار

است که بعضی از این سایت‌ها برای ارتقاء کاربری شما هزینه دریافت می‌کنند و بعضی دیگر رایگان بوده و در عوض مبلغ بیشتری را به‌عنوان کمیسیون از پروژه‌های دریافتی شما کسر می‌کنند.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این نوشتار در مورد فریلنسری و فریلنسر بودن، مشکلات و مزایای و معایب آن مواردی را اشاره کردیم. فریلنسر بودن هرچند که به دلیل انعطاف زمانی و مکانی بسیار لذت‌بخش است ولی با چالش‌هایی چون کلاه‌برداری و ندادن پول و نداشتن امنیت شغلی روبه‌رو است.

متأسفانه قوانینی که در کار وجود دارد بیشتر مربوط به کارهای شرکتی بوده و در مورد کارهای دورکاری هیچ قوانین مشخصی وضع نشده است.

برای همین است که بهتر است فریلنسرها در همان ابتدای کار یک قرار داد مشخص برای خود تنظیم کنند تا همه‌چیز از همان ابتدا مشخص بوده و دیگر نگران دستمزد خود نباشند.

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. سلام ممنون از مقاله خوبتون . یک وب سایت خوب فریلنسری هست پشتیبانیش واقعا خوبه و کارمزدش هم کمه.

    karynet.ir

    1. ممنون امیر جان!
      از معرفی این سایت که در زمینه فریلنسری فعالیت دارند ازت ممنونم!
      تمام تلاش ما این هست تا بتوانیم کمک کوچکی اما مفید به فریلنسر ها یا کسب و کار های نوپا بکنیم.

  2. من خودم دوره آزادکارشو ثبت نام کردم چون نسبت به بقیه جاها قیمتش خیلی مناسبتر بود رفتم آموزش دیدم ولی هیچ وقت فکر نمیکردم به درآمد برسم علاوه براینکه به درآمد رسیدم تونستم به راحتی با یه موبایل توی خونه درآمدم رو افزایش بدم و حتی درآمد و ایده ها و مهارتمم با گرفتن هر پروژه بیشتر میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا