آموزش سئو

متخصص سئو کیست و چه وظایفی دارد؟

آیا میدانید متخصص سئو کیست؟ یا چه وظایفی دارد؟ بدون شک اصلی‌ترین دغدغه هر وب‌سایت و کسب‌وکاری این است که به نتایج نخست گوگل راه پیدا کند و درنهایت به کمک این راه، میزان فروش خودش را به‌صورت دائمی افزایش دهد.

همان‌طور که میدانید ما برای رسیدن به این درجه نیاز به دانش سئو داریم و اگر خودمان بخواهیم آن را از صفر یاد بگیریم اصلاً به‌صرفه نخواهد بود؛ بنابراین چاره چیست؟ متخصص سئو؛ متخصص سئو فردی است که درزمینهٔ بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجو دارای دانش بسیار زیادی است و می‌تواند با تحلیل و ایجاد تغییرات روی وب‌سایت، آن را در رتبه‌های بالاتری قرار دهد.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی قصد داریم بگوییم متخصص سئو کیست و چه وظایفی دارد و در ادامه نحوه تبدیل به آن را برایتان شرح دهیم.

لیست عناوین پنهان

سئو چیست؟

اگر تا به کنون یک وب‌سایت ساده نیز داشته‌اید، حتماً میدانید که صرفاً بالا آمدن وب‌سایت به معنی کسب سود از آن نخواهد بود و شما عملاً باید بتوانید مخاطبان را به سمت خودتان جذب کنید؛ این دقیقاً مانند راه‌اندازی یک مغازه است که شما در ابتدا فقط ویترین خودتان را آماده می‌کنید و عملاً تا آن زمان هیچ درآمدی کسب نکرده‌اید. پس‌ازاین مرحله، شما به دنبال بازاریابی می‌روید تا درنهایت با جذب مخاطب، آنان را به مشتری تبدیل کنید و درنهایت به سود برسید.

این دقیقاً همان سئو در دنیای وب است؛ موتورهای جستجو مانند گوگل، هر وب‌سایت را بر اساس ارزشی که دارد رده‌بندی می‌کنند و برای رسیدن به رتبه‌های بالا، باید یکسری تلاش‌های هدفمند انجام شود که به این هدف‌ها سئو میگوییم.

متخصص سئو کیست؟

متخصص سئو کیست

احتمالاً تا به کنون در هنگام جستجو در شبکه‌های اجتماعی مختلف و حتی گوگل با واژه‌هایی مثل «متخصص سئو» یا «کارشناس بهینه‌سازی سایت برای گوگل» روبرو شده‌اید و از خودتان پرسیده‌اید که کار این افراد دقیقاً چیست؟

همان‌طور که میدانید، دانش سئو چیزی است که دائماً در حال به‌روزرسانی است و اگر فردی بخواهد وارد آن شود و به‌صورت کامل یادش بگیرد، مسیر بسیار درازی در پیش رو دارد و یکی از عواملی که این مسیر را طولانی‌تر می‌کند نیاز به بروزرسانی سریع در زمان‌های نامعلوم است.

این یعنی حتی زمانی که شما در حال یادگیری مهارت‌های جدیدی در این حوزه هستید، باید حواستان به اخبار آن معطوف باشد تا تکنیک‌های بروز را یاد بگیرید و وقت اضافی برای فاکتورهای منسوخ‌شده صرف نکنید.

در چنین شرایطی عملاً اینکه یک شرکت یا فرد خودش بخواهد این مهارت را برای کسب‌وکارش یاد بگیرد اصلاً عقلانی نیست و دلیلی هم ندارد که این کار را انجام دهید؛ پس برای انجام سئو باید چه‌کاری انجام دهیم؟ استخدام متخصص سئو.

متخصص سئو کسی است که در سال‌ها پیش شروع به یادگیری این مهارت کرده است و امروز می‌تواند با ایجاد یکسری تغییرات هدفمند روی وب‌سایت در طی زمان، رتبه شمارا بهبود دهد و درنهایت شمارا به فروش برساند.

یک متخصص سئو روی هر سه بخش سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی تسلط کاملی دارد و ازاین‌رو می‌تواند با تجزیه‌وتحلیل کامل این قسمت‌ها، نقاط ضعف وب‌سایت را تشخیص دهد و با برطرف کردنشان، بهترین رتبه ممکن را برایتان به دست‌آورد.

این فرد توانایی کار با تمامی ابزارهای مهم سئو را دارد و می‌تواند به کمک داده‌های دریافتی از آنان، صفحات وب‌سایت را به‌نوعی بهینه‌سازی کند که کاملاً موردعلاقه کاربران و موتورهای جستجو است و به همین دلیل می‌توانند افراد را جذب کرده و به مشتری تبدیل کنند.

در حالت کلی، هدف یک متخصص سئو کاملاً مشابه سایر اعضای گروه بازاریابی است؛ به این معنا که او دائماً سعی می‌کند با بهبود دادن چیزی در کسب‌وکار شما، میزان آگاهی از برند و تعداد مخاطبان را افزایش داده و درنهایت با اجرا یکسری تکنیک‌ها، مخاطب را به مشتری تبدیل کند.

این فرد توانایی تحقیق کلمات کلیدی به‌صورت کامل و گسترده را دارد و می‌تواند در کمترین زمان ممکن، بهترین کلمات کلیدی برای هر کسب‌وکار را تشخیص دهد و با به‌کارگیری درست و صحیح آنان، ترافیکی زیاد برای وب‌سایت به دست‌آورد.

یک متخصص سئو معمولاً برای اینکه بتواند در طی فرآیندهایش دقیق‌تر و بهتر عمل کند، با سایر اعضای تیم بازاریابی و فروش ارتباط برقرار می‌کند و به کمک اطلاعاتی که از آنان به دست می‌آورد، می‌تواند کارهای خودش را بهبود داده و در قسمت‌های مختلف مانند تولید محتوا، کاربرپسند تر عمل کند.

بنابراین در حالت کلی، متخصص سئو کسی است که با دانشی که دارد می‌تواند یک وب‌سایت را بهینه‌سازی کرده تا با گرفتن رتبه‌های بهتر در موتورهای جستجو، ترافیک بیشتری را به دست‌آورد.

متخصص سئو چه وظایفی دارد؟

حالا که یک دید کلی نسبت به متخصص سئو پیدا کردید، ممکن است از خودتان بپرسید که وظایف این فرد چیست و با سپردن وب‌سایت به این فرد، باید انتظار انجام چه‌کارهایی از جانب او را داشته باشم؟

به‌صورت کلی، متخصص سئو انواع متفاوتی دارد که درنهایت وظایف آنان نیز با یکدیگر تفاوت دارد؛ مثلاً اگر متخصص سئو شما در یک آژانس دیجیتال مارکتینگ کار کند، یکسری وظایف و اگر فریلنسر باشد، یکسری وظایف دیگر خواهد داشت.

اما ازآنجایی‌که هدف هرکدام از این افراد به جهت مشخصی است، بنابراین دارای یکسری وظایف کلی هستند که هنگام امضای قرارداد با شما ملزوم به تعیین آنان خواهند بود که در زیر آنان را برایتان می‌آوریم:

  • این فرد باید با طراحی و اجرا یکسری استراتژی‌های بهینه‌سازی، بتواند رتبه شمارا در طی زمان بهبود داده و درنهایت به اهداف تعیین‌شده برسد.
  • در هنگامی‌که شرکت قصد دارد کمپین‌های مختلف مانند کمپین‌های تبلیغاتی را اجرا کند، این فرد باید با اجرای یکسری آزمایش‌ها داده‌های حاصل از این فرآیند را به دست آورده و به کمک آن سعی کند به تیم بازاریابی کمک کند تا جای ممکن هزینه انجام‌شده برگردانند.
  • متخصص سئو باید بتواند یک تخمین حدودی از هزینه‌های شرکت به دست‌آورد و با مدیریت بودجه تعیین‌شده، بتواند با کمترین میزان هزینه ممکن، بیشترین بازخورد ممکن از سئو را بگیرد.
  • تا حد لازم به اصول طراحی وب آشنایی داشته باشد و با همکاری با این تیم، بتواند روش‌هایی برای بهبود تجربه کاربر در سئو و کد نویسی استاندارد به آنان ارائه دهد.
  • توانایی همکاری فعال با سایر تیم‌های شرکت ازجمله بازاریابی، تحریریه و فروش را داشته باشد و بتواند با تعیین یکسری استراتژی‌ها برای کار آنان، تمام شرکت را در جهت رسیدن به اهداف مشترک همراه کند.
  • این فرد باید دائماً در تلاش باشد تا بهترین کلمات کلیدی که می‌توانند بیشترین بازخورد و نتیجه ممکن رادارند از طریق تحقیقات به دست آورده و درنهایت آنان را به کار بگیرد.
  • برای فرآیند بک لینک سازی برنامه‌ریزی داشته باشد و بداند برای بهبود رتبه در موتورهای جستجو، ساخت لینک در کدام منابع بیشترین فایده را خواهند داشت.
  • ساختار سایت را بر اساس استانداردهای روز که توسط گوگل تعیین می‌شود بهبود داده و درنهایت موقعیت‌های بهتری در نتایج به دست‌آورد.
  • برای دستیابی به رتبه‌های بهتر در گوگل و درنهایت موفقیت در بازاریابی، اقدام به هدف‌گذاری اصولی کند که در آینده به‌راحتی می‌توان به کمک آنان میزان رسیدن یا نرسیدن به اهداف را مشخص کرد و درنهایت فرآیند کار را بهبود داد.
  • محتواهای تولیدشده را به‌صورت کامل موردبررسی قرار دهد و درصورتی‌که لازم بود در قسمت‌های مختلف آن تغییراتی ایجاد کند که کاملاً بر اساس نیازهای مخاطبان باشد و آنان را در سایت نگهداری کند.

یک متخصص سئو باید چه مهارت‌هایی داشته باشد؟

مطمئناً هنگامی‌که راجع به «متخصص» صحبت می‌کنیم، منظورمان فردی است که درزمینهٔ مشخص دارای مهارت‌ها و تجربه‌های زیادی است؛ ازاین‌رو اگر می‌خواهید یک متخصص سئو استخدام کنید یا خودتان یکی از آنان بشوید، باید بدانید که برای این منظور نیاز به چه مهارت‌هایی دارید.

در زیر اصلی‌ترین مهارت‌های یک متخصص سئو را برایتان آورده‌ایم:

1 – تحقیق کلمات کلیدی به‌صورت حرفه‌ای

همان‌طور که میدانید اصلی‌ترین قدم در هر پروژه سئو، شناسایی کلمات کلیدی پررقابت و کم رقابت در آن صنعت است که یک متخصص سئو باید بتواند به‌راحتی و در کمترین زمان ممکن، این کلمات را برای هر کسب‌وکار شناسایی کند.

این به این معنی است که باید بتواند با ابزارهای مختلف موجود در این زمینه مانند گوگل کیورد پلنر به‌خوبی کارکرده و داده‌های حاصله از آن را تجزیه‌وتحلیل نماید.

2 – داشتن یک دانش کلی از HTML

همان‌طور که میدانید پایه اصلی تمامی وب‌سایت‌های موجود بر اساس HTML است که در دنیای سئو نیز دارای اهمیت بسیار زیادی است؛ زیرا ما برای اینکه بتوانیم در سئو داخلی و حتی فنی موفق عمل کنیم، باید بتوانیم کدهای موجود در ساختار آن را شناسایی کرده و در صورت لزوم تغییراتی را ایجاد کنیم.

بنابراین یکی از مهارت‌های لازم برای متخصص سئو، این است که تا حدی روی HTML تسلط داشته باشد که در هنگام بهینه‌سازی سایت به کارش می‌آید.

3 – درک بهترین مکان و نحوه قرارگیری کلمات کلیدی در صفحه

یکی مهارت‌های مهمی که یک متخصص سئو باید به‌خوبی بلد باشد، توانایی یافتن بهترین مکان برای قرار دادن کلمات کلیدی است؛ طبیعتاً شما نمی‌توانید کلمات کلیدی خودتان را هر طور که خواستید در صفحه تکرار کنید و انتظار داشته باشید در آن رتبه مناسبی را به دست آورید.

حتماً تا به کنون وب‌سایت‌های زیادی را دیده‌اید که به‌صورت ربات گونه یک کلمه کلیدی را از ابتدا تا انتهای مقاله تکرار می‌کنند و از این طریق به‌شدت روی اعصاب مخاطب می‌روند؛ این نشان‌دهنده این است که نویسنده‌های آن مقاله هنوز به اصل اول گوگل یعنی «بهینه‌سازی برای مخاطب» پی نبرده‌اند؛ بنابراین علاوه بر اینکه یک متخصص سئو باید بهترین مکان را برای قرار دادن کلمات پیدا کند، باید نحوه قرار دادن آنان را نیز بداند.

مثلاً اینکه دائماً با بخواهیم کلمه سئو چیست را تکرار کنیم بسیار غیرمنطقی و حتی غیرممکن است اما با ترکیب آن با کلمات دیگر، می‌توانیم محتوای بسیار جذابی بسازیم.

4 – دارا بودن سطح بالایی از مهارت‌های تبلیغ نویسی

همان‌طور که مشخص است، یک متخصص سئو باید بتواند سایت را به‌طوری بهینه کند تا در موتورهای جستجو بدرخشد و بتواند با جذب نگاه مخاطبان، آنان را به سمت خودش جذب کند؛ به‌عبارتی‌دیگر، او باید کاری کند که وب‌سایت شما در بین انبوهی از رقیبان، خاص به نظر برسد و مخاطبان ترجیح دهند روی آن کلیک کنند.

به همین دلیل، دارا بودن مهارت‌های کپی رایتینگ دارای اهمیت بالایی است و یک سئو کار حرفه‌ای باید تا سطح پیشرفته آن را یاد گرفته باشد تا بتواند با انتخاب بهترین متن‌های تبلیغاتی، بیشترین بازدهی ممکن را به دست‌آورد.

5 – تسلط روی محتواهای بصری مثل ویدیو و اینفوگرافیک ها

امروزه محتواهای بصری ازجمله فیلم‌ها، اینفوگرافیک ها و… به‌سرعت در حال افزایش هستند و رفته‌رفته جای محتوای متنی را خواهند گرفت؛ ازاین‌رو در دنیای سئو نیز یک متخصص سئو باید بداند چگونه با این سبک محتوا کار کند و به کمکشان رتبه سایت را بهبود دهد.

6 – توانایی بک لینک سازی حرفه‌ای برای صفحات کلیدی

طبیعتاً هیچ وب‌سایتی بدون داشتن بک لینک‌های خوب نمی‌تواند با رقیبان قدرتمند خودش رقابت کند. به‌عنوان‌مثال فرض کنید ما وب‌سایتی بزنیم به نام X درزمینهٔ فروش آنلاین کالا فعالیت می‌کند واصلی‌ترین رقیب آن نیز دیجی کالاست؛ در چنین شرایطی ما هرچقدر هم‌روی محتوای خوب و سئو داخلی وقت بگذاریم، نمی‌توانیم آن وب‌سایت را شکست دهیم؛ زیرا سال‌های بسیار زیادی قدمت دارد و هزاران هزار بک لینک باارزش ساخته است.

بنابراین یکی از مهارت‌هایی که هر متخصص سئو باید داشته باشد، توانایی ساخت بک لینک برای صفحات کلیدی وب‌سایت است تا با رشد رتبه آنان، به‌مرورزمان صفحات فرعی نیز رتبه‌های بهتری به دست آورند.

دقیقاً همان‌قدر که بک لینک‌ها دارای توانایی رشد رتبه وب‌سایت هستند، می‌توانند خطرناک و رتبه شمارا نابود کنند؛ کافی است وب‌سایت خودتان را به دست افرادی ناآشنا به این رویه بسپارید تا با ساخت بک لینک‌ها اسپم و غیرطبیعی، گوگل پنالتی را به سراغتان بفرستند.

7 – درک کامل سئو فنی و نحوه تأثیر آن روی رتبه

اگر مقاله‌های قبلی ما را دنبال کرده باشید، حتماً میدانید که سئو فنی یکی از زمینه‌های سئو است و شما باید برای رسیدن به رتبه‌های مناسب، در این قسمت نیز قدرتمند عمل کنید.

یکی از مهارت‌هایی که یک متخصص سئو باید داشته باشد، توانایی درک کامل فاکتورهای سئو فنی و استفاده از آنان برای بهبود رتبه است؛ بسیاری از افراد به‌ظاهر سئو کار، تمامی فاکتورسئو فنی را می‌شناسند اما این فقط یک «شناخت» است؛ یعنی آنان عملاً درکی روی این موضوع ندارند و نمی‌توانند به کمک آنان رتبه وب‌سایت را بهبود دهند.

8 – آشنایی با روندهای گوگل و تغییرات آینده الگوریتم‌ها

همان‌طور که میدانید گوگل موتور جستجوی بسیار قدرتمندی است و به همین دلیل دائماً سعی می‌کند با بهبود دادن الگوریتم‌های خودش، وب‌سایت‌هایی که واقعاً لیاقت دریافت رتبه‌های خوب رادارند به صدر نتایج بیاورد.

دقیقاً همان‌قدر که گوگل برای جلوگیری از تخلف تلاش می‌کند، سئو کاران کلاه‌سیاه نیز برای به دست آوردن روشی برای دور زدن الگوریتم‌های آن تلاش می‌کنند و همین باعث می‌شود یک متخصص سئو نیاز به داشتن درکی کامل از روندهای گوگل داشته باشد.

به‌صورت کلی گوگل هرچند وقت یک‌بار تغییرات متوسطی ایجاد می‌کند و شما برای اینکه بتوانید مطابق با آنان پیش بروید، باید دائماً اخبار موجود در این زمینه را دنبال کنید.

مثلاً اصلی‌ترین روند گوگل، جلب رضایت مخاطبان است؛ ازاین‌رو اگر شما تمام تلاشتان را بر این پایه قرار دهید، همیشه و تا آخر عمر وب‌سایتتان موفق خواهید بود.

9 – مهارت‌های ارتباطی قدرتمند و توانایی همکاری

ازآنجایی‌که سئو از سایر بخش‌های بازاریابی جدا نیست، یک متخصص سئو مجبور است با سایر اعضای شرکت همکاری و تعامل داشته باشد و با گرفتن اطلاعات کلیدی که آنان به دست آورده‌اند، کار خودش را بهبود دهد.

از طرفی دیگر، این فرد باید بتواند هدف‌هایی که برای وب‌سایت تعریف کرده است را به ساده‌ترین و بهترین شکل ممکن برای سایر گروه‌ها توضیح دهد تا آنان بتوانند با درکی کامل ازاین‌رویِ، در جهت اهداف شرکت قدم بردارند.

این فرد باید بتواند به بهترین شکل ممکن دلایلی که باعث نیاز به ایجاد تغییر در فرآیندها می‌شود را برای سایر افراد توضیح داده و درنهایت آنان را متقاعد کند.

چرا باید تبدیل به یک متخصص سئو شویم؟

درآمد متخصص سئو

طبیعتاً قبل از اینکه هر فردی بخواهد وارد زمینه‌ای شود و در آن کار کند، از خودش می‌پرسد که اصلاً چرا باید این کار را انتخاب کنم و با صرف وقت زیادی برای یادگیری تا چه حدی زحماتم جبران خواهد شد؟

به صورت کلی، سئو یکی از شغل های پر درآمد و پر تقاضاست که داشتن مهارت بالا باعث میشود امنیت شغلی بالایی داشته باشید.

بهترین راه یادگیری سئو چیست؟

سئو یکی از مهارت‌هایی است که یادگیری آن کار ساده‌ای نیست و شما باید زمان زیادی را صرف یادگیری بخش‌های مختلف آن کنید؛ ازاین‌رو قطعاً نمی‌خواهید از روش نادرست آن را بیاموزید و وقت خودتان را هدر دهید؛ ازاین‌رو، در این قسمت قصد داریم منابع معتبری را به ما معرفی کنیم که در یادگیری سئو و تبدیل‌شدن به یک متخصص در آن به شما کمک می‌کنند:

1 – سایت MOZ

این سایت یکی از بهترین و معتبرترین منابع برای یادگیری سئو است زیرا به‌صورت روزانه اقدام به تولید محتواهای باکیفیت می‌کند و هر وقت که گوگل تغییراتی را در الگوریتم‌هایش به وجود آورد، به‌سرعت آن را به مخاطبانش اطلاع خواهد داد.

2 – سایت SEJ

این وب‌سایت نیز بین افراد علاقه‌مند و متخصصان سئو بسیار محبوب است و در طی روز مقاله‌های مختلفی از زمینه‌های گوناگون سئو منتشر می‌کند و در هنگام هرگونه تغییر در الگوریتم‌ها، شمارا از آنان آگاه می‌سازد.

3 – سایت HubSpot

این وب‌سایت بااینکه به‌صورت انحصاری روی سئو کار نمی‌کند، اما بخشی دارد که به‌صورت تخصصی روی این موضوع تمرکز دارد و به دلیل داشتن نویسنده‌های بسیار قدرتمند، می‌تواند به‌عنوان بهترین منبع برای یادگیری سئو شناخته شود.

اگر قصد دارید سئو را به‌صورت 0 تا 100 یاد بگیرید، این وب‌سایت می‌تواند یک منبع بسیار خوب شناخته شود.

4 – سایت Backlinko

این وب‌سایت همان‌طور که از نامش نیز مشخص است، به‌صورت انحصاری روی سئو و خصوصاً استراتژی‌های لینک سازی تمرکز دارد و شما می‌توانید بامطالعه کردن مقاله‌های آن به‌صورت روزانه، چیزهای بسیار زیادی یاد بگیرید و خودتان را ارتقا دهید.

یک متخصص سئو در چه زمینه‌هایی می‌تواند مشغول کار شود؟

ازآنجایی‌که این شغل بسیار تقاضای زیادی دارد، یک متخصص سئو به دلیل داشتن دانش در حوزه‌های مختلف مرتبط با بازاریابی، می‌توانند به‌راحتی کار پیدا کنند و درآمدهای خوبی نیز به دست آورند.

در زیر برخی از شغل‌هایی که یک متخصص سئو می‌تواند داشته باشد را برایتان می‌آوریم:

1 – بازاریابی موتورهای جستجو یا SEM

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که بازاریابی موتورهای جستجو و سئو یکسان هستند اما درواقع بااینکه این دو بسیار به یکدیگر ربط دارند، اما بسیار متفاوت هستند؛ یک بازاریابی موتورهای جستجو باید به سراغ تبلیغات پولی در گوگل برود، در صورتی که یک سئو کار سعی می‌کند اغلب بدون صرف هیچ هزینه‌ای، به‌صورت طبیعی رتبه وب‌سایت را بهبود دهد.

اغلب متخصصان سئو بر روی بازاریابی موتورهای جستجو نیز تسلط دارند و این دو کار را با یکدیگر انجام می‌دهند.

2 – مشاور بازاریابی

ازآنجایی‌که سئو کاملاً درزمینهٔ بازاریابی قرار دارد، یک متخصص سئو دارای دید بسیار استراتژیک در این زمینه است و ازاین‌رو می‌توانند به‌عنوان یک مشاور بازاریابی نیز در شرکت‌ها مشغول به کار شوند؛ مشاوران بازاریابی باید سعی کنند با شناخت دقیق مخاطبان هدف و نیازهای آنان کاری کنند که میزان فروش یک شرکت افزایش یابد و درنهایت سود بیشتری کسب کند؛ این دقیقاً همان کاری است که متخصصان سئو برای وب‌سایت‌ها نیز انجام می‌دهند اما در بحث مشاور بازاریابی به‌صورت گسترده‌تر مشغول آن می‌شوند.

3 – مدیر بازاریابی دیجیتال

یک مدیر بازاریابی دیجیتال باید بخش‌های مختلف بازاریابی ازجمله SEO، SEM، PPC و … را با یکدیگر هماهنگ سازد و با مدیریت و طراحی استراتژی‌هایی برای آنان، کاری کند تا میزان ترافیک یک وب‌سایت دائماً افزایش پیدا کند و میزان فروش بالاتر برود.

4 – مدیریت شبکه‌های اجتماعی

ازآنجایی‌که یک متخصص سئو درک بالایی از تأثیر شبکه‌های اجتماعی بر روی کسب‌وکارها دارد، می‌تواند به‌عنوان مدیر این بخش‌ها در کسب‌وکار مشغول به کار شود؛ در چنین شرایطی او وظیفه دارد در بازه‌های زمانی مختلف و در قالب‌های مختلف، محتواهایی را منتشر سازد و از این طریق شرکت را در بخش بازاریابی قوی‌تر سازد.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

به‌صورت کلی برای رسیدن به رتبه‌های نخست موتورهای جستجو و کسب درآمدهای نجومی از آن، نیازمند صرف وقت بسیار زیاد و کسب مهارت‌های بسیار زیادی است که برای فردی که خودش صاحب کسب‌وکار است یادگیری آن اصلاً عاقلانه نیست؛ بنابراین ما باید با استخدام یک متخصص سئو خوب، رتبه خودمان در موتورهای جستجو را دائماً بهبود دهیم و درنهایت به اهدافی که داریم برسیم.

اگر قصد دارید تبدیل به یک متخصص سئو شوید، باید بدانید که مسیری بسیار دشوار اما پردرآمد در پیش دارید، ازاین‌رو توصیه می‌کنیم که حتماً قبل از شروع یادگیری، تحقیقات گسترده‌ای انجام دهید.

در این مقاله از سایت مهدی عراقی سعی کردیم بگوییم متخصص سئو کیست و چه وظایفی دارد.

نظر شما چیست؟ تابه‌حال با متخصص سئو کارکرده‌اید؟ تأثیرات آن برایتان چه بوده است؟ خیلی خوشحال می‌شویم نظراتتان را در بخش کامنت‌ها بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا