آموزش دیجیتال مارکتینگ
موضوعات داغ

سیستم مدیریت محتوا یا (CMS) چیست و بهترین آن کدام است؟

حتماً تا به ‌حال شده که بخواهید بدون خرج و مرج و در کمترین زمان و خودتان به ‌تنهایی برای خودتان سایت طراحی کنید. لابد تا به ‌حال فکر می‌کرده‌اید که باید برنامه‌نویسی بلد باشید و آن ‌هم که سخت است پس بی خیال این موضوع می‌شدید؟

سیستم‌های مدیریت محتوا از آن دسته نرم‌افزارهایی هستند که کار طراحی سایت را برای ما بسیار ساده کرده اند. کار با این نرم‌افزارها اینقدر ساده است که هرکسی بدون داشتن کوچیکترین دانش کدنویسی می‌تواند در سریع ترین حالت ممکن برای خود سایت طراحی کند و از امکانات بی شمار آن لذت ببرد. حتما کنجکاو شده‌اید که بدانید چگونه؟!

در این مقاله از بلاگ مهدی عراقی با ما همراه باشید تا با جادوی دنیای وبمستری که طراحی سایت را برای ما آسان کرده است آشنا شوید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا چیست

سیستم مدیریت محتوا که مخفف CMS است، نرم‌افزاری است که به کاربران کمک می‌کند بدون نیاز به دانش فنی تخصصی، محتوای وب‌سایت را ایجاد، مدیریت و اصلاح کنند.

به زبان ساده‌تر، سیستم مدیریت محتوا ابزاری است که به شما کمک می‌کند وب‌سایت خود را ایجاد کنید بدون اینکه نیازی به نوشتن کد از ابتدا (حتی به‌طور کامل نحوه کد نویسی بدانید).

به‌جای ایجاد سیستم خود برای ایجاد صفحات وب، ذخیره تصاویر و سایر توابع، سیستم مدیریت محتوا تمام موارد زیربنایی اساسی را برای شما مدیریت می‌کند تا بتوانید روی قسمت‌های بیشتری از وب‌سایت خود تمرکز کنید.
فراتر از وب‌سایت‌ها، شما همچنین می‌توانید سیستم‌های مدیریت محتوا را برای سایر توابع – مانند مدیریت اسناد – به کار بگیرید.

یک سیستم مدیریت محتوا چگونه کار می‌کند؟

سیستم مدیریت محتوا چگونه کار می‌کند

CMS یک رابط کاربری گرافیکی با ابزارهایی برای ایجاد، ویرایش و انتشار محتوای وب بدون نیاز به نوشتن کد از ابتدا فراهم می‌کند.
سیستم‌های مدیریت محتوا دارای دو مؤلفه است: یک برنامه مدیریت محتوا (CMA) و یک برنامه تحویل محتوا (CDA)

CMA یک رابط کاربر گرافیکی است که کاربران را قادر به طراحی، ایجاد، اصلاح و حذف محتوا از یک وب‌سایت بدون دانش HTML می‌کند.
CDA خدمات پس‌زمینه‌ای را ارائه می‌دهد که از مدیریت و تحویل محتوا به‌محض ایجاد کاربر در CMA پشتیبانی می‌کند.

ویژگی‌های سیستم مدیریت محتوا

ویژگی‌های سیستم مدیریت محتوا

حالا این بحث پیش می‌آید که مگر این سیستم مدیریت محتوایی که این‌قدر حرف از آن می‌زنیم چه مزیت‌هایی دارد؟! اصلا ارزش آن را دارد که به جای کد نویسی بیاییم از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنیم.

باید گفت که سیستم‌های مدیریت محتوا قابلیت‌های بی شماری دارند که استفاده از آن را برای کاربر آسان نموده اند. این نرم‌افزارها می‌توانند به راحتی هر سایتی را برای ما طراحی کنند و همچنین به ما امکان مدیریت ان را می‌دهند:

1. مدیریت آسان

داشبورد مدیر قلب هر ECMS است و باید قسمت مدیریت همه وظایف تولید محتوا را آسان کند. این بدان معنی است:

  1. پیگیری مطالب برنامه‌ریزی‌شده و درخواست‌های مربوطه.
  2. نظارت بر فعالیت سایت و مدیر
  3. افزودن قابلیت از طریق ماژول‌ها و پلاگین ها.
  4. مدیریت اعلان‌ها برای کارها
  5. در صورت لزوم مدیریت چندین سایت و سیستم عامل.

مدیریت گردش کار محتوا در یک نرم‌افزار ساده که به همه دسترسی مناسب برای سطح مسئولیت خود را می‌دهد آسان‌تر است. این امر باعث ساده‌سازی تولید محتوا و کاهش پیچیدگی می‌شود.

2. ابزار قدرتمند انتشارات

همان‌طور که محتوایی که منتشر می‌کنید ستون فقرات تعامل شما با مخاطبان اصلی شما است، ابزار انتشار هسته اصلی هر ECMS است. یک ECMS خوب با نوع محتوایی که می‌خواهید منتشر کنید متناسب می‌شود – از اخبار کوتاه گرفته تا مقالات طولانی‌تر با طرح‌بندی سفارشی گرفته تا صفحات اصلی با اسناد جداسازی شده.

همچنین از طریق رابط انتشار، SEO، برچسب‌گذاری محتوا، افزودن تصاویر، ویدیو و موارد دیگر را مدیریت خواهد کرد.
و البته، باید بصری باشد و حتی برای کاربران تازه‌کار نیز قابل‌درک باشد.

هنگام کار با محتوا، همچنین لازم است که بتوانید در صورت لزوم مقاله‌ها را به اطراف منتقل کنید. به‌عنوان‌مثال، ممکن است لازم باشد یک تبلیغ فصلی را منتشر کنید، درحالی‌که محتوا را مفید نگه دارید تا سال بعد تازه شود.

هر حرکتی باید به‌طور خودکار پیوندها را به روز کند تا یک تجربه یکپارچه برای کاربران وب‌سایت ایجاد کند.

3. سئو محور

Google همیشه الگوریتم‌های جستجوی خود را اصلاح می‌کند و عوامل زیادی در رتبه‌بندی شما تأثیر دارند. اگرچه ممکن است شناختن هر عامل خارج از صفحه‌ای که در رتبه‌بندی جستجوی شما نقش دارد دشوار باشد، اما می‌توانید مطمئن باشید که بهینه‌سازی موتور جستجو در صفحه از بین نمی‌رود منظور همان سئو داخلی است.

یک سیستم مدیریت محتوا ابزارهای فوق‌العاده‌ای از نظر سئو در اختیار شما قرار می‌دهد. تا به شما کمک کند علاوه بر قابل‌ دیدن کردن URL ها برای کاربران، آن‌ها را برای موتورهای جستجو نیز بهینه کند.

CMS شما همچنین به شما کمک می‌کند توصیفات متا، عناوین صفحه و احراز هویت خود را با ابزارهای Google و Bing Webmaster اضافه کنید. همچنین باید بتوانید به راحتی برچسب‌های alt را برای تصاویر اضافه کنید (برای سئو تصاویر)، با دستورالعمل‌های دستیابی مطابقت داشته باشید و از محتوای تکراری خودداری کنید.

همچنین با پشتیبانی از استراکچر دیتا ها و اسکیما ، به نتایج بهتر موتور جستجوی شما کمک کند.

4. ادغام رسانه‌های اجتماعی

سیستم‌عامل‌های رسانه‌های اجتماعی همچنان هدف اصلی برای دسترسی و تعامل با مخاطبان اصلی شما هستند. به همین دلیل هر CMS مدرن باید از ابزارهای اجتماعی استفاده کند.

این به این معنی است که افزودن دکمه‌های اشتراک‌گذاری شبکه‌های اجتماعی برای مهم‌ترین سایت‌ها به هر صفحه یا بخشی از محتوا آسان است؛ و این کار باعث می‌شود که محتوا توسط مخاطبان شما دیده شده و آن‌ها با مخاطبان خود به اشتراک بگذارند.

5. تجزیه‌وتحلیل دقیق

پیگیری مشارکت در سیستم‌عامل‌های شما بخشی اساسی در اجرای استراتژی محتوای شما است. ECMS شما باید با محبوب ترین ابزارهای تجزیه‌وتحلیل – به ویژه Google Analytics – ادغام شود تا بتوانید KPI های خود را مستقیماً از داشبورد خود ردیابی کنید.

وبمستران همچنین باید درک کنند که مخاطبان شما از کجا می‌آیند و از چه استفاده می‌کنند، با محتوای کدام قسمت تعامل دارند و کدام مطالب بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند تا بتوانند استراتژی محتوا را بیشتر اصلاح کنند. هر ECMS خوب باید تیم شما را قادر به جمع‌آوری بینش تجاری موردنیاز خود کند.

6. گردش کار و کنترل های انتشار

مهم نیست که شرکت شما چقدر کوچک باشد، بعید به نظر می‌رسد یک شخص خودش همه مطالب را منتشر کند. حتی اگر مدیر بازاریابی یا CMO داشته باشید که مسئول پیام‌رسانی استراتژیک شرکت شما است، ممکن است تولید و ویرایش محتوا را به یک کارمند ارشد یا یک فریلنسر واگذار کنید.

کنترل انتشار بسیار مهم به نظر می‌رسد. داشتن نقش‌ها و سطوح مختلف دسترسی در ECMS به شما امکان می‌دهد تا آرامش خاطر داشته باشید، همچنین می‌توانید در مورد آنچه واقعاً چهره شرکت شما است – وب سایت سازمانی شما – حرف آخر را بزنید.

به‌ عنوان ‌مثال وردپرس مدیر، ویراستار، نویسنده و مشارکت‌کننده دارد که هرکدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های منحصربه‌فرد هستند؛ اما حتی این به دلیل کارهایی که هر نقشی می‌تواند و نمی‌تواند انجام دهد، به طور مؤثر کار نمی کند.

برای مثال یک ویرایشگر در پایین‌تر ردیف در سیستم مدیریت محتوا است که می‌تواند به طور مؤثر کل مقاله‌ها را ایجاد کند؛ و حتی می‌تواند آن را ویرایش کنید. آنچه ممکن است بخواهید نقشی است که پست ها را قبل از انتشار بخواند، بررسی کارشناسی علمی کند و بعدا ویرایش کند که در سیستم مدیریت محتوا این کار به سادگی امکان‌پذیر است.

شما باید کنترل های انتشاراتی شما نیازهای سازمان شما را منعکس کند؛ اما مطمئن باشید که در نهایت، شما می خواهید کنترل قوی بر روی آنچه که در سایت شما موجود است، داشته باشید.

7. امنیت

افزایش امنیت در فضای مجازی و وبسایت ها اهمیت بالایی دارد به خصوص در عصر جدید که هم‌زمان با رشد فناوری اطلاعات هکرها و فیشرها هم از این رشد و پیشرفت عقب نمانده اند و برای خود کاسبی راه انداخته اند.

اطمینان از حداکثر امنیت در وب سایت شما فقط از اطلاعات شما محافظت نمی‌کند – بلکه از مشتریان و تجارت شما در برابر بهره‌برداری عمومی – و بالقوه مخرب هکرها محافظت می‌کند.
بنابراین هنگامی که سیستم‌های مدیریت محتوای مختلفی را در نظر می‌گیرید، امنیت را زیر نظر بگیرید:

  • آنچه پلتفرم ارائه می‌دهد
  • برای دستیابی به استانداردهای امنیتی شما چقدر باید کار کنید
  • این که آیا مشتریان و داده های آن‌ها امنیت دارند یا خیر
  • اگر کاربران شما با استفاده از سایت احساس امنیت می‌کنند (از جمله انتقال پول با آن)

8. تراز تجاری

و در آخر، اما مهمتر از همه، شما باید ارزیابی کنید که آیا CMS واقعاً نیازهای منحصربه‌فرد کسب ‌و کار شما را برآورده می‌کند یا خیر.
به‌عنوان‌مثال، اگر شما یک سیستم عامل سرگرمی اجرا می‌کنید، هدف شما احتمالاً “افزایش بینندگان” است. اما وقتی در حال دریافت CMS هستید، ابتدا باید با دقت بررسی کنید که چه کاری باید برای شما انجام دهد.

زیرا راز کوچک کثیف دنیای CMS این است که CMS کامل وجود ندارد. فقط CMS وجود دارد که برای شما مناسب است. بنابراین به آنچه برای انجام آن نیاز دارید فکر کنید، آن را در یک لیست بنویسید و از آن به عنوان ستاره راهنمای خود استفاده کنید.

زیرا در نهایت، شما کسی هستید که باید از آن استفاده کنید نه سایتی که از آن سیستم مدیریت محتوا را دریافت کرده اید و یا جامعه پشتیبانی ‌کنندگان و یا مخاطب و مشتری و…

چگونه بهترین CMS را برای وب‌سایت خود انتخاب کنیم

بهترین CMS
بهترین CMS

قبل از تصمیم‌گیری سازمان برای سرمایه‌گذاری در سیستم مدیریت محتوا، عواملی که باید در نظر گرفته شوند تقریباً محدودیتی ندارند. چند ویژگی اساسی وجود دارد که باید همیشه به جستجوی آن‌ها بپردازید، مانند رابط کاربری آسان ویرایشگر و قابلیت جستجوی هوشمند. با این حال، برای برخی از سازمان‌ها، نرم‌افزار مورد استفاده آن‌ها به شرایط خاص‌تری بستگی دارد.

به‌عنوان‌مثال، اندازه سازمان و پراکندگی جغرافیایی را در نظر بگیرید. مدیر CMS باید بداند که چه تعداد از افراد از برنامه استفاده خواهند کرد، آیا CMS به پشتیبانی چند زبانه نیاز دارد و یا تیم پشتیبانی برای حفظ عملیات موردنیاز است. همچنین مهم است که سطح کنترلی که هم مدیران و هم کاربران نهایی هنگام استفاده از CMS دارند، در نظر گرفته شود.

سازمان‌ها همچنین باید تنوع در فرمهای داده الکترونیکی مورد استفاده خود را در نظر بگیرند. همه انواع محتوای دیجیتال باید به راحتی نمایش داده شوند.

نمونه‌هایی از CMS های مختلف

انواع CMS
انواع CMS

تعداد زیادی CMS رایگان و مبتنی بر اشتراک برای استفاده شخصی و شرکتی در دسترس است. در اینجا چند نمونه از محبوب ترین ارائه‌دهندگان سیستم مدیریت محتوای:

  1. جوملا این یک سیستم مدیریت محتوای وب رایگان و منبع باز است که بر اساس یک چارچوب MVC ساخته شده است. جوملا به زبان اسکریپت PHP نوشته شده است و ویژگی‌هایی مانند caching، RSS feed، پست های وبلاگ، جستجو و پشتیبانی از ترجمه زبان را ارائه می‌دهد.
  2. وردپرس این یک WCMS منبع آزاد و رایگان دیگر است که بر اساس PHP و MySQL ساخته شده است. مشاغل می‌توانند از وردپرس در cloud استفاده کنند یا آن را در رایانه محلی مستقر کنند تا به عنوان وب سرور خود عمل کند. این نرم‌افزار بسیار قابل تنظیم است، دارای بسیاری از تم‌ها و افزونه‌های وردپرس است. همچنین یک پلت فرم محبوب وبلاگ نویسی است.
  3. Backdrop CMS. این یک CMS منبع باز و رایگان است که بخشی از پروژه دروپال است و CMS ارزان قیمت را برای سازمان های کوچک و متوسط ارائه می‌دهد. Backdrop به تنهایی اساسی ترین ویژگی‌های مدیریت محتوای وب را ارائه می‌دهد، اما با کمک ماژول‌های مختلف می‌توان آن را توسعه داد.
  4. Wix این CMS هم برنامه رایگان و هم برنامه پولی ارائه می‌دهد. این ویژگی‌ها شامل ابزارهای همکاری تیمی، ادغام ثالث، امنیت درجه سازمانی، صدها الگوی طراحی و امکان افزودن کد سفارشی است. Wix همچنین پشتیبانی مشتری 24/7 را فراهم می‌کند.
  5. HubSpot CMS. این CMS پولی دارای یک سازنده صفحه برای کشیدن و رها کردن، توصیه‌های SEO و تم‌های وب سایت است. پلت فرم CRM رایگان HubSpot نیز در هر بسته CMS گنجانده شده است که به کاربران امکان می‌دهد مشتریان و مطالب را در یک مکان ردیابی کنند.
  6. ماگنولیا این یک CMS منبع آزاد و بدون دردسراست که امکان تلفیق با فن‌آوری‌های بازاریابی متعدد – از جمله سیستم های CRM، تجزیه‌وتحلیل و ابزارهای اتوماسیون بازاریابی را فراهم می‌کند. ویژگی‌ها شامل شخصی‌سازی و بهینه‌سازی و مدیریت همه‌جانبه است.

وردپرس محبوب ترین

وردپرس محبوب ترین CMS جهان است که بیش از 20٪ از کل سایت ها را تأمین می‌کند. توسط سازمان‌های کوچک و بزرگ از جمله نهادهای متنوعی مانند Rolling Stones، MSNBC و دولت سوئد استفاده می‌شود.

در روزهای ابتدایی، وردپرس روی وبلاگ نویسی متمرکز بود، اما نسخه‌های جدید ویژگی‌های بیشتر و کتابخانه پلاگین های گسترده را به آن اضافه کرده اند. این نرم‌افزار اکنون یک CMS تمام عیار است و اغلب برای طراحی وب سایت های قدرتمند مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از وردپرس آسان است، جامعه بزرگی در اطراف خود دارد و تقریباً برای همه استفاده‌ها پلاگین در دسترس است.

چرا وردپرس محبوب شده است؟

بستر وردپرس محبوب ترین است زیرا استفاده از آن برای غیر توسعه‌ دهندگان برای ساخت یک وب سایت حرفه‌ای آسان است. تسلط نسبت به CMS سریعتر است. بدون تلاش زیاد، هرکسی می‌تواند یک وب سایت قدرتمند بسازد که مدیریت آن بیش از همه آسان است.

همچنین همه‌کاره ترین پلتفرمی است که می‌تواند هر وب سایتی از جمله تجارت الکترونیکی را ایجاد کند. به نظر ما، وردپرس در بیشتر موارد بهترین CMS است. این نرم‌افزار کاربر پسندترین است، شامل بیشترین قالب‌ها و افزونه‌ها می‌باشد و دارای بیشترین انجمن پشتیبانی است.
در زیر تعدادی دلایل وجود دارد که می‌تواند اثبات کند چرا وردپرس محبوب است:

وردپرس کاربرپسند است

در روزهای ابتدایی اینترنت، کار ایجاد وب سایت فقط به عهده برنامه نویسان و توسعه‌دهندگان بود. ظهور وردپرس باعث شده است تا هر کسی، حتی کسانی که از کدگذاری اولیه مانند HTML و CSS آگاهی ندارند، در عرض چند دقیقه وب‌سایت ایجاد کنند.

تجربه کاربر سهم زیادی در چگونگی تکامل وردپرس در طول سالها داشته است. راحتی مطمئناً چیزی است که سهم بزرگی در محبوبیت وردپرس دارد. این یک طیف گسترده‌ای از موضوعات قابل تنظیم است که باعث می‌شود هر سایتی مستقیماً خارج از جعبه زیبا و حرفه‌ای به نظر برسد.

انبوهی از افزونه‌ها (قطعه‌ای از نرم‌افزار که عملکرد سایت وردپرس را بدون نیاز به کد نویسی کاربر از هر چیز دیگری گسترش می دهد) در دسترس است و دارای یک باطن بصری است. به دلیل این ویژگی‌ها، حتی اگر تازه‌کار فناوری باشید، می‌توانید تقریباً هر کاری را برای سایت خود انجام دهید.

در نتیجه، جای تعجب نیست که وردپرس به عنوان دوستدار مبتدی شناخته می‌شود.
ایجاد محتوا با وردپرس نیز آسان است. این نرم‌افزار یک ویرایشگر دارد که به کاربر اجازه می‌دهد پست ها را بنویسد و قالب‌بندی کند. به راحتی صوتی، تصویری و تصاویر را اضافه کنید؛ و پست ها را برنامه‌ریزی کنید. مجدداً: برای ایجاد صفحه‌ای زیبا نیازی به دانستن HTML یا هر زبان برنامه‌نویسی دیگری نیست.

این سهولت استفاده در طولانی مدت باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه افراد می‌شود. البته، اگر می‌خواهید کاری کمی پیچیده‌تر انجام دهید یا سفارشی ‌سازی پیشرفته‌ای را به سایت خود اضافه کنید، ممکن است به یک توسعه‌دهنده نیاز باشد؛ اما در بیشتر موارد، کسانی که با یک وب سایت کسب‌وکار کوچک یا یک وب سایت شخصی شروع به کار می کنند، برون‌سپاری به یک طراح یا توسعه‌دهنده وب ضروری نیست.

قابلیت شخصی‌سازی

بسیاری از افراد وقتی کلمه وردپرس را می‌شنوند، فوراً در مورد “بلاگ” فکر می‌کنند. درحالی‌که یکی از بهترین سیستم‌عامل‌های وبلاگ نویسی است، این فقط آغاز است. از وردپرس می‌توان تقریباً هر نوع وب سایتی را که بتوان تصور کرد، ایجاد کرد، از جمله:

  1. طراحی سایت فروشگاهی
  2. طراحی سایت نمونه کار
  3. طراحی سایت انجمن
  4. طراحی سایت شرکتی
  5. طراحی سایت شخصی
  6. طراحی سایت تجاری
  7. طراحی سایت آموزشی
  8. طراحی سایت سازمانی
  9. طراحی سایت پزشکی
  10. طراحی سایت پوشاک
  11. طراحی سایت خبری
  12. طراحی سایت دانشگاهی
  13. طراحی سایت ورزشی
  14. طراحی سایت گردشگری
  15. طراحی سایت بیمارستان
  16. طراحی سایت صنعتی
  17. طراحی سایت بازرگانی
  18. و….

پلاگین ها بیت های دیگری از قابلیت هستند که می‌توانند توسط سرپرست یک سایت در قسمت پرتال داخلی نصب شوند. می‌توان از آن‌ها برای افزودن فقط یک یا دو ویژگی به سایت استفاده کرد – یا کل عملکرد آن را تغییر داد.

به‌عنوان‌مثال، WooCommerce یک افزونه تجارت الکترونیکی است که می‌تواند هر سایتی را به فروشگاهی برای محصولات فیزیکی و دیجیتالی تبدیل کند. اینکه فروشگاه شما چقدر ساده یا گسترده خواهد بود، به لطف انبوه برنامه‌های افزودنی رایگان و پولی، به خود شما بستگی دارد.

همچنین می توان از پلاگین ها برای افزودن عناصری مانند فرم برای ثبت‌نام کاربر یا اهداف تماس، نمایش اسلایدهای عکس و فیلترهای ضد هرزنامه برای بخش‌های نظر سایت خود استفاده کرد.

رایگان و منبع باز است

در هسته اصلی خود نرم‌افزار وردپرس رایگان و منبع باز است.
اما “منبع باز” دقیقاً به چه معناست و چرا برای شما مفید است؟
نرم‌افزار منبع باز برای اصلاح و توزیع در دسترس عموم قرار دارد. این بدان معنی است که هرکسی می‌تواند به کد منبع دسترسی پیدا کند، آن را تغییر دهد و آن را برای هر منظور به اشتراک بگذارد. نرم افزارهای متن‌باز مانند وردپرس، به طور مداوم توسط گروهی از برنامه نویسان مستقل در حال توسعه و به‌روزرسانی هستند.

این بدان معناست که می‌توانید از این بابت مطمئن باشید که نسخه وردپرس مورد استفاده شما بهترین است.
این عنصر وردپرس همچنین مزیت آن را نسبت به سازندگان وب سایتهای غیر منبع باز دارد که ممکن است آسان باشد اما در نهایت کمتر قابل تنظیم و گران هستند.

نصب و استقرار وردپرس رایگان است و در طولانی مدت در هزینه‌های شما صرفه‌جویی می‌کند. در حقیقت، اکثر میزبانان وب نصب وردپرس را ارائه می‌دهند.

راحتی سئو

بهینه‌ سازی موتور جستجو اصطلاحی است که ممکن است هنگام شروع کار ترسناک به نظر برسد. خوشبختانه، انتخاب وردپرس به عنوان CMS شما را در موقعیت خوبی قرار می‌دهد. ساختار کلی وردپرس سئوکارانه است.

صفحات وردپرس که به زبانی به نام PHP برنامه‌ریزی شده اند، با HTML ایجاد می‌شوند و به راحتی به کاربر اجازه می‌دهند برچسب‌های عنوان و موارد دیگری که در سئو اهمیت دارند را بهینه کنند. افزودن برچسب‌های عنوان و بهینه‌سازی تصاویر با عناصر مهم مانند برچسب‌ها و توضیحات ALT را انجام دهید. برچسب‌های عنوان و توضیحات متا نیز به طور خودکار برای هر صفحه تولید می شوند.

سرعت سایت و بهینه‌سازی موبایل نیز از فاکتورهای مهم در مورد نمایه‌سازی و رتبه‌بندی موتور جستجو هستند. مردم بی تاب هستند. اگر بارگیری وب سایتی کند باشد، اکثر آن‌ها قبل از اینکه فرصتی برای مصرف محتوای جذاب شما پیدا کنند، آنجا را ترک می کنند.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

در این نوشتار در مورد سیستم مدیرت محتوا، فواید و انواع آن و همچنین اندکی در مورد محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا به نام وردپرس صحبت کردیم. سیستم‌های مدیریت محتوا جادوی عصر فناوری اطلاعات هستند. شما با وجود این نرم افزارهای همه‌کاره که مانند آچار فرانسه می‌مانند هرکاری که بخواهید می‌توانید انجام دهید و بهترین و بهینه ترین سایت ها را می‌توانید طراحی کنید و از آن کسب درامد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا